سلام.
دوستان این La Lina کلا چند قسمته؟!
ممنون
Printable View
سلام.
دوستان این La Lina کلا چند قسمته؟!
ممنون
سلام
كلا 90 قسمت هست .
شماره گذاري اپيزودهاش به اين صورت هست كه ؛
only 90 La Linea episodes :
The Lagostina series had 8 (5 min) episodes,
the 100 series had 56 (101-156),
and the 200 series had 26 (200-225).
l
واه اینجا شده مثل کاخ های مخروبه ای که 50 ساله کسی توش نیومده .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضع این بخش خیلی ظاهرا بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید قبل از اینکه رو به موت بشه یکم بهش رسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پیشنهاد دارم شاید بد نباشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم اگر مثل بخش بازی که برای هر عنوانی یک تاپیک ساختن و چندین نقد گذاشتن ما هم برای انیمیشن ها هم همین کارو بکنیم و با گذاشتن نقد برای انیمیشنها و نقد برای مانگا و انیمه یکم این بخش رو زنده کنیم؟
البته یک مسئله ای هم هست که نقد نوشتن باید چه موضوعاتی رو شامل بشه و چه کسایی می تونن این جور نقد هارو بنویسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه DVD کارتون قدیمی بنر (اسم انگلیسیش فکر کنم Banner: the squirrel بود) رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ البته چون خیلی قدیمیه ،لینک دانلودش پیدا نمیشه.کلی با اون سنجابه خاطره دارم:20:
نقل قول:
انجمن بازي فرق ميكنه
واسه هر بازي كلي مشكل نصب و اجرا و پيچيدگي مراحل و معماها هست. نقد به اون صورت نداريم مگه همون صفحات اول.
توي انجمن ادبيات يه تاپيكي داشتيم براي يه دو هفته اي يه كتاب انتخاب ميشد كه بچه ها توي زمان تعيين شده بخونن و بيان نقد كنن. اونو ترجيح ميدم.
اسمش رو درست نوشتی؟نقل قول:
چون فکر کنم این باشه
Bannertail: The Story of Gray Squirrel (TV)
همون سنجابه که یک زنگ دور گردنش بود و مادر خونده اش گربه بود منظورت هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینجا هم مشکل وجود انواع انیمه و مانگا با موضوعات و گروه های سنی متفاوت هست که بعضی هاشون بدرد نخور و بعضی هاشون عالیه...چرا نمیشه اینهارو بر اساس نوع داستان و رده سنی و نوشتن دیدگاه ها و عقیده در مورد داستان معرفی کرد که در وقت دیگران برای پیدا کردن موارد مورد علاقشون صرفه جویی شه؟نقل قول:
من یه سوال فنی برام پیش اومده، خیلی وقته می خوام بپرسم ولی هی یادم میره!
تو پشت صحنه ی فیلم کورالاین نشون داده میشه که قسمت بالای چشم و پایین چشم شخصیتها از همدیگه جداست و قسمت پایین قابل تعویضه:
ولی بین این دو تیکه یه خط نازک دیده میشه، این خط رو تو فیلم نهایی چطور حذف کردن ؟
آره،منظورم همینه.:11:نقل قول:
اون اسم انگلیسی رواز خودم در آوردم:31:(گفتم حتما انگلیسیش یه چیزی باید تو این مایه ها باشه دیگه :31:)
خیلی دنبالشم ولی پیدا نمیکنم متاسفانه.نه لینکشو نه DVD شو.:41:
بر اساس ژنگلیسی ( ژاپنی در اینگلیسی)
Seaton Doubutsuki Risu no Banner
هست که گشتم یک مورد به زبان غیر ژاپنی پیدا کردم که نمی دونم خودشه یا نه
برات می فرستم خودت چک کن.
سلام
انيميشن هايي مثل كورالاين 3D stop-motion هستند ، به اين صورت كهنقل قول:
بعد از تصويربرداري استاپ موشن به كمك تكنولوژي 3D printing مدلهاي گوناگوني از كاراكتر تهيه ميكنند
حالات مختلف صورت به كمك تكنولوژي Polyjet matrix به مدلهاي سه بعدي با كيفيت بالا و منطبق با فيلم تبديل ميشن و خب در تصوير نهايي قسمت هاي زائد حذف شده .
مسلما نتيجه ي كار بسيار جذابتر و باورپذيرتر خواهد بود ، جالبه كه بدونيد براي كاراكترهاي اين انيميشن بيش از 208 هزار حالت مختلف صورت تعريف شده .
نخير اينجا به نسبت محوريت موضوعي كاخ آبادي هست كه خيليا اصلا نميدونن توش چه خبره !نقل قول:
مشكل فقط اينجا نيست ، اكثريت جمع ايراني هنوز با ديد باز به انيميشن نگاه نميكنه .
اضافه كنيد محدوديت ، فيلتـر و سانـسور ، دسترسي افتضاح ، اطلاع رساني ضعيف ،نهايتا توليدات افتضاح داخلي و ...
در مورد خلوت بودت يه نكته ي ديگه هم هست كه خب قبلا خودتون بهش اشاره كرديد !
در مورد پيشنهاد بعدي فقط كميت بالا ميره و كيفيت كلي پايين هست بجز مواردي كه واقعا نياز باشه .نقل قول:
در نهايت هنوز كلي ايده و طرح ديگر هست كه به مرور اجرا خواهد شد فقط نياز به كمي مشاركت ...
به ما هم لینک دانلود دوبله رو میدی اگر داری ؟نقل قول:
I'm Sorryنقل قول:
من فقط اون کار رو دیدم و الانم دیگه دسترسی بهش ندارم
ميشه يه راه آسون براي دانلود کارتون معرفي کنيد ؟؟؟
چرا كه نه ،نقل قول:
بخش دانلود انيميشن داريم :
اما هميشه آسونترين راه بهترين راه نيست ،
مثل همين درخواست كه راحت ترين راه رو براي مطرح كردنش انتخاب كرديد .
وقتی شخصی کتاب فلسفی زیاد بخواند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Morteza4SN [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من شروع کردم به خواندن مانگای سری اول سوباسا ( فکر کنم سرم به جایی خورده که دارم می خونم ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تا الان لذت بخش بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز به مساقبه اولش نرسیدم ... ولی تا الان چند تا موضوع جدید از مانگا پیدا کردم که تو چیزی که تو ایران پخش کردن نبود ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لطفا نقل به مضمون ننویسید . عین دیالوگ رو با کمترین دخل و تصرف بنویسید . اینیکه شما نوشتی اصلا دیالوگ محسوب نمی شه بلکه یک تفسیر شخصی از یک دیالوگه که به آسمون و ریاست جمهوری هم ربط داده شده !
قشنگ ضد حال خوردم ......داشتم مانگا می خوندم یهو دیدم سایتی که انلاین گذاشته همون لحظه مانگارو مسدود کرده باسه اینکه تحت لایسنس تو کشورش رفته....حالا مایی که اصلا یک نسخه اش هم نمی یاد اینور رو گذاشت تو اب نمک.....نقل قول:
آقا این انیمیشن UP هم خوب بود هم خیلی مفتضح
فصل آغازیش که واقعا" سونامی بود
من دیدم داره از شبکه دو پخش می شه اول بی تفاوت رد شدم اما وقتی فصل اول انیمیشن که در مورد گذشته ی آقای فردریکسن بود رو دیدم کلا" میخکوبیده شدم
اما متاسفانه در ادامه به بهترین شکل ممکن گند زدن به ایده ی اولیه ی داستان
اگه داده بودن دست من یه اثری خلق می کردم تو مایه های mary & max(:31:)
این انیمیشن می تونست خیلی بهتر از "بهترین انیمیشن سال" بشه
می تونست بهترین انیمیشن این دهه بشه
برای دیدن انیمیشن
همیشه سعی کنید اولین بار نسخه زبان اصلی رو ببینید
بعد اگر انجمن گویندگان جوان دست به کار شده بود دوبله فارسیش رو ببینید
نهایتا اینکه از تلویزیون ایران اصلا نبینید !
