منم ديال آپ هستم ولي اين گزينه نيست.
Printable View
منم ديال آپ هستم ولي اين گزينه نيست.
منم همچین گزینه ای ندارم
شاید به جای Disable unimodem half-duplex audio device یه گزینه دیگه باشه که باید Disable کنیم
بله باید توپ جلوی زمین حریف فرود بیاد .نقل قول:
برای این حرکت باید دکمه اسلایس رو بهمراه جهت پایین نگهداشت .خیلی هم راحت میشه انجامش داد .من در عرض 12 ثانیه سه بار این حرکتو انجام دادم .راستی الان چندمی ؟
اوكي يه امتحاني مي كنم . الان 130 هستم بين حرفه اي هانقل قول:
سلام...من نمیدونم چیکار کنم...........تا بازی میخواد لود بشه و مسابقه برگزار بشه میره تو ویندوز......فکر کردم ماله گرافیکه........همه چیزشو حداقل کردم ولی باز نرفت.......از 40 بار فقط 2 بار میره تو مسابقه......مشکل از کجاست؟
ما چند نفر هستیم اینجا که همین مشکلو داریم.میایم اینجا این رفقا دلمون رو آب می کنن.انواع و اقسام سرویس ها را با هم تمرین می کنن.هر ساعت رنکشون میره بالا و ما هنوز نتونستیم وارد بازی بشیم.نقل قول:
هی ما هم خدایی داریم...
من دوک و کینگ و یه المانی رو واز کردم اون دوتای دیگرو چجوری باید باز کرد.
خب شاید مشکل از بازیتونه چرا نمیرین این بازیو از یک شرکت دیگه بگیرین ؟ قیمتش که هزار تومن بیشتر نیست .
نقل قول:
واسه منم همچین مشکلی پیش میاد ولی مثلآ بعد از 10 تا بازی !!! حتی بعضی موقع ها موقع گرفتن جام که خیلی حالم رو میگیره .
البته اون اول که تو درایو d نصب کرده بودم همش میومد بیرون ولی وقتی تو c نصب کردم خوب شد
نقل قول:
زمینها رو چی ؟؟ شما زمینها رو باز کردید ؟ با این که الان لوس انجلس و بارسلونا و یا زمین بالای برج العرب رو تو مسابقاتم هست ولی تو بازی معمولی دو نفره اینا باز نشده !!!
ممنون مال من تا قبل ازاین اجرا هم نمیشد ولی حالا که اجرا میشه سر لودینگ ارور میده البته مال من به جای unimodem half-duplex audio device هست unimodem full-duplex audio deviceنقل قول:
دوست عزيز چون مشكل از DVD نيست من همين ماله خودمو دادم فروشنده نصب كرد اجرا هم شد .نقل قول:
خب شاید مشکل از بازیتونه چرا نمیرین این بازیو از یک شرکت دیگه بگیرین ؟ قیمتش که هزار تومن بیشتر نیست .
منdisable کردم اما مشکلم حل نشد
آره مطمئن باشيد نه كرك اشكال داره نه DVD بازي اين گيم ذاتا مورد دار هست و روي بعضي سيتم ها اجرا ميشه روي بعضي ها اجرا نميشه حالا يكي با غير فعال كردن يوني مودم و نمي دونم استفاده از ويندوز خاص و هزار تا كار ديگه مي تونه بازي كنه ولي كلا ثابت شد يه راه حل ثابت نيست اين عجيبه. ولي كلا حيف كه دوستان نمي تونن بازي كنن چون مسئله جالب تر شده وقتي به دسته حرفه اي صعود مي كنيم يه سري رقابت ها برگزار ميشه كه بازي هاي ملي هست چما هر مليتي كه داشته باشيد از سوي فدراسيون تنيس اون كشور دعوت مي شيد تا در مسابقات ملي و رقابت هاي بين المللي شركت كنيد. براي استايل ها هم استايل + اش هم اضافه ميشه من دارم سعي مي كنم كه استايل All Round + رو آنلاك كنم. بازي هم رفته رفته داره سخت تر و سخت تر ميشهنقل قول:
اون مسابقات همون دیویس کاپ هست که ایران الان تو دسته 3 اسیاست متاسفانه . البته هیچ سودی نداره تموم کردنش نه پول نه رنکینگ ...
کسی میدونه زمینهای تنیس رو که میخریم به چه درد میخوره ؟؟؟
کسی نمیدونه اون دوتای دیگرو چجوری باز کنم.نقل قول:
این مسابقه که fancy dress هست رو چجوری باید شرکت کرد عکس یه عینکو سیبیلم نشونش هست
راستی اسمشو دقیق یادم نبود اگه اشتباه نوشتم پوزش میطلبم
عجب بازی اعتیاد اوری خدایی!!من اصلا بازی ورزشی به غیر از فوتبال نصب نمیکردم!ولی تازگیها بازی ورزشی غیر فوتبال هم مینصبیم و میحالیم!!یکی Nba 2k9 بوده که تازه دارم میفهمم بسکتبال هم قشنگ بوده ما خبر نداشتیم اینم نصب کردم واقعا خوبه!!
چه حالی میده با دیوید نلبندیان بازی کنی!
این مسابقات مشهور تنیس را نداره؟
تو قسمت خرید لباس ها و وسائل یه سری لباسها هست که حالت مسخره دلقکی داره یا چیزه خاصی هست اونا رو بخر و تن تنیسورت بپوشون میری تو مسابقات ...نقل قول:
بقیه شرکت کننده ها لباسهای مسخره دارن:27:
شما بايد Mini Game ها رو بازي كني كني تا توي فروشگاه لباس هاي خاصي كه كنارشون عكس Fancy هست آنلاك بشه قبلا توضيح داده بودم نحوه ورود به اون كاپ رو البته تا وقتي قدرتت زياد نشده و از راكت خيلي خيلي قوي نتوني استفاده كني وارد نشي به اون كاپ سنگين تري چون ديفيكالتي خيلي سختي داره و نمي توني برنده بشي به اين راحتي من با زور يه بار قهرمان شدم و ديگه نياز نيست وارد بشم چون يه بار قهرماني براي گرفتن اچيومنت و مدال كافيه چون نه توي رنكينگ تاثير داره و نه پول ميدهنقل قول:
سلام مهران جون... چطوري جيگر...نقل قول:
آره بات موافقم شديدا اعتياد آوره خيلي حال ميده اين بازي يه سيموليشن كامل از دنياي تنيس هست و همه كاپ ها و مسابقات واقعي رو داره بازي هاي ملي هم داره. البته خيلي بايد بازي كني تا به اونجا برسي من الان 106 جهان بين حرفه اي ها هستم تيم ملي اسپانيا دعوتم نمي كنه
یعنی منظور شما این هست که غیر از دیویس کاپ جام جهانی هم هست ؟؟ چون من الان 65 هستم و فقط تو دیویس کاپ برای ایران بازی میکنم ... البته تو رنکینگ حرفه ای ایرانی غیر از خودم یک دونه بود ولی خب اسپانیایی خیلی هست که نادال همیشه زیره 10 هست که فکر کنم برای تیم ملی باید بالاتر از نادال باشید ...
یه نکته هم در مورد بازی که ای کاش مثل pes انداختن عکس رو چهره بازیکن ساخته شده رو امکان پذیر میکرد
من بازیم سر لودینگ ارور میده ولی هر وقت دوباره crack تو Dvd رو به جای قبلی کپی میکنم ارور رفع میشه شمام امتحان کنید
من چند تا کرک دانلود کردم اما درست نشد
من امروز تونستم بالاخره به گروه تنیسورهای حرفه ای دنیا کوالیفید بشم .توی تقویم , مسابقات گرند اسلم که معتبرترین رقابتهای تنیس بحساب میاد به چشم نمیخوره .باید توی حرفه ای ها رنک خاصی بدست بیاد تا بشه توی اون مسابقات شرکت کرد؟
توی این گروه یک نفر دیگه هم از ایران بنام رضا نوری وجود داره .جالبه توی تقویم مسابقات دیویس کاپ هم وجود داره و منو به نمایندگی از ایران به این سری از مسابقات دعوت کردن .بازی کم کم داره قشنگ میشه .
سلام دوستان
این بازی خیلی سریعه . نمیدونم برای شما هم اینصوریه.
سرویس ها مثل موشک از کنار آدم رد میشه اصلا وقت نمیشه دنبال توپ رفت یا فهمید کجا میره .
شاید هم مال تنظیماتش باشه .
لطفا کمک کنید.......
منظورم دانلود نیست کراک تو dvd منظورمه که مال من حجمش 4.11 هستنقل قول:
دوستان من فردا می خوام برم بخرم مال چه شرکتی خوبه؟
من Setup اصلی بازی رو خریدم مشکل داشت چه برسه به شرکت :2:نقل قول:
سلام دوستان
این بازی خیلی سریعه . نمیدونم برای شما هم اینصوریه.
سرویس ها مثل موشک از کنار آدم رد میشه اصلا وقت نمیشه دنبال توپ رفت یا فهمید کجا میره .
كسي ميدونه چكار بايد كرد. چطور ميشه اين مشكل رو حل كرد...
من امروز خریدم ، و مثل بعضی از دوستان مشکل ارور don't send رو داشت ، می خواستم ببینم کسایی که این مشکل رو داشتن و احیانا موفق به حلش شدند چه کردند ... لطفا راه حل های مختلف ارائه بدید؟ با تشکر
يعني ميري داخل بازي و وسط بازي dont send ميده يا اصلا نميره توي بازي. من خودم مشكل dont send زياد دارم مي بيني يهو وسط بازي شوت شدم بيرون ولي مي تونم بازي كنم شما مي توني بازي كني؟ اكثر بچه ها اصلا نمي تونن برن توي بازينقل قول:
راهی وجود نداره این بازی سخت تر بشه ؟؟
من تا حالا نشده یک ست هم به رقبام واگذار کنم ! دیگه کم کم برام لذتی نداره
یا زیادی آسون هست یا بازی من خوبه:31:
وك نگو بابا وقتي بيشتر مي ري جلو و توي كاپ هاي معتبر بازي مي كني آبكش مي كنن آدم رو تو توي كاپ هاي 1 تا 100 آماتورها بازي مي كني يكم رنكت بره بالا برو توي 1 تا 8 يا كاپ چاريتي ببينم چطوري مي خواي امتياز بگيري اين بازي يه طوريه كه در شروع كار فوق العاده آسونه ولي رفته رفته سخت تر و سخت تر ميشهنقل قول:
خدا کنه این طور باشهنقل قول:
الان که زیاد جلو نرفتم فعلاً رنک 60 آماتور هستم
بچه ها کسی میدونه خرید زمین تنیس چه سودی داره
والا من كه سودي نديدم انگار بي فايده اسنقل قول:
ممنون از جوابتوننقل قول:
اصلا توی بازی نمیره! یعنی نمی رفت، الآن دیگه میره !! صفحات اخیر این تاپیک رو نگاه کردم و با disable کردن همون unimodem درست شد(از اون دوستی هم که این راه حل رو پیشنهاد دادن تشکر می کنم) وسط بازی هم تا حالا بیرون نپریده!
آقا مشکل من حل شد (مشکلی که توی loading گیر میکرد و dont send میداد)
من 2 تا ویندوز دارم. بازی رو توی ویندوز اولی نصب کرده بودم که قسمت exhibition توی loading گیر میکرد
دیروز توی اون یکی ویندوزم بودم پسرخالم اومد پیشم گفت بزن ببینیم ااین تنیس چطوریه
منم بهش گفتم خرابه. خلاصه زدیم و دیدم در کمال ناباوری بازی اومد
نکته جالبش اینجاست که هر دوتا ویندوزم شبیه هم است
حالا من پشنهاد میدم اگر خیلی علاقه به بازی دارید یه ویندوز دیگه مثلا SP3 نصب کنید شاید بازی مثل من اجرا شد
یعنی شما دو تا ویندوز داری و فقط رو ویندوز 1 بازی رو نصب کردی و بعد از داخل ویندوز دومی بازی رو اجرا کردی؟!مگه میشه؟!نقل قول:
اتفاقا منم رو سيستم يك SP1 Vista 64X دارم يه دونه هم XP SP3 رو ويستا نصبش نكردم ولي روي SP3 عين گلوله كار ميكنه قبلا هم به همه دوستاني كه مشكل داشتند پيشنهاد كردم كه نسخه Fresh از SP3 تهيه كنن به احتمال قوي مشكلشون حل بشه