من بازی رو از ولیعصر گرفتم تا الان هم 70% رفتم هیچ مشکلی نداشت
تقریبا هروز بازی میکنم خیلی حال میده تا حالا هیچ بازی نبوده که اینطوری بازی کنم
Printable View
من بازی رو از ولیعصر گرفتم تا الان هم 70% رفتم هیچ مشکلی نداشت
تقریبا هروز بازی میکنم خیلی حال میده تا حالا هیچ بازی نبوده که اینطوری بازی کنم
شما رو چه ویندوزی نصب کردی بازی می کنی؟؟؟ (سون؟)نقل قول:
داش از کدام مغازه ی ولی عصر گرفتی؟؟؟
مشخصات سیستمت هم لطف کن بگو
windows xp sp3نقل قول:
پاساژ ولیعصر مغازه مدرن
cpu : intel core 2 quad Q6600
ram : 2g
vga : ati radeon 4850
درضمن بازی همین الان تمام شد خیلی با حال بود البته از نظر من
ببخشید دوستان بازی برای من سالم هستش ولی تو هرجای بازی وقتی آب دیده بشه به شدت با افت فریم مواجه میشم چکار کنم
گزينه Vynsc تيكش زده نشده تو قسمت Advanced ?
سلامدوستان راه حلی برای حل مشکل کرش تو مرحله مسابقه نیست ؟
سلام
اگر مرحه ی مسابقه نهایی زیر برج ایفل رو رفتید و ازش رد شدید و اینا متن زیر رو بخونید و ممنون میشم به من کمک کنید ...
محتوای مخفی: خطر لو رفتن قسمتی از بازی
بازی برا من افت فریم داره چیکار کنم
دوستان درسته که این بازی ممنوع شده ؟ علتش چیه اونوقت ؟!
نقل قول:
نه تمام نشده یه یارو میاد یه نامه بهت میده بعد یه جا دیگه رو نقشه میاد اون اخر
شاید همون علت خنده داری که تعداد بسیار زیادی از masterpiece های جهان تو این کشوری که بود و نبودش مهم نیست , ممنوع شدهنقل قول:
ولی کو ؟ کجاست تاثیرش ؟
سیستمت چی هست؟نقل قول:
سلام دوستان،
هروقت میرم تو بازی،حدود 1 دقیقه که میگذره،یک دفعه بازی هنگ میکنه،
اشکال از کرک نیست احتمالا؟؟اگه دوستان دلیلشو میدونن دریغ نکنن،و اگر مشکل از کرک هست ممنون میشم لینک بدید؟
مشخصات سیستم:
Windows: Vista
CPU: Intel Dual CPU E2200 @2.20 GHz
Ram: 4 gb
Graphic card: ATI Radeon HD4650 1 GB
این یارو کجاست ؟! از همینایی که تو خیابون میان بهت میدن ؟!
ram 4نقل قول:
cpu 5200
graphic 1 gig asus 4650
فکر نکم افت فریم به خاطر سیستم باشه چون تنظیمات بازی رو کم کردم ولی باز هم افت فریم داشت مخصوصا تو مراحل روستا و جایی که تو بازی آب باشه
نقل قول:
یه خورده ول بگرد نازی ها رو بکش میاد
خوشبختانه بازی من هیچ مشکلی نداره ...بازیشم خوبه تو این بی بازی حال میده!
من تو اوایل بازی وقتی تو مسابقه از ماشین اول جلو میزنم بازی یکدفعه لود میشه و بعدش تصویر میره!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
لطفا یه نفر سیو مرحله بعد از مسابقرو بزاره؟!
مگه این بازی اتوموبیلرانی هم داره؟ نکنه بازی دیگه ای رو میگی و اشتباه پست زدی؟نقل قول:
نه درست پست زدنقل قول:
بازیش open world هست دیگه.مثل GTA .
آقایون کسی مشکل سیو تو این بازی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کاری می کنم بعد از اینکه 17 درصد بازی رو رفتم دیگه سیو نمیکنه!! :19::19::19:
لطفا یه نفر سیو این بازیو بزاره(ترجیها مراحل بعد از مسابقه ماشین):19:
چرا منم مشکل سیو دارم .17 درصد که هیچی همون مرحله اول هم سیو نمیکنه:41:نقل قول:
please help.......:19:
بازی را دو هفته ای هست که گرفتم (از یکی از کشورهای اروپاییه برام اوردن)
بازی زیبایی هستش با نو اوری های فراوان ولی اصلا و به هیچ وجه با GTA قابل مقایسه نیست
نقاط قوت بازی:
1-ترکیب جنگ جهانی با یک محیط باز.
2-داستان زیبا
3-گرافیک متوسط
4-طراحی ماشین ها متنوع
5-استفاده از هر نوع اسلحه
6-گیم پلی نسبتا خوب
7-فیزیک جذاب و بسیار گیرا بازی
8-آهنگهای بسیار زیبا
9-هوش مصنوعی خوب
10طراحی فوق العاده آسمان در مواقع بارانی و آفتابی و نیمه ابری
معایب بازی
1-طراحی فوق مسخره ی آب
2-خراب نشدن ماشینها
3-باگهای مکرر بازی و لود نشدن تکستچرها که البته ای ای در حال ترمیم این باگها با یک پچ هست.
