مشکل استفاده از babylon در acrobat8 pro
دوستان من وقتی e-book های انگلیسی رو در آکروبات ریدر 7 میخوندم به راحتی با بیبلون کلمات رو ترجمه میکردم ولی در آکروبات 8 پروفشنال همون ای بوک رو بیبیلون نمیتونه ترجمه کنه(یعنی این که کلمات رو خوب نمیتونه تشخیص بده) اشکال از کجاست و اگه دوستان نرم افزاری به جز آکروبات ریدر پروفشنال و فوکس ایت ریدر میشناسن که میشه باهاش هایلایت کرد و کامنت گذاشت که با بیبیلون مشکل نداره لطفا معرفی کنند:blush:
طرز استفاده از کرک بابیلون
سلام به همه.
یکی از دوستان ودشمنان لطف کنه در مورد چگونگی استفاده از کرک دیکشنری بابیلون توضیح بده.
ممنون
حل مشکل از کار افتادن و آپديت اتوماتيک Babylon در محيط اينترنت
:sad: :sad: با سلام خدمت دوستان و مديران محترم اين بخش !
دوستان چگونه مي توان از نرم افزار Babylon در محيط اينترنت بدون اينکه خودش را آپديت کند و از کار بيافتتد از آن استفاده کرد چون من هرکاري کردم و با اينکه در تنظيماتش تيک مربوط به آپديت را هم برداشتم اما باز هم در هنگام اتصال به اينترنت پيغام مربوط به آپديت برنامه مي آيد در نتيجه نرم افزار از کار مي افتتد و ديگر قابل استفاده نخواهد بود ،که در اينصورت فقط با وارد کردن لايسنس جديد مي توان دوباره از آن ، در محيط ويندوز استفاده کرد و بهره برد. بنده چند ماه پيش در محيط اينترنت نرم افزاري الحاقي براي از کار انداختن آپديت اتوماتيک و از کار افتادن Babylon در محيط اينترنت مشاهده کردم ، اما هم اکنون سايت مورد نظر را گويا فراموش کردم ... از تمامي دوستان و مديران محترم خواستارم اگر در اين زمينه راهکاري جهت رفع اين مشکل گريبانگير ، به خاطر دارند ، بنده را راهنمايي و ياري کنند .:rolleye: :rolleye:
استفاده از مترجم متن Babylon
سلام
چطور میشه از مترجم متن Babylon استفاده کرد.
ممنون:11: