من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
Printable View
من یه جایی خوندم که امسال ظاهرا pes 2010 برای pc منتشر نمیشه.
این صحت داره؟؟
خوب چون می دونستم می خونی گفتم نگنید تا حس کنجکاویتون گل کنه بخونیدنقل قول:
نه خیر شایعه اس و توی گیمینگ اگزس شوخی سوم آوریل بود که منتشر شد فرداش گفت که شوخی بودنقل قول:
:دی :دئ :31:
ولی خیلی حال کردم آرمین جان واقعا باهال بود!!!:31:
دیگه تا آخر عمرشون چیزی به فیفا نمی گن:31:
سلام krauser جان!!
ببین این یک چیز طبیعی هست و هیچ کس نمیتونه جلوی این مسائل را بگیری مخصوصا بازی فوتبال که طرفدار به مراتب زیاد داره!!
ما این 10 یا 12 صفحه صحبتهایی کردیم ولی وقتی چیز زیادی مشخص نشده نباید غیر از این هم انتظار داشت تا به مرور زمان تاپیک اون شکل مفیدش را به خودش بگیره!
در مورد Pes 2010 و عکس مسی شک نکنید بازی ساخته شده چرا که بازی را به احتمال زیاد داشتند 2 سال میساختند!و این یک عکس ریل تایم میتونه باشه!حالا در خبرهای بعدی میشه چیزهای زیادی دونست و شما هم حق داری!!
بحث فیفا و Pes یک چیز عادی میتونه باشه چرا که من با سایر دوستان هم دوستانه در مورد این دو بازی بحث کردیم!و به نظر من ایرادی نداره!و زیاد نباید روش حساس شد!بلاخره خیلی از افراد متاسفانه میان دو بازی را در پلتفرم Pc خلاصه میکنن در حالی که موضوع فرق داره و همونطور که شما اشاره کردی!
ممنون از پست خوبتون!
فیفا رو نمیدونم ولی اگه EA بخواد همینطوری ما PC Game بازها رو با کارنت دادن فیفا پکر کنه هر چی از دندونم در بیاد بار میکنم بر پدر و جد آبادشون مسخره کردن ما رو. بابا من نخوام 360 بگیرم کیو باید ببینم؟ (البته دیروز که تبریز بودم یه XBox360 Arcade دیدم قوطیش سبز فسفری بود تقلا می کردم بهش نگاه نکنم شیطونه داشت وسوسه ام میکرد بخرم با زور خودم رو نگه داشتم) آخه آدم دلش نمیاد بعد این همه خرجی که واسه یک سیستم قوی میذاره دوباره بیاد کنسول بخره لعنت به هر چی شرکت کارنت ساز اه لعنتی آخه الان دیگه PC های گیمینگ دیگه راحت می تونن بازی های نکست رو اجرا کنن چطور پس کریسیس 2007 میاد نکست میده ولی این فیفا مونده توی غم اونهایی که سیستم بالا ندارن از این بابت دم کونامی گرم. در ضمن شایان جان اصلا تفکرت رو نسبت به بازی عوض کن فیفا یا PES یه بازی هستند خوب ساخته بشن باید تحسین بشن و اگه ضعیف عمل کنن باید زد تو سرشون تا حق ما گیمر ها رو ضایع نکنن من نمیدونم EA چرا داره این ظلم رو در حق PC باز ها می کنه الان می بینم که راک استار چه قدر با مرام هست یه زمانی بود همش به راک استار لعن و نفرین می کردم همینی هم که واسه PC داد لطف کرد ولی EA اصلا ککش هم نمیگزه وقتی می بینه زجر میده ما رو با نکست نساختن حداقل با این کار خیال مقایسه کننده ها هم راحت میشهنقل قول:
نه نه دوست خوب من منظورم جلوگیری از مقایسه نبود اتفاقا شدیدا دوست دارم این بازی ها مقایسه بشه ولی با دید منطقی می بینی بعضی ها می پرن توی فروم حرف پیدا نمیکنن چنین پستهای چرتی رو میزنن :نقل قول:
" فقط PES یا نمی دونم فقط فیفا " PES سرور فیفا " PES به گرد فیفا نمی رسه " امسال فیفا قراره شکست گرافیکی بخوره" و ....
آخه این شد مقایسه؟
من منظورم این بود که چنین پست ها بی مورد و تحریک آمیز که حتی پست به این بی ارزشی باعث شروع کل کل میشه توی تاپیک نبینیم یادتون هست یکی یه بار قفل شد تاپیک های 2009 هم PES هم فیفا شروع کل کل هم از همین پست های بی اهمیت هست که به قول خارجی ها باید از طرف کاربرای عاقل و فهمیده ایگنور بشن و حتی جوابی به این ها داده نشه. ورنه نقدی که من توی صفحه قبلی گذاشتم از آسمون نگفتم طبق شواهد و اخبار و گفته ها و شنوده ها نوشتم مطمئن باشید. من نه عاشق چشم و ابرو شرکت های آمریکایی و ژاپنی EA و Konami هستم که بخوام سنگ اینارو به سینه بزنم و نه میشناسم که بخوام ازشون بدم بیاد و بخوام بد گویی کنم هر کدوم خوب عمل کنن تحسین می کنم و اگه بد عمل کنن مورد انتقاد قرار می دم واسه خاطر همین یه گیمر واقعی باید دیدش رو به مسئله فوتبال گیم عوض کنه سالهای متمادی هست که این دو شرکت دارن با هم رقابت می کنن الحمدالله ما ایرونیا واسه هیچ کدوم نه خیر داریم و نه شر بازی های هیچکدوم رو هم اورجینال نمیگیریم پس دیگه اصلا FAN هیچ کدوم محسوب نمیشیم EA و Konami صد سال سیاه نمی خوان فنی مثل ما داشته باشن که از دشمن براشون بدتر هستیم اونها از گیمر ها و مصرف کننده ها انتظار دارن بازی و محصولشون رو اورجینال تهیه کنیم این بالاترین انتظاری هست که از ما دارن آیا به این انتظار ما لبیک گفتیم (به قول برادران اهل بیت دی:) نه که نگفتیم پس امیدوارم مقایسه وجود داشته باشه تا اگه به هر نحوی این مقایسه ها به گوش اونهایی که باید برسه , برسه باعث پیشرفت بشه. و همونطور که عرض کردم مقایسه باید بر طبق شواد و مدارک موثق باشه. دیگه مقایسه فیفا 09 (PC) و PES 2009 به لحاظ گرافیک که مقایسه نداره کدوم بازیه کارنت از هم نوع نکستش می تونه برتر باشه خوب معلومه دیگه اصلا نیاز هست بگیم بابا فیفا هم که گرافیک نداشت خوب بله روی PC واقعا گرافیکش به عنوان یک بازی محصول سال 2009 ابدا قابل تائید نیست. واقعا گیمر هایی که بازی هایی مثل کریسیس و COD و فارکرای و سایر بازی های گرافیکی نکست رو روی PC بازی کردند می فهمند من چی می گم. دقیقا این همه سر و صدا و داد و بیداد فیفا باز ها هم سر همین هست که EA ازنکست ندادن بازی برای PC چه هدفی رو واقعا داره دنبال میکنه. بذارید بازی بیاد بعدش ان شالله تا دلتون بخواد توی هر دو تاپیک نظرات خوب کاربران متخصص و صاحب نظر رو خواهیم شنید و بحث های مفیدی رو در رابطه با خصوصیات و ویژگیهای هر دو گیم رو می گیم و می شنویم. البته اگه عمری باقی بمونه . موفق و پیروز باشید. در آخر ببخشید که سر همگی رو با پست طولانیم و ملال آور به درد آوردم بعد این سعی خاهد شد پستهای مفید بدیم ان شالله اگه قسمت شد بعد انتشار مراجعه کننده ها رو در مورد بازی راهنمایی کنیم پچ بسازیم فایل بذاریم که همگی بتونن لذت ببرن.
یا حق... و گیمر باشید
ایول آرمین جان!!
منم خیلی وقته همینو میگم که کسانی که حتی رنگ نکست فیفا رو ندیدن الکی نظر میدن میگن " فیفا به گرد که هیچی به باده PES هم نمیرسه :27: " واقعا جالبه!
منم دیگه اصلا اعتناعی بهشون نکردم چون واقعا حرف های چرت میزنن!
EA همیشه جزو یکی از بهترین شرکت هایه بازی سازی برای کامپیوتر بوده و هست!
اما جدیدن داره واقعا ضد حال میزنه مثلا بازی هایی که میده یا گرافیک نداره یا گیم پلی که تک و توکی ازشون خوب در میاد مثل Dead Space یا Crysis که واقعا بازی هایه خوبین!!!
قدیم همیشه عالی بود EA طوری بود که من بازی ای که مال شرکت EA بود رو رو هوا ندیده میخریدم چون میدونستم خیلی توپ بود!!
اما الان شواهد نشون میده که خیلی ضعیف کار میکنن مثل همین GodFather 2 که اصلا گرافیک خوبی نداشت یا همین NFS معروف خودمون که تا هیچ موقع رقیبی قبل از Carbon نداشت و هیچ کس نمی تونست رقیبش بشه و در آخرم همین فیفا که فکر کنم از سال 95 بهترین بازی بود که تا 2006 جزو بهترین فوتبال برای PC بودش اما کلا از همون سال 2007 به بعد واقعا خراب کردش!!!!!!
نمیدونم و خیلی حرس میخورم که جایی نمیتونم پیدا کنم که واقعا نشون بدم Fifa NG فوق العاده ی !!!!!
