یعنی deley lag تیک گیر کردن ثانیه ای تیک زدن در بازی تیکه تیکه شدن یه ثانیه ای بازی:دی
این بازی برای کنسول پلی استیشن دو هست
Printable View
یعنی deley lag تیک گیر کردن ثانیه ای تیک زدن در بازی تیکه تیکه شدن یه ثانیه ای بازی:دی
این بازی برای کنسول پلی استیشن دو هست
اها يعني بازي يه ثانيه گير ميكنه . راستشو بخواي خبر ندارم بازي تو شماره ي اوندر فال لايف اهسته شده گرسنه ميشي
دست از شكمت ميگيري اين همون گير كردنه يا خسته ميشي بازي سرعتشو نداره.مشكل از لنزت نيست شايد خط برداشته.
ببخشيد حجم دي وي دي اين بازي چقدر است
سرعت بازی پایینه همین مثل هاروستمونای قبلی سریع نیست یه جوریه
سلام دوستان بنده ابتدا بازیمو با بذرهایی که خریدم و کاشتم شروع کردم و بازی در فصل بهار آغاز میشد و همه چیز خوب پیش میرفت که بذر ها به عمل اومد و از بین رفتند اما بعد از اون بنده هر چی سعی کردم که بذز های دیگری بکارم اما نشد و گیاها خود به خود از بین میرفتن من زمان دوم خودم رو بصورت شطرنجی به کاشت بذر اختصاص دادم و هر دفعه در هنگام بذد پاشی به اونها کود میدادم و روزی دو بار ولی بازیم از بین میرفتن میخوام بدونم آیا در هر فصل باید بذز خاصی در زمین کاشته بشه یا باید عملیات دیگری انجام داد
و آیا به درختان فقط یک بار باید کود داد و همینطور به گیاهان؟
لطفا بنده رو کمک کنید با تشکر
اقا من روی ps2 بازی میکنم ولی تصویر سیاه و سفیده چکار کنم؟
مرسی.
درسته هر فصلی بذر مخصوصی داره بعد هم تو باید تو زمین دوم بکاری نیازی هم به کود ندارهنقل قول:
بهار و پاییزTomatoes: Spring- Fall.
Watermelon: Spring- Summerبهار و تابستان.
Melons: Summer- Fall.تابستان و پاییز
پاییز و بهارStrawberries: Fall- Spring.
تابستانو زمستانTurnips: Summer- Winter.
زمستان بهارPotatoes: Winter- Spring.
پاییز و زمستانCarrots: Fall- Winter.
Sweet Potatoes: Fall only.فقط پاییز
برای منم همینطوره ولی مقع بازی هاروست مون از کونورتور ps2 استفاده میکنم درست میشه تو هم میتونی تهیه کنی okنقل قول:
سلام:11:اقا مشكل شما از تلويزيون هست كه بايد ازPALبهNTCKيا بر عكس تغييرش بدي شما مدل كامل تليويز يون واينچش را بگو تا دكمه هاي تغيير رنگ را نشونت بدم ايا شما تلويزيون را جديد خريديد؟:10:.در ضمن از اقا مصطفي هم ممنونيم:10: اگه شما هم اين هايي كه گفتم را بديد مشكل تليويزيون شما هم حله.ممنون.:46:نقل قول:
خیلی ممنون.تلویزیون من 21 اینچ سامسونگ بالاش هم نوشته plano.همینارو میدونم اگه بیشتر لازمه که بدونید برم دنبال جعبه اش بگردم؟هان؟
مرسی.
ممنون شما كنترل تليوزيون را بياريد.
SELECT را از روي كنترل پيدا كنيد و فشار دهيد بعد دوباره فشار دهيد تاCOLOR SYSTEMبيايدبعد سريع -يا+ تغيير رنگ را فشار دهيد.-يا+صدا يا چيز هاي ديگر را نه مال تغيير رنگ را اونوقت انقدر فشار دهيد تاCOLOR SYSTEMبه رويAUTOبيايد.اونوقت ديگه حله .شايد دليل اين كه سياه وسفيد بوده اينه كه قبلا دستكاري شده تلوزيون.من يه سوال داشتم ايا بعضي بازي هاي ديگر هم سياه وسفيد ميارن؟اگه اينجور باشه مراحلي را كه گفتم بري حله ولي در غير اينصورت نميدونم شايد بشه شايد نشه.
نه فقط همین بازی بوده.کنترل من select نداره
دوستان سلام .
عزیز من کود رو کاشتم و تقریبا" 10 روزی هم هست که کاشتم ولی هروقت میرم با داس میزنم از بین میره . من با PS2 بازی میکنم . راهنمایی کنید که من وقتی میرم پیش علوفه چی رو بزنم ؟
پس شما دكمه اي را پيدا كن كه كالر سيستم را بياره اخرش ديگه اونوقت مابقي كار
اخه اصلا color system هم نداره.یه بخش داره به اسم picture که اونجا یه چیزهایی نوشته که اصلا تو گزینه هاش
auto نیست.
والاو نميدونم شايد بازي برا تلويزيون هاي اينجوري سا خته نشده.
بني جون گاو ها را بيار بيرون تا چرا كنن
توی دو تا تلویزیون دیگه انجام دادم توی یکی کار کرد توی یکی نکرد اونی که کار کرد color system داشت.
سلام رو ي تلويزي ون من هم اينجوري هست در اين بازي چه جوري مرغابي بخرم اگه جواب بديد ممنون ميشم
تو زمستون وقتی برف میاد بیارم بیرون :41:نقل قول:
یکی کمک کنه :19: وقتی علوفه درومد من چطوری اونها رو بکنم و در جای مخصوص غذای گاو بریزم . با چه دکمه ای ؟ من با ps2 بازی می کنم نه با کامپیوتر (تو رو خدا دقیق توضیح بدید:18:):5:
نه 100% قلبشون کم میشه زمستون که نه اما تابستون و مابقیه فصل هانقل قول:
وقتی علوفه دراومد با داس که میزنی اتو میره توی جای غذای گاو برو از اونجا بردار بیار بزار توی جاش منم با پی اس تو بازی می کنم
برای بیرون اووردنشونم کافیه هل بدی هل به سمت دری که در پایین استبل هست 2 تا در داره یکی پایینه و یکی بالاست بالاییه ازش میای تو پیداست اما پایینی پیدا نیست تقریبا وسطه دیواره پایین پیداش می کنی
بابا کمی عکس بزارید ببینیم این بازی چطوره ؟
عکس که موجوده صفحات اول هست.یه نگاه بندازین.
موفق باشید.
miraclepotion چگونه میشه تهیه کرد ؟
حالا اين چي هست بني جون
این رو میگمنقل قول:
tartan از کجا میشه تهیه کرد ؟ سوال قبلی هم لطفا" جواب بدید :31::8:
دوستان این بازی با شبیه ساز روی PC اجرا میشه ؟ مشکلی نداره ؟
اسم برنامه شبیه ساز هم اگه لطف کنید ممنون میشم
اره با امولاتور پي اس2 در جواب بني هم بگم كه تارتان را تاكاكورا مياره
سوالي بود در خدتم
تارتان را نميتوني از جايي بگيري تاكاكورا مياد بهت ميدش
دوستان چگونه میشه گاو رو حامله کرد ؟ آیا دارویی هست ؟ آیا باید گاو نر تهیه کرد ؟ آیا باید جای درست کرد ؟ آیا باید گاو نر هم از نوع گاو ماده باشه ؟ اگر گاو خر نر خریدم باید چه کنم که حامله بشه ؟ یه توضیحات کاملی در رابطه با حامله کردن گاو می خواستم
سلام دوستان من اين بازي را خيلي دوست دارم خواستم بدونم چه جوري بايد گربه را تهيه كرد؟؟
اقاي بني شما بايد از تاكاكورا دارو بخريد وگاو را بارور كنيد.
عزیز من نمیدونم گربه چگونه میشه تهیه کرد . اسم اون دارو چیه ؟نقل قول:
داروي باروري گاو اسمشه اما به انگليسي بلد نيستم.
نقل قول:
سلام به همگی.
توی همون مطلبی که از من نقل قول کردی توضیح دادم که یا با گاو نر یا با داروی حامله کردن گاو می تونی گاوت رو بچه دار کنی اسم خارجیشم miraclepotion هست که باید به تاکاکورا سفارش بدی.در واقع یک گاو نر رو برای حامله کردن گاو مادت کرایه می کنی. :31:
راستی حتما لازم نیست که نوع گاو نر و ماده با هم یکی باشه تا حامله بشه، فقط اگه نوع گاوت فرق کنه بچه گاوت به طور تصادفی یا از نوع گاو ماده می شه یا از نوع گاو نرت.
در قسمت 2 بازی (سال 2) در پاییز حدو ساعت 9 صبح که از خواب پا می شی Romana میاد دم خونت و بهت می گه که گربه می خواهی یا نه. یه گربه سیاه رنگ.نقل قول:
برای گرفتن مرغابی باید در سال 1 به تاکاکورا سفارش بدی که برات یه حوض ( برکه کوچولو) درست کنه.بعد در تابستان سال 2 صبح دیرتر از زنت از خواب پاشی می بینی که زنت بهت می گه که 2 تا مرغابی توی برکه هستن و تو می تونی اونا رو نگه داری کنی.نقل قول:
دوستان عزیز لطفا قبل از پرسیدن هر سوالی ابتدا کلیه یادداشت های داخل تاپیک را بخوانید و اگر جواب نگرفتید سوال خود را مطرح کنید:11:
در تکمیل صحبت های دوستم بگم که با تاکاکورا دوست بشید و بهش غذا بدید ، در زمستان سال 2 حدود ساعت 6 بعد از ظهر تا 10 شب وقتی داخل خونش هست شما وارد بشید تا به شما گیاه Tartan رو بهتون می ده.نقل قول:
salam be hame roin system FA nasb nist sorry.
in versione az harvest moon vase pc hast?akhe shenide bodam oct 2010 vase pc miad.mamnoon