اخوي :
اينا چي ميگن ؟
کد:http://mycomputer.mihanblog.com/Post-1063.aspx
Printable View
اخوي :
اينا چي ميگن ؟
کد:http://mycomputer.mihanblog.com/Post-1063.aspx
razel ممنون از توضيحاتتون برا من يكي قانع كننده بود به جز يه موردش !
دوست عزیز اینا ظاهرا یک باگ در افسونگر مسنجر پیدا کردند که همونطور که خودشونم گفتن چون افسونگر مسنجر تازه کاره این مشکلات هم دور از انتظار نیست.نقل قول:
نوشته شده توسط soda
البته معلوم هم نیست منظور این آقا نسخه جدید هست یا نه ولی به هر حال من به مسئولین افسونگر این مشکل رو منتقل کردم و در صورت وجود در نسخه های آینده رفع خواهد شد.
واقعیتش من زیاد در این مورد اطلاعات ندارم ، سودای عزیز شما خودتون که حرفه ای هستید ، لطفا در مورد مطالبی که در اون وبلاگ نوشته شده توضیح بدید تا من و دوستان در این تاپیک استفاده کنیم. اگه می شه بفرمائید تا چه حد جدیه.
خیلی ممنون :happy:
می شه بفرمائید کدوم مورد قانعتون نکرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
محسن جون من یه ماهیه که توی افسونگر نرفتم میدونی چرا چون که وقتی سرور درست شد و ورژن جدیدش هم اومد دیگه ایدی های قبلیو نگرفت و وقتی ثبت نام میکنم هی میگه کدامنیتی رو درست وارد نکردید ولی درسته من نمیدونم باید چکارکنم؟!
بچه ها ميشه يك آدرس بدين تا ما بتوانيم دنلود كنيم
اخه هر چه درون آدرس هاي نوشته شده مي رم ايراد ميگيره
سلام razel جان
منم خبر ندارم
يكي تو ياهو مسنجر آدرس اونو داد
اردلان عزیز شما مطمئنید که شناسه یا رمزتونو درست وارد می کنید؟نقل قول:
نوشته شده توسط ardalan shahabi
من خودم تمام شناسه هام کار می کنن. دوباره یه امتحانی بکن اینبار دقت بیشتری کن . اون که پیغام می ده یعنی اینکه این ID قبلا ایجاد شده. احتمالا رمزشو اشتباه وارد می کنی. Caps lock کیبوردتو خاموش کن.
اینا رو امتحان کن انشاالله درست می شه.
دوست عزیز شما به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید . من خودم این برنامه رو تو 5 تا سرور دیگه به غیر از سرور اصلیش آپلود کردم که همشون تا الان کار میکنن. توصیه می کنم از سرور Persiangig دانلود کنید که لینک مستقیم داره.نقل قول:
نوشته شده توسط SANBOR
موفق باشید :happy:
ببخشيد شما ميشه ون مشكلو كمي توضيح بدين من كامل متوج نشودم كمي روشن تر حرف بزنيننقل قول:
نوشته شده توسط javid_blogsky
نخیر نمیشه من درست وارد میکنم حتا یه جا هم نوشته بودم ایدیو پسوردم رو. ولی میگه error 10060 ,the attempt to connect timed out چکار کنم؟
دوست عزیز اگر درست متوجه شده باشم مشکل شما از قبول نکردن شناسه تون نیست. این مشکل از عدم اتصال افسونگر مسنجر به سرورشه.نقل قول:
مشابه همین مشکل رو تو وبلاگ هم مطرح کردن که اونجا هم جواب دادم.
شما باید قبل از نصب نسخه جدید افسونگر مسنجر ، نسخه قبلی رو کاملا از روی سیستمشون Uninstall کنید و فولدر این برنامه رو هم که در آدرس Program files/Afsoongar هست رو از سیستمشون پاک کنید و دوباره نسخه 2.3 رو نصب کنید تا مشکل اتصال حل بشه و شناستون رو قبول کنه.
اگر هم نسخه جدید رو بدون پاک کردن نسخه قبلی نصب کردید نگران نباشید، نسخه جدید که الان نصب هست رو کاملا uninstall کن . توصیه می کنم از برنامه های uninstaller مثل your uninstaller pro 2006 که برنامه رو کاملا از سیستم پاک می کنن استفاده کنی. بعد از اینکه فولدرش رو هم پاک کردی دوباره برنامه رو نصب کن. امیدوارم با این روش مشکلت حل بشه.
منتظرم تا نتیجه رو بهم خبر بدی.
موفق باشی
محسن جون درست شد مرسی ضبدر 10000000000000000000 واقعا تشکر.
ببخشيد ون آقا كه آمد و در مورد باك نرم افزار چيزي گفت حالا چرا نمياد جواب مردمو بده در رفت
مشكله دانلود مسنجر از سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حال شود و کاربران می توانند به صورت مستقیم از سایت دانلود کنند
اردلان عزیز خیلی خوشحالم که مشکلت حل شد.نقل قول:
بازم کاری داشتی در خدمتم :happy:
سلام داش سودانقل قول:
نوشته شده توسط soda
ديگه ما رو نميشناسي !
---------------------------
كي ميگه من در رفتم ! :blink: ;)
آقا خيلي ساده بگم كه ! اين باگي كه من پيدا كردم باهاش ميشه به ديتا بيس سايت وصل شد و هر اطلاعاتي كه وجود داره رو به دست بيارم هر چي كه بخواد باشه ! از پسوورد گرفته تا ..................!
-----------------------------
بازم ميگم مشكل اينجكشن داره ! (خيلي باحال كد نويسي كرديد ! هيچ متغيري ----- نيست ! ;) )
تازه كاره خاصي نمي خوام انجام بدم ! (انجام بدم كه چي بشه ! )
سلام
به گفته مدير عامل شركت افسونگر تا آخر امسال تغييرات عمده اي در سرويس هاي ارائه شده افسونگر اعمال خواهد شد كه بيشتر مربوط به مسنجر افسونگر بوده و همچنين چند پروژه جديد براي كاربرين اين مسنجر ارائه خواهد شد.
البته توضيح بيشتري در اين مورد داده نشد ولي به احتمال زياد بر روي سرويس SMS برنامه ريزي هاي خاصي انجام شده است. همچنين احتمالا سرويس هاي جديد روي سايتي با عنوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بصورت مكمل افسونگر ارائه خواهد شد.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط K053_LSH_KV90
دوست عزیز طبق پاسخی که من از آقای قدیری (برنامه نویس) دریافت کردم اطلاعات در اين نرم افزار کاملا کد شده انتقال پيدا ميکنن و بر خلاف ادعاي شما که اطلاعات آزاد هستند نيست.
اگر ادعای شما واقعا صحت داره مسئولین افسونگر بسیار خوشحال می شوند تا باگی که شما پیدا کرده اید رو در نسخه های بعدی اصلاح کنند. لطفا این باگ رو به صورت دقیق بفرمائید.
پیشنهاد می کنم پسورد شناسه من رو در بیارید (اگر ادعاتون صحت داره) . ID من Moh3n هست. ;)
منتظر جوابتون هستم.
خداحافظ
آقاي محسن(moh3n)
آيا الان ميتونم توي افسونگر چت كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوري و چه چيزهايي لازم دارم؟
در ضمن بهتره آي دي ياهوتون رو براي من پيام خصوصي بفرستيد چون كار مهمي با شما دارم...
دوست عزیز برای استفاده از سرویس چت افسونگر به چیز خاصی نیاز ندارید ،فقط کافیه برنامه رو دانلود و نصب کنید. خود برنامه گویا هست و راحت متوجه می شید. ولی سرور افسونگر مدتیه که دچار اشکال شده و فعلا کار نمی کنه.(ولی می تونید برنامه رو از وبلاگ تخصصی افسونگر مسنجر دانلود کنید)نقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
طبق آخرین خبری که مسئولین افسونگر بهم دادن راه اندازی دوباره سرور حدود یک ماه وقت لازم داره.
البته خبرهای بعدی رو می تونید از طریق وبلاگ و همین تاپیک دنبال کنید و تا راه اندازی دوباره افسونگر،ارتباط خودتون رو با وبلاگ و این تاپیک قطع نکنید.
پیغام خصوصیتون رو هم یه چک بکنید . هر سوالی داشتید من در خدمتم.
به امید بازگشت دوباره افسونگر
سلام
خوبين بعد از مدت حا به اينترنت دو باره رسيدم تو دانشگاه نه ميزارن به اين جور سايت ها بريم
سلام شروین جاننقل قول:
نوشته شده توسط afsoongar_ghadiri
دلمون برات تنگ شده بود
هارداسان یولداش؟ ;)
(پیغام خصوصیت رو هم یه چک بکن)
ممنون ممنون
خیلی عالی هست
بهتر همه ایرانی ها از این برنامه داخلی حمایت کنند
متشکرم من که در سایتم از این برنامه حمایت میکنم
با تشکر
كلميشم يولداش اردبيل ديم
یه مدتیه برنامه من کار نمی کنه و وقتی می خوام وارد سایت بشم وارد سایت مایکروسافت میشه
دوست عزیز سرور افسونگر دچار اشکال شده. همین روزهاست که اشکال رو رفع کنند و دوباره بازگشت افسونگر رو شاهد باشیم.نقل قول:
نوشته شده توسط sia0368
موفق باشید :happy:
دوستان عزیزم بالاخره انتظارها به سر رسید و افسونگر مسنجر دوباره فعالیت خودش را شروع کرد.
سایت افسونگر دات کام از دیروز(۳۰ آبان ماه) فعالیت خودش را از سر گرفت و سرویس مسنجر این سایت فعلا راه اندازی شده است.
مسئولین افسونگر علت این اتفاقات را برخی مشکلات حقوقی و اشکال در سرور عنوان کرده اند و طبق قولی که داده اند دیگر از این نوع اتفاقات نخواهد افتاد.
