DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
استحکام در برابر ضربه(بدنه محکم)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
پورتهای ارتباطی بسیار عالی
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
اگه کسی نقطه ضعفی در مورد این لپ تاپ سراغ داره لطفا بگه
DELL VOSTRO 3500
نکات مثبت:
طراحی زیبا(ساده وشیک)
استحکام در برابر ضربه(بدنه محکم)
قدرت محاسباتی بسیار زیاد
LCD بسیار عالی مات
پورتهای ارتباطی بسیار عالی
وزن مناسب(2.4)
نکات منفی:
اگه کسی نقطه ضعفی در مورد این لپ تاپ سراغ داره لطفا بگه
ایسر 5741 جی
نکات مثبت
1- نسبتا خنک (بعد از یه ساعت pes 2011 ) دمای هیچ کدام از قطعات از 52 بالاتر نرفت
2- کارت گرافیک عالی
3- سرعت پردازش واقعا خوب
4- اسپیکر عالی با حجم صدای مناسب
5- قیمت بی رقیب
معایب
1- صدای مزمن هنگام کار کردن dvdram
2-وزن (بعد از یه ربع حمل کردن شروع به سنگینی میکنه )
ولی انتخاب این لپ تاپ یکی از بهترین انتخابهام بود و کاملا ئارم ازش لذت میبرم
سلام . منم یه هفته اس که Acer Aspire 4741g گرفتم .
Ram 4 GB DDR3
VGA GT 420m
CPU Core i5-460M 2.53 3 MB L3 Cache
Hard : 640 GB
LCD : 14" HD LED
Weight : 2.4 KG
مزایا :
بدنه ضد خش و ضد لک
پد لمسی مالتی تاچ
وزن نسبتاً خوب
کارت گرافیک فوق العاده
استفاده بسیار آسان و بدون مشکل
دمای پایین
صدای کم
بدی ها :
کیفیت صداش و بلندیش خوب نیست .
به همه توصیه میشه . واقعاً فوق العاده اس . من با قیمت 950 گرفتم و واقعاً راضیم . حتی یه مدل سونی بود که یه خورده کانفیگش پایین تر بود و قیمتش 1.550 بود !! پس واقعاً خوبه
کیفیت ساختش هم خوبه و خرابی هم اصلاً نداره .
ASUS R.O.G G51jx
Core i7 -GT360M
نكات مثبت:
عملكرد فوق العاده در گيم حتي با تنظيمات Ultra
طراحي زيبا
كيبرد راحت
همراه با موس Razer و هدست Steelseries
گرافيشم 1gb ddr5 كه توي notebookcheck كلاس يك هست
معايب:
تقريبا داغ ميشه
سنگينه كه البته تو مدلاي گيمينگ طبيعيه
دكمه هاي تاچ پد صدا ميدن
در كل تو اين سه ماهي كه دارمش عالي بوده
قيمت هم حدود 2300000
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=458024&page=2[/HTML]
Dell Inspiron N5010
با کانفیگ:
cpu: core i5 450
graphic: 1 gig share to 2.74 gig
ram:6gig
hdd:640 gig Toshiba
مزایا:
سرعت خوبش توی پردازش های سنگین
تنوع رنگ های خیلی زیباش و استیل بودن دور کیبورد لپتاپ که خیلی خیلی زیباش کرده
وجود دکمه های numbering که برای نوشتن اعداد خیلی خیلی واجبه و راحت!
فن بسیار قویش که وقتی روشن میشه با کمی تولید صدا سریعا" سیستم رو خنک می کنه
شفافیت خوب صفحه نمایشش
کاملا" بی صدا (در موقع خاموشی فن)
صدای با کیفیت و پر قدرت نسبت به دستگاه های هم رده و مجهز به srs premium sound
خنک کار کردن در هنگام بازیهای نیمه سنگین
به کار بردن کارت گرافیک نسبتا" قوی برای افزایش کارایی سیستم
معایب:
نداشتن زاویه دید نمایشگر
عمر نسبتا" کم باتری (حدود 2.5 ساعت)
صدای فن(که به خاطر قدرت زیادشه و عیب حساب نمیشه)
در کل نسبت به قیمت این دستگاه (1.050.000 تومان با گارانتی یکساله و 3 ساله ی نرم افزار) بسیار خوب و کاراییش عالیه
كسي ان وي 14 نداره اينجا؟
sony vaio vpc eb36
نکات مثبت:
full HD
صفحه نمایش واقعا بی نظیر
ک برد راحت
بی صدا
طراحی زیبا
گرافیک اصلا تو بازی کم نمیاره
منفی:
اسپیکر ضعیف
ماندن اثر انگشت
باطری کم عمر
2 تا لپ تاپ دم دستمه خودم f136 سونی خواهرم xps l501 دل باید بگم برتری های دل نسبت به سونی ایناست وزن کمتر کوچکتر بودن باطری قوی تر اداپتور شارژ کوچیکتر عیب هاش هم صدای زیاد فن گرمای زیاد از حد در کنار موس لپ تاپ مخصوصا تو بازی داغ کردن و کیفیت پایین صفحه + در سی دی رام خیلی لغی داره!!! بدنش هم جریان الکتریکی داره!
سونی: بزرگتره و در عین حال خیلی زیبا تره کیبرد راهت تره فن مولتی دور داره و 100 دور تولید میکنه صدای فن در نمیاد اسپیکر با کیفیت همه چیش از دله بهتره به جز باطریش که سونی را رعایتش کنی 3 ساعته تمومه دله تا 4.5 ساعت جواب میده سرعت بالا اومدن سونی هم خیلی بیشتر بود و دله پرت یو اس بی 2 که داره خیلی خیلی سفت جا میره و تقریبا فکر میکنی الان میشکنه!!!
LENOVO IDEAPAD Y560 CORE I7 740QM
مزایا :
1. طراحی فوق العاده شیک و حرفه ای
2. پردازشگر پر قدرت CORE I7 740 و گرافیگ عالی 5730 که در اکثر بازیها با تنظیمات HIGH را به خوبی اجرا میکنه
3.بدنه مستحکم و آلیاژ فوق العاده قطعات
4. اسپیکرهای JBL و صدای دالبی فوق العاده که انصافا کیفیت صدای این مدل را من تا بحال در مدل های دیگه ندیدم:21: :8:
5.کلیدهای مولتی مدیا و کاربردی و مفید متفاوت مثل : کلید ریکاوری و شورت کاتها و قفل لب تاپ
6. هنگام استفاده از این مدل هیچ نویز و صدایی از هارد و سایر نقاط لب تاپ نمیشنوید (حتی شب و در سکوت )
7. فوق العاده خنک . در اجرای گیم با تنظیمات HIGH دمای دستگاه حداکثر 75 میشه که عالیه!!!
8. کیبورد روان و استاندارد . در استفاده طولانی مدت احساس خستگی انگشتان و مچ دست به هیچ عنوان نمیکنید
9.امتیاز ویندوز 7 به سی پیوی این مدل 7.2 بوده که واقعا بی نطیره:18:
10.تاچ پد مولتی تاچ پر سرعت و روان (تست کنین و مقایسه کنین!!):27:
11.تکنولوژی LENOVO ENHANCED EXPERINCE که ویندوز 7 لب تاپ شما را در مقایسه با لب تاپهایی که فاقد این تکنولوژی ان سریعتر بالا میاره و شات دان میکنه :21:
12. دریچه های تعبیه شده برای استفاده از کول پد در زیر لب تاپ که کمک زیادی در خنکی دستگاه میکنه
13 . روی بدنه دستگاه اثری از داغی و حرارت احساس نمیشه که این مشکل یکی از ضعفای مدل های اچ پی و دل و ایسوس هست:46:
14. امتیاز این کانفیگ Y560 در سایت HARDWARZONE و NOTEBOOKCHECK
90 % بوده که کم نظیر و فوق العادس:18:
15. و در آخر نسبت به قیمتش از همه لحاظ عالیه . من قبل از خرید 1 ماه تحقیق کردم و خودم با این مدل و 3 مدل dell xps l501 و asus n61jq و hp 3190 یه هفته مغازه دوستم کار کردم و انواع تستهارو کردم . انصافا از هر سه مدل سرتر بود ...:46:
معایب : باورکنین من عیبی ازش ندیدم فقط شاید تنها عیبش کیبورد عربیش باشه که اونم واسه خیلیا عیب به حساب نمیاد چون الان اکثر لب تاپها کیبورد عربی دارن
کجای این سایت باید بریم که امتیاز رو نشون بده ؟؟خود سایت نوشته یا نرم افزاریست؟نقل قول:
دقیقا بگین کجا باید بریم
خواهشا دوستان اطلاعات غلط ندین همین الان داشتم میدیدم تو سایت امتبازش 79%نقل قول:
اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این کانفیگی که من گفتم 90 گرفته با این که شما دیدی فرق دارهنقل قول:
من مدل core i7 740qm با هارد 750 و بلوری رو گفتم
اینم لینکش
کد:http://www.notebookcheck.net/Lenovo-IdeaPad-Y560-M29BFGE.43028.0.html
اینم امتیاز hardwarezone
کد:http://www.hardwarezone.com/product-guide/view/109888/review/109881
Asus A52jr
مزایا:
1.سرعت خوب
2.تاچ پد مولتی تاچ
3.بی صدا بودن فن و هارد دستگاه
4.صدای خوب
5.کیفیت خوب LCD
معایب:
1. به نظرم یه کم زیادی داغ میکنه( در حین فعالیت زیاد دما حدود 60 درجه میشه،نمیدونم زیاده یا نه)
2.صدای dvdrom یکم زیاده
3.اثر انگشت روش میمونه
4.انتقال گرمای دستگاه به کیبرد
دما طبیعیهنقل قول:
اثر انگشتم چون متالیکه رنگش ولی خوب زیبایی رو چند برابر میکنه
من واقعا از 3140 اچ پی راضی هستم بدون عیب و نقص داره کار می کنه کم هم معمولا نمیاره
سلام....یادمه اوایل که این تاپیک باز شده بود من 1530 خدا بیامورزمو داشتم که اقا دزده بردش
dell xpx 501x
سرعتش خیلی خوبه.در یک کلام کانفیگش از انتظار من بالاتره(کانفیگ رم 6، کور ای سون ، هارد 640،گرافیک 2....اگه زیگورات بخرین بلو ری هم داره)
طراحیش خیلی پیشرفت کرده نسبت به قبلا
ندیدم تا الان داغ کنه که اذیت بشم
خوشم میاد که رنگ خودش و اطراف کیبورد مشکی هست که این باعث میشه زود به زود اثر انگشت وکلا کثیفی رو نشون نده
اسپیکر های JBLاش واقعا معرکه اند یعنی فرق صدای این مدل با مدل قبلی که داشتم زمین تا اسمونه
dell stage یه امکان خیلی جالبه که توی این مدل روی 7 اورجینالش هست و من خیلی دوسش دارم
روشن شدن دکمه های کیبورد در ظلمات و تاریکی مطلق هم یه ویژگی ساده و در عین حال خیلی مفید و کارا هست
معایب:
LED اش هنوزم کار داره تا به کلاس امثال سونی برسه...اما نسبت به قبل خیلی وضوحش بیشتر شده
خوب مثل 1530 خدا بیامورزم خیلی باز نمیشه....فکر کنم 135 درجه اینطورا باشه...1530 واقعا نزدیک 180 باز میشد که خیلی دلچسب تر بود....اینم عیبی نیست اما خوب من شخصا دوست داشتم کمی بیشتر باز میشد...نظر شخصیمه
این نوت بوک رو هفته پیش یکی از دوستام خریده بود دیدم کارت گرافیکش خداست چند خریدی ؟؟ فکر کنم حدود 1630000 درسته؟منقل قول:
با ز هم فوق الهاده ، ولی قیمتش 1800 کمتر نیست
چطوری میشه چراغ کیبورد 501X رو روشن کرد؟
من به تازگی یه dELL XPS501 X خریدم اما چراغ کیبورد روشن نمی شه؟
توی WINDOWS Mobility centere l هم نیست
و وقتی باطری رو بر می دارم جای سیم کارت هست ولی حتی وقتی راه اندازش رو هم نصب می کنم خبری نمی شه؟
اگه می شه یکی راهنمایی بکنه؟
ممنون:11:
من hp 3300 خریدم
اول نکات منفی:
1- قسمت سمت چپ تاچ پد در حالت عادی گرمه موقع تایپ کمی اذیت میکنه. مخصوصا اگه هوا گرم باشه!
2- پردازنده i5 480m پردازنده گرمی هست و ماکزیمم دماش 105c هست و این باعث میشه درحالت عادی دماش بین 40 تا 50 و در حین گیم یا برنامه های سنگین به راحتی به 80، 85 درجه برسه که البته خطرناک نیست ولی میتونه کمی آزار دهنده باشه به خصوص اگه بخواهیم روی پا قرار بدیم. در کل اگه استفاده گیم نداشته باشیم چندان هم لپتاپ گرمی نیست.
3- صفحه کلید عددی نداره که این بستگی به کاربری شخص داره.
4- عدم تجهیز به blueray , usb3 (که اکثر لپتاپ های تو این رنج ندارند.)
نکات مثبت:
- طراحی فوق العاده زیبا و خوشدست و باریک.
- بدنه آلومینیومی زیبا و محکم.
- کانفیگ بالا و مناسب برای گیم: پردازنده core i5 480m، گرافیک ati 6550، هارد 500 و رم 4 گیگ
- مجهز به کارت گرافیک دوم اینتل که در پردازش های گرافیکی پایین استفاده میشه و تاثیر زیادی روی طول عمر باتری داره.
- فضای زیاد برای راحتی مچ دست در هنگام تایپ.
- کیبورد و تاچ پد خوب.
- کیفیت صدای خوب و بلند. (دالبی)
- سروصدای خود لپ تاپ بسیار کم. (به غیر از کارهای سنگین، تقریبا بی صدا)
- پورت های متعدد: 4 تا usb2 با esata، خروجی hdmi و خروجی کارت گرافیک، Rj45، کارت خوان و مجهز به fingerprint
- عمر باتری بسیار خوب: تستی که خودم گرفتم با باتری 6 سل با این شرایط : نور led پایین ترین حالت البته قابل استفاده، وایرلس و بلوتوس خاموش و بدون اتصال به اینترنت، درحین کار سبک مثل خواندن pdf و ... نزدیک به 5ساعت! که برای خودم خیلی جالب بود چون تو سایت ها دیدم حداکثر 3.5 ساعت زده بود.
- وزن 2.5 کیلوگرم که برای لپ تاپ 15.6 اینچی خیلی خوبه.
من خودم این لپ تاپ رو تقریبا 24 ساعته دارم استفاده می کنم. حتا شب ها هم برای دانلود شبانه روشنه! (خدا رحم کنه!)
دل i7- n5110
1-قدرت پردازش بالا
2-کیبورد مناسب
3-کیفیت تصویر
4-خنکی در هنگام کار سنگین نسبت به اچ پی 6090
5-امتیاز من 95هست
1-ظاهر نامناسب
2-باقی موندن جای انگشت روی بدنه
3-وزن سنگین
lenovo Y470
قدرت پردازش و گرافیک بالا
صفحه نمایش مناسب
کیبرد بسیار مناسب و راحت
امکانات مولتی مدیای مناسب
وجود پورت mSATA
بدنه آلومینیومی
قدرت و کیفیت صدای بسیار خوب
وجود 4 پورت USB
2*USB3, 1*USB2,1*USB2+E-sata
وزن زیاد(2.2 کیلوگرم در برابر 14" بودن)
ماندن اثر انگشت روی صفحه بیرونی دستگاه
کیبورد عربی
هارد 5400 دور که با 150 تومن هزینه خرید یه هارد ssd mSATA این مشکل کاملا حل میشه :دی
هنوز عیب دیگه ای از دستگاه پیدا نکردم که بنویسم :دی
hp probook 4530s
i5 2410
ati 6490
hdd 640 7200 rpm
مزایا
-زیباست
-صفحه کلید زیبا و خوش دست(بقیر از دکمه up و down )
-خنک
-بدنه فلزی
-کیفیت ساخت خوب
-صفحه نمایش خوب
معایب
usb 3 نداره
-همون دکمه های جهت بالا و پایین
-قیمتش پایین (بزودی جوات میشه :دی):دی
من لپتاپ dell inspiron5010دارم
1-طراحیش قشنگه
2-قیمتش مناسبه
اما خیلی سنگینه
کیفیته مونیتورش هم زیاد خوب نیست (مثل آیینه میمونه)
Hp 6177نقاط قوت:
1- قدرت پردازش بالا
2- گرافیک عالی (2گیگ 6770)
3- ظاهر زیبا
4- 4 پورت USB (دوتا USB 2 و دوتا USB 3)
5- کیبرد راحت
6- فینگر پرینت
نقاط ضعف:
1- داغ کردن هنگام کار سنگین
2- کیبرد عربی
3- رم 4گیگ
در کل ازش راضیم
Lenovo Y570
نقاط قوت:
پردازش قوی
دارای 2 پردازنده ی گرافیک NVIDIA GeForce GT 555M که جزو کلاس 1 گرافیک های موجوده + Intel
طراحی زیبا
کیبورد زیبا و راحت
2 پورت USB 3
خنک بودن لپ تاپ و نکته قابل توجه خروج هوای کاملاً سرد به صورت دمنده!!!! از خروجی زیرین در آستانه گرم شدن لپ تاپ! (+ گزینه ی مجزا برای اختصاص نهایت خنکی برای سیستم تهویه به لپتاپ)
امکان مدیریت تهویه و خنک سازی لپ تاپ (حالت استاندارد-حالت شب/بی صدا کار کردن فن-حالت نهایت خنک سازی که قبلاً اشاره شد-حالت گرد و خاک زدایی داخل لپتاپ )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدنه داخلی لپ تاپ از جنس فلز با کیفیت مطلوب
اسپیکرهای قدرتمند JBL
تکنولوژی Enhanced Experience جهت افزایش سرعت بوت (البته با هاردهای غیر SSD چندان محسوس نیست)
قابلیت تنظیم فن در 4 حالت نرمال، کم صدا، کاملاً خنک و حالت گردوخاک زدایی ! (که بسیار مفید به نظر میرسه) با دکمه های لمسی در بالای کیبورد .
نقاط ضعف:
ابعاد بزرگ (مانتیور 15.6" واید) - البته عیب نیست ولی برای من مطلوب نبود . -
کیبورد عربی
وزن زیاد لپ تاپ های این ابعاد (2.8 Kg)
==================================
مانیتورش رو هم تا حالا مقایسه نکردم ولی ازش راضی هستم .
2هفته اول نسبت به خریدش حس خوبی نداشتم و سونی رو ترجیح میدادم ولی الان کاملاً (منهای ابعادش) ازش راضی ام .
Dell inspiron 5040
مزایا:
سی پی یو قوی core i3 با فرکانس 2.53ghz و دو هسته مجازی یا هامون هايپر تريدينگ
وجود 2 اسپیکر با صدای بلند و با کیفیت( صداش فوق العاده هست)
رم 3گیگ DDR3 قابلیت ارتقا تا 4گیگ
طراحی زیبا و دلچسب
15.6 اینچ" High Definition (720p) LED with TrueLifeعدم صدا و گرما در هنگام کار.
باطری راضی کننده
خروجیHDMI /wi-fi/blu/usb/ و...
گرافیک Intel HD graphics shared 1500 mb و ساپورت قابل قبول بازی.
من در کنار وبگردی و اینترنت گاهی هم بازی میکنم در حال حاظر بازی این بازی ها رو تست کردم:
Call Of Duty MW3 حداکثر رزولیشن و تنظبمات مدیوم بعضی ها هم HIGH
DARK VOID حداکثر رزولیشن و تنظیمات نرمال
Lord of the Rings War in the North حداکثر رزولیشن و تنظیمات نرمال
left 4 dead حداکثر رزولیشن و حداکثر تنظیمات.
call of duty MW2 حد اکثر رزولیشن و تنظیمات نرمال
البته مال من رمش 3گیگ هست و چون این گرافیک انبرد هست و مقدار رم مورد نیازش رو حداکثر تا 1500MB از رم اصلی میکیره با افزایش رم فکر میکنم فرم بیشتری رو بشه بگیری
قابل ذکر هست که این گرافیک روی با سی پی یو ها CORE I5 و 7 در بازی فرم بیشتری رو میده
در کل راضی کننده هست برای بازی ولی به جز بازی در کار های دیگه عالیه...میشه گفت بازی هایی که گرافیکشون در حد 7300LE و 8400GS باشه رو اجرا میکنه چون این دوتاگرافیک رو داشتم و مقایسه کردمو در بین رده بندی گرافیک ها هم جز CLASS 3 به حساب میاد.
معایب:
صفحه کلید به نظر من یکم زیاد بالاست گاهی موقع کار دست روی پد لمسی میره
پشت ال سی دی خیلی زیبا طراحی شده ولی نسبت به خط و خش حساس به نظر میاد.
کمی وزنش زیاد هست ولی قابل تحمل هست البته این یک لپتاپ 15.6 اینچی هست.. و عادیه
به نظر من سیم شارژر کوتاه قبلش نت بوک 1015px داشت خیلی سیمش بلند بود...
sony Vaio FW 285 j/b
1- طراحي بسيار زيبا و جالب كه اونو متفاوت كرده
2- صفحه نمايش با كيفيت مخصوصا زمان تماشاي فيلم
1- وزن نسبتا زياد و حمل و نقل نه چندان آسان
2- عدم سازگاري خيلي عالي با XP
منم فوجیتسو دارم خیلی خوبه به شما هم پیشنهاد میکنم یکبار لاقل بخرینش...
hp 61801-قدرت پردازش بالا i7 2670
2- عدم داغ شدن بیش از حد (در حالت عادی کاملا خنک است)
3- بدنه الومینیومی
4- غیر فعال کردن تاچ پد
1- دکمه up و down کیبورد (جهتی بالا و پایین) کوچیکه و یکم کار باهاش سخته
2- برای باز کردن درب دی وی دی رایتر باید دکمه آن را نسبتا محکم فشار داد (با نوک ناخن) یعنی یکم سخت باز میشه (شاید مال من اینطوریه! :13:)
3- چراغ آرم اچ پی در پشت صفحه نمایش قابل خاموش کردن نیست:41:
4- عدم وجود نور پس زمینه (بک لایت) در کیبورد لپتاپ. (کاربران نصفه شبها دچار مشکل میشوند:13::46:)
سلام.من دوتا لپ تاپ ASUS به فاصله یکماه برای دوتا از آشنایان گرفتم.یکیش مارک A53 یکیش هم k53
هر دو ویندوز 64 بیت 7 دارند.
حالا مشکل اساسی من با ارسال فایل از طریق بلوتوث هست.توی هیچکدوم از لپ تاپ ها با اینکه درایور بلوتوث نصب هست
ارسال فایل انجام نمیشه.یعنی توی مرحله sending file گیر می کنه.هر دوی لپ تاپ ها اینطوری بودند.
آیا راه حلی واسه این کار توصیه شده؟درایور هاشون رو هم بروز کردم حل نشد.نرم افزار IVT.BlueSoleil.8.0.370.0
رو هم نصب کردم بلوتوث داخلی رو نشناخت و عمل نکرد.
این هم میتونه یک مشکل اساسی برای اسوس باشه
latitude e6520
1-کارش خوب
2-میگن تو رطوبتم امتحانشو پس داده اما تا حالا خودم امتحان نکردم
1-قیمت گرونش به خاطر صنعتی بودنش
2-اسپیکرش زیاد قوی نیست
Dell n5110 i7 QM 2670-6Ram-640HDD-1g g-force128bit
1:قدرت پردازش عجیب غریب!
2:کیبرد قشنگ و مرتب و با فاصله
3:سیستم خنک کننده عالی (در عرض 5 ثانیه دمای مادربرد از 70 به 50 میرسه بدون کول پد)
اگه باهاش بازی سنگین نکنید هیچوقت گرم هم نمیشه چه برسه داغ کنه!
4:led بسیار با کیفیت البته در فضاهای بسته
1:بدنه از جنس پلاستیک و قابل انعطاف
2:led براق و نامناسب برای فضاهای باز و پشت پنجره!
3:باقی ماندن اثر انگشت روی بدنه
4:زاویه دید کمه
با سلام بر دوستان
لطفا دوستانی که با لپ تاپ های k53sc-i5 و a53sv-i5 کار کردند!!! در مورد مزایا و معایب این لپ تاپ توضیح بدهند؟؟؟
من بین این دو مدل موندم1!!! لطفا راهنمایی کنید؟؟؟ کدام بهتر است؟؟؟
سپاس
من 1 لپ تاپ سامسنگ سري 3 دستم بود با كانفيگ 6و640وi7
لپ تاپ از نظر performance عالي بود و مشكلي نداشت ولي چند تا ايراد داشت
1- سرعت خواندن ار روي DVD بسيار كم بود بيش تر از 3m/s نميشد كه به زور تا اين سر عت مي رسيد
2-usb3 نداره
3- كيفيت نمايشگر چندان جالب نبود يعني غلظت رنگ ها كم بود و رنگها كدر بود شفاف نبود و زاويه ديد خوبي هم نداشت
نقل قول:
کسی نمیدونه!!؟؟؟
سلام میخواستم بدونم hp 6190 خوبه یا asus n55sf ؟ آخه از لحاظ گرافیکی 6190 یکم بالاتره از ایسوس و از طرف دیگه ایسوس صفحه نمایشش بهتره ولی چیزی که منو یکم به سمت ایسوس میکشه اینه که میگن اچ پی زیاد داغ میکنه و ایسوس کمترین خرابی رو داره میخاستم بدونم نظر شما چیه؟ پیشاپیش ممنون
من A53sv دارم . کلا A53 و K53 رو میشه یک مدل در نظر گرفت . دو تا چیز این ها رو از هم جدا میکنه . گرافیک و Cpu .نقل قول:
A53 سی پی یو قوی تر و گرافیک کمی ضعیف تر از k53 داره (تفاوت خیلی جزیی از نظر اسمی . اما اینطور که شنیدم با این که گرافیک َA53 ، gt540 هست و k53 گرافیکش gt610 هست اما a53 کارایی قوی تری داره در عمل . خودم تا حالا کار سنگین گرافیکی باهاش نکردم ) اما فیلم های full HD رو بسیار به راحتی و با کیفیت پخش میکنه .
یکم هم از نظر طراحی و رنگ بندی متفاوت هستن و K53 رنگ بندی متنوع تر و ظاهر پر زرق و برق تری داره اما به نظر من استحکام بدنه a53 بیشتره .
مشکلی که هر دو مدل دارن اینه که جای انگشت روشون میمونه اما باز هم این مساله توی A زیاد محسوس نیست .
کیبورد هر دو خوبه بستگی به عادت و سلیقه ات داره .
حساسیت و کارایی تاچ پد حرف نداره فقط این سیستم های جدیدی که روش گذاشتن یکم گاهی قاطی میکنه .(نقدش رو بخونی متوجه میشی چیو میگم)
سیستم IceCool تبلیغی بیش نیست چون به هر حال زیر دست گرما رو حس میکنی اما کلا از نظر کارایی و داغ کردن این لپ تاپ کم نظیره . اصلا کار کردن فن و داغ کردن رو در کارهای معمولی حس نمیکنی . فوق العاده بی صدا ، نرم و خوش دسته .
وزنش زیاد نیست اما برای حمل و نقل شاید یک کم توی ذوق بزنه که خوب چاره ای نیست .
کیفیت تصویرش بی نظیر نیست ولی خیلی خوبه .
خیلی دوست داشتم backlaght داشت ولی خوب مثل اکثر لپ تاپ ها نداره که این یک کم کار در تاریکی رو سخت میکنه .
بسته به سلیقه ات یکی رو انتخاب کن . تفاوتش انقدری نیست که بعدا بگی چرا اون یکی رو انتخاب نکردم .راستی قیمت روز هر دوشون هم با گارانتی معتبر 1450000 تومنه .
جمع بندی A53 :
کارایی نرم و خنک
عمر باتری در بهترین حالت چهار ساعت و پانزده دقیقه و در کارایی کمی سخت سه ساعت و بیست دقیقه .
گرافیک قدرتمند و عالی
کیفیت صدا در حد نسبتا خوب و قابل قبول نسبت به بقیه مدل های Asus
ضعف
اثر انگشت روش میمونه
واقعا مشکل دیگه ای توش ندیدم تا حالا ! البته یه سری چیز ها هست که مشکل به حساب نمیاد مثلا بهتر بود صفحه مانیتور مات باشه تا نور رو منعکس نکنه و یا بهتر بود سبک تر باشه . بهتر بود بیشتر از آلومینیوم استفاده میشد . که البته لپ تاپ هایی هستن که همه این چیز ها رو دارن ، اگه بهاش رو بپردازی ...