درباره مشکل صندلی عقب 405 من هم موافقم چونکه وقتی 3 نفر عقب بشینند کله ادم میخوره به ستون عقب و اصلا صندلی راحتی نداره
Printable View
درباره مشکل صندلی عقب 405 من هم موافقم چونکه وقتی 3 نفر عقب بشینند کله ادم میخوره به ستون عقب و اصلا صندلی راحتی نداره
توجه کرده باشید بغل صندلی عقب نزدیک به در شیب داره و آدم توش راحت نیست!
13 سال پیش دیگه پژو تولید نکرده!نقل قول:
405 تا سال 97 توی فرانسه تولید شده
چرا؟!
به نظر شما 405 ماشین ایمنی هست؟
به نظر شما این بحث هایی که ما می کنیم ربطی به موضوع تاپیک داره؟
نقل قول:
مقایسه تندر فول و پارس معمولی
سلام.
عنوان تاپبک: مقایسه تندر فول و پارس معمولی
مقایسه باید بین پارس و تندر فول باشه. نه بین 405 و تندر فول.
اگه خیلی تمایل دارید به مقایسه تندر فول و 405slx بهتره یه تاپیک جدا بزنید. ما هم پست های مربوطه رو از اینجا به اون تاپیک انتقال میدیم.
به عقاید همدیگه هم توهین نکنیم.
بحث رو منحرف نکنیم.
با دلیل و با توجه به شرایط حرف بزنیم.
از اینجا به بعد پستهای مقایسه 405 و تندر حذف میشه.
:12:
چون این پست یه جورایی به صندلی های عقب پرشیا هم مربوط میشه با اجازه فرشاد جان من جواب میدمنقل قول:
این ماشین برای 4 نفر طراحی شده نه 5 نفر!!!
به این دلیل به این شکل هست که نشیمنگاه آدم (:31:) راحت تر اونجا قرار بگیره :27:
نقل قول:
با سلام
دوست من دیگه لازم نیست برای بزرگ کردن 405 اینقدر پست های طویل بزنی .
الام دیگه همه چیز رو شده برای مردم . به نظر سنجی هم نگاه کنی می فهمی .
در مورد تست لوگان بگم که با ید بدونی یکی از ایمنترین ماشین های تو رده خودش هست و تو این شکی نیست . و اون که تو تست کرش سقفش موج برداشته بود به دلیل طراحی بسیار عالی ماشین هست که نیروی حاصل از ضربه رو در تمام قسمت ها پخش می کنه چیزی که 405 برای 20 سال پیش بویی از ش نبرده حتی تست هم نشده . باید بدونی که وقتی خودروهای مثل لوگان وقتی رو می خوان بسازن اون رو حسابی در ابتدا با ازمایش های کامپیوتری ورانداز می کنند و بعد محصوال رو تولید میکنند . چیزی که در زمان ساخت 405 حتی کامپیوتر های اون موقع اجازه این کار رو بهشون نمی داده . پس در زمینه ایمنی لوگان چیزی 2 برابر 405 میشه .
همچنین در مورد اسپورت شدن بگم لوگان یکی از زیباترین خودروها واسه اسپرت هست و اینو همه می دونند .
بعد یه سوال از شما : وقتی یه خودرو داره تولید میشه و هم روش ایربگ و ABS , ABD هست دیگه طرف چرا بره 405 30 سال پیش رو که روش ایربک نصب نمیشه رو بخره و بهش ایربگ و ABS بخورونه . تا کیفیت وحشتناک 405 با باز کردن دوباره قطعات و وصل ABS ایربک دهشتناک بشه .
در مورد موتور هم لوگان 105 اسب و 405 97 اسب
در شتاب هم لوگان 10.2 هست و تقریبا با اختلاف یک ثانیه از 405 بهتر هست . و در سرعت هم لوگان خیلی بهتره .
می گم شما بهتره اون مقاله روسی بین چری و لوگان و ریو جدید که از ریوی ما بالاتر هست و سمند LX با 2 ایربگ و ABS رو ببینی که تو بین اینها لوگان و سمند اول شدند که امتیاز لوگان و سمند دقیقا یکی شد و نکته قابل ذکر هم این هست که لوگان با موتور 90 اسبی حضور داشته که اگه لوگان هم با موتور 105 اسبی می یومد سمند رو هم با اختلاف کنار می گذاشت .
علیک سلامنقل قول:
این بحث رو یه بار فرشاد جان گفت تموم کنیم فکر کنم :13:
فرشاد جانه من :دی این پست رو پاک نکن
یا حداقل اگه خواستی کاری انجام بدی یه تاپیک مجزا براش ایجاد کن و زحمت انتقال پست هارو بکش
ممنون
405 هم ماله 30 سال پیش نیست
قرار هم نیست air bag و abs بهش خورونده بشن
به صورت آپشن هست
از همون مدل abs و air bag که روی سمند هم هست
همونطور که برای تندر 90 یه جورایی آپشن هست
اینطور که شما از کامپیوتر و این تکنولوژی های روز دنیا حرف میزنی(که مطمئنا اصلا منم اطلاعی ندارم :31:) که این ماشین چه طراحی شیک و به روزی داره و صد البته ایمن
این کامپیوتر ها حالا چرا یه خودرو با 5 ستاره ایمنی مثل مگان طراحی نکردن؟؟
وایمنی این ماشین با air bag شده 3 ستاره؟؟؟؟؟(حالا بدون air bag رو دیگه کاری ندارم)
مثلا چرا چرخ های عقبش دیسکی نشده؟؟کد:http://www.euroncap.com/tests/dacia_logan_2005/221.aspx
405هم تا 1997 توی فرانسه تولید شده
به مدت 10 سال
حتما دلیلی وجود داشته که 10 سال تولید شده:11:
اگه قرار باشه به ماشین های خارج از کشور و موتور هایی که میشه روی 405 گذاشت بدون دست کاری حتی دسته موتور ها استناد بکنم که دیگه ......
ABD چه نوع سیستمی هست ؟؟؟
نکنه منظورت EBD هست؟؟
خوب 405 های abs هم این خاصیت رو دارن :27:
در مورد قدرت موتور هم نباید از موتور 16 سوپاپ تندر 90 گذشت
ولی یه چیز میگم نریزین سرم :31:
سرسیلندر GTi برای این 405 ها هست که چیزی حدود 15 اسب در توان ماشین به تنهایی تاثر گذار هست
قیمت چندانی هم نداره
ولی...
ولی گشتاور هر دو خودرو به یک میزان هست
148 نیوتون بر متر
در مورد top speed هم اولا اینکه کی توی این جاده ها میخواد این همه سرعت بره؟؟
دوم اینکه اگه 405 هم میتونه به سرعت 200 کیلومتر در ساعت دست پیدا کنه
سوم اینکه نباید از رینگ های 15 اینچی تندر فول و 14 اینچی 405 هم گذشت
میدونی که تقریبا هر یه اینچ بزگتر 5% توی top speed تاثیر مثبت میذاره
از نظر اسپورت پذیری و خوشگلی هم که دوستان میتونن نظر بدن
در مورد نظر سنجی هم من خودم به تندر رای دادم
چون اول 405 توی این لیست نیست
دوم اینکه پرشیا الکی گرونه
به نظر من این مقایسه هیچ جوره صحیح نیست چون چه 405 و چه پژو پارس هیچ حرفی برای گفتن جلوی تندر ندارن حالا از هر
نظر که بخواید چه موتوری چه فنی و... فقط پارس ظاهرش خوبه ( که با وجود زیاد شدنش تو خیابونا خیلی یه نواخت شده و جلوه خودشو از دست داده 405 هم که جای خودشو داره )
حتی توی کیفیت مونتاژ هم 405 و پارس همیشه جزو رتبه های آخر فهرست ارایه شده از سازمان بازرسی هست !
و کلا به نظر شما تکنولوژی 20 سال پیش مثل 405 یا حتی پارس ارزش اینهمه جنگ و دعوا داره ؟؟
پارس (یا 405) فقط تو بحث آیرودینامیک و ارتفاع و فاصله ی اکسل تا زمین نسبت به تندر برتری داره .
در ضمن یه نکته هم راجبه شتاب پارس که سایت ایرانخودرو نوشته 0 تا 100 در 8/11 ثانیه باید بگم این چیزی
نیست جز یه سیاست کثیف و عوام فریبانه که این شرکت پیش گرفته . هرکسی شک داره میتونه پشت 405
بنشینه و پشت پارس هم بنشینه تا ببینه چقدر راحت 405 میتونه پارس رو بگیره !