/
قدیم که گلوری مستقلا فعالیت میکرد باز وضعیت بهتر بود البته ،
الان یه شرکت میاد به انجمن گویندگان جوان سفارش میده بعد نتیجه کیفیت خوبی هم نداره
مثلا همین رئیس مزرعه 3 (به قول شرکت پخش کننده البته) که چقدر ضعیف دوبله شده بود ؛
صدای زمینه که خیلی راحت به کل حذف شده بود
بعلاوه دیالوگهای کشداری که با خلاقیت مضاعف جناب دیالوگ نویس (مترجم سابق!) و
اصرار به استفاده بی از حد از شعر و ادبیات بازاری و فیلم فارسی که مثلا از دوبله یکش بیشتر بترکاند
نتیجه چیزی در حد وراجی روی اعصاب میرفت و یک دوبله ضعیف رو روانه بازار کردن ....
/
بله میتونست بهتر باشه حتی از Wall.E همنقل قول:
آقا این انیمیشن UP هم خوب بود هم خیلی مفتضح
فصل آغازیش که واقعا" سونامی بود
این انیمیشن می تونست خیلی بهتر از "بهترین انیمیشن سال" بشه
می تونست بهترین انیمیشن این دهه بشه
اما خب پیکسار در UP نشون داد که دوست داره هم منتقد و هم مخاطب رو راضی نگه داره
و البته میزان فروش بیشتر که هدف بالا تری هم محسوب میشد
نتیجه اینکه وال.ای با 180 میلیون بودجه 521 میلیون فروخت
ولی آپ با 175 میلیون بودجه 731 میلیون فروخت ...
به هر حال تن پیکسار الان به والت دیزنی هم خورده و اسکار هم دیگه یک لقمه ی پیکسار شده
یعنی از نظر من پیکسار خیلی انعطاف داره نشون میده !
امیدوارم دنباله های انیمیشن های محبوبمون مثل داستان اسباب بازی ، ماشین ها و کمپانی هیولاها از این انعطاف کش نیان .
من والا دلیل اینکه خوشم نیومد دوبله و ممیز(سانسـور) نبودنقل قول:
رای دیدن انیمیشن
همیشه سعی کنید اولین بار نسخه زبان اصلی رو ببینید
بعد اگر انجمن گویندگان جوان دست به کار شده بود دوبله فارسیش رو ببینید
نهایتا اینکه از تلویزیون ایران اصلا نبینید !
/
قدیم که گلوری مستقلا فعالیت میکرد باز وضعیت بهتر بود البته ،
الان یه شرکت میاد به انجمن گویندگان جوان سفارش میده بعد نتیجه کیفیت خوبی هم نداره
مثلا همین رئیس مزرعه 3 (به قول شرکت پخش کننده البته) که چقدر ضعیف دوبله شده بود ؛
صدای زمینه که خیلی راحت به کل حذف شده بود
بعلاوه دیالوگهای کشداری که با خلاقیت مضاعف جناب دیالوگ نویس (مترجم سابق!) و
اصرار به استفاده بی از حد از شعر و ادبیات بازاری و فیلم فارسی که مثلا از دوبله یکش بیشتر بترکاند
نتیجه چیزی در حد وراجی روی اعصاب میرفت و یک دوبله ضعیف رو روانه بازار کردن ....
مثلا شما دقت کن قهرمان دوران کودکی فردریکسن اون موقه که این 7 ساله بوده 30_35 سالش بوده
الان که فردریکسن از فرط پیری با عصای 4 شاخ! راه می ره و به کمک بالا بر از پله ها تردد می کنه اون قهرمانش حدود 90 به بالا باید باشه:31:
اما یه جوری نشون داده می شه انگار اون پیرمرده از آقای فردریکسن جوون تره!
