خوب به این ترتیب دوباره تمرکزم را روی پوستش میزارم
ممنون که اینقدر توجه دارید
Printable View
خوب به این ترتیب دوباره تمرکزم را روی پوستش میزارم
ممنون که اینقدر توجه دارید
تکسچر پیرهنش تموم شد ( فقط )
البته دستش و شلوارش هنوز کار داره
ریگش هم تقریبا ردیف شد
یه چند تا جزئیات دیگه هم توی تکسچرینگ و متریالش مونده
بعدش باید اشکالاتش را پیدا کنم
که واقعا به کمک شما دوستان توی این مرحله نیاز دارم
این تا اینجای کار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین حمید
خوب ساختیش
البته کمی اون بالای بازو هاش یعنی کتفو ایناش ماهیچه هاش جالب نشده و صاف شده
اما به کل عالین
تکسچر لباس خوبه...
در ضمن واسه پوست و بعضی جاهای دیگه اگه از specular map هم استفاده کنی خیلی خوب میشه...
موها رو هم که کمپز کردی یه نمه پشتش رنگ سفید باقی مونده...
خیلی خوب شده من یه عیب تو مدل میگیرم و اون اینکه مشکل در فک مدلته اگه یه کم تناسبشو رعایت کنی به بلو پرینت خیلی نزدیک میشه ................... با زیبراش میتونی به راحتی ترمیم کنی .............. دیگه خودت استادی .......................
ممنون هادی جون:11:نقل قول:
میخوام اگه بشه یه پوز خاص بهش بدم فعلا زیاد روی ماهیچه ها مانور نمیدم تا پوز مناسبتری رو انتخاب کنم
ممنون مسلم جان:11:نقل قول:
specular map شون ردیف شده
راستش سری اول که رندر کردم موها رندر نشدند و مجبور شدم اونا رو جدا رندر کنم
این رندر نهایی نیست پس کامپوزیت کار فعلا اهمیتی نداره
ممنون رفیق:11:نقل قول:
آره حالا که خوب نگا میکنم میبینم کاملا درست میگی چشم حتما ردیفش میکنم
استاد هم خودتی:19:
ایولا
خیلی عالی شده
مشکلاتی داره که گفته شده...
من دیگه مشکلی نمیبینم...
texture لباس خیلی قشنگ شده
خييييييييييلي خوب شده عاليه فقط چند تا مشكل با اجازه:
1.اون يه تيكه لباسي كه زير دستكشش هست بالاش توي بلوپرينت كلفت شده و چسبيده به عكس ولي مال شما يه لايه نازكه و هر چي فكر ميكنم چرا نميافته نمي فهمم
2.شرمنده ولي فكر كنم سينه هاش با عكس يه مقدار فرق داره و كوچيك تره
3.كمرش هم از بلوپرينت چاقتر شده
4.جلوي پاهايي كه شما ساختي يكم زيادي صاف شده بايد گردتر بشه و لاي پاش اصلا شبيه بلوپرينت نيست و فكر ميكنم كف پاش يكم زيادي كوچيكه
5.پايين يقهاش اونجايي كه به لباس وصل شده يكم با عكس فرق ميكنه و تكسچر جلوي يقه با بلوپرينت فرق داره تو اون يه سوراخ هم هست
6.و فكر ميكنم دستهايي كه شما ساختي يكم زيادي به سمت بيرون خم شده
البته ميدونم كه شما از من خيلي واردتري ولي خب من فقط نظرم رو گفتم:46:
خيلي عالي و طبيعي شده حميدرضا عزيز.
خیلی عالیه حمید.!!
عالیه..!!
برو جلو پسر..!!
ممنون بهزاد جون :11:نقل قول:
ممنون رفیق کلی بهم کمک کردی :11:نقل قول:
یه رندر دیگه گرفتم اما قبل از اینکار موفق نشدم نظرات شما رو بخونم پس این رندر هنوز مشکل داره سعی میکنم مشکلاتش رو توی رندر بعدی برطرف کنم.
