اتفاقا به نظر من از این طرح فعلی ساده و قدیمی الان خیلی قشنگ تر و بهتره
البته من فکر میکنم چون رنگش سیاهه دوستان فکر میکنن که زشته !
Printable View
اتفاقا به نظر من از این طرح فعلی ساده و قدیمی الان خیلی قشنگ تر و بهتره
البته من فکر میکنم چون رنگش سیاهه دوستان فکر میکنن که زشته !
به نطر منم خیلی زیبا هم نشه گفت بهش بسیار خوش فرم و روان
فقط اگه قراره کیفیت مواد این باشه خیلی پایینه
طراحی ساده روان و به روزی داره
من از طراحیش خوشم اومد! ولی اگه کمک فنرهاش مثل سند های دیگه باشه یه تومن! میگن کمک فنرهای مک فرگوسن آمریکایی هستش که خیلی نرم و روان هستند وقتی عوض می کنی خیلی خوب میشه . کمک فنرهای سمند جوری هستند که موقع افتادن چرخ تو دست انداز انگار یه چیز سنگین رو قوروپ انداختی تو چاله!
قیمتش چنده؟ اتو هم داره؟
چقدر رو سر این ماشین زدین :31:
مثلا می خواستم بخرم ولی قشنگ ادم رو پشیمون می کنید:31:
ولی از نظر من موتورش با این گرونی بنزین می ارزه و من قصد خرید سمندef7 داشتم که تولیدش خیلی کم بود و من دیر رسیدم...دی
و از نظر داخلی هم طوری دکمه ها رو روی داشبورد گذاشتند که انگار کلی ابشن داره در حالی که می تونستند اینها رو با صلیغه بیشتری قرار بدند{ حداثل یک مانیتور میزاشتند که خیلی راحت با چند تا دکمه از توی اون این کار رو کرد : دیگه دارم رویایی فکر می کنم }:31:
به نظرم این دورنگ و دو تیکه بودنه داشبورد کارو خراب کرده
یعنی توی ایران به این عظمت و با این همه استعداد طراح خوب پیدا نکردن!؟
یا به خاطر اینکه میدونن بازارشون در هر حال و با تولید هر ماشینی همیشه تضمینه زحمت استفاده از طرح و طراحه خوبو
به خودشون نمیدن
فقط میتونم بگم دلم به حال این مملکت میسوزه که فقط و فقط به خاطر مدیریت غلط توی همه زمینه ها پیشرفت نمیکنه
افسوس و 100 افسوس
که اگه از این استعدادا خوب استفاده میشد ما نباید همیشه حسرت خور بقیه کشورها باشیم
دوستان عزیز سورن ELX الان قیمتش کمتر از 18 تومنه ! و از موتور XU7 در اون استفاده میشه !
تغییراتی که کرده اینهاست :
داشبورد جدید و سیستم تهویه ی اتوماتیک و دو ایربگ داره به همراه سیستم برقی مالتی پلکس.
ترمز های عقبش هم دیسکی هستند .
سیستم تعلیق فرقی نکرده و Twist Beam نشده . که امیدوارم نشه !
من شخصا حاضرم سیستم تعلیق ماشینم مثل قبل خشک باشه ولی هندلینگش ضعیف نباشه !
سیستم تعلیق Twist Beam در زمینه هندلینگ از سیستم تعلیق فعلی سمند خیلی عقبه ...
اگه با سمندی که سیستم تعلیقش Twist Beam هستش رانندگی کنین ( یا حداقل توش بشینین ) میفهمین چی میگم !
تاریخی مشخص نشده برای فروش یا پیش فروش ؟؟:20:
یه چیز فقط در مورد نمای داخلش بگم
واقعا متاسفم برای ایرانخودرویی ها
این بود قول و ایده ای که داده بودید
طرح های اول تاپیک رو با عکس های منتشر شده در صفحه قبل نگاه کنید زمین تا آسمون فرق دارن
عکس های اول تاپیک طوری بودن که وقتی میدیدیش به این پی میبردی که ایرانخودرو پیشرفت خوبی داشته و طرحش مثل داشبورد ماشین های خارجی شده بود
اما با این چیزی که به تولید رسوند واقعا گند زد !!!
سمند متاسفنه هر چیشم خوب باشه شتاب اولیش افتضاحه!
کمک فنرهاش ناجوره
صندلی های داخلیش جوری که کناراش بالا اومده و وسطش گوده دیگه یه نفر اضافی بشینه توش یه چزی انگار بهش فرو می کنن
دید خوبی به پشت سر نداره
از قدیم گفتن ماشینی هستش که خیلی زود لش میشه
ولی امنیتش خوبه!
زیاد تو ساختش بخصوص قسمت های پلاستیکی داخل دقت نمیشه اکثرا قطعات ارزون قیمت و بدرد نخور به نظر میرسه
وو.......
قرار بود تو اسفند امسال تولید آزمایشی رو شروع کنه و تولید انبوده رو میگفت از سال 90 شروع میکنیمنقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این چیزهایی که شما گفتین همیشه صادق نیست!!
1.این که بر میگرده به موتوری که روش سواره! همین الان با ef7 کل خیلی از موتورا رو خوابونده!
2.کمک هاش هم مثله 405 و پارسه! کلا این پلت فرم چه 405 پارس و چه سمند این مشکل رو موقع افتادن تو چاله دارن که با پایینتر اومدن کیفیت هم بیشتر شده.
3.صندلی های سمند بدک نیستن بین هم رده هاش.
4.دید پشت سر هم الان خیلی از ماشین های از خودش بهتر خوب نیست.206 سدان ال90 حتی تو کمری...
این مشکل بیشتر با سنسورهای عقب حل میشه ولی خوب حقیقتا زیاد جالب نیست!
5.سمندهای اول که تولید میشدن بیشتر این مشکل رو داشتن جدیدها خیلی بهترن .
مورد آخرم که صادق همه ماشین های تولید ایرانه!
والا ما 6سال و نيمه كه سمند داريم و از اين خبرا هم نيست!!نقل قول:
با درنظر گرفتن نسبت قدرت موتور به وزنش و همچنين ضرايب دنده اش خيلي هم شتاب خوبي داره...!نقل قول:
سمند متاسفنه هر چیشم خوب باشه شتاب اولیش افتضاحه!
كمك فنراش اوايل خيلي خوب و نرم بود اما الان متوسط هست و به هيچ وجه ناجور نيست!
صندلي هاش شايد سوار و پياده شدن ازشون سخت باشه اما اتفاقا براي اينكه بيشتر مسلط روي رانندگي باشين عاليه و سر پيچها هم اينور اونور نميشين!!
:18: لش شدن يعني چي ديگه؟!نقل قول:
از قدیم گفتن ماشینی هستش که خیلی زود لش میشه
اين در مدلهاي چند سال اخير هست و منم تاييد ميكنم اما در مدلهاي قديميش به شدت كنوني نيست...نقل قول:
زیاد تو ساختش بخصوص قسمت های پلاستیکی داخل دقت نمیشه اکثرا قطعات ارزون قیمت و بدرد نخور به نظر میرسه
در مورد elx هم داشبوردش طراحي ساده و خوبي داشت...اما صندلي عقب و كلا قسمت عقبش يه جوري به نظر ميرسيد...انگار قناس بود...!!
بزرگترین مشکل سورن ELX موتور 1800 سی سی قدیمی بود که تو نمایشگاه اصفهان آورده بودن.
سورن ELX حتی مدل اتوماتیک هم نداره ماشالا ایران خودرو فعلا فقط تو فکره دوگانه سوز کردنه.
نمای داخلی خودرو هم از همون سمند تبعیت کرده تغییر چندانی نداره.
باید بیشتر روش کار کنن.
نقل قول:لش شدن یعنی خیلی زود از هم وامیره.........نقل قول:
آقایون آقایون ما تسلیم! همین سمند از سرمون هم زیاده...............
من نظرات شخصی، برداشت های عملی که حداقل از 5-6 تا سمند که دیدم رو عرض کردم چرا ناراحت میشید!
اینایی که گفتم اکثر رو هموشن صادق بود وای بخصوص این کمک فنرهاش
والا کمک فنرهای همین 405 تولید ایران بهتر از سمنده
در مورد صندلی ها باید بگم 3 نفر پشت بشینن اون کناری ها اذیت میشن کناراش رو به بالاست و وسط شگود نه به استاندارد!
اگه لذت پژو 405 مدل 2000 سی سی که با کشتی وارد ایران شده بود و زیر پامون بود رو می چشیدید فاتحه می خوندید تو هیکل هر چی سمنده!
بازم ازتون ممنون ولی خواهشا کل کل نکنید عرض کردم نظرات شخصی و برداشت های عملیه البته تنها حرف من نیست خیلی ها اینا رو گفتن و منم تجربه کردم
نقل قول:نقل قول:با سلام . در طراحی داخلی سعی شده از نحوه ی طراحی ادوات و کنسول میانی مزدا 3 طرح قبل به نوعی استفاده شود . اتفاقاً از این لحاظ پیشرفت خوبی بوده . ولی اینکه با این قیمت گزاف از نصب نمایشگر چندکاره ی GPS و..... صرفنظر شده واقعاً کم لطفی در حق خریداران است . شیشه های عقب برقی هم جالب بودنقل قول:
منم با این موضوع به شدت موافقم...وقتی مدرسه میرفتم دهنم سرویس میشد وقتی رانندمون سمند داشت...راستش رو بخواید تو پراید راحت تر بودیم تا پژو و سمند...نقل قول:
والا کمک فنرهای همین 405 تولید ایران بهتر از سمنده
در مورد صندلی ها باید بگم 3 نفر پشت بشینن اون کناری ها اذیت میشن کناراش رو به بالاست و وسط شگود نه به استاندارد!
ولی چه فایده برادر { با لحن یاس }
باید قانع باشی.:31:
سورن elx-ef7 هم اکنون موجود هست یا پیش فروش میشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمند معمولی مدل 83 بود تست گرفتیم 0 تا 100 18 ثانیه طول کشید نمیدونم حالا همه همینه یا این مشکل داشتهنقل قول:
البته لاستیک های 225 سایز 17 زیرش یود که این خودش تو شتاب تاثیر منفی میذاره
من خودم سمند lx ترجیح می دم . نسبت به قیمت ماشین خوبی و لی سورن کمی قیمتش بالاست . الان قیمت های خود سایت ایران خودرو نگاه کنید 206sd-v8 با سورن زیاد تفاوت قیمت نداره .
کد:http://www.ikco.com/Fa/highlights/Poster2.jpg
سلام . ببخشید میشه بپرسم کجا این تست رو انجام دادین ؟!؟!؟!نقل قول:
سمند معمولی مدل 83 بود تست گرفتیم 0 تا 100 18 ثانیه طول کشید نمیدونم حالا همه همینه یا این مشکل داشته
البته لاستیک های 225 سایز 17 زیرش یود که این خودش تو شتاب تاثیر منفی میذاره
البته شتاب 0 تا 100 رو همینجوری نمیشه حساب کرد ...
لاستیکا که تاثیر مستقیم داشته اما خوب دیگه شما هم بد دنده دادی 18 خیلی زیادهنقل قول:
مطمئنا به خاطر لاستيك اينقدر زياد شده!! حالا چرا همچين لاستيكي انداختين زيرش؟:31: پدر ماشين در مياد با اين سايز.نقل قول:
من لاستيك 205 با همون سايز 15 گذاشتم...به نظرم اين براش مناسب باشه!
شتاب سمند و پرشياها هم در حالت استاندارد 11 ,12 ثانيه هست به نظرم.
چرا حتما باید از رنگ کرمی توی ماشین استفاده بشه ؟
نمیشه همش مشکی و یک دست باشه ؟
اینم مدل مشکی رنگشنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من کرم رنگش لوکس تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بلوار دم خونه سال 87 بود انجام دادیم شاید یک شیب سربالایی خیلی کمی داشته باشه ولی چندان زیاد نیست که بخواد تاثیر بسزایی تو زمان داشته باشهنقل قول:
بنده دادن رو یادمه خیلی درست و حسابی دنده دادیم ولی نمیدونم چرا همچین نتیجه ای گرفتیمنقل قول:
انتظار 11 رو داشتیم ولی اینطوری شد
زمانی که خریدیم زیرش بودنقل قول:
بهترین گزینه همون 205 هست چون بیشتر از اون مصرف سوخت و شتاب رو بد جوری میگیره
فقط مزیت این 225 سر پیچ ها مشخص بود اونم تو جاده های کوهستانی پیچ و خم دار که میشد با سرعت های بالا پیچ رو دور زد
نقل قول:
دوست عزیز این عکس ها داخل سمند LX هست نه سورن ELX
سلامنقل قول:
حامد خان با این رینگ و لاستیک اصلا هیچ تعجبی نداره این زمان!
تاثیر فوق العاده زیادی داره
+ ارتفاع از سطح دریا + نوع بنزین + تمیزی صافی بنزین و فیلتر هوا + شمع ها و وایر ها و پمپ بنزین
+ اینکه میگین یه شیب خیلی کم هم داشته
مطمئن باشین اون شیب خیلی کم هم خیلی تاثیر داره :11:
مرسی نکات ریز ...:46:نقل قول:
سلام
حامد خان با این رینگ و لاستیک اصلا هیچ تعجبی نداره این زمان!
تاثیر فوق العاده زیادی داره
+ ارتفاع از سطح دریا + نوع بنزین + تمیزی صافی بنزین و فیلتر هوا + شمع ها و وایر ها و پمپ بنزین
+ اینکه میگین یه شیب خیلی کم هم داشته
مطمئن باشین اون شیب خیلی کم هم خیلی تاثیر داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سورن ELX فکر نکنم به پای سمند LX برسه.
چون سورن معمولی نتونست جا بیوفته.
سورن ELX قراره آماده بشه واسه ناوگان نیروی انتظامی.درجه یک:5:
حالا این سورن elx تو بازار نیومده ؟؟ قیمت فروش چقدره ؟
ثبت نام نمیکنن ؟؟
من تو اطلاعیه های ایران خودرو چیزی دیدم !
نقل قول:
سلام.
سورن ELX هنوز به طور گسترده در بازار نیومده و فقط یه تعداد محدودی به مشتری ها دادن.
ثیت نام از سال آینده هست.
مولتی پلیکس یه چیز دیگه است کاهش استفاده از سیم در خودرو است.نقل قول:
نقل قول:
درست گفتی دوست من آدم یاده مدار منطقی میوفته.
چون تو مدار منطقی از مالتی پلکس ها برای کاهش گیت ها استفاده میشه.
در زمینه خودرو چون در مصرف سیم صرفه جویی شده اسمش رو گذاشتن مالتی پلکس.
دوستان عزیز سورن ELX تو سبد فروش محصولات قرار گرفت.
فروش فقط به صورت نقدی قیمت 18020000 تومان در رنگ های سفید-مشکی-نقراه ای-خاکستری
میشه لیست رو لطف کنی .
من گشتم تو سایت چیزی ندیدم . شاید چشم بد دیده باشه .
نقل قول:
قبل از اینکه تو سایت بیاد به نمایندگیها mail میشه.
منم چون آشنامون نمایندگی داره لیستش رو گرفتم و شرایط فروش همینه.
واقعا توش این شکلی هست چون یه عکس دیده بودم که خیلی افتضاح بود و این شکلی نبود ولی مطمئن نیستم چون فقط یکی عکس بود
نقل قول:
بله داخلش مثل همین هست.