حالا اینا رو هم به کنار بذاریم می رسیم به اکشن کار (جنگولک بازیای پیرمرد رو سقف زپلین!) که کاملا" مشخصه برای جذب مخاطب کم سن تعبیه شده
من می گم می تونستن با توجه به فصل ابتدایی انیمیشن، مخاطب بزرگسال رو هدف قرار بدن و یه داستانی بپردازن که برای بچه ها هم جذاب باشه
به خاطر یک مشت دلار :31:نقل قول:
نتیجه اینکه وال.ای با 180 میلیون بودجه 521 میلیون فروخت
ولی آپ با 175 میلیون بودجه 731 میلیون فروخت ...
به غیر از انعطاف نشون دادن یه کار دیگه ای هم می تونن بکنن و اون تغییر سلیقه ی عامهنقل قول:
به هر حال تن پیکسار الان به والت دیزنی هم خورده و اسکار هم دیگه یک لقمه ی پیکسار شده
یعنی از نظر من پیکسار خیلی انعطاف داره نشون میده !
امیدوارم دنباله های انیمیشن های محبوبمون مثل داستان اسباب بازی ، ماشین ها و کمپانی هیولاها از این انعطاف کش نیان .
Up سعی کرده بود یه کم کودکانه تر از Wall-E عمل کنه.
Wall-E داستان ساده ای داشت ولی توی عمق پیچیده و فلسفی میشد البته یه بچه به این چیزا توجه نمیکنه ولی Wall-E یه کم بزرگسالانه تر بود به نظرم و اون طراوت یه کارتون رو برای یه کودک نداشت...
توی Up به یه سنت قدیمی انیمیشن عمل شده بود تا حدودی : "توی دنیای کارتون همه چی ممکنه!" (به یاد Space Jam : دی) ولی منم قبول دارم از این بهترم جا داشت اما ممکن بود فضای کودکانه ش از بین بره.
من در مجموع داستانای Dreamworks به نظرم به طور میانگین ساده تر و خنده دار تره و از نظر تکنیکی و خلق اثر ماندگار هیچ وقت به DisneyPixar نمیرسه.
شبيه به اين گفته از راجر ابرت هست:نقل قول:
هنر فراموش شده انيميشن حيات مجدد يافته است گرچه از چاله بيرون آمده و به چاه افتاده: سطحي كردن اطلاعات داستان و ارجحيت دادن به اكشن بي معني و بي وقفه. انيميشن هاي كلاسيك از داستان هاي سه پرده اي بهره مي بردند.مثلا در "سفيد برفي و هفت كوتوله" يا " شاه شير" كاراكترها عجين با داستاني بودند كه معني داشت و مبتني بر تصميم گيريهايي برمبناي ارزشها بود. حالا اكثر داستانها با درگيريهاي كرخ كننده ذهن به پايان ميرسند و قهرماناني هم سن مخاطبين كم سن تر دارند. زمينه اي براي رشد و تخيل نيست فقط رفتار مكانيكي بي مغز.
هر چند در ادامه بعضي از همين كارها رو جزو بهترين ها معرفي كرده مثل آپ.کد:http://blogs.suntimes.com/ebert/2009/12/the_best_animated_films_of_200.html
:31:
سلام
تفاوت انیمیشنهای Family Guy و Simpsons چیه ؟
من Family Guy رو ندیدم، اما Simpsons در مورد یه خونواده س که یه دختر و یه پسر و یه نوزاد دارن. هرکدوم هم یه خصوصیت داره. همه ش یه جریانی پیش میاد که اینا همشون توش نقشی دارن و اکثر جریاناشم انتقادیه.
کلا کارتون قشنگیه، من که بعدا کاملشو میگیرم!
سلام.نقل قول:
سلام
تفاوت انیمیشنهای Family Guy و Simpsons چیه ؟
simpsons و family guy دو تا سریال هستند که از fox پخش میشه.
قسمتهای اولیه ی simpsons خوبه ولی بیشتر که جلو میره یکم آبی میشه و از بین 10 قسمت فقط 4-5 تاش خوبه.(بقیش رو دوست عزیز در بالا گفتن)
ولی family guy :
family guy در مورده یه خانواده است که اینها توی این فیلم براحتی هر حرفی رو میزنن .مثلا خدا و مسیح رو هم توش به بازی میگیرن.بازیگرها و خواننده ها و ورزشکارها و حتی تبلیغات تلویزیونی رو هم مسخره میکنند!