سایت فعلا به طور موقت راه اندازی شده و به علت برخی تغییرات در IP Server سایت کاربران عزیز باید این مسنجر را دوباره از سایتش دانلود کنند تا مشکل اتصال نداشته باشند.
برای دانلود افسونگر مسنجر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
اگر هنوز در افسونگر مسنجر ثبت نام نکرده اید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
اما طبق گفته مسئولین افسونگر ،این شرکت قصد دارد تا امکانات ویژه ای را در اختیار کاربران افسونگر قرار دهد که به ترتیب عبارتند از:
**تبدیل سایت افسونگر به یک نشریه الکترونی در زمینه کامپیوتر و شاخه های مختلف
**ارائه سرویس ایمیل برای کاربرین سایت مسنجر (بعد از ارائه این سرویس کاربرینی که در مسنجر و سایت افسونگر عضو میشن میتونن روی دومین افسونگر هم ای میل داشته باش)
**ارائه سرویس وبلاگ و صفحه شخصی
**ارائه سرویس اس ام اس با مبلغ دولتی (۱۴ تومان)
وبسیاری امکانات دیگر که در موقع مقتضی در همین تاپیک خدمتتان عرض خواهم کرد.
این امکانات از فروردین ۸۶ برای کاربرین افسونگر قابل دسترسی خواهد بود و فعلا سرویس به شکل قبل ادامه فعالیت خواد داد.
همونطور که ملاحظه فرمودید تغییرات کلی در نگرش و فعالیت های افسونگر ایجاد خواهد شد که در نوع خود بی نظیر و منحصر به فرد می باشد.
منتظر خبرهای خوب از افسونگر باشید :happy:
سلام محسن جان خوبي
اگر می خواهید بدانيد افسونگر چندمین سایت دنیا هست کلیک کنید افسونگر بعد از بسته شدن سایت به حدود 6 میلیون رسیده بود ولی با باز شدن فقط دو روز به رتبه 3 میلیون والان امروز به کمتر از 1 ملیون خواهد رسید این رشد افسونگر را نشان می دهد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افسونگر
سلام شروین جاننقل قول:
نوشته شده توسط afsoongar_ghadiri
ممنون از آماری که دادی .
انشاء الله این آمار بیشتر هم خواهد شد.
موفق باشی :happy:
خيلي ممنون
نوكرم محسن جان من هم خبر هاي جديدي تا چند روز ديگه مي دم تا حال كنيد با اين خبر ها
به نظر شما تو مسنجر افسونگر یک روم اختصاصی برای p30world باشه بهتر نیست اکه نظر خوبی هست بگین تا به مسولان هر دو سایت بگیم تا روم اختصاصی p30world درست کنن تا همه اعضا بتون با یکدیگر چت و هم به تبادل نظر و غیره به پردازند
هر کی قبول داره بکه تا به مسولان دو سایت یه ندا بدیم به بینیم قبول می کنن یا نه
به امید دیدار
كسي نظري در اين مورد نداره
هنوز كه باگشون رو رفع نكردن ;d ....
خدا بيامرزه .......
سلام
اول بذار اين افسونگرا بتونن اين مشكلشون رو حل كنن اونوقت به فكر اين جور كار ها باشن
همونطور كه ميدونيد الان مدتهاست كه افسونگر سرورش خراب شده.
سلام دوستان
من که موفق هستم با ساخت روم
کار جالبی هست
که همه میتوانند اونجا هم با هم باشند
موفق باشید
آره نظر خوبیه شروین.
دوستان لطف مي كنن آخرين نسخه اين مسنجر رو بذارن
البته نسخه ويندوز xp چون از طريق سايت خودش فقط ميشه ورزن براي
ويندوز ويستا رو دانلود كرد
مرسي
دوست عزیز اون نسخه ای که تو سایتش معرفی شده نسخه Vista edition هست که فقط ظاهر ویستا رو داره و هیچ ربطی به ویندوز ویستا نداره و به خوبی در XP اجرا می شه.نقل قول:
می تونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلودش کنید.
اگر نتونستید دانلود کنید بگید تا براتون آپلود کنم.
خدمت دوستان عزیزم هم عرض کنم همونطور که تو چند تا پست قبلیم گفتم ،افسونگر قصد داره سرویس های جدیدی رو ارائه بده که بعد از عید نوروز 86 در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
این انتقال سرور طبعا مشکلات خاص خودش رو داره از جمله اینکه فعلا ثبت نام در افسونگر مقدور نیست و باید دوستان عزیز تا راه اندازی سرور اختصاصی و جدید صبر کنن.
دلیل اینکه این چند مدته وبلاگ و تاپیک رو آپدیت نمی کنم هم یکیش همینه که ایشاالله بعد از راه اندازی سرور دوباره افسونگر مسنجر رو با کمکم شما دوستان همه گیر خواهیم کرد.
تا اون موقع ارتباط خودتون رو با افسونگر مسنجر قطع نکنید.
موفق باشید:happy:
RAZEL جان مرسي
من برنامه رو درست نصب كردم
ولي وقتي ميخوام برنامه رو اجرا كنم پيغام خطاي ز ير رو ميده
:thumbsdow
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه بگيد مشكل از چيه