وقعا جالبه بدونم چرا EA همچین کاری رو کرد که تا سال 2007 بهترین شرکت بازی سازی از نظر خیلی ها بود اما از اون به بعد ... :41:
خیلی از اون جلو زدند مثل یوبیسافت و حتی کپ کام و اکتیویژن بلیزارد هم دارن جلو میزنن اما نمیدونم EA کی می خواد به خودش بیاد!!!!
در انتظار نسخه ی نکست برای PC من هنوزم منتظرم هیچی PC نمیشه .......
Pro Evolution Soccer 2010 (PS3)
Release Region: United States
Release Date: Sep 30, 2009
Publisher: Konami
Rating Pending
Release Region: United Kingdom
Release Region: Australia
Publisher: Atari
.................................................. .....کد:http://ps3.gamespy.com/playstation-3/pro-evolution-soccer-2010/
Pro Evolution Soccer 2010 (X360)
Rating Pending
.................................................. .............................کد:http://xbox360.gamespy.com/xbox-360/pro-evolution-soccer-2010/
Pro Evolution Soccer 2010 (PC)
Rating Pending
.................................................. ............کد:http://pc.gamespy.com/pc/pro-evolution-soccer-2010/
چند روز پیش نوشتم که آتاری برای بازی داره با کونامی همکاری میکنه ...................
کد:http://www.gamingobsession.com.au/index.php?option=com_content&task=view&id=445&Itemid=1
همکاری در ساخت بازی که نمیشه گفت!
Atari مسئول انتشار بازی در استرالیا هست!
KONAMI ™ برای تبلیغات در بازی با doublefusion به توافق رسید ...........:5:
لینک زیر :
کد:http://www.doublefusion.com/press/html/Konami_PES_20_04_09.html
سلامون علیکم اجمعین:
نا مردا بدون ما ؟؟؟
میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
از 99 شروع کردیم تا 2008.
تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
Pro Evolution Soccer 2010 بهبودی عظیم یا شکلی دیگر از فیفا 09 ؟!
سلام دوستان!
خوب اگر اطلاعاتی در مورد آینده به صورت شفاف نیست میشه از همین ها هم بهره ی کافی رو برد!
اول می خوام یه نگاه گذرا به نسخه های 2009 این دو بازی ( ترجیحا نسخه X360 ) داشته باشم! خوب وقتیکه فیفا 2009 منتشر شد با نقد های خوب و گاها خیلی خوب و مثبتی مواجه شد و جملاتی مانند اینکه تاکنون شبیه این بازی دیده نشده و یا 1UP میگه که نسخه 2008 از نظر استیل و حرکات واقعی رنج می برد ولی فیفا 09 از نظر فیزیک بدنی , سرعت و وزن و مدل های بازیکنان بطور احساس بر انگیزی واقعی هستش! یا حتی videogamer در این مورد میگه "The best FIFA game ever made. Over to you Konami" و خیلی های دیگه که در لینک زیر موجود هستش:
و میانگین نمرات فیفا 09 بر اساس امتیازات سایت ها و مجلات 87 از 100 بود که واقعا خوب هستش! و حتی سازنده ساکر اعتراف میکنه که فیزیک بازیکنان در فیفا عالی هستش! و بی دلیل نیستش که فیفا 09 تاکنون بیش از 7.8 میلیون نسخه تا تاریخ 31 دسامبر 2008 فروش داشته! و Editor's Choice Award رو از IGN دریافت کرده!کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/fifasoccer09?q=FIFA%2009
خوب وقیکه ساکر نمایان شد و همچنین منتشر شد سایت گیم اسپات عنوان کرد که نسبت به سال قبل بهبود داشته ولی این سری یعنی ساکر باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! و سایت های دیگه مثه IGN در مورد این بازی میگه که ساکر 2009 بدون شک سرگرم کننده ترین بازی فوتبال هستش و یا EuroGamer میگه که این بازی بعد از فیفا در جایگاه دوم هستش و... و وقتی شما جملاتی رو از نقد های سایت ها و مجلات در مورد این بازی می خونید متوجه میشن که ساکر 2009 باید نقد های مثبتی مواجه نیستش و این دلیلش می تونه خیلی خوب بودن فیفا 09 باشه!
میانگین نمرات ساکر 2009 بر اساس نقد های سایت ها و مجلات 74 از 100 بود که متوسط هستش!
ولی امسال کونامی بازیه خودش رو زود تر معرفی کرد و اطلاعاتی هم ازش منتشر کرد که وقی اونا رو می خونیم به نظر خیلی جدید نمیاد چون سال قبل سازندگان فیفا قول این تغییرات رو داده بودن و عمل هم کردن!کد:http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/proevolutionsoccer2009?q=Pro%20Evolution%20Soccer%202009
برای نمونه شما می تونید اطلاعات موجود تو این دو تا پست رو با هم مقایشه کنید:
FIFA 09:
Pro Evolution Soccer 2010:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2467532&postcount=1
ولی باید منتظر تغییرات اساسی ساکر بود که یاد حرف سایت گیم اسپات میوفتیم که بازی باید برای تعمیر به کلی اوراق بشه! که به نظر میرسه اینطور هم شده یا حداقل حرفای سازندگان ساکر 2010 که اینو میگه!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3669971&postcount=1
وقتیکه به تنها اسکرین شات منتشر شده از ساکر نگاه می کنیم بازم یاد فیس های فیفا 09 میوفتیم! البته باید به این نکته توجه کرد که ساخت ساکر هنوز به پایان نرسیده و اینکه سازندگان فیفا هم بیکار نشستن! وقتیکه اونا تونستن پارسال اینطور بازیی رو خلق کنن حتما می تونن بازی گذشته رو بهبود بدن! ولی باید به اینکته توجه کرد که وقتی انتظارات بالا میره کار خیلی سخت تر میشه! و تو اوج موندن خیلی سخت تر از به اوج رسیدن هستش!
به تصاویر زیر در مورد فیس ها توجه کنید:
FIFA 09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://image.com.com/gamespot/images/2008/182/947071_20080702_790screen008.jpg
Pro Evolution Soccer 2010:کد:http://image.com.com/gamespot/images/2008/255/947071_20080912_790screen018.jpg
یا برای اینکه بهتر مشحص بشه به تصویر زیر توجه کنید:
خوب اینطور که پیداس ساکر خودش رو تازه به فیفا 09 نزدیک کرده ,حداقل از نظر فیس ها! ولی ما از میزان کیفیت این تغییراتی که سازندگان ساکر 2010 نوید اونها رو دادن بی اطلاع هستیم و باید منتظر بود و دید که چه در راه است!کد:http://www1.picfront.org/picture/3X9eGBbFt/img/947071_20080912_790screen018.jpg
هر کدوم از این بازی اگر می خواهند که نسبت به دیگری برتری داشته باشند باید از نظر گیم پلی و همچنین مد های بازی و حالت آنلاین به طور خوب و شایسته کامل باشند که گیمر بتونه یه سال کامل از بازی لذت ببره و ازش دلسرد و خسته نشه! در بازیهای فوتبال به نظر من گرافیک بازی زیاد مهم نیست, نه اینکه مهم نباشه ولی نسبت به سایر موارد در مکان های بعدی هستش!
من اینطور که از اخبار برداشت میکنم این هستش که امسال هر دوی این بازی های پر طرفدار خیلی خوب ظاهر خواهند شد و می تونن انتظارات طرفداران خودشون رو برآورده کنن! فعلا تنها کاری که میشه کرد تامل بر روی اطلاعات فعلی و انتظار برای آینده هستش!
موفق باشید!
Masoud King:40:
نقل قول:
مرسی ........:31::31::31:
وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........
با توجه به تنها عکس منتشر شده از بازی و اطلاعات منتشره میتوان دریافت که بازی نسبت به نسخه 9 متفاوت خواهد بود...........:5:
ممنونم ازت مسعود جان نقد بسيار موشكافانه و قابل تحسيني بود كاش اين به گوش كونامي مي رسيد. من براي بازي آينده از ساكر چيزهاي خيلي مهم رو انتظار دارم اينكه مانند فيفا موشن هاي دريبل رو افزايش بده يعني بشه دريبل هاي سرگرم كننده اي زد يه قسمت تراينيگ Free Style بذاره هموني كه با رونالدينيو مي شد قبل هر بازي انجام داد به صورت انفرادي واقعا سرگرم كننده هست. نكته بعد اينكه اجراي حركات تكنيكي رو به آنالوگ راست بسپاره نه چپ امسال وقتي PES بازي ميكرديم يكي از مشكلاتي كه باهاش گريبان گير بوديم همين مسئله بود مي ديدي با يك بازيكن تكنيكي داريم پا به توپ حركت مي كنيم وقتي يه لحظه يك حركت سريع رو مي خواييم انجام بديو و تغيير مسير ميديم دريبل فليپ فلپ يا 360 درجه ميزد و باعث ميشد توپ از دست بره اگه اين ها و اجراي اينها روي آنالوگ راست بود ديگه اين مسائل پيش نميومد. يك مساله خيلي بد هم شديدا لول بازي PES رو پايين آورده توي بازي چيزي به نام هوش مصنوعي وجود نداره و همه مسائلي كه شايد از اون كسي بخواد به عنوان هوش مصنوعي ياد كنه برنامه نويسي خاصي براي اون لحظات هست. نمونه اين حرف من در حمله و دفاع زياد ديده ميشه وقتي با يك بازيكن براي توپ سرگردان در كورس قرار ميگيريد يك لحظه يكي از اون دو ترمز مي كنه و مي ايسته بعد دوباره شروع به حركت مي كنه كه ديگه دير شده يا وقتي يك توپ سرگردان هست بازيكني مي تونه بو توپ برسه كه بهش پاس داده شده و نتونسته تصاحب كنه. و در آخر اميدوارم كونامي داوري آسيايي رو بذاره كنار و سطح داوريش رو در سطح اروپايي قرار بده باگ هاي در آفسايد گيري وجود داره بارها باهاش مواجه شدم كه اگه دوست داشتيد ريپلاي ميذارم تا از تعجب همگي 4 چشمي بشيد بازيكن در حدود 2 يا 3 متري در آفسايد هست و توپ بهش پاس داده ميشه ولي آفسايد اعلام نميشه انگار كه آفسايد خاموش هست اگه خواستيد چند مورد ريپلاي دارم يا ايست ناگهاني بازيها به دلايل نا معلوم. خطاي هند گرفته نميشه. فقط من يك بار اين خطا رو ديدم اونهم زماني بود كه برباتوف خواست Head بزنه نرسيد اسبك زد دي:) به هر حال خيلي از اين مشكلات بايد حل بشه تا بعد مدتها شاهد نمره بالايي براي PES باشيم
سیستم مورد نیاز برای این بازی چی هست
اين بازي هنوز ريليز نشده مونده تا ريليزش بايد منتظر باشيم تا كونامي اعلام كنه نگران نباش شما فقط يك رو 2 گيگ لازم داري والسلام سيتمت خوبهنقل قول:
سلام
به به احمد اقای گل و گلاب!!نقل قول:
سلامون علیکم اجمعین:
نا مردا بدون ما ؟؟؟
میدونید که نا سلامتی یه پای اساسی تمام تاپیکهای فوتبالی بودیم نا سلامتی دی
خوب میبنیم که بحث های شیرین و مورد علاقه من راه افتاده.
و این مهراااااااااااااااان باز داره گرد و خاک میکنه.
چطوری مهران جان عزیز خوبی؟
یادش بخیر بحثهای پارسال یادته؟
اوه اوه چه بحثهای بودش کولاک.
یادمه یه بار اونقدر از فیفا فجیع تعریف کردم که چندین نفر پ خ دادن که جان ما راسته.
البت به دوستان بگم بنده یه فن فیفا هستم که به ساکر هم احترام داریم.
ما خودمون یه زمانی ساکر باز بودیم.
از 99 شروع کردیم تا 2008.
تا اینکه چشممون به 08 نکست روشن شد و دیگه تموم.
خلاصه به مهران اخطار میکنم که منو سر لج نیاره تا دوباره اون بحث ها رو شروع نکنم دی
ایشالا که ساکر هم امسال بتونه یه رقیب خوب برا فیفا باشه.
راستش من میخواستم دعوتت کنم به مبارزه ولی گفتم منتظر بشم فیفا 10 هم رونمایی بشه!دیگه بلاخره یک طرفه که نمیشه!
حالا واستا عکسها و اطلاعات بیشتر بیاد عین سال قبل همچینی یک بحث زیبا راه بیاندازیم که نگو و نپرس!!
----------------------
با تشکر از Masoud King بابت مطلب!
ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و Pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
من چیزی که دیدم را گفتم!!
مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد ::18:
پس در این صورت هیچ جایی برای بحث با نسخه ی فیفایه PC نیست!!!!!کد:http://www.gigaimage.com/viewer.php?file=6sffctnmp1nfgmlo97kp.jpg
چون پر از باگ هستش!
اما ... اما PES 2009 هم از این باگ ها بی بهره نیست!
مخصوصا در هوش مصنوعیه ضعیف بازی کن ها!!!!
یا مثلا دروازه بانان!!!!
که واقعا یکبار توی پنالتی دروازه بانه توی زمین رفتش!!!
یا در لبه های اوت اصلا خوب کار نمی کنند!!!
یک بار هم وقتی دروازه بان توپ رو گرفت و بعد یکبار انداختش پایین بالا در اون بین یک بازیکن خودتی اومد و توپ رو به دروازه برد!!!:18:
در هر صورت هر دو مشکلاتی دارند که نمی توان انکار کرد.
قربانت!نقل قول:
با تشکر از masoud king بابت مطلب!
ولی سال قبل یادمه گوگل بوی عکس مقایسه فیسهای فیفا 09 نکست و pes 09 را گذاشته بود فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت!این که دیگه جای خود داره!
من چیزی که دیدم را گفتم!!
میشه اون مقایسه رو بزاری تا ببینیم قضیه چی بوده؟!
ولی شما در بالا فیس های 09 رو در مقایسه با ساکر pes 2010 میبینید که فرقی ندارن!
واقعا این حرفی که شما میگی که فیس های فیفا هیچ حرفی برای گفتن نداشت خیلی نا منصفانه هستش!