در کل اگه میخوای یه سریال قشنگ ببینی به نظر من family guy از simpsons خیلی بهتره!
اطلاعات بیشتر در مورده family guy هم تو امضام هست.
سلام . با پسرم در حال ساخت انيميشن بوديم كه اتفاقي به طراحيهاي سه بعدي دست زديم حالا پسرم از كار ساخت دست كشيد .
ولي من همچنان ادامه مي دهم والان در حال طراحي فيلم هستم لطفا بگوئيد چه كاري انجام بدهم .با تشكر
به اینجا باسه ساخت و مباحثش مراجعه کن:46:نقل قول:
وقتی ساختی به ما هم خبر بده که بیام تماشا کنیم:11:
آقا یه سوالنقل قول:
سلام.
simpsons و family guy دو تا سریال هستند که از fox پخش میشه.
قسمتهای اولیه ی simpsons خوبه ولی بیشتر که جلو میره یکم آبی میشه و از بین 10 قسمت فقط 4-5 تاش خوبه.(بقیش رو دوست عزیز در بالا گفتن)
ولی family guy :
family guy در مورده یه خانواده است که اینها توی این فیلم براحتی هر حرفی رو میزنن .مثلا خدا و مسیح رو هم توش به بازی میگیرن.بازیگرها و خواننده ها و ورزشکارها و حتی تبلیغات تلویزیونی رو هم مسخره میکنند!
در کل اگه میخوای یه سریال قشنگ ببینی به نظر من family guy از simpsons خیلی بهتره!
اطلاعات بیشتر در مورده family guy هم تو امضام هست.
اون پسر بچه چه جور شخصیتیه و چهع نقشی داره؟
آخه به نظر خیلی موذی میاد: دی
لطفاً چند تا سریال انیمیشن جالب انگلیسی زبان معرفی کنید
اگر منظورت کارتون ها هست ( چون انیمه ترجمه شده هم داریم - یکم با جزئیات بیشتر بزار )نقل قول:
code lyoko
ben 10
mbc
ironman
spiderman
ninja turtle
( این سه تای اخر نسخه جدید با گرافیک جدید هست )
winx club
kim possible
danny phantom
Fantastic Four
Team Galaxy
The Land Before Time
Hamtaro
اگر کلاسیک هارو می خوای باز میشه پیدا کرد و همچنین تو همین کارتون ها کلی سبک های مختلف هست که باید ببینی کدوم سبک هارو بیشتر دوست داری دونبال کنی .
خدایا اینو!
کد:http://www.imdb.com/title/tt1302067/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون بابت استیکی کردن تاپیک .
در مورد "یوگی خرسه" کاش باقی رفقای قدیمیش هم باهاش بودن :دي
البته این فیلم ترکیب انیمیشن و فیلم زنده است که همین نا امید کننده است
اصولا هر وقت کاراکترهای انیمیشنی با فیلم زنده ترکیب شده چیز دندون گیری از آب درنیومده !
از بهترین فیلمهای این فرمی به نظرم who farmed Rager Rabbit هست که اینم در اکثر زمانهاش تعادل روایی نداره .
دقیقا منم اول دقت نکردم بعدا دیدم ترکیبیه نا امید شدمنقل قول:
البته شاید در مورد یوگی فرق داشته باشه و چون خیلی قدیمیه این کارو کردن که مخاطب بزرگسال رو هم تحت تاثیر قرار بده.
-----
Who Framed Roger Rabbit عالی بود... اولین باری که دیدمش کف کردم : دی
سلام
برای من چند تا سوال و مشکل پیش اومده چجوری میشه فهمید که نسبت ابعاد تصویر یک انیمشین ( در واقع نسبت ابعاد)که خود کمپانی بیرون داده واقعاً چنده؟ آخه من انیمیشنای مورد علاقمو دانلود میکنم:21: ( وقتی به پولی قاعدتاً باید به این انیمشنا می دادم فکر میکنم عذاب وجدان میگیرم؟!:2: ...)ولی مثلا تو توضیحات ریپر ها رزولوشن های متفاوتی هست که نسبت هیچ کدوم با هم متناسب نیست مثلا انیمشن رابین هود هم دی وی دی ریپ با نسبت تصویر 512*288 وجود داره هم با 512*384 خب کدوم نسبت تصویر واقعی هستش؟؟؟ از این موارد خیلی زیادن بعضیاشو راحت میشه فهمید ولی بعضیا نه...( برام خیلی مهمه که نسبت تصویر واقعی باشه یه جورایی عشق کیفیت و اصالت و این جور چیزام:27:...) این مشکل زمانی دیگه خیلی شدید میشه که انیمیشن قدیمی باشه و ریپرهای معروفی هم مثل axxo و diamond , jumanji و... بیرون نداده باشنش...
مشکل دیگه اینه که نمی دونم مفهوم اینترنال چیه؟؟؟ یعنی وقتی سرچ میکنی تو یه وارز یه بابایی که لینک داده کنار نسخه زده اینترنال حالا این لفظ دقیقاً نشون دهنده چیه؟؟؟
دم هر کی جواب منو بده گرم:12::11:
خب نسبت تصویر رو تو imdb نوشته
مثلاً:
Aspect Ratio:1.78 : 1
یعنی طول تصویر 1.78 برابر ارتفاعشه.
اینترنال هم فکر کنم مثل آکسو و دایموند و بقیه ، ریپر باشه.
ممنونم از شما... ولی خب پس چرا این اینترنال مدت زمان فایلاش همیشه چند دقیقه ای کمتر از توضیحات توی imdb هستش؟؟؟ خوشبختانه همون شبی که پست دادم راه پیدا کردن رزولوشنو پیدا کردم که شما هم گفتید ( خب برای انیمشنای قدیمی که چند تا رزولوشن دارن میرم آمازون تا ببینم کدومش توی بازار هست و احتمالاً ریپ شده )نقل قول:
یه درخواست دیگه هم دارم اینه که فرومی میشناسید که تو ضمینه انیمیشن کامل باشه؟؟( من از وارز-بی بی استفاده میکنم...)
من الان فیلم اینترنال دم دستم ندارم ، ولی احتمالاً از اون جایی ناشی می شه که بعضی از ریپرها برای کمتر شدن حجم ، تیتراژ اخر فیلم رو حذف یا کمتر می کنن...
ضمناً به نظرم شما یه کم بیش از حد دارید وسواس به خرج می دید ! فیلمی که اصل نیست (ریپ شده) چه فرقی داره که ابعاد تصویرش یه کم فرق داشته باشه ؟
یا کم و زیاد بودن فیلم در حد یکی دو دقیقه خیلی هم مهم نیست! مثلاً من فیلمی دارم که یه ورژنش 1ساعت و نیمه و یه ورژنش دو ساعت و ده دقیقه
تفاوت اینجا مهمه !
انیمیشن های جدید رو من از اچ دی یونایتد به صورت 480p می گیرم ... قدیمیها رو هم هر جا که آقامون بگه...!
سلامنقل قول:
ولی خب پس چرا این اینترنال مدت زمان فایلاش همیشه چند دقیقه ای کمتر از توضیحات توی imdb هستش؟؟؟
این امر به FPS انیمیشن / فیلم هم بستگی داره
forum.p30world.com/showthread.php?p=5310473#post5310473
مسابقه انیمیشن شناسی را اندازی شد!:46:
سلام
می خواستم بدونم احتمالاً کسی لینکی یا خود فایل صدای دوبله انیمیشن "هیولاها در شهر" گلوری رو نداره؟؟؟ فقط کیفیت ac3 می خوام... من که هر چی گشتم پیدا نکردم قبلاً تو سایت خود گلوری(قدیمی) بود اما حالا حذف شده:41: لینکش این بود: [HTML]http://www.gelory.ir/NewsDetail.aspx?news=434[/HTML]