Suggest useful sources for English Learners
سلام دوستان
من چند سال دیگه میخوام از ایران برم.مقصدم هم معلوم نیست بعد از اینکه دانشگام تموم شد و تکلیف سربازیم مشخص شد.
زبان انگلیسیم بسیار ضعیف هست , کلاس هم رفتم فایده ای نداشت چون هرچیز رو که میخوام یاد بگیرم خودم باید مطالعه کنم و با کلاس و تدریس خصوصی کارم نمیشه.
میخوام کاملا به صورت محاوره ای یاد بگیرم
آموزش زبان english today بگیرم خوبه ؟کلا از چه منابعی استفاده کنم راحت تره و تو دوره کوتاه تری یاد میگیرم.
درضمن کتابچه 504 رو هم فقط لغاتش رو از بر میکنم
بهترین ره برای آموزش زبانهای خارجی چیه؟
سلام دوستان
به نظرتون بهترین راه برای یادگرفتن یک زبان چیه من که راهای زیادی رو امتحان کردم ولی دوام نیوردم
مثلا برای انگلیسی 30 درس نصرت رو خوندم و بعدش دیگه خسته شدم نه اینکه انگیزه ی کافی نداشته باشم روشش خسته کننده و در مدت زیادی است
نظرتون در مورد rosetta stone چیه من چند زبانش رو تا لول 3 دارم و انگلیسی رو تا لول5 با این نرم افزار کار کردین بعد گذراندان لول سوم میشه گفت که این زبان رو کامل یاد گرفتین؟
پکیج آموزش english today برای یادگیری خوبه؟
با سلام
در حد متوسط زبان رو میدونم میخوام کامل یاد بگیرم ولی از کلاس رفتن و گرامر و اینجور چیزها خوشم نمیاد نظرتون در مورد english today چیه برای یادگیری خوبه و با دیدن و یادگیری این پکیج میشه در حدی انگلیسی یاد گرفت که مثلا بشه از یه فیلم کامل سر در اورد و فهمید که چی میگین حالا صحبت کردن رون نه ؟
ممنون میشم که در این مورد کمک کنید
If you want to learn English speak in English, write in English, all the time, all the time
نقل قول:
با سلام
در حد متوسط زبان رو میدونم میخوام کامل یاد بگیرم ولی از کلاس رفتن و گرامر و اینجور چیزها خوشم نمیاد نظرتون در مورد english today چیه برای یادگیری خوبه و با دیدن و یادگیری این پکیج میشه در حدی انگلیسی یاد گرفت که مثلا بشه از یه فیلم کامل سر در اورد و فهمید که چی میگین حالا صحبت کردن رون نه ؟
ممنون میشم که در این مورد کمک کنید
همه از دستور زبان فرار می کنند، در حالیکه نمی دونند اگر دستور زبان رو که خیلی هم طولانی نیست و قسمت های به درد بخورش که مخصوص مکالمه های روزمره هست رو یاد بگیرن چقدر اونها رو جلو می اندازه.
دوست عزیز اگر دستور زبان شما صحیح نباشه ، مثل این می مونه که یک نفر فارسی رو بدون رعایت دستور زبان یاد بگیره و همین جمله ای رو که سئوال کردی این طوری میشه:
من میدونم در حد متوسط زبان انگلیسی رو. من خواستن یاد بگیرم اما دوست نداشتن به کلاس رفتن و دستور زبان و از این مثال ها. شما چقدر در مورد English Today فکر می کنید؟ آیا خوب هست برای یادگیری از این بسته و می شود در حدی بوده که مثلا یک فیلم را کاملا درک می کردم؟
(تازه این نمونه خوبش بود که مثال زدم. )