این جزوه ، جزوه ی خوبیه و قیمتش هم مناسبه .نقل قول:
اما بدیش اینه که راهنمای تصحیح خود امتحان نهایی رو نداره .
جواب هاش رو خودشون نوشتن .
Printable View
این جزوه ، جزوه ی خوبیه و قیمتش هم مناسبه .نقل قول:
اما بدیش اینه که راهنمای تصحیح خود امتحان نهایی رو نداره .
جواب هاش رو خودشون نوشتن .
رستی بچه ها به نظرتون من میرسم بقیهی درسارو 7تاش مونده دوره کنم تا 27ام؟
آره مطمئن باش ميتونينقل قول:
البته بستگي به نوع خوندنت هم داره ها
من كه فقط جبر رو خوندم بقيشم ميخونم ولي درس مثله زبان نميخونم
مخصوصا عموميا
مدرسه ميري مگه ؟
تازه دوشنبه هم امتحان كامپيوتر و برنامه ريزي دارم
اينقد مزخرفه:19:
من كه المپياد كامپيوتر قبول شدم دلم نميخواد امتحان بدمش
5شنبه هم امتحان تازيخ مدرسه هم حتما تعطيل ميشه امروز:27::21:
امروز که برنامه ریزی می کردم از 9تادرس4تا درسم موند وقت واسشون پیدا نکردم چی کار کنمشون به نظرتون؟روز کم اوردم یه راهنمایی اساسی کنید ممنون میشم
منم زبان رو نمی خونم
از 20نمی ریم چون بعضی از مستمرها مونده
منم این جزوه رو پیشنهاد میکنم من امسال دیف 1 تو دی ماه افتادم و تو جبرانی فقط 4 تا آزمون بنی هاشمی حل کردم بعد تو امتحان شدم 14 !!!!! شاید 14 به نظر شما کم باشه ولی برای کسی که اولین بار افتاده بعد تو جبرانی فقط از روی بنی هاشمی خونده خیلی خوبه به همه سومی ها ÷یشنهاد میکنم اول جزوه دبیرشون بخونن بعد چندتا از آزمون های بنی هاشمی حل کنن 100% نمرتون بالا 17 میشهنقل قول:
این بنی هاشمی دیگه چیه میشه در موردش توضیح بدید ؟ توی اصفهان پیدا میشه ؟ اگه توی اصفهان هم هست یه آدرس بدید.نقل قول:
نقل قول:
سلام .
تازه شدی مثل من که 20 تعطیل میشیم . و اما برنامه ریزی شما اول بگو این 9 تا درس چیه چندتاشو مرتب توی سال کار کردی ( درصد تسلط مهمه ) مثلاَ اینکه می خوای از اول بشینی نکات رو بخونی یا نه یه دوره بکنی کافیه ....دیگه این که روزی چند ساعت درس میخونی ( این یکی از همه مهم تره !!!):27:
من خودم تا قبل از 20 روی اختصاصیا تمرکز شدید می کنم ( تا هر جا رسیدم ولی دقیق می خونم ) از 20 به بعد هم میرم تو کاره درسای عمومی که همیشه باهاشون مشکل دارم .:19:
از بقیه دوستان هم می خوام بگن روزی چند ساعت درس می خونن . کلاً توی این چند روز باقی مونده چه کاری ترتیب دادن !!:20:
به نظر من میشه تو این 20 روز تمام کتاب ها رو دوره کرد!
من که از 2 3 روز دیگه به فروم نمی یام!
ویرایش شد ...صفحه ی بعد
همونطور که ار امضام مشخصه تا یک مدت دیگه به فروم نمی یام!
امیدوارم همه ی شما با معدل بالا دیپلم بگیرید!