ممنون کورش جون:11:نقل قول:
ممنون علی :11: به پای شاهکار تو که نمیرسهنقل قول:
خوب یه رندر دیگه از کار گرفتم البته یه سری تغییرات ریز و درشت هم توی کار دادم ( اما هنوز یه سری مشکلات توی تکسچر و مدل داره که باید ردیفشون کنم)
زمان این رندر حدود 1 ساعت و 30 دقیقه شد
لطفا مشکلات کار را بهم بگید تا درستشون کنم
واااااای آقا حمید رضا خیلی جالب شده، واقعا خوشم اومد.
اون کارای نهایی رو هم روش انجام بده که دیگه یه انفجار هسته ای راه انداخته باشی...
بازم میگم خیلی خوشم اومد، مرسی...
آفرین حمید جان
خیلی خیلی عالی شده
مرحبا
کارت خیلی زیبا شده
فقط یه تفاوتی که توی کاره شما و عکس هستش اینه که صورت عکس کمی ملیح و دلنشین هستش....
البته حرفی توی کاره شما نیست ولی فکر میکنم اگه چشم ها کمی کشیده تر باشه یا اینکه تو texture صورت از خط چشم استفاده کنی فکر کنم این زیبایی صورت بیشتر خودشو نشون بده....
و یه نکته ی دیگه اینکه توی texture صورت سعی کن خطی که چشمو به بینی وصل میکنه پیدا باشه.....توی صورت شما کمی این کم رنگ هستش....
و یه نکته ی دیگه اینکه توی ابرو ها بیشتر دقت کن به نظرم سعی کن یه حات موج ایجاد کنی یعنی جوری باشه که از بالای چشم بیاد و با یه فاصله عبور کنه...( اگه به ابرو های کاره خودت نگاه کنی کمی گرد شده)
البته شما خودت استاد منی ولی چون چهره توی کار خیلی تاثیر میزاره گفتم که این ها از نظرت دور نشه...
فرم بدن و texture لباس ها عالی شده مخصوصا پیراهن یا همون تیشرت....
فقط یه نکته در مورد فرم بدن اینکه سعی کن کمی بین پاها فاصله باشه یعنی مرزی بین دو تا رون و وسط پا باشه و سعی کن بازو ها کمی بیشتر تو بره و سر شونه ها خودشو بیشتر نشون بده....
این کارت خیلی عالی شده و خیلی به عکس نزدیک هستش ...
موفق باشی رفیق
ممنون رفیق جوننقل قول:
شما لطف دارید:11:
ممنون بهزاد عزیزنقل قول:
خیلی لطف کردی رفیق:11:
چشم اینایی که گفتی را سعی میکنم ردیف کنم:8:
--------------------------------------------------------------------------------------------
بهزم منتظرم تا دوستان مشکلات بیشتری را از کار بهم بگن تا ردیف کنم ( مثلا در باره ی نورپردازی و رندر هیچکی نظرش را نگفت راستی میخوام یه محیط زمینه هم واسه کار ردیف کنم فعلا یه طراحی هایی با فتوشاپ کردم خوشحال میشم نظرتون را در اون مورد هم بگید )
کارت خيلي خيلي عالي شده و با اينکه شما استادي چند تا نکته ريز ديدم که يادآور ميشم.
صورت مدل شما گرد شده بهتره که موهاي مودلتون رو بريزين تو پيشوني و پايين تر بيارينشون تا از گردي صورت کم و به کشيدگي صورت اضافه کنين.
رنگ چشم...سايه چشم...کشيدگي پايين صورت،روي اينا يکم بيشتر بايد کار کني
بيني هم زيادي عملي شده :دي ... به نظرم کمي سر بيني رو گردتر کني و پره هاش رو يه کوچولو بزرگتر بهتر ميشه.
....
در کل خيلي خيلي خيلي خيلي عاليه....دست راست شما روي سر من :))
ایول بابا
من مراحل کارتو ندیدم
خیلی عالی شده
تکسچر لباس رو که خیلی قشنگ ساختی...
آفرین...
عــــــــــــــــــــــــ ـــــــــالیه........................ ... اما من هنو از صورتش خوشم نمیاد چون مصنوعیه ....................وفک کنم به خاطر تکسچره
حميدرضا جان واقعا بايد بگم رندر و تكسچرتون حرف نداره.
خيلي طبيعي شده.
خسته نباشيد.
خوبه احسنت
چشاش يه جورايه تو چشم مي زنه
ديگه خوبه
آفرین حمید خیلی عالیه پسر
چه جالب که تو یه آدم کامل با تمام لباسو جزئیات لباسش ساختی
من هیچ وقت نمیتونم اراده کنم همشو بسازم همیشه تا وسط که میام میگم بسشه دیگه : دی
خیلی عالیه... توی این مدت که نیستم ملت چه پیشرفتایی می کنن!
باید بگم که تمام نکات لازم رو داش بهزاد گفت... فقط یه ایراد مسخره هم من می گیرم! انگشت شست دستاش بد شده!!!
باریکلا... آفرین...
ممنون
اوه اوه اوه ..............
ببین چه کرده استاد !
ایول بابا خیلی قشنگ شده .
واقعا جای حرف نداره !
موفق باشی :11:
ممنون سارا:11:نقل قول:
یه چند تا از این مشکلات را درنظر داشتم و بعضیهاشون را رفع کردم ( هنوز رندر نگرفتم )
ممنون که وقت گذاشتید:46:
ممنون شهاب جون:11:نقل قول:
لطف داری رفیق:10:
ممنون دوست جون :10:نقل قول:
سعیم را میکنم تا ردیفش کنم:46:
ممنون کورش :11:نقل قول:
لطف داری رفیق:10:
باهات موافقم چشم را ردیف کردم ولی سایه چشمش را دارم روش کار میکنم یکم مشکل از متریال هست:27:
ممنون هادی جون :10:نقل قول:
تو خودت که استادی و اینا رو تجربه کردی ما آماتورا باید این مراحل رو انجام بدیم و یاد بگیریم :27:
ممنون رفیق جون:11:نقل قول:
انگشت شست را در نظر داشتم چشم حتما درستش میکنم:21:
لطف داری شما :27:
چند روز پیش رفتم مکس 2010 رو خریدم کنجکاویم گل کرد و مدلم رو بردت توی مکس 2010 و طبق عاد معمولم دکمه CTR + S را هم زدم نتیجش این شده که دیگه توی مکس 2009 باز نمیشد و مکس 2010 هم لطف کردن و وسط رندر خوابشون برد نتیجش چند ساعت دردسر بود که آبجکتها رو دوباره اکسپرت کنم و موها رو + متریال رو هم دوباره بسازم ...
خلاصه با هر دردسری بود دوباره به مکس 2009 برگردوندمش و یه سری تغییرات به کار دادم و نتیجش این شد :
آفرین حمید جان
کارت عالیه
خیلی بهتر شد
ولی بیشتر روش کار کن...
موفق باشی رفیق
خيلي عاليتر شده ولي هنوز بين پاهاش فاصله نيست و من نميدونم چرا فكر ميكنم جلوي رونش صاف شده
و فكر ميكنم صورت شما يكم كشيده شده(بين چشم و دهن) اگه يكم به هم نزديك تر شه فكر كنم بهتره البته اين رو بعد از حدود 5دقيقه مقايسه بين دو تا عكس فهميدم شايدم اشتباه باشه ولي اين رو ميدونم كه صورت توي بلوپرينت يكم دوستداشتني تر است. البته شديدا ببخشيد.
ممنون بهزاد جون :11:نقل قول:
چشم همین کار را دارم انجام میدم:46:
پاهاش را ردیف کردم فقط قبلا یه مشکل با ZBrush داشتم که برطرف شد و تونستم پاهاشو فاصله بدم و فرم ماهیچه ها رو در بیارم
در مرد صورت هم چشم مقایسه مییکنم و سعی میکنم درستش کنم:27:
عـــــــــــــــــــالیه ..........آفرین!
جالبه .....................آفرین!
موفق ................باشی!
بنده خدا...چقدر کارتون رو زياد کرده پس.
چرا موهاش اينقدر تخت شده...من لجم ميگيره ميبينم اينجوريه...کمي به موهاش پوش بده کار قشنگ و نازت ، ناز تر ميشه
خیلی جالب شده
آفرین کارت درسته...
ممنون (warden و سارا و شهاب ) عزیز
دوباره یه مقدار روش کار کردم بیشتر تمرکزم روی پاهاش بود اما با این وجود یه مقدار هم با چشم و موها و تکسچرش هم ور رفتم و نتیجه شد این :
راستی میخوام نظرتون را در مورد تصاویر زمینه و کامپوزیتش هم بهم بگید
ممنون
سلام :) خیلی خوب شده
ولی یه جوریه :13: انگار بعد نداره و خیلی فتوشاپیه . مخصوصا" صورت .
ممنون بابک جون:11:نقل قول:
من فقط توی فتوشاپ کامپوزیتو انجام دادم و لایه ها رو ترکیب کردم
راستی بعد کار هم به خاطر دوربین هست من یه دوربن رو توی فاصله خیلی زیادی از مدل گذاشتم و لنز و روش تنظیم کردم:27:
آفرین حمید جان
تا اینجا که عالی شده
میگم لای پا بهتر شده ولی به نظرم بیشتر کار میخوادد...
در ضمن اگه میتونی از نما های دیگه هم عکس بزار تا بشه روی تمام کار نظر داد...
صورت هم خیلی بهتر شده
ممنون بهزاد جون:11:نقل قول:
آره درسته پاهاش هنوز جای کار داره
راستشو بخوای هر رندرش حدود 2 ساعت طول میکشه اما چشم در اولین فرصتی که بین این امتحانات گیر آوردم مشکلاتشو ردیف میکنم و از چند نما رندر میگیرم:21:
خیلی خوبه ولی چون هرکی به یه شخصیتی نیگا نمیکنه ............به چشای اون شخصیت نیگا میکنه و این در مورد کارتو هم صدق میکنه که خیلی چشاش جالب نشده و احساس مسکنی با پوست سر هم سطحه همین مشکلشه بعدش هم رندرتو سه رب بگیر بهتره
سلام داشی کارت خیلی خوبه ولی نمیخوای برق پوستو بگیری؟خیلی خوب میشه
در ضمن لباس و جزئیاتش خیلی خوبه.
همینطور ادامه بده امیدوارم موفق باشی.
حميد عزيز خسته نباشي و ممنون بابت کارهاي قشنگت
با آقاي فرهاد موافقم... چشم کاراکترت طبيعي نيستش.... فکر ميکنم به خاطر مدل ابرو و نوع آرايشي که براش در نظر گرفتي باشه.
فاصله ابرو تا چشم نسبت به مدلت کمه و چشم هاش رو زيادي درشت کردي و حالت لبه هاي چشم و خميدگي رو خوب نشون ندادي.
سايه پشت چشم هم بايد روش کار کني...بي حالت سايه نزن...بهش فرم بده....فکر ميکنم علت اينکه چشماش طبيعي نيست بزرگ شدن بيش از حد عنبيه چشم ها هستش.. عنبيه بزرگ براي چشم کودکان و نوزادان بکار ميره و هرچه سن بالا تر بره کوچکتر ميشه
خلاصه اينکه کارت خيلي خيلي عاليه دوست هنرمند من.