یعنی واقعا فیس های بالا حرفی برای گفتن ندارن یا جای هیچ حرفی برای گفتن باقی نمی زارن؟؟؟
نه اتفاقا این دو بازی معمولا نسبت به سنجیده میشن اینو حتی میشه تو نقد های سایت های معتبر هم دید! منم گفتم که ساکر پیشرفت داشته!نقل قول:
وقتی اطلاعات رو میخونیم نسبت به قبل جدیدتر نیست !!!............البته شما اونو با fifaمقایسه کردی که به نظره من هیچ ربطی به هم نداره ... اصل مقایسه این هستش که اونو با نسخه قبل مقایسه کنیم ..........
برام عجیب بود که این همه داره از یک سری اطلاعات و اسکرین شات تعریف میشه ولی اگه کمی به پارسال فیفا نگاه کنیم میبینیم که نکات جدیدی اضافه نشده! مطمئن باشید ساکر برای رسیدن به فیفا 2010 باید چندین گام به جلو حرکت کنه تو یه سال این خیلی بعید هستش ولی نمی گم نشدنی هستش! چون وقتی حرف های سازندگان فیفا 09 رو می خونی میبینکه اونا سال پیش وقت زیادی نداشتند برای این بازی کامل کنن! و بعضی از مسائل برای امسال باقی مانده! شایدم یکی از دلایل اینکه امسال لیگ قهرمانان سوی ea منتشر نشد داشتن وقت کافی برای فیفا 10 باشه!
آره نسخه PC فیفا 09 اصلا خوب نبود و من خواستم بهترین نسخه های هر دو بازی رو با هم مقایشه کنم!نقل قول:
مرسی از مسعود جان بابت مقایسه ی خوبتان!
باید بگم که هر بازی ای مشکلاتی داره و باگ هم قسمتی از مشکلاته بازیه!
واقعا آبرو ریزیه که بگن نسخه ی PC فیفا!!
چون واقعا باگ هایه مضحکی من توش دیدم که غیر قابل باور بود!!!
مثلا یکیش این بودش که در آفساید فقط فاصله های نزدیک رو می گرفت داور!!!
اگه یارو یکم دور میشد دیگه افسایدی در کار نبود!!!
یا مثلا دروازه بانان مسخره ای که وجود داشت اصلا توپ از جلویه پاش رد میشد اما انگار نه انگار و میرفت توی گل!!!!!!!!
و یکی دیگه هم اینکه موقع بعضی از آفساید ها ناگهان خطا که به نفع حریف میشد هیچی یک ضربه ی آزاد عجیب که میتونید از این حا نگاه کنید به وجود میومد :
باید قبول کرد که تو 2009 فیسهای فیفا خیلی افتضاح بودنقل قول:
اصلا قابل قیاس با فیسهای ساکر 9 هستش !!!!؟
طراحی فیسهای ساکر 9 واقعا عالی بود
در بعضی موارد اصلا مشابه نیست :20:
.................................................. ............................................
این قضیه موتور گرافیکی euphoria چیه ؟
لینک زیر :
.................................................. ...............................کد:http://www.naturalmotion.com/euphoria.htm
البته خداییش توی بعضی از چهره ها مثل چهره ی کاکا کم کاری شده!!!!!!!!!!
ولی گرافیک کلی 10 برابر ساکر هست!!!
مثلا همین عکس مسی ببینید چه گرافیکه بدی داره؟؟؟؟؟؟
اما فیفا خیلی خوب کار شده!!!!
حالا این ها چند تا عکس هستند که اینطورین باز ما هم میتونیم چند تا عکس بدیم که باز از ساکر بهتر باشند!!!!
در مجموع فیفا همیشه خیلی بهتر در مورد چهره ها کار کرده بوده چون که تیم هایه زیاد تری رو چهره بندی کرده!!!!! ( مثلا من توی بعضی باشگاه هایه گم نامم قیافه های اصلیه بازیکن رو هم میتونستم ببینم که روش کار شده بود!!!!!! )
نه دوست من تو فیس ساکر حرف اول رو میرنهنقل قول:
گرافیکش بیشتره اما در فیسها نه این طور نیست
کلا باید قبول کرد از نظر طراحی لباسها و چهره Pes بهتر عملکرد حداقل سال گذشته!
امسال هم که باید ببینیم!
نسبت به فيفا نكست يا كارنت؟ اگه منظورتون كارنت هست بله حق با شماست ولي در مورد نكست فيفا بهتر عمل كرده در هر دو زمينه البته فيس هاي بازيكنان معروف خيلي خوب شباهت داده شده ولي كلا فيس ها يه جور خاصي بودن توي pes بيشتر از اين كه شبيه گوشت و پوست باشن انگار جنسشون رسما از پلاستيك بود ولي توي عكسي كه براي 2010 منتشر شده مي بينيد چه قدر به جزئيالت صورت پرداخته؟ آدم كاملا تفاوت رو احساس مي كنه توي عكسي كه براي 2010 اومده واقعا اين جاي اميدواري هست اين پيشرفت واقعا قابل تحسين هست. البته فيس و اين طور چيها به اندازه گيم پلي اهميت ندارند pes در صورتي كه گيم پلي خودش رو بهبود بده واقعا در نمره نهايي ميتونه اميدوار باشه. نحوه آپديت شدن بازي هم بايد تغيير پيدا كنه و آپديت با دانلود يك پچ خاص امكان پذير باشه توي 2009 شاهد بوديم به خاطر تغيير چند كيلو بايتي مي بايستي فايل هاي 180 مگي رو دانلود كنيم روشي كه فيفا در آپديت كردن بازي اتخاذ كرده خيلي جالب هستنقل قول:
نقل قول:
مردود!
با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود !:31:
خوب كدوم بهتر بود ؟ مسلما 2010 بهتر از 2009 هست. درسته؟ پس نميشه اين مسئله رو رد كردنقل قول:
اون عکس هایی که شما گذاشتی دو تای اول که مال نسخه کارنت هستش!نقل قول:
مردود!
با عکسهایی که گذاشتم معلوم میشه که کدوم بهتر بود
از استیل بازیکنا و کیفیت تصویر میشه اینو فهمید!
اره چون با فتوشاپ کیفیت رو آوردم پایین :31:نقل قول:
......................................
از دو عکس مسی زیر کدام یک دارای رنگ بندی بهتری و واقعی تری هستند ......؟؟؟؟!!
من هر دوتارو با سایز بزرگ دارم ......موندم کد.م یکی اصلیه !؟
کد:http://www1.picfront.org/picture/7Dz7ett9Qx/img/nedved.JPG
یعنی این دو مال نسخه نکست فیفا هستش؟!کد:http://www1.picfront.org/picture/3QvRvuhfn/img/Untitled-1copy.JPG
من که هرطور فکر میکنم اصلا جور در نمیاد!
شما اگه اسکیرن های نسخه نکست رو دیده باشی کاملا متوجه میشی که اینا مال نسخه نکست نیست!
این دو تا عکس صد در صد مال نکست است ....
ولی اینو بگم من نکستو بازی کردم و دیدم تقریبا میشه گفت نسخه ی نکست وکارنت فیفا از لحاظ فیس با هم مشترکن ومیشه گفت مثل همن من بارها نگاه کردم ولی در کل فیفا صورت بعضی بازی کنان معروف مثل زلاتان کاسیاس رائول رونی وچندین نفر رو فو ق الاده طراحی کرده واین نکته رو اضافه کنم که در کل فیفا رو فزیک و3d صورت فرم سر حالتهای مو نیم رخ وغیره خیلی دقت میکنه و کارش خیلی خوبه ولی از نظر تکسچر از عکسای واقعی بازیکنان استفاده نمیکنه حد اقل این جور به نظر میاد ...
ولی پرو بر عکسشه دقیقا ینی تکچر فیس بازیکنا از عکسای واقعی خودشون اسکن شده و فیزی زیاد جالبی نداره وفقط از روبه رو که نگاه میکنی خیلی شبیهن واز لحاظ 3d زیاد جالب نیست از نیم رخ وحالت مو ها وفرم سر بازیکنان وقت با عکسای واقعی مقایسه میکنی مبینی ....
درکل فیفا بعضی چهره هاش خیلی خوبن بعضیاش افتضاحن مثل همین دو عکس بالا و پرو میشه گفت تما بازیکناشو شبیه به خودشون میسازه چون عکس خودشون اسکن شده ولی از لحاظ 3d جالب نیست ....
امسال به نظر میرسه علاوه بر تکسچر رو فیزیک صورت بازیکناش بیشتر دقت کرده اگر عکس مسی واقعی باشه و همشون مثل مسی از اول ساخته شده باشه ...
در مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
این مقایسه ها همش مال دو نسخه ی نکست بود والبته نظر شخصیه من
نقل قول:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!نقل قول:
ر مورد لباسم به نظر من پرو ضعف زیاد داشت مثلا شورت ورزشی خیلی بد بود ولی فیفا بهتر بود اگه دقت کرده باشین لباس تمام باشگاه ها نسبت به یکی دو سال پیش تنگ تر واندامی تر شده که فیفا خیلی خوب به این مسئله دقت کرد ...در مورد کل هیکلام به نظر من فیفا بهتر بوده اندام بازیکنا از نظر کلی بهتر بوده ولی پرو بازیکناش خیلی هیکلن از ساعد بازیکنا گرفته مثل بادی بیلدینگ کارا و رونها وپاهاشون به ترز عجیبی هجیمه مثل رونی کلمن شدن همشون این اگر باور نمی کنین میتونین تو عکس چند صفحه ی پیش که دوست عزیزم گوگل بوی گزاشته بود ببینین عکس واقعی مسی با عکس مسی در ساکر کنار همه رونشون و ساعدا وکل هیکل رو مقایسه کنین میبینین مسی یه جورای زیادی کتو کلفته ....
میشه بگی این 3d که شما میگی یعنی چی؟
...............................................
فیفا بازها تا چند روز آینده منتظر اخبار فیفا باشید !
ای بابا این که معلومه من همیشه گفتم فیفا توی همه چیز سره ( نسخه ی نکست ) تنها چیزی که شما مقایسه می کنید و در ذهن دارید نسخه ی pc فیفا هست!!!!!!!
بابا معلومه فیفا بهتره!!!
ای کاش میشد یک روز این گوگل جان میومد خونه ی ما بعد من بهش میگفتم کدوم بهتره :31:
ببین دوست من نوش جونت ........................نقل قول:
چون گرافیکش بالاتره نمیشه گفت از هر لحاظ برتره .................
نه دوست من نسخه pc رو در سر ندارم و نسخه کنسول رو میگم .
البته که Fifa از نظر گرافیکی و ورزشگاه و تکنیک و... بهتر از PES کار کرده بخصوص تو Fifa 09 که واقعا از نظر تکنیکی خیلی خوب کار کردن و استیل بازیکنا خیلی شبیه به خودشون طراحی شده بود (بخصوص کریستیانو رونالدو) که جذابیت بازی رو بالا میبرد .
تو مد Be A Pro هم 09 خیلی خوب کار شده بود که یک بازی کن به صورتی گسترده فعالیت هاش در زمین زیر نظر بود و ملاکها هم خیلی بیشتر از Become A legend به نظر میومد و من به عنوان یک فن Pes 2009 با دیدن این امکانات خوب و زیاد خیلی متعجب شدم .
وتوی pes 2009 این ملاکها نتنها کم بود بلکه کامل هم نبود . که اینرو واقعا میشد حس کرد. ولی بازهم میشه به آینده امیدوار بود و احتمالا تغییرات عمده ای رو خواهیم دید .
اما کلا این konami خیلی مخ کار میگیره و زیاد هم نمیشه بهش اطمینان کرد.
به امید روزهای خوب با PES 2010 & Fifa 2010.
اصلا گیریم که حرف شما در مورد فیس ها درست(ولی من اصلا قبول ندارم)نقل قول:
ببین دوست من نوش جونت ........................
چون گرافیکش بالاتره نمیشه گفت از هر لحاظ برتره .................
نه دوست من نسخه pc رو در سر ندارم و نسخه کنسول رو میگم .
خوب دیگه ساکر تو چی بهتره؟! گیم پلی؟! صدا گذاری بازی؟! یا .........
مگه وقتیکه شما از فاصله دوری که دوربین قرار داره چقدر می تونید صورت بازکنان رو ببینی؟ مهم استیل هستش! که فیفا تو زمینه عالی هستش!
وقتیکه فیفا 09 بازی میکنی حتی تکون خوردن مو های بازی کنان رو موقع دویدن می تونی ببینی! تاثرات فیزیکی بازیکنا روی همدیگه خیلی خوب کار شده! شما موقع بازی کردن فکر میکنی داری فوتبال میبینی! استادیوم های بازی هم بسیار خوب هستند و همچنین تماشاگران!
..............................................نقل قول:
عوض کردن بحث :31::31::31:
........................................
:27::27::27:
'گیم پلی ............
....................................
استیل :39:................
خدایی این بازیکن استیل داره !؟
ناسازگاری داره ................
یه نگاه به سه بازیکن زیر بنداز ................از نظر هیکل بدنی دقیقا مثل هم هستند ........اگر سه تا عکس رو save کن و پشت سر هم رد کنی متوجه میشی من چی میگم ..........فقط پشت سره بازیکنا عوض شده
.................................................. .................................................. ...
مطمئني اينا مال نسخه كنسول Fifa هستش ؟؟؟
آره ................به نظره شما ماله چیه :31:نقل قول:
چي بگم والا !!!نقل قول:
در ضمن حرف مسعود جان عوض كردن بحث نبود ايشون كلي به بازي ميكنن شما فقط به چهره نگاه ميكني !!!
من خودم مال هر دو نسخه ي كنسول رو ديم اصلا در حد اين عكس هاي شما نبودن !!!
نميدونم شايد مدل tv اوني كه اين عكسارو گرفته يكم قديمي بوده !!!
من نسخه ي كنسول فيفا رو بازي كردم اصلا اينطوري نبود كه شما ميگينقل قول:
راستي تو pes هم يه سري از بازيكنا از نظر بدني با هم برابر هستن
ea نميتونه 6000 بازيكن رو طوري طراحي كنه كه از نظر بدني كاملا از هم متفاوت باشن
بعدشم شما داري بازي ميكني اصلا به اين چيزا دقت نميكني ... گرافيك فيفا توي كنسول از pes بهتره اينو همه ميدونن
ولي من اميدوارم اين نسخه ي pes از نظر گرافيكي ، خيلي عالي درست شده باشه ...
تنها مشكل فيفا توي شماره ي قبل حركات بازيكن ها بود كه خيلي مصنوعي بود ولي توي 09 حركات بازيكنها مثل pes
عالي و دقيق ساخته شده