پارس بعلت وزن سنگینتری که نسبت به 405 داره فقط سرازیری رو خیلی خوب و شناور میره !
یاحق....
جنگ و دعوا که نیستنقل قول:
بحث کردنه :دی
خوب مگه سایت ایرانخودرو اشتباه نوشته؟؟؟
ماله پارس رو 11.8 و 405 رو 11 ثانیه اعلام کردن
امیرحسین جان فقط من یه سری چیز ها برام جای سواله :31:
مثلا طراحی داخلی 405 و تندر کدوم شیک تر هست؟؟
مخصوصا slx ها که یه تغییر های کوچیکی کرده که بنظرم خیلی به چشم میاد
از نظر فضای سرنشینان و میزان دید و راحتی نظرت چیه؟؟
قیمت قطعات؟؟
موجودی قطعات؟؟
این ملت هم یه چیزی گیر آورد به اسم 20 سال پیش این بنده خدا شاید سنش زیاد باشه ولی دلش جوونه :31:
تندر 90 هم وقتی دست قطعا سازان ایرونی یواش یواش در تولیدش پیدا شد خودشو نشون میده:21:
دوستان بحث بی مورد نکنید امیر جان لطفا بدون در نظر گرفتن علایق شخصی نظر بده .
405 مال 20 سال پیش هستش دقیقا پس نمیشه از نظر طراحی و اینی زیاد روش بحث کرد و پارس هم که یه فیس لیفت زیبا و دقیق با الهام از 406 هستش ولی بازم چهره قدیمی و کیفیت پایین مونتاژ داخل
تندر درمقبل با وجود طراحی نا مانوسش ولی مدرنتر هستش و به خاطر استفاده بیشتر از فضا اینطوری شده و مدلی که توی اران مونتاژ میشه از نظر فنی قویترین مدل این ماشین هستش و زیاد سر قیمتشم غر نزنید چون مدل پایه این ماشین موتور 1500 سی سی داره و 8 سوپابه.ایمونی قابل قبولی داره ولی در حد خودش نه برای سرعتهای سرسام آور (هر ماشین یه سرعت مطمئنه داره )
من شخصا با اینکه از طراحی ایتالایی فرانسوی که کلا سنت دهه نود فرانسوی ها بوده و توی ماشینهای زیادی میشه دیدش (زانتیا و رنو 21 )خوشم میاد و حالتی تهاجمی ماشینا دارن ولی به خاطر مسایل کاربردی و امکانات تندر رو ترجیح میدم .
با اینکه کم کم مشتری ایرانی هم با دیدن گزینه های بیشتر سعی میکنه خوب نیازهاش رو در نظر بگیره ولی باز هم ت حدودی سلیقه ای هستش نه منطقی انتخاب ماشین .
فعلا هم کیفیت پارس پایینتر از تندر هستش .در مورد قطعه سازی تا جایی که میدونم فعلا رنو خودش نظارت داره و هنوز اجازه کار رو به کپی کار ها و چینی ها نداده(شوخی نیست این ماشین بین المللی هستش )اینم بدونید اگه قطعه سازهای ما درست حسابی حمایت بشن تولیدشون با کیفیت میشه.
امیرجون بیخیال دنیا ارزش نداره به خدا ! نشستیم سر یه تیکه آهن داریم همدیگرو میکوبیم !!! :27:نقل قول:
اولا که ایران خودرو شتاب این دو تا رو یکسان تقریبا انتخاب کرده در صورتیکه اینطور نیست دلیلشم بالا خدمتت گفتیم !
طراحی داخلی سلیقه ایه دوست عزیز کسی مثل شما از طراحی داخلی 405 بیشتر خوشش میاد ولی یکی دیگه طراحی لوگان واسش چشم نوازتره ! به نظر من همیشه سطحی ترین بحث ها بحث سلیقس ( چون بیشتر این بحثا خاله زنکیه و در شان فروم و بر و بچ اینجا نیست ! )
فضای سرنشین هم اونقدر تفاوت محسوسی ندارن که بخوایم اینجا خون و خونریزی راه بندازیم !!
از نظر دید هم لوگان میتونست بهتر باشه ولی این مشکل با عادت حل میشه ! خوبی آدمیزاد اینه که میتونه خودشو با هر شرایطی وقف بده !
اما در مورد راحتی من با لوگان بیشتر احساس راحتی کرده تا 405 ولی اگر نظر شما چیز دیگری هستش من بهش احترام میزارم ... چاکرتم هستیم :46:
یکی از دلایلی که ما زجه میزنیم ایهاالناس برید لوگان بخرید واسه همینه که قطعاتش CKD هست البته فعلا !!
ببین امیر جان در مورد قیمت قطعات باید خدمتت عرض کنم که اگر اینطوری باشه پس کسیکه توانایی خرید یه خودروی لوکس رو داره باید بگه دور BMW رو خط میکشم و پیکان میخرم چون ماهی 1 تومن باید خرجش کنم ! پس به نظر من این استدلال درستی نیست .
در صورتی حرف شما منطقی بود که هر جفت خودرو ها مثلا فرانسوی بودن در این صورت اگر 405 قیمت قطعاتش پایین تر بود خب مزیت محسوب میشد ولی از یه قطعه ایرانی چه انتظاری میره ! شما به نسبت پول کمی که بابت قطعه 405 یا پارس مپردازید نباید انتظار ویژه ای داشته باشید .
ولی لوگان با اینکه قیمت قطعاتش بالاتره ولی در عوض دوام و ماندگاری بیشتری داره پس از هر جفتشون به اندازه ی مبلغ پرداختیشون انتظار میره .
در مورد موجودی قطعات هم حق با شماست . ایران خودرو هنوز نتوسته ساپورت مناسبی برای قطعات لوگان داشته باشه ... ولی چون این خودرو تیراژ نسبتا خوبی داره پس همه چی با گذشت زمان حل میشه و قطعاتم به وفور یافت خواهد شد .
به هر حال هر آدمیزادی پتانسیل کل کل کردن رو چه منطقی و چه غیر منطقی داره ( البته من منظورم شما نیست فقط ) پس بهتره این بحث رو همینجا تمومش کنیم چون تنها چیزی که تو ذهنمون ثبت میشه دلخوری و ناراحتیه که این حس خوبی نیست .
امیر جون + بچه های فروم = مخلصتونیم
یا حق
اینجا یکم به هم ریخت شرمنده همه ی دوستانم شدیم :11:
من هرکی ازم میپرسه ماشین توی رنج قیمت 13 - 14 تومن معرفی کن
خودم بهش تندر رو معرفی میکنم
خیلی خیلی هم ازش تعریف کردم
توی مشاوره خرید خودرو هم هرکی پرسیده با دلیل براش گفتیم که تندر بگیر چون ازش در برابر مبلغ پرداختیش بالاست
توی یکی دیگه از تاپیک ها از رانندگی 2 ساعته ای که با لوگان داشتم و لذتی که ازش بردم نوشتم
ولی مثلا من خودم اگه بخوام از بین این 2 ماشین یکی رو انتخاب کنم 405 رو انتخاب میکنم
دلایلش هم همونایی که خودتون گفتین
سلیقه!!
من هیچ وقت از هیچکس دلخور نمیشم چون شخصیتم اینطوریهنقل قول:
به هر حال هر آدمیزادی پتانسیل کل کل کردن رو چه منطقی و چه غیر منطقی داره پس بهتره این بحث رو همینجا تمومش کنیم چون تنها چیزی که تو ذهنمون ثبت میشه دلخوری و ناراحتیه که این حس خوبی نیست .
امیر جون + بچه های فروم = مخلصتونیم
ولی اگه کسی از دست من دلخور شد به خاطر کل کل(اصلا قصدم این نبوده) یا زیر سوال بردن عقاید همدیگه منو ببخشه:11:
امیرحسین جان اگه منم اطلاعاتی دارم از شما و بچه های دیگه فروم هست
من خودم خیلی وقتها اطلاعاتی که بچه های اینجا دارن رو جایی نقل کردم گفتن آفرین چه چیزایی میدونی و ...
حالا حالا ها مونده که بخوام توی انجمن اتومبیل حرفی برای گفتن داشته باشم :41:
:18: کلا 2 ساعت پشت تندر نشستی ؟؟؟نقل قول:
خوب حق داری که از 405 دفاع کنی دیگه ...
معذرت میخوام دوباره برگشتیم سر بحث 405 ... آخریش بود... :31:
نقل قول:
دوست من تندر مطمعا باش تندر حالا حالا ها قطعاتش ایراد پیدا نمیکنه به خصوص در سیستم موتور و ...
من با تندرم تقریبا 30000 تا رفتم تا کنون مشکلی نداشته و به جز 2 بار پول نمایندگی هیچ هزینه ای نکردم . یه رفیق دارم که تا حالا 60000 تا رفته که اون هم به جز هزینه سرویس دوره ای فقط یه بار روغن گیربکس رو عوض کرده بود . از این نظر خیال همه تخت.
دوستان کسی از هزینه قطعات یدکی تندر و پرشیا خبر داره؟
سلام عزیزان .
اینم قیمت برخی قطعات تندر90
خطر عقب اسپرتی تندر90
75,000
پشت سری عقب
15,000
خطر عقب رومانیایی اصلی
26,000
کنسول دور ترمز دستی
20,000
زه کروم جلو پنجره
15,000
دیاق پشت سپر جلو
50,000
رادیاتور کولر
140,000
..........................
فعلا همینا .
نقل قول:
به ریاله دیگه؟
سلامنقل قول:
ببخشید من جواب میدم
ولی کدوم از اینا میخوای به ریال بخری؟؟؟
مثلا رادیاتور 14 تومن؟؟
یا مثلا خطر عقب اسپرت 7500؟؟
عزیزم دوست داری به ریال باشه؟؟؟:31:نقل قول:
ژیان که نیست
اخه چراغ خطر 75000 تومن؟!نقل قول:
دوستان کسی خبر داره تو ایران میشه روی ال 90 wide body kit بست؟
پژوی تولیدی سال 1989 رو آوردی با تندر مقایسش کردی؟
با سلام خدمت دوستان
من دانشجو رشته مهندسي خودرو در دانشگاه علم و صنعت تهران هستم.....
من تا حالا دعواي بين دارندگان خودرو هاي پژوها و سمند و ريو رو با ال 90 ديدم كه به نظر من تا قبل از اومدن ال 90 بي سابقه بود.
من خودم تا حالا 2 ماشين داشتم اولي 206 و حالا دارم ال 90 فول ....
من از 14 تا از استادام در مورد خريد ال 90 يا ريو (دنده معمولي) يا سورن يا پارس پرسيدم كه نتايج بدين صورت بود..
ال90 : 10 راي ريو:3 راي سورن : 1راي پارس: 0 راي
كه اين آرا واسم خيلي جالب بود بطوري كه نزديك به 3 ماهه كه در مورد ال 90 تحقيق كردم و سر بودن اين ماشين رو از رقباي خودش به وضوح ديدم...
اين خودرو از لحاظ موتوري 1600 سي سي 16 سوپاپ نسل جديد است كه علاوه بر شتاب بسيار عالي داراي قدرت خوبي است.
از لحاظ ايمني داراي 2 كيسه هوا و داراي ترمز ABS و سيستم EBD كه كار تقسيم نيرو رو انجام مي ده و بهترين ترمز بين خودرو هاي زير 20 تومن داره.
از لحاظ اتاق و جاداري صندوق عقبش 510 ليتر جاداره كه از سمند پژو ها و ريو بيشتره داخل اتاق مخصوصا در صندلي عقب بسيار جاداره
از لحاظ هندلينگ جزو بهترينها در ايران است كه 54 درصد نيرو روي چرخ جلو و 46 درصد روي چرخ عقب است.
راستي يك سخن از رييس رنو پارس آقاي كارگر نقل كنم : 98 درصد صاحبان ال 90 از اين ماشين راضي هستند.
و در جاي ديگر مي گه : ما روي هر ال90 بيش از 1000 دلار ضرر مي دهيم كه نشان از قيمت مناسب اين خودرو داره...
ودر آخر : هر كسي كه ماشين زير 20 تومن مي خواد بهترين گزينه ال 90 هست البته تا وقتي كه فيس ليفت ال 90 نيومده ...
دليل دارم خوبشم دارم.......................................... ..........
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
با سلام خدمت دوستان
من دانشجو رشته مهندسي خودرو در دانشگاه علم و صنعت تهران هستم.....
من تا حالا دعواي بين دارندگان خودرو هاي پژوها و سمند و ريو رو با ال 90 ديدم كه به نظر من تا قبل از اومدن ال 90 بي سابقه بود.
من خودم تا حالا 2 ماشين داشتم اولي 206 و حالا دارم ال 90 فول ....
من از 14 تا از استادام در مورد خريد ال 90 يا ريو (دنده معمولي) يا سورن يا پارس پرسيدم كه نتايج بدين صورت بود..
ال90 : 10 راي ريو:3 راي سورن : 1راي پارس: 0 راي
كه اين آرا واسم خيلي جالب بود بطوري كه نزديك به 3 ماهه كه در مورد ال 90 تحقيق كردم و سر بودن اين ماشين رو از رقباي خودش به وضوح ديدم...
اين خودرو از لحاظ موتوري 1600 سي سي 16 سوپاپ نسل جديد است كه علاوه بر شتاب بسيار عالي داراي قدرت خوبي است.
از لحاظ ايمني داراي 2 كيسه هوا و داراي ترمز ABS و سيستم EBD كه كار تقسيم نيرو رو انجام مي ده و بهترين ترمز بين خودرو هاي زير 20 تومن داره.
از لحاظ اتاق و جاداري صندوق عقبش 510 ليتر جاداره كه از سمند پژو ها و ريو بيشتره داخل اتاق مخصوصا در صندلي عقب بسيار جاداره
از لحاظ هندلينگ جزو بهترينها در ايران است كه 54 درصد نيرو روي چرخ جلو و 46 درصد روي چرخ عقب است.
راستي يك سخن از رييس رنو پارس آقاي كارگر نقل كنم : 98 درصد صاحبان ال 90 از اين ماشين راضي هستند.
و در جاي ديگر مي گه : ما روي هر ال90 بيش از 1000 دلار ضرر مي دهيم كه نشان از قيمت مناسب اين خودرو داره...
ودر آخر : هر كسي كه ماشين زير 20 تومن مي خواد بهترين گزينه ال 90 هست البته تا وقتي كه فيس ليفت ال 90 نيومده ...
دليل دارم خوبشم دارم.......................................... ..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تازه به این تاپیک اومدم!
تا الان فکر می کردم تندر ماشین جالبی نیست!
ولی پست اول رو خوندم و نظر سنجی رو هم دیدم نظرم عوض شد!
به نظر متن یک رینگ بندازی ماشین قشنگی میشه!
رنگ مشکی و سفیدش بد نیست!
پرشیا ABS هم نداره!
ولی تندر فول خیلی امکانات داره!
اقامهدی درود برتو.اولا چنداشتباه املای داری که یکیش توازن نیرو نیستو تعادل وزنه.درضمن بهترین ماشین زیر20تومن نیست.این حرفت اصلا درست نیست.واصلا نصبت به ماشینای دیگه سر نیست شاید یربه یر باشه وبعضی مواقع عقبم هست.به عنوان کسی که 15ساله تو مجلات خودرو قلم زدم وهنوز به شما خدمت میکنم.این ماشین داری کیفیت خوبیه وایمنی ان میان خوب ومتوسطه.رنو خیلی ازکیفیتش زده تا اقتصادی تر تولیدبشه.البته بماندکه چقدم ایران خودرو اونو اقتصادی کرده.206هم ازنظرموتورهم ایمنی از این خودروسرتره.کاری به قدیمی بودنش ندارم.هرچیزه نوی که بهتر نیست؟درحال حاضر پارس موتورملی وسمندازنظرفنی وایمنی خیلی سرترن.حتی این دوخودروباموتور206هم خودروی سرتری هست.نمیخام ریزبشم تو فنی وایمنی ولی 206با 3سیستم ترمز ودیسکی بودن هر4چرخ و.....خیلی چیزای دیگه.تمام اینارو گفتم که توی داداشم بدونی اگه ال90خریدی مبارکت باشه.ولی فکرکردی اگه یه دیونه پیدابشه وبزنه بتو میخای چکارکنی داداشی؟میدونی داداش گلم بدنه این ماشین2پوسته واگه تصادف کنی باید عوضش کنی؟میدونی رنگش مخصوصه وتازه بعدصافکاری باید توفکر رنگش بری که هرکسی نمیتونه رنگش کنه ورنگشم هرجای گیر نمیاد؟من خودم3هفتس دنبال ماشینم ولی بجان برادرم وقتی تو بازارم نمیدونم چی بگیرم..ازبس بی کیفیت وپول زورمیگیرن از ادم.بهرحال اگه سوالی داشتی من درخدمتت هستم داداش گلم.تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شادباشه..بدرود
دوست من 206 از نظر ایمنی مقداری از لوگان سرتره.206 4 ستاره داره و لوگان 3 ستارهنقل قول:
در مورد موتور و قدرت هم بهتره بگیم برابرن.
206 تیپ 5 دارای 108 اسب بخار و گشتاور 142 نیوتن
و لوگان هم دارای 105 اسب بخار و 148 نیوتون
پس از لحاظ موتوری باهم برابرند.
از لحاظ کیفی هم باید متوجه شده باشین که با 206 تقریبا برابره و البته کیفیتش از sd بهتره.
همچنین شتابش هم نسبت به اس دی بهتره.
همچنین شما که 15 ساله داری تو مجلات خودرو داری خدمت میکنی متوجه نشدی که همین سمند ایران خودرو با کمربند پیش کشنده و 2 ایربگ به زور دو ستاره رو گرفته؟؟؟
حالا 405 و پرشیا بماند که ...
همچنین یه مقاله روسی بود در مورد مقایسه ترمز 206 4 چرخ دیسکی و ال نود.لوگان تو تست ها بهتر عمل کرده بود.
به علت ترمز دیسکی ضعیف عقب 206 که با ترمز کاسه ای برابری میکنه.
اون ضعف هم به خاطر سطح مقطع خیلی کمه دیسک عقب 206 هست.
همچنین در مورد 2 لایه بودن بدنه بگم که این مورد جز تکنولوژی های روز دنیاست پس بهتره اون رو یه عیب به حساب نیارید.
در مورد رنگش هم بگم بله چون جز باکیفیترین رنگ های داخله کشوره اگه تصادف کنی در اوردن مثل اولش خیلی سخته ولی بازم کیفیت خوب اشکال محسوب نمیشه.
دوست من خواهشا مردم رو تحریک به خرید خودرو های بی کیفیتی همچون پارس و 405 نکنین.
دیگه کیفیت افتضاح 405 و پرشیا به همه ثابت شده.حالا اینا بیان موتور tu5 بندازن توش.مگه همه چیز موتوره؟؟
کیفیت / ایمنی /راحتی / و ... غیره مهم نیستند.
بهتره یه سر بزنید به نمایندگی های ایران خودرو بزنید تا ببینید کدوم خودرو ها بیشتر واسه تعمیر میان.
اینا همین ال نود خیلی به ضررشونه .چون قیمت تمام شدش از پرشیا و 405 خیلی بیشتره.ولی خوب میبینید پرشیا رو از ال نود هم گرونتر میفروشند.
عزیز هیچوقت 206 رو با ال90 مقایسه نکنین . هر دوتاشو تو یه زمان برونی حالیت میشه ماشین ، ایمنی بودن، شتاب ، قدرت ، جاداری و ... کودوم سرتره .پژو 206 یا ال 90 ، شما فکر کن قیمتش چند بود الان شده چند! پس این ماشین کشش این رو داره که از همه سرتره.در مورد موتورش که زیر 20 تومن فوق العاده هستش.در مورد هدلیگش که آخرشه دیگه چی؟
نقل قول:
پرشیا یه ماشین لشیه میدونی لش یعنی چی؟ 2 سال رو فرمه بعد 2 سال دیگه مثل سمند همه جاش خود به خود میریزه.گرچه لوگان از نظر قیافه عقبتر از پرشا هست ولی اگه بهش برسی یه ماشین تکی میشه.پرشیا نمیتونه بیشتر از 190 تا بره . تو چه جوری روندیش؟ پرشیا از نظر هندلینگش خیلی عقبه . تو سایت ایران خودرو همیشه پرشیا هست واسه ثبت نام فوری ولی واسه لوگان باید منتظر باشی.ضمنا الان بازار 18 تومن به بالا میره.یک سالی طول نکشید که خیابان های ایران پر شد. در ضمن شتاب پرشیا خیلی عقبتر از اونیه که ایران خودرو زده تو سایتش.یه چیزه تابلوست.
اين تابيك به هيچ جا نميرسه آقا فني ال ٩٠ قيافه پرشيا گرچه پرشيا تعداد و سالهاي توليدش زياده. نرمي رانندگي و زير پا باز هم ال ٩٠
سلام دوستان
این تاپیک به هیچ نتیجه ای نمیرسه.
ما هممون عادت داریم از چیزی که داریم با تعصب دفاع کنیم, هر دو این خودرو ها ماشین های خوبی هستند
یکی ممکنه از قیافه اون یکی خوشش نیاد ازش بد بگه ,یکی هم ممکنه بگه اون یکی قدیمیه از اون بد بگه.
عین این شرایط توی تاپیک تیبا هم پیش اومد که فقط باعث توهینهای یکسری افراد شد.
توی بحث ها منصف باشید.
با تشکر
خدایی زیر 20 تومن هیچی را با فولکس گلم عوض نمیکنم... غیر از خشک بودنش هیچ عیبی روش نمیشه گذاشت...
100 درصد پرشیا چون اولا دلت میاد نیگاش کنی چون یه قیافه ای داره
دوما وقتی که سوارش میشی خداییی کوچکترین صدایی نداره به علاوه که خیلی نرمه توی جاده با سرعت میری بدون اینکه بفهمی داخلش هم کاملا جاداره برای چی باید برم تندر بخرم که آدم وقتی نیگاش میکنه حالش به هم میخوره حالا اگه موتور لامبورگینیم روش باشه؟؟؟
این تاپیک رو خوندم بدتر گیج شدم!:wac:
آخرش نفهمیدم چی خوبه! L90؟ 206؟ پرشیا؟ سمند؟
آخه من بی سوات از کجا باید بفهمم کدوم بهتره؟؟؟
تقصیر ایران خودرو هم هست که یه سری خودرو محدود که خیلی به هم نزدیکن رو میاره.
موندم چی بگیرم!:sad:
داداش پرشيا سمند هر دو وضعشون معلومه. بي كيفيت ترين قطعات ! فقط پارس يه رخي دارهنقل قول:
البته 405 و پارس با موتور TU5 خوبن .البته فقط موتورشون خوبه بقيه قطعات همون آشه !
به نظر من اگه با كم 206 كنار مياي وضع بهتري داره نسبت به بقيه . اگه جا دار تر ميخواي همون L90
چون ريسك خريد 405. سمند پارس بالاس
من ال90 ال پی ای دو دارم.
یه روز یکی از دوستان که پارس داره خیلی تعریف زیرپای ماشینشو میکرد، یه دور با ماشینش زدم وقتی پیاده شدم هزاربار شکرگزاری کردم که پارس نگرفتم. به کسانی که از پارس تعریف می کنن توصیه میکنم یه دور با ال90 هم بزنن بعد مقایسه کنن.
آنچه که انکار ناپذیره تعادل بالای پارس در سرعتهای زیاد است که ال90 تو این قسمت ازش کم میاره وگرنه در سایر موارد از قبیل موتور، سوخت، کیفیت، نرم بودن در سرعتهای کم، زیرپا و ... ال90 خیلی بهتره.
توصیه من به شما ال90 هست. البته ظاهر ماشین سلیقه ای است ولی به نظر من قیافه ی ال90 از پارس بهتره. البته به طور کلی به نظر من قیافه سمند ال ایکس و سورن از هر دو بهتره اما از نظر عملکرد خانواده سمند جالب نیست و به پای هیجکدومشون نمیرسه.
به فرض هم که شما راست میگی.ولی ال90 سر پیچ جاده عقبش بلند میشه.سمند هم این طوریه.پرشیا عقبش پایین تره و ایمن تر هم هست.موتور و قدرت ماشینو اینا همش 50 درصد ماشینه.50 درصدش ایمنی که هیچ کدوم از ماشینای ایرانی ندارن ولی بهترینشون پرشیا و 405 و 206.گول این دو ایربگو نخورین.چه بسا عمل نکرد!
اینقدر نگین تندر با توجه به قیمتش خوبه 25 میلیون کمه!!!نقل قول:
این مشکلات 405 با موتور قدیم بود الان 405 جدید به نظر من تندرو میخورننقل قول:
نه نمیخوره پا به پاش میره شما به مشخصات این دوتا نگاه کنید.نقل قول:
اگر هم کلیپی دارید که خلاف اینو ثابت میکنه بزارید ما هم آگاه شیم.
سلام بنده هم بعد از کلی تحقیق و سوار شدن این دو ماشین بالاخره به این نتیجه رسیدم که تندر ۹۰ بهتره و یه دونه مشکی ثبت نام کردم :n20: