خب 500 وات Real هست ؟
Printable View
خب 500 وات Real هست ؟
سلام دوست عزیز، تو این قسمت قرمز که من دیدم ، نوشته cpu می اد به کمک gpu که غلطه!! و بر عکس در physix ،gpu بخشی از وظایف پردازنده رو انجام می ده!!نقل قول:
گرافیک های اصل که شرکت انویدیا میزنه مال کدوم کشوره؟
قضیه پیچیده تر از اینه که به سادگی بگیم GPU بعضی از وظایف CPU رو انجام میده. در اصل GPU داره وظایف یک AGEIA PhysX Processor رو انجام می ده.نقل قول:
NVIDIA بطور Commercial و برای فروش کارت گرافیک تولید نمی کنه و فقط GPU ها رو به AIB ها (EVGA, ASUS, XFX, MSI, Palit, ...) می فروشه و اونها کارت گرافیک تولید می کنند.نقل قول:
اکثر این محصولات هم در چین تولید میشن.
منم گفتم غلطه!!!نقل قول:
دوست عزیز من از جناب استریم تشکر کرده بودم!
به نظر شما 4670 ساپفیر بهتره یا 9800 GT Zotac?
اصلا قابل مقایسه نیستند!!
منظورتون احتمالا 9600gt هست دیگه ؟ 9600 بهتره .نقل قول:
به نظر شما 4670 ساپفیر بهتره یا 9800 GT Zotac?
حالا 9800 gt به پاور قوی نیاز داره؟
بله 9800 gt به پاوری با حداقل 450 وات و یک کابل 6 پین pci-e نیاز داره!
9800 GT برای این سیستم ارزش داره بخرم؟
CPU :3000 core 2 D830
Main:gigabyte 945pl-s3
RAM:2 GB kingeston 800MHz
power چیه ؟نقل قول:
خب این جور پردازش ها باید تو پردازنده انجام می شد که ageia چیپی رو به وجود آورد که اون ها رو انجام بده و بار رو از دوش پردازنده برداره(و البته کیفیت محاسبات فیزیکی رو بالاتر هم ببره) که حالا این چیپ در دل gpu های انویدیا قرار گرفته و پردازش فیزیک رو انجام می ده!! پس اگه بگیم gpu بخشی از وظایف cpu رو انجام می ده ، چندان غلط نیست!! البته هممون می دونیم که در صورت استفاده از gpu شرکت ati ، پردازش فیزیک رو hovak در cpu انجام می ده!!نقل قول:
power:pascal 500wنقل قول:
فکر نکنم ریل باشه و بهتره که عوضش کنی (برای اطمینان روی پاور رو بخون که در شاخه ی 12 ولت ، چند آمپر جریان در اختیار می زاره )نقل قول:
بهتره که یک پاور 500 وات real و از برند معتبر بگیری!!
یکیش نوشته 19a :+12vنقل قول:
بعید می دونم که 19 آمپر هم بده!!! یک پاور 500 وات ریل باید مجموعأ 30 آمپر در دو شاخه ی 12 ولت مجزا بده!نقل قول:
خیر البرز جان صحبت های شما خیلی صحیح نیست.
قبل از اینکه AGEIA PhysX Processor عرضه بشه چیزی به اسم PhysX وجود نداشت که لازم باشه با قطعه خاصی انجام بشه. AGEIA یک موتور فیزیک طراحی کرد که توسط PhysX Processor قابل اجرا بود و حالا اون موتور فیزیک (PhysX) توسط GPU هایی که از CUDA پشتیبانی می کنند قابل اجراست. چیپی در دل GPU های NVIDIA نیست و PhysX توسط Stream Processor ها انجام میشه.نقل قول:
خب این جور پردازش ها باید تو پردازنده انجام می شد که ageia چیپی رو به وجود آورد که اون ها رو انجام بده و بار رو از دوش پردازنده برداره(و البته کیفیت محاسبات فیزیکی رو بالاتر هم ببره) که حالا این چیپ در دل gpu های انویدیا قرار گرفته و پردازش فیزیک رو انجام می ده!!
در صورت استفاده از هر GPU ای، پردازش Havok همیشه توسط CPU انجام میشه.نقل قول:
البته هممون می دونیم که در صورت استفاده از gpu شرکت ati ، پردازش فیزیک رو hovak در cpu انجام می ده!!
مگه PhysX داره پردازش های Havok رو انجام می ده که بگیم GPU داره وظایف CPU رو انجام می ده؟ هیچ وقت پردازش PhysX توسط CPU انجام نمی شده و وظیفه CPU نبوده. فقط میشه گفت GPU های NVIDIA دارند وظایف AGEIA PhysX Processor ها رو انجام میدن.نقل قول:
پس اگه بگیم gpu بخشی از وظایف cpu رو انجام می ده
روی پاور مدلش این بود:نقل قول:
model:pascal 340U-SCA
من کمی اینترنت رو گشتم ، ولی هیچ نشانی از این مدل پیدا نکردم!! همون طور که عرض کردم ، این مدل غیر ریل هست و باید عوض بشه!نقل قول:
امروز رفتم بازار 2 قیمت دیدم حالا کدوم بخرم با صرفه تره؟
Geforce 9800 GT 512MB:190 t
sopphire 4670 1GB :138 t
نمی دونم منظورتون چیه!نقل قول:
ولی در کل از نظر به صرفه بودن هیچکدوم!!!:13:
4670 رو که باید 512 ddr3 بگیری 1gig زیاده! تازه گرون هم هست!
اگر هم بخای بیشتر از این پول بدی به نظر من یکی از این ها رو بگیر که تقریبا هم قیمتن!:
xfx geforce 9800gtx
his ati 4850 iceq4
شما کجا زندگی میکنید ؟!نقل قول:
امروز رفتم بازار 2 قیمت دیدم حالا کدوم بخرم با صرفه تره؟
Geforce 9800 GT 512MB:190 t
sopphire 4670 1GB :138 t
قیمتها خیلی گرون هستن . با 138 تومن میشه 9600gt خرید و با 190 تومن 4850 Connect 3D خرید .اصلا مموری 512 مگ برای معماری 4670 کافیه.
اصلا 9800 gt گرافیک خوبی هست؟
بعد میخواستم 4850 بگیرم ساپفیر. گفت 225 بعد یک پاور ریل 470w رو ش بزار میشه 270 !!!!
بله گرافیک خوبی هست ولی برای اون هم باید یه پاور حداقل 485 گرین داشته باشید.نقل قول:
اصلا 9800 gt گرافیک خوبی هست؟
من ati 4850 sappier با قیمت 211 خریدم خوب خریدم؟
بله خیلی خوبه .نقل قول:
فقط فنش مرجعه یا غیر مرجع ؟ عکس میتونید بذارید ؟!
فكر كنم فنش مرجع باشه و احتمالا رمش 512 هستشنقل قول:
ولي فكر كنم بخاطر گارانتيشه شما يه نگاه كن گارانتي داشت اخه سافاير با اين قيمت خيلي عجيبه(بهتر بگيم خيلي ارزون و خوبه)
512 هستش ولی نمیدونم مرجع هست یا نه!نقل قول:
از کجا باید فهمید؟
سلام. اگه منظورتون saphire هست ، باید بگم که خوب خریدین!! و یاداوری کنم که سافایر از معتبر ترین و بهترین کارت گرافیک ساز های ati هست . اگه برد کارت قرمز باشه و یک هیت سینکه مسی باشه و روش یک روکش لاکی قرمز باشه ، اون هیت سینک نمونه ی اصلی و مرجع هست .(البته یک راه ساده تر هم برای شناسایی هست ، برو داخل ccc اگه دما حدود 80 بود ، خنک کننده از نوع مرجع هست!!:دی)نقل قول:
دوست عزیز شما می تونی به جای 9800 gt یک GTS250 بگیری.هم جدیدتر و هم قویتره.فقط قیمتش رو نمی دونم ولی فکر کنم گرونتر باشه.
مشخصات 9800جی تی:مشخصات جی تی اس 250:کد:http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html
کد:http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gts_250_us.html
Geforce GTS 250 در اصل یک +Geforce 9800 GTX هست که هم کارایی بالاتری نسبت به 9800GT داره و هم قیمت بالاتر.نقل قول:
این دو با هم مقایسه نمیشن.
فکر کنم gts240 بشه با 9800gt مقایسش کرد! ( اگه اشتباهه دوستان تصحیح کنند) مشخصاتشون تقریبا یکیه!
سلام
قیمت 4850 ساپفیر رو دارین؟
میشه بعدا با 4670 کراس کنمش؟
سلام.
من 90 الی 100 تومن دارم می خوام یه کارت گرافیکی خوب مخصوصا برای بازی که بازدهی
بالایی رو داشته باشه معرفی کنین.
ممنونم.
بهترین گرافیکی که نیازی یه پاور ریل نداشته باشه چیه؟
اگه منظورت اينه كه مستقيم از پاور برق نگيره 4670 بهترينشهنقل قول:
بهترین گرافیکی که نیازی یه پاور ریل نداشته باشه چیه؟
سلام دوستان
اين قيمت گرافيك Geforce 250 GTS واقعا 180 تومن هست؟
ارزش داره 4670 رو بدم يه 250 GTS بگيرم؟
يا برم Cross كنمش؟
قیمت 295 gtx چنده؟
برو اينجا سوال خودت رو بگو بهتر نتيجه مي گيري
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=253