خداحافظ
برنامه ریزی خیلی سخته
من که تجربیم اینطور برنامه ریزی کردم، 17ام18ام واسه زمین (140 صفحه) واسه زیسته 260ص 12.13.14 واسه شیمی 15 واسه عربی 22.23 ریاضی 25.24 دینی هم که 28بعد
حالا زبان فارسی ،ادبیات ،فیزیک کم اوردم +نصفه شیمی و این هم هست که تا 22میرم مدرسه صبحا نمیشه فقط بعداز ظهر که اونم فکر کنم 3-4ساعت بخونم مستمر ریاضی ،شیمی ،تاریخ وترم و امار هم روزای 16-17-20-22و27هستش حالا دیدید کم اوردم
یجوری می خحوام دوره کنم که دیگه واسه روزه امتحان خیالم راحت باشه چه راهنمایی می کنید؟
بني هاشمي يه جزوه تقريبا 40 صفحه اي كه قيمتش هر جزوش 750 تومنه براي هر درس هم يه جزوه جدا داره كه شامل 10 تا نمونه سوال امتحاني با پاسخ تشريحي (سوالات هماهنگ كشوري و هماهنگ استاني و .....) تو كتابفروشي ها هستنقل قول:
آقا خوش به حالتون الان بدجوري به شما سومي ها حسادت ميكنم:31: ما كه تو سوم يه مدرسه اي بوديم نه ميدونستيم كنكور چيه ؟ سوالات كشوري چيه ؟ 15% تاثير معدل چيه؟ خوش به حالتون الا اگه دوره كنيد بعد با خيال راحت واسه كنكور ميخونيد من كه تمام نمراتم 7، 8 و كلي نمرات بدرد نخور تازه خيلي هم خوشحال شدم كه قبول شدم ولي بعدا مثل .... پشيمون شدم وقتي فهميدم 15% تاثير نمرات يعني چي ديگه از كل زندگي نااميد شدم تا ميتونيد واسه امتحانات خودتونو آماده كنيد تا حداقل بعد عذاب وجدان نگيريدنقل قول:
نه بابا خوش به حاله چی ؟بچه ها کسی واسه برنامه ریزی من نظری ،راهنمایی نداره؟که همه رو بتونم دوره و خوب تا 27 بخونم؟
ardavan جان فقط اگر از من میشنوی 3 روز فقط برای دین و زندگی بزار . اونم اون سه روز اخر رو ( تازه اگر قبلا یه بار کاملا خونده باشی کتابتو وگر نه بیشتر باید براش وقت بزاری .
یه درخواست هم داشتم : کسی می تونه یه سایت معرفی کنه که نمونه سوال امتحان نهایی با پاسخ داشته باشه ؟! راستش من جزوه ی بنی هاشمی که دوستان معرفی کردن رو دارم اما باور کنید برای درس جبر خیلی کم نمونه سوال داره .
ممنون سینا جان 3روز اخر رو واسه دینی گذاشتم اما نمیدونم بقیه درسارو چطور برسم که دوره کنم مخصوصا اون 4-5تا یی که گفتم؟کسی نظری نداره ؟
من دنباله سایت گشتم این خیلی خوبه:
کد:http://www.shahed-emam.ir/Pages/Q3.htm
ardavan جان من رشته ام ریاضیه زیاد از درس های شما اطلاع ندارم ، اما خوب این امتحانات مستمر هم میتونه خیلی بهتون کمک کنه . شما حتی اگر بتونید فصل های اخر هر کتاب رو هم بخونید خیلی خودتون رو جلو انداختید . اما شما دیگه نباید فیزیک و ریاضی رو هم دوره کنید چون هر کدوم از اینا دو روز وقت داره . بیشتر روی همون فصل هایی کار کنید که مشکل دارید . ( البته اگر برای نمره ی بالا درس میخونید یکی دو ساعت هم وقت بذارید برای حفظ شعر ادبیات فارسی )
درسته اما خوب به همه ی درساهم واسه دوره نمیرسم نمیدونم فعلا که بیشتر از 20ص زیست رو خوندم که فکر کنم کمه برای شروع...اینطور پیش برم 2کتاب رو به زور تموم می کنم...نمیدونم خیلی دهنم رو مشغول کرده که میرسم یا نه؟!
sharmande !!! hamchenan farsy ,,,,, va majbooram !!!نقل قول:
یه درخواست هم داشتم : کسی می تونه یه سایت معرفی کنه که نمونه سوال امتحان نهایی با پاسخ داشته باشه ؟! راستش من جزوه ی بنی هاشمی که دوستان معرفی کردن رو دارم اما باور کنید برای درس جبر خیلی کم نمونه سوال داره .
salam
omidvaram hale hame khoobe khoob bashe
-----------------
shoma bara chi ketabe golvazhe "jabresho " nemikharin ?!!! age mikhain kheily nemoone soal dashte bashin ketabe khobie faghatam nahayee hast va inke har fasl soalasho joda karde ba javab
kolan bara nahyee ketabe khobie
fek nakonam betoonin 2 net oontory ke mikhain soal ....peyda konin !!!!:46:darsayee digaro mishnasin "physic makhsoosan " bezarin baram !!!
wishing U al the best:46:
بفرمايين :11::40:نقل قول:
کد:http://www.shahed-emam.ir/Pages/Q3.htm
از من میشنوید برید گام آخر پیک گلواژه رو خودتون بخرید ( چاپ جدید + سوال های 87 7500 ) خیلی توپه
در مورد برنامه ریزی ام اردوان جان انقدر خودتو مشغول نکن از یه جایی شروع کن و ادامه بده مطمئن باش می تونی .
سلام دوستان
آیا تو درس عربی الصّور الجمالیّه فی القرآن الکریم در امتحان نهایی میاد؟
در عربی به حدی غافلگیر می کنند به حدی از نکات فراموش شده سال اول و دوم میاد که نگو میگی نه برو یه چنتا نمونه بخون !لای نفی جنس نمیدونم خبر افعال ناقصه اینا همه ماله سالهای قبلن ولی تو نهایی اوردن!پس عربی سالهای قبل فراموش نشه!
فیزیک که حداقل 3 نمره مفهومی داره
شیمی زیاد مشکل نیست
یه روش هست واسه خوندن حسابان و جبر
بیایید 12 برگه سوال از 84-87 بزارید جلوتون بعدش 4تا اتفاقی ازین برگه جدا کن بعد کتابتو به چهاربخش تقسیم کن بعد بیا با توجه به بخشهات مثلا تابع بیا از اون 4 برگی که جدا کردی تابع رو فط حل کن بعد اگه اشکال داشتی بیا کل تابع رو بخون واین کار رو برای بقیه فصلها تکرارکن!
حالا مرحله 2 4 تا دیگه از برگه ها جداکن شروع کن به حل کردن اگه هرجا گیر افتادی مثلا در تابع معکوس غلط داری میای فقط همون تابع معکوس رو دوباره میخونی از تو دفتروکتابت بعدش بازم برای بقیه تکرار میکنی!
حالا مرحله سوم بیا امتحان رو از سوال 1تا آخر حل کن احتمالا زیاد گیر نکنی!
بااین روش وقتت صرفه جویی میشه وامتحان نهای حل کردی و نمره بالایی میگیری!
سلام دوستان ! همه ی شما مشغول دوره کردن درس هاتون هستید پس حتما میتونید به این سوال من جواب بدید :
این معادله رو با ذکر دلیل موازنه کنید :
K2Cr2O7 +HCl --------------------->Cl2 +CrCl3+H2o+KCl
من دنبال یه جایی برای طرح این مشکلم بودم اما جایی بهتر از این جا پیدا نکردم ! خلاصه اگر جای خوبی سوالم رو مطرح نکردم ببخشید
( من جواب مسئله رو هم میدونم ولی دلیلش که چرا جوابش این میشه رو نمی دونم ! )
چه دوره ای خدا کمکمون کنه 2روزه دارم زمین می خونم انقدر سخته که 20صفحه پیش رفتم:41: ...
سینا جان افرین من هم همین مشکل رو تو موازنه کردن دارم اگه کسی می تونه یه توضیحی بده...
روش خاصی واسه موازنشون نیست!!! یعنی به روشای تجربی حل میشه ... بستگی داره چی باشه زیاد حل کنی دستت میاد
مثلاً اینجا ازo7 شروع میکنیم پس ضریب H2oاونور معادله 7 میشه بعدش هم باید عنصرهای همون ترکیبو یعنی K2وCr2موازنه کنیم پس ضریبKCl و CrCl3 جفتشون 2 میشه بعدشH رو موازنه میکنیم چون قبلاً ضریب 7 واسه H2oگذاشتیم پس 14 تا HClداریم اونور معادله رو هم اگه تعدادCl بشماریم فقط 6تا میخوایم که اگه ضریب 3 واسه Cl2 بزاریم موازنه میشه!!!به همین راحتی
:18::19:نقل قول:
آهان.خیلی جالب بود روشه شما ! من برای حسابان و جبر خیلی می ترسم !!!!!!:41:
الان جبر رو تموم کردم با کل درس ها...حبر و حسا دارم فقز تمرین و نمونه سوال حل می کنم...
زبان فراسی رو چطوری بخونم ؟؟!؟!!؟؟!!؟
راستی آواترم رو کتاب مقدس حسابان گذاشتم !! تا هر وقت قبول شدیم،اون بالاش سمت راست روبان مشکی بزنیم !!!!!!!! :دی
یعنی مرد !!!!
زبان فارسی رو به نظر من بیشتر باید خوند ، مخصوصا خود مثال های کتاب رو البته بعد از این کارها باید نمونه سوال حل کنی تا به یک تسلط کامل برسی
برای زبان فارسی...خود کتاب که خوبه ! چون سوالات عین کتاب میاد...
ولی من جواب خود آرمایی ها رو ندارم !!!! میگم یه آدم از خود گذشته پیدا میشه اینجا که چندتا خودآزمایی هستا که توش نوشته در مورد فلان چیز چند سزر ن.شته ادبی یا طنز بنیوسید رو برای من بنویسه!!!!
خیلی گیر اینم...شده حفظ کنمشون!! چون از خود تمرینا میارن.معمولا 1 نمره هم داره...یکی کمکم کنه !
راستی برای حسابان هم از فردا کلاس خصوصی گرفتم:دی برای اولین بار طعم کلاسای خصوصی هم مب خوام بچشم فقط از شر حسابان خلاص شمممممم.
جبر رو مشکلی دیگه ندارم. فقط حسابان از فزدا تا 9 خرداد که امتحان باشه.هر روز باید برم !! تا دوره کنیم و سوال به حلیم !!!
خودم خوندم حسابان رو هم.
به نظرتون قبول میشم دیگه ؟!؟!؟
بجای کلاس خصوصی بشین خودت بخون
نهایتا یه کتاب محوری هم پیشت باشه
چه لزومی داره که هم کلاس مدرسه میری و هم خصوصی
چرا وقتتو تلف میکنی؟
باور کن فایده ای نداره
میگی نه؟
امتحان کن
ما هم از امروز رسماَ تعطیل شدیم خب بچه ها بگید چه درس هایی رو مرور کردید ؟
به نظرم درسهای زیر رو حتما مرور کنید!
حسابان بعد هندسه بعدش فیزیک !
حالا درسهای بعدی که اهمیتشون کمتر از قبلی هاست
جبر هست بعدش دینی که باید اولین امتحان رو بدیس!
شیمی هم ساده ترین درس تخصصیه!
درسهای عمومی هم تو همون یه روز بسشونه زبان که نصف روزم بسشه 6 درسه ماسته!
مهمترین کاری هم که باید کرد کتاب رو خوند وبعدش امتحان نهایی حل کنی!
درضمن امتحان نهایی از یه جهاتی از امتحان اخلی هم ساده تره پس غول نسازید!
خوب من که کل کتاب رو خونده بودم.:19:نقل قول:
حالا هم می خوام رفع اشکال کنم. من قضیه دارم.:13:حالا من می خوام بخونم و برم کلاس...:10:
ببین از حسابان برا خودت یه هیولا نسازنقل قول:
بشین بخون حل کن
مطمئن باش راحته
فقط لامصب حجمش بالاس :13:
ایشاللله 20 میشی به جای قبولی
این آواتارتم منو کشته :31::31:
این اخریتو قبول ندارمنقل قول:
بستگی به خود دانش آموز و معلم و مدرسش و محل تحصیل !!
البته بعضی موقع هم امتحانات خیلی سخت در میارن مثله امتحان فیزیک پارسال یا 2 سال ÷یش که خیلی سخت بود یه نفر 20 گرفت فقط تو کل کشور :19:
دمت گرم ! ولی...منم میدونم سخت نیست..فقط خیلی مطلب و نکته ی ظریف داره !!:13:نقل قول:
پدرآدمو در میاره...من که می خوام از خود کتاب بخونم...نه چیز دیگه ای و سوال حل کنم.فقط سوال
آره! آواترم خیلی با حاله ! نه که خیلی عاشق این کتاب بودم...به خار همین گذاشتمش :دی
به نظر من که بشینید ادبیات -شیمی-عربی (اوه -اوه)- تجربیها زیست و زمین دوره کنید بد بختتون میکنه اینا...فیزیک و ریاضی که 2روز وقت داره...
ببین از حسابان برا خودت یه هیولا نساز
حسابان خودش هیولاست نیازی به ساختن هیولا نیست !!!
اما اقا منصور اگر دوست داری مهندس بشی باید این حسابان رو خیلی خوب یاد بگیری ( یه لحظه فکر کردم دارم با بچه دبستانی حرف میزنم !)
اما به نظر من جبر از حسابان سخت تره ها ،