4-خون در این بازی واقعا مسخره طراحی شده فکر کنم با پینت ساختنش
5-کمی مصنوعی بودن بخش روستایی
6-انفجار مسخره
البته همینها یادم اومده
نقل قول:
نوآوری:سیگارکشیدن:31:
عزیز دل این که نوآوری نیست.Snake از متال گیر 1 تا حالا سیگار میکشه!تازه سیگار کشیدنش رو اعصاب و جونش هم تاثیر داره و فقط برای نمایش نیست!اصلا سیگار جزو آیتم های بازیه!نقل قول:
اقایون من ویندوزم سون هستش با کارت گرافیک ati 3870 یعنی همه مشکلات یکجا جمع شده . من بازی رو که میخوام انجام بدم بعده 20 ثانیه هنگ میکنه و باید ببندمش راه حلی پیدا نشد .
ببین اون چیزایی که ص 12 نوشتم بدردت می خوره؟!نقل قول:
دوستانی که روی ویندوز 7 با بازی مشکل دارند اگه میتونند ویندوز xp sp3 نصب کنند درست میشه، من همین کارو کردم واقعا جواب میده، الان نصف بازی رو رفتم
خوب عزیز دل برادر :20: ما هم تو xp sp3 نصبیدیم ولی بازی بعد از چند مرحله هر چی سیو می کنی دیگه لودش نمی کنه !نقل قول:
تو دی وی دی شما کرکش چه جوریا بود ؟ این عکی فایلهایی که تو پوشه کرک من بود که من همه رو ریختم تو پوشه اصلی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی بازی رو تموم کرده؟ درصد بازی که توی Stats هست درصد کل بازیه یا فقط ماموریت های اصلی؟ بازی چند تا Act هستش؟اگه سریع جواب بدین ممنون میشم!
آره کرک داخل دی وی دیه من دقیقا همینا بودنقل قول:
کسایی که دارن این بازیو بازی میکنن،حتما یه بار برن بالای ایفل.خیلییییییییییییییییی حال میده. :-)) در ضمن با رفتن ازش مثل بالا رفتن از ساختمون نیست با پله و آسانسور و نردبون میرسین دقیقا نوکش! :-)) تازه میشه از بالاش پرید پایین و زنده موند!تو X360 اچیومنت داره!(خودتون برید کشف کنید چجوری میشه زنده موند از اون ارتفاع.راحته!)
ویرایش:
تو جریان داستان بازی میرید بالاش ولی نه تا نوکش!
برای من هم خیلی بد اجرا میشه.
دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم و هنگام اجرای بازی, ویندوز هی ایرور میده که:
"کارت گرافیک شما هنگ کرد! و ویندوز موفق به بازگردانی اون شد"
قبل از اینکه این ایرور رو بده اول صفحه سیاه میشه و این ایرور میاد بعد دوباره بعد از 10 ثانیه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه. و این مشکل هر چند دقیقه یک بار اتفاق میفته.
ترسیدم نکنه بلایی سر گرافیکم بیاد اومدم بیرون.
من مشکلم اینه که یه دفه افت فریم دارم یعنی بازی روونه یه دفه فریم ار 5 فریم در ثانیه هم کمتر میشه.
:( بچه ها من این بازیو نصب کردم ولی توو loading گیر میکنه. کارت گرافیکم 9500 GT 1 Gig geforce هست.راهی هست بشه حلش کرد؟
دوستان بازی قشنگ هست ؟ ؟
بلهنقل قول:
بعضی چیزاش خوبه یعضی دیگه نه
ولی در کل بازیه خوبیه تو سبک مافیا و پدرخوانده
خوب شما توی XP-sp3 نصب کننقل قول:
برای من هم خیلی بد اجرا میشه.
دارم از ویندوز 7 استفاده میکنم و هنگام اجرای بازی, ویندوز هی ایرور میده که:
"کارت گرافیک شما هنگ کرد! و ویندوز موفق به بازگردانی اون شد"
قبل از اینکه این ایرور رو بده اول صفحه سیاه میشه و این ایرور میاد بعد دوباره بعد از 10 ثانیه بازی دوباره ادامه پیدا میکنه. و این مشکل هر چند دقیقه یک بار اتفاق میفته.
ترسیدم نکنه بلایی سر گرافیکم بیاد اومدم بیرون.
منم دارم تو ایکس پی بازی میکنم بدون هیچ مشکلی (البته تا حالا)
کسانی که مشکل زبان روسی دارن برن تو رجیستری و تایپ کنین Saboteur....و هر زیر شاخه ای پیدا میکنن که نوشته زبان روسی....به هر شکلی نوشته شده به همون صورت به انگلیسی تغییرش بدن
بچه ها مشکل سیو من درست شد
اول اینکه باید ماموریت هارو تموم کنی بعد سیو میکنه
دوم اینکه اگه سیو نکرد با توجه به صفحه ی 12 همین تاپیک مورد دوم که گفته تو my document بروید روی فولدر configبرید و این کلاماتو بهش اضافه کنیدو غیره
من رفتم همه ی این کارارو کردم ولی درست نشد برای بار دوم رفتم این کارو کنم علاوه بر این کارا روی فولدر config کلیک کردم و آخر اسمش دات TXT اضافه کردم یعنی اسم فولدرم شد config.txtاونوقت مشکل سیوم درست شد و هر وقت دلم خواست سیو میکنم البته تو وسط ماموریت تابحال سیو نکردم.امیدوارم با این کار مشکل سیو شما هم درست شه
برای من هم درست شد :46: یعنی فقط وقتی که مرحله رو تموم می کنی سیو می کنه .در ضمن اون تنضیمات که تو صفحه 12 بود رو انجام ندادم.نقل قول: