خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!!:دی
البته کی میدونه شاید اینو الان اضاف کردی....:21:
Printable View
خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!!:دی
البته کی میدونه شاید اینو الان اضاف کردی....:21:
دوست عزیز یه های-لایت کنی به اشتباهتون پی میبری!
هدفم به اشتباه افتادنه! اونوقت میگی رنگی کن؟!!!!!نقل قول:
خب اون my desire رو رنگی کن که جوون مردم (حسین) اینجوری به اشتباه و انحراف نیفته!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته کی میدونه شاید اینو الان اضاف کردی.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیلی زن بود یا مرد؟
پ.ن: در بازار تهران موجوده این بازی برای pc ؟ اگه اره، کجا؟
بله موجوده.نقل قول:
تو اصفهان که اومده بود.
اینم نقد من.
با یک بازی کاملا متفاوت روبه رو هستیم.تا حالا همچین ریسینگی رو تو عمرتون تجربه نکردید.هدف این بازی مانند PURE فقط سرگرمی است که کاملا به آن رسیده است.گرافیک زیبا,صدا گذاری عالی و کم نظیر/گیم پلی فوق العاده/با جذابیت فراوان در یک بازی گنجانده شده است برای شما.
بازی های مشابه:رد فاکشن/برن آوت/بلور/نید فور اسپید
گرافیک: (18)
+ : واقعا متفاوت است.دیدن آن لذت بخش است.تا حالا همچین گرافیکی رو تو بازی ریسینگ ندیدم.محیط بسیار پر جزئیات و بافت های نسبتا خوب و نمایش تا فاصله های بسیار دور.HDR فوق العاده.
- : کمی باگ دار ولی قابل چشم پوشی است: مثلا بعضی انفجار ها یک دفعه بی کیفیت میشود.وقتی اشیا 2 کیلو متر دور تر را رندر کرده یک دفعه یک برج که 200 متر فاصله داره ظاهر میشه.نمایش یک چیزها ی عجیب در زمین گاهی اوقات.افت فریم.ماشین ها خراب نمیشوند تنها در لحظه کرش خراب میشوند اونم بی کیفیت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسیقی و صدا: (15)
+ : افکت گذاری خوب و بی نظیر.صدای ماشین ها عالی است.جون میده واسه دالبی.
- : اغراق در افکت گذاری : مثلا از زیر یک میله خیلی کوچیک رد میشی.انگار داره جت از بالات رد میشه.صدای هلیکوپتر های فراوان آزار دهنده است.موسقی هایی که بیشتر به بازی ابهت میدن تا هیجان.
گیم پلی: (18)
+ : کنترل ماشین ها خوب است.انفجار ها به موقع و تاثیر گذار انجام میشود.
- : کمی ایراد دارد.جا برای بهتر شدن است.
جذابیت: (20)
انفجار...انفجار...انفجار...ان جار...انفجار...انفجار...انفجا ر...انفجار...:18:
امتیاز کل:17/7
ارزش:20
بزرگترین ایراد بازی نبود BOOST است برای من که خیلی مهمه.:19:
این بازی را حتما تجربه کنید.
دانلود عکس ها با کیفیت بالا + عکس های بیشتر:
[HTML]http://rapidshare.com/files/390358899/SS.zipx.html[/HTML]
برای گرفتن عکس ها خیلی سختی کشیدم.
فرض کنید آدم هم بازی کنه.هم ساختمون منفجر کنه.هم عکس بگیره.:24:
آقایون من دوباره حرف از آنلاین زدم رفتم تو لیست سیاه! واقعاً چرا بدتون میاد درست جواب مردمو بدین !
میدونید چقد جون کندم تا نصفه دانلودش کردم؟ خب حیف نیست بعداً حالم گرفته بشه اصلاً بازی نکنم چون آنلاین نداره؟
اگه واقعاً هیچ راهی برای آنلاین نداره و یکی از دوستان امتحانش کرده بگه که من الکی زحمت نکشم چون من از پریروز رفتم تو کار دانلود فقط برای همین قسمتش !!
خواهشششش !!!!!!
سلامنقل قول:
من که خدمتون عرض کردم. وقتی که انلاین رو انتخاب م یکنم. دو گزینه ligin و password میاد. که روی همون لاگین هم هیچ اتفاقی نمییوفته چه برسه با پسورد. میگه که نام رو وارد کنید. و این نام شخصی شما یا فامیلی و یا ادرس ایمیل نباشه . هر چی بدم هیچ اتفاقی نمیوفته. فکر نکنم بشه.
آره یه مشکل بزرگ اینه که باری نیترو نداره.
برای بازی game pad فعال نمیشه ؟؟؟؟؟ اینجوری که فاز نمیده با کیبورد؟؟؟ راهی نداره؟؟
چرا فاز نمیده.بشین بازی کن حالشو ببر.نقل قول:
وایسا تست کنم جوابتو میدم...:46:
پ.ن:کار کرد.با دسته ps2 تست کردم کار کرد.
میری تو قسمت کنترل.بعد میری تو قسمت joy pad تنظیمات رو انجام میدی.
امروز منم گرفتم بازی خیلی عالی
هیجان بازی خیلی توپه
حتما تجربه کنید
===========
راستی بچه ها من بازی رو نصب کردم حجمش شد 6.86 GB مال شما هم همینه؟
بله 6.86 gb میشه.نقل قول:
خوبیش اینه که یکمی سخته.و این باعث میشه یک مسابقه رو چندین بار تکرار کنی ولی بازم اون مسابقه هیجان خودشو از دست نمیده.و این به طولانی تر شدن گیم پلی کمک میکنه.
دوستان کسی دیگه این بازی نگرفت؟؟؟؟:19:
سلام
منم بازیو گرفتم،یکم بازی کردم، انصافا قشنگه و خیلی هم هیجان انگیزه، ولی من نفهمیدم RShift واسه چیه، کسی میدونه؟
خوب امروز ساعت 4 این بازی و بقه سفارش هام رسید
بازی از همون اول با یک cg movie خوب شروع میشه
چیزی که از اون اول بازی توجه من رو به خودش جلب کرد منوبندی بازی بود
انتخاب فونت های زیبا به همراه رنگ بندی و استیل چشم نوازش واقعا زیبا کار شده
یک مورد جالب دیگه هم صفحاتی مثل صفحه select car هست و وقتی با rs دور ماشین دوربین رو میچرخونی تیکه های شیشه که تو هوا هستن واقعا باحال کار شدن
مرحله اول بازی هم که tutorial بود خوب کار شده بود و قشنگ نحوه کار رو به ادم نشون داد
گرافیک بازی به خصوص نورپردازی و استفاده از رنگ های قرمز و نارنجی فوق العاده کار شده و
یکی از زیباترین و چشم نوازترین محیط ها رو رقم زده
به شدت لذت بخشه گرافیک بازی و Effect ها و نور ها
به خصوص وقتی تو جاهای نسبتا تاریک میری و بعدش میای تو نور یا همون HDR که عالی کار شده
هیجان بالایی داره
کنترل هم خوب کار شده
gameplay بازی به شدت fun هست
امکان از دور خارج کردن رقبا با استفاده از محیط که باید با پرکردن قدرت مخصوص با استفاده از drift و jump و... به دست بیاد
یک چیز باحالی به وج,د اورده که با سرعت بالای بازی مخلوط شده و واقعا هیجان بالایی تولید میکنه
صدا گذاری بازی و موزیک هم خوب بود و کاملا Match با جو بازی بود
دو نکته که برای من خیلی مهم هست تو ژانر racing رو هم این بازی ازش برخوردار بود
1 - قابلیت rotate کردن دوربین به دور ماشین در حال حرکت با rs که من شدیدا ازش استفاده میکنم
2 - restart سریع و بدون loading برای restart race که این بازی هم بلافاصله انجام میده
فقط من هنوز بعد از 3 تا مسابقه نتوستم با این سیستم استفاده از قدرت ها به خوبی کنار بیام
چون بازی به شدت سرعتش بالاست و مزتب باید حواست به این icon هایی که ظاهر میشه باشی و از اون سمت هم یک وقت هایی میتونی 3 تا از حریف ها رو باهم بزنی که باز هم شانسی هست و گاهی از کنار هر 3 رد میشه گاهی هم هر 3 رو داغون میکنه
یا بعضی وقتها با یکی از رقبا درست کنار هم در حال حرکت هستی که یهو اون یکم جلو میافته و بعدش icon میاد بالا سرش و بعد که میزنی باعث میشه خودتم crash کنی همراهش
در کل به شدت توصیه میشه بازیش
اولا برای راحتی RCtrl رو به LCTRL و R SHIFT رو به L SHIFT تغییر بده.نقل قول:
R SHIFT برای زمانیه که اون دایره اون پایین ماشین که پر شد و به سوپر پاور رسیدی وقتی بالای ماشین ها آیکون نارنجی اومد بزنی تا یک بلای خوف سرشون بیاد.
بنده هم بازی رو از ظهر تهیه کردم و همونجا تا اپیزود 4 رفتم ! چیزی که در این بازی ما رو ارضا میکنه همین هیجانش هست که البته به نظر من بعده مدتی این هیجان تکراری میشه ! 12 اپیزود داره , مگر اینکه به قدری تنوع در بازی در آینده ایجاد بشه که تکراری نشه.
مزیت های بازی رو پدرام جان گفتن من میخوام بیشتر به نقص های بازی بپردازیم:
اول از همه قیافه ی عجیب غریب ماشین ها که با واقعیت جور در نمیاد, و در یک مسابقه اکثر ماشین ها شبیه هم هستند و همین موضوع از جذابیت بازی کم میکنه البته هر چی مراحل جلوتر میره تنوع ماشین ها بیشتر میشه و به نسبت در هر مسابقه ماشین های تکراری کمتری دیده میشه.
مساله دیگه عدم امکان اپگرید ماشین ها و جزییات اونها مثل رینگ و سپر و اسپویلر و اینهاست و آزادی رو از آدم میگیره تا خودش ماشینش رو طراحی کنه و مجبوری از ماشین های پیش ساخته استفاده کنی.
آسون شدن بازی به دلیل اینکه شما فقط باید دریفت کنی و یک دکمه رو بزنی تا ماشین ها رو داغون کنی و هیچ گونه خلاقیتی رو لازم نداره, در صورتی که میتونست اون آیکون های راهنما برای خرابکاری رو نشون نده و یک مکان هایی رو به عنوان مکان های قابل خراب شدت علامت گذاری میکرد و ما با خلاقیت و احتمال های ذهنی خودمون اون مناطق رو خراب میکردیم تا ماشین های جلویی داغون بشن.
البته از موضوعی که نباید چشم پوشی کرد اینه که باگ های گرافیکی در این بازی خیلی کمه و همین خیلی حال میده.
مرسی :11:
این بازی یک جورایی تقلید از Burnout هست و پشت بسته بندی بازی هم نوشته همین رونقل قول:
برای همین ماشین هاش به این سبک هستن و از up هم خبری نیست
اینطور که شما گفتی طولانیه پس
درسته ولی خب شاید سبک بازی کپی از Burnout باشه ولی جزییات بازی به کلی فرق داره ! در Burnout باید با ماشین خودمون بقیه رو داغون کنیم ولی در این جا خب تخیل بیشتر خودشو نشون میده.نقل قول:
من حد ایده آل رو گفتم که یک بازی خوب باید شامل این چیزا باشه. در ضمن آهنگ بازی منو خیلی خیلی یاد Grid میندازه مخوصاً وقتی در منوی Season که هستیم کاملاً خاطرات گرید زنده میشه :8:
خوب من الان episode اول رو تمام کردم
کنترل بازی یکم سخته به خصوص سر پیچ ها و باز هم به خصوص پیچ های تند ( یکم سنگینه )
که طبق معمول cpu چون cpu هست بدون این که کوچکترین تغییری تو سرعتش ایجاد بشه و ترمز یا کاهش سرعت انجام بده سر شدید ترین پیچ ها یک جورایی سر میخوره به جای دور زدن ولی من با این که هم ترمز میکنم هم گاهی drift میزنم کم کمش از یک نفر عقب میافتم
گاهی هم که حتما هر چقدر هم drift باحالی زده باشی باید سابیده بشی به کنار های Race حتی شده 1 ذره
تو مسابقات elimination هم با این سبک بازی کار سخت شده چون اگه از همون اول بری اول بشی تا همه حذف بشن بارها از پشت میزننت
گاهی شده میلی ثانیه ای اول شدم و سر همین اچیو هم داده
Detonator خیلی جالبی داشت خودت بودی و خودت با اون Race و اون گرافیک بالا و کلی انفجار به خصوص اون هواپیما با اون عظمتش که از روبرو می اومد
گرافیک و نورپردازی بیستی داره بازی
elite race هم خیلی هیجانی بود و اخر episode هم مثل این سری های تلویزیونی خلاصه ای از سری بعد نشون داد و پایینش هم امار این episode
من وقتی دکمه های JoyPad رو تنظیم میکنم، در حالی SplitScreen کار نمیکنه و با همون دکمه های W A S D میشه بازی کرد.
چی کار میشه کرد ؟
به نظر شما split/second بهتره یا Blur؟:34:
ماله منم امروز دانلودش تموم شد
یکم بازی کردم همون اول قشنگ بود
با داداشم split scren زدیم مد race خیلی چسبید
صدا گذاریش واقعا عالیه
دیزنی کلا بازی خوب میسازه از اون هرکولس تو ps1 بگیر تا اینجا
این بازی لیاقت نمره بیشتری رو داره
دوستان من بازی رو نصبیدم اما اکتیو نمیشه ممنون میشم یکی سریال نامبرشو بهم بده
منتظرم
میگ میگ
از نظر امتیاز که Split بالاتر بوده به خصوص گرافیکنقل قول:
من امروز رفتم episode دوم و سوم رو هم رفتم
تو هر کدومش مراحل جدید میاد و گرافیک مرحله به مرحله بالاتر میره و خیلی ردیف شده
مرحله air strike که هلیکوپتر missile میزنه واقعا هیجانی بود به خصوص وقتی میخوای امتیازت رو به نفر اول یا دوم برسونی و 8 تایی میزنه که اگه اول بشی اچیو میده
اگه shortcut بزنی ایو میده حتی اگه بکوبی به دیوار اچیو میده ولی با امتیاز 0 که جالب بود
تو episode سوم که مرحله survival بود که من یکی عمیقا از هیجان بسیار زیاد این مرحله لذت بردم همی
وقتی باید کامیون ها رو پشت سر بگذاری و بشکه های ابی و قرمز میاندازن
خیلی بازی باحالیه واقعا میشینی پاش بلند شدن سخته
به نظر شما این بازی یکم سخت نیست؟!
من دیرت و نیدفراسپیتو رو سخت بازی میکردم همیشه اول بودم تازه بافاصله
تو این اول شدن سخته تازه مسابقه ها نفس گیر یعنی امکان داره صدم ثانیه ای اول بشیم!!!!
شایدم همون اواخر بازی یه چیزی ریخت رو سرمون و اخر بشیم!!!!
خیلی ماشین های حریف نزدیک بهمون حرکت میکنن نمیشه ازشون فاصله گرفت
اون مرحله که هلیکوپتره بمب میریزه زمین واقعا کلافه کنندس
سخت که یکم هست اونم چون سبک جدیدیه تقریبانقل قول:
ولی عادت که کنی و قلقش دستت بیاد خیلی بهتر میشه
من الان 3 تا episode رو رفتم همش رو اول شدم ولی نه با یک بار رفتن
چند بار هر race مجبور میشی Restart بزنی که کمش یک دفعه فقط برای اشنایی با خود Race و نقاط مختلفش هست
air strike رو هم قبول دارم ولی اونجا تا میتونی باید گاز بدی و حواست به جای قرمز رنگ missile روی جاده باشه
سرعتت رو کم کنی میزنه و هر 2 ضربه یک live رو میبره
اگه پشت هم wave ها رو رد کنی ضریب امتیاز میره بالا و امتیاز هات سریعتر به rank بعدی میرسه
من قلش که دستم اومد بعد از اول شدن و گرفتن achieve این قسمت واقعا حالی داد اساسی :31:
پس انگار قشنگه بازیش .یعنی برم بخرمش؟؟
بازیش خود هیجانه .نقل قول:
من که حال کردم باهاش .
یکم بازی کردم اینو
فقط یکم، می خواستم تست کنم فقط
کنترل ماشین ها خیلی هیجانی و آرکید گونه کار شده بخاطر همین فکر می کنم مسابقات هیجان خیلی زیادی داشته باشه
گرافیکش هم خیلی خوب بود هنوز نمی تونم نظر کامل بدم چون زیاد بازی نکردم
فقط دوربینش یکم پایینه اگه بالاتر می بود تسلط روی کنترل راحت تر می شدش
به نظر من همون 7.5 که گرفته ( تو بازی های ریسینگ این نمره خوبه) برازندشه . ولی :
از نظر ریسینگ حرفه ای خیلی ضعیف کار شده . نیترو و ترمز دستی :دی رو نداره هر چند سرعتت اونقدر زیاد هست به خودی خود که نیترو لازم نداشته باشی ولی تو هر ریسینگی برای دریفت زدن با دستی می زدیم . حالا باید ترمز بزنی ! فقط دو زاویه دوربین داره .
اگه مثل سری نید فور اسپید داخل شهر ماشین های دیگه هم بودن خیلی حال می داد . :دی
دو نفره با کیبرد یا با JoyPad ؟نقل قول:
اگه با بازی کردید، تنظیماتشو بگید که من هنوز درگیرشم... :13:
دوستان خداییش بعضی Race ها اصلا یک طوری پیش میره که خودت رو overclock کنی و از maximum تواناییت استفاده کنی اصلا قراره نیست اول بشی و همش دوم میشی :31:
به خصوص این detonator ها
این ماشین های CPU هم امروز بار ها مصداق بارز سر خوردن به جای دور زدن رو سر پیچ نشون دادن
انگار یکی اینا رو رو Race با دست این سمت اون سمت میکنه بدون این که فرمون بگیرن :31:
یکی از خصوصیات خوب بازی همین سختیه بازی ه دیگه :18: من حتی Dirt رو 90 درصد مواقع اول میشدم ولی این بازی من تا الان که ایپزود 7 هستم کمتر شده اول بشم :دی دیگه خیلی ماهر باشی دوم میشی :27:نقل قول:
:31: من که خودمو بکشم دوم میشم :18: خوبیش اینه که همونطوری که ما سره ماشین های دیگه ساختمون ها رو میریزیم, اونها هم همین کارارو با ما انجام میدن :19:نقل قول:
کنترل های این بازی چیاست؟؟
من فقط با arrow keys بازی میکنم
من تازه بازیو نصب کردم و تو مسابقه ی اول هم اول شدم:31:
ما که تازه بازی رو گرفتیم رو در حال نصبیم.!!! یکی لطفا در پست اول بزاره که چه جوری میشه دونفره بازی رو انجام داد.....ممنون میشیم همه ازش!!!
ما كه از بس پدرام از بازي تعريف كرد رفتيم براي بازي ...
بازي بسيار خوبي بود و از بس جذبش شدم تا E3 رو كامل رفتم .!
سبك جديدي در بازي هاي RACE بود و شايد بايد كمي قلق بازي به دست آدم بياد تا بتونه خوب بازي كنه و اول بشه ...
اما به نظر من خوبيش به همينه كه همينطوري الكي نميتوني اول بشي.
در كل به نظرم بازي خوبه سرگرم كننده اي هست ...
واقعا بازی با ارزش هستنقل قول:
من یکی تو کمتر بازی همچین منو بندی و hud و کلا presentation شیک و زیبا و با کلاسی دیده بودم
امار و ارقام ها و رنگ بندی هاش عالیه
یک جورای به این فصل و هوای گرم و اینا هم میخوره :31:
اچیو هایی که گرفتی هم روی ماشینت حک میشه
یک مورد جالب دیگه هم change event از وسط بازی هست تو منو pause که خیلی کاربردی و سریعه
پ.ن :
اقا خدا رو شکر اولش که اسم من رو اوردی گفتم الانه که کوبیده بشم
که بازی به قول بعضی ها cheap بوده چون به قول همون بعضی ها کلا من cheap بازم !
و شما اشتباه کردی و ضرر کردی و اینا ... :31:
ما ارادت داريم پدرام خان ... ما رو چه به اين حرفا !نقل قول:
حالا ميخوام برم LP2 رو بازي كنم ببينم چطور ميشه ...
از اونم زياد تعريف كرده بودي ...
+
كاربرد دكمه ي B در كجاهاست ؟!
و وقتي ما يك Episode رو انتخاب ميكنيم از بين دو تا ديگه نميتونم اون يكي رو كه انتخاب نكرديم بعدا بريم .
LP2 برام بزرگترین چیزش که زیاد ازش گفتم گرافیک هست که واقعا شاخهنقل قول:
و کلا از یک چیزی خوشم بیاد اول میرم comment های خارجیش رو میخونم و وقتی ببینم هستند کسانی هم عقیده با من میام و اینجا مطرح میکنم که نشه توهم !
B رو وقتی قدرتت پر بشه و قرمز بشه میتونی استفاده کنی که لازمش زدن drift و draft و jump های زیاد و استفاده نکردن از power هات هست تا بگذای پر بشه
که برای تغییر دادن مسیر استفاده میشه تو بعضی از بخش های Race که خودش بهت میگه وقتی میرسی
که مسیر رو از یک نقطه خاص عوض میکنه و وارد یک route جدید که اکثرا با حال هم هست میشی
مثلا من که اولین بار استفاده کردم یهو رفتم تو یک جاده که سر بالایی بود و بعدش پریدم روی ناو جنگی که روش هواپیا بود
و اتفاقا یک اچیو میده تحت عنوان I Have The Power
قسمت اخر سوالت رو والا متوجه نشدم منطورت رو :31:
من تو 360 رفتم :20:نقل قول:
برای بازی در دسکتاپ هم فکر کنم باید Xbox 360 wired Controller for windows داشته باشید :46:
درس بخوانید ! :40:
ممنون .
منظورم اين بود :
وقتي يك Episode رو به اتمام ميرسونيم ، دو Episode مختلف پيش روي ما قرار ميگيره كه ما بايد يكي رو انتخاب كنيم و بازي كنيم .
من ميگم اون Episode ديگر رو كه انتخاب نميكنيم نميشه ديگه بازيش كرد ؟
شايد من اشتباه ميكنم ...