اینم عکس:
کد:http://z.about.com/d/rap/1/5/D/6/-/-/SnoopBlueCarpetTreatment.jpg
Printable View
اینم عکس:
کد:http://z.about.com/d/rap/1/5/D/6/-/-/SnoopBlueCarpetTreatment.jpg
اره همون...نقل قول:
منظور از همون ، همون که با Jay-Z خونده رو می گی یا اون آهنگ دومی رو ؟نقل قول:
اره همون...
همونی که با جی زد میخونه..نقل قول:
یه بار دیگه گوش دادم دیدم زیادم بدک نیس:27:
همگی سلام... :20:
یک نکته ی مهم، یکی از بندهای قوانین انجمن موسیقی (که البته مطمئنم خیلی از افراد حاضر در این تاپیک نخوندنش):
داخل هر پستی لینک دیده بشه، حذف میشه.نقل قول:
6-1- از قرار دادن هر نوع لینک دانلود موسیقی و کلیپ در صفحه ی اصلی انجمن خودداری کنید.
خوب مشخصه، همونطوری که بقیه آهنگ معرفی می کنن؛ در زیرشاخه ی دانلود...نقل قول:
نوشته شده توسط C. Breezy
داخل تاپیک مناسب در زیرشاخه ی دانلود، آهنگ یا آلبوم یا هر چیز دیگه رو قرار میدین و لینک پست یا تاپیک مورد نظر رو اینجا میارین.
»» و اینکه؛ دوست عزیز، اینا رو لازم نیست من بگم. توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل توضیح داده شده.
باید قبل از ارسال پست قوانین رو خونده باشید که این مشکل ها دیگه پیش نیاد. در هر حال اگه مایل به دریافت متن پست های حذف شده هستید، پیغام خصوصی بزنید، من در خدمتم...نقل قول:
نوشته شده توسط C. Breezy
قوانین شاید مسخره باشه، اما اونقدر پیچیده نیست که کسی متوجه نشه. البته شما متوجه نشدید، متاسفانه... بگذریم... الان خیلی ساده توضیح میدم:نقل قول:
نوشته شده توسط hadi-3at
انجمن موسیقی P30World فعلا شامل یک انجمن مادر (اصلی) و دو انجمن زیرشاخه هست. انجمن اصلی موسیقی و زیرشاخه های دانلود موسیقی و درخواست موسیقی. انجمن اصلی موسیقی بیشتر به مطالب تئوریک و ... اختصاص داره. انجمن درخواست هم که از اسمش مشخصه، انجمن دانلود هم همینطور. معنی دانلود رو هم حتما می دونید... در انجمن اصلی (علاوه بر اینکه اختصاص به اشتراک لینک ها نداره) به دلایلی گذاشتن لینک خلاف مقررات هست. این تاپیک هم تو انجمن اصلی قرار داره. حالا متوجه شدید؟!... لینک ها رو بذارید تو انجمن دانلود (باز هم با مطالعه ی قوانین)، اگه کسی حذف کرد هر چی خواستید بگید. چه ربطی به آپلودسنتر داره عزیز؟!... مشکل از اینه که شما متوجه قوانین نشدید. متاسفانه... راستی اصلا قوانین رو خوندید که متوجه نشده باشید؟ حتم دارم نخوندید، و الا اونقدر پیچیده نیست...
:10:
» دیگه پستی در رابطه با این موضوع ارسال نشه. پست های اضافی هم به زودی حذف میشن...
»» ویرایش: پست های اضافه حذف شدن، پاسخ سوال هایی که در انتها پرسیده شد تو همین پست وجود داره. بازم تاکید می کنم؛ دیگه تو تاپیک بحث رو ادامه ندین، اگه سوالی هست از طریق پیغام خصوصی.
:40::40::40::40::40:
راستی من داشتم تو اینترنت می چرخیدم به این سایته رسیدم :
کد:http://WWW.USHERWORLDUK.COM/
که توی این بخشش:
کد:http://www.usherworlduk.com/site/video/
رادیوی مجانی داره و بخش هایی از موسیقی های اُشر رو پخش می کنه که خیلی جالبه همچنین سه چهار تا از موزیک ویدیو هاش رو هم بطور کامل پخش می کنه ... فایل های mp3 با سرعت خوبی میان ، یعنی با ADSL 128 راحت میان و نیازی به صبر کردن نیست ... و البته ویدیو هاش بیشتر طول می کشه تا لود بشه ... در کل جای جالبی بود ، به دیدنش می ارزه ... من الان حدود نیم ساعتی میشه که جت آدیو رو بستم و دارم به این گوش می کنم
اوف ... چه سایت های باحالی تو اینترنت هست و ما خبر نداریم ... یه سایت عالی عالی عالی عالی پیدا کردم که هرچی بگم کم گفتم ... اولش که ثبت نام می کنین می گی از چه خواننده هایی خوشتون میاد ... من 10 - 20 تا نوشتم و هنوز کلیش رو یادم نبود :31:
بعدش رفتم کلی توش چرخیدم بعد قسمت رادیوش رو پیدا کردم که خیلی توپه ... خیلی آهنگ های قشنگی داره ... تو اونجا آهنگ های مورد علاقه رو به عنوان Love This Track انتخاب می کنین و توی پروفایلتون می تونین به آهنگ هایی که دوست داشتین گوش بدین ... تقریبا همش مجانی هست ، منتها یه قسمتهای پولی هم داره که من زیاد طرفش نرفتم :31:
باز هم در موردش می گم ... واقعا عالیه سایتش :
کد:http://www.last.fm/
خوب الان فهمیدم که بخش های بیشتریش پولی هست ... ولی توی رادیوش هم زیاد گوش بدین می فهمه آهنگ های مورد علاقه تون رو و مثل اونا رو بیشتر پخش می کنه و تازه آهنگ هایی رو هم که نمی خواین پخش بشه Block می کنین ... خیلی حال می ده ... من از اون موقع دیگه به آهنگ های کامپیوتر نمی گوشم :27:
سلام.من برگشتم.
بچه ها یه آهنگ میخواستم میتونید لینک مستقیم واسم بزارید؟
make it clap
Artist:Sean Paul FT Busta rhymes
اهنگ شان پال خواستی بيا سراغ خودم! :31:نقل قول:
شوخی كردم! امكان آپلود هيچگونه اهنگی واسه من وجود نداره!
ولی برو اين اهنگو تو تاپيك درهخواست اهنگ خارجی درخواست بده... چون اينجا هيشكی برات نميزاره!
به ! جنابعالی بالاخره ظهور کردید ؟؟ من دیگه نا امید شده بودم از این تاپیک ... آهنگ جدید انریکو رو دیدین ؟ جدید که نه ، یه ماهی میشه موزیک ویدیوش اومده بیرون ... خیلی توپه ... Taking back my love .... مخصوصا که با Ciara خونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جديدترين مصاحبه Sean Paul:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اين مصاحبه شان پال در مورد اين كه چرا ماری جوآنا ميكشه يه توضيحات كوتاهی ميده! و اينكه قبل از اينكه خواننده بشه هر روز صبح ساعت 5 از خواب بيدار ميشده و ميرفته تمرين كنه تا قهرمان شنای المپيك بشه... من كه مطمئنم اگه شان پال خواننده نميشد و ورزش رو ادامه ميداد، حتما قهرمان المپيك ميشد.نقل قول:
When I roll into Sean Paul’s New York City hotel suite just
before 2 p.m. on a Sunday, the Jamaican reggae and dancehall singer
walks into the room accompanied by his manager, a bodyguard and the
sweet smell of herb. Accordingly, I suggest that he spark up to take
the tension off a midafternoon celebrity interview. Even
if you don’t think of yourself as a dancehall or reggae fan, you’ve
definitely heard at least one of Sean Paul’s songs: There’s “Baby Boy”
with Beyoncé, “Gimme the Light,” “We Be Burnin” and “Temperature.”
These jams got serious play the last few years and garnered Sean Paul
nominations at the 2006 Billboard Music Awards for Male Artist of the
Year, Rap Artist of the Year, Hot 100 Single of the Year and Pop Single
of the Year. That year, Sean Paul beat Kanye West and Nick Lachey and
won an American Music Award for his collaboration with Keyshia Cole,
"Give It Up To Me.” (Yeah, that was back when Nick Lachey actually did
something.) Milliseconds into the interview, Sean Paul
whips out an expertly rolled spliff—packed with New York Diesel—from
behind his ear. Smoking weed isn’t really a big deal for the singer.
"For me it’s about a good feeling and feeling like I can get anything
achieved. I don’t get in the doldrums. I concentrate more. For me, it’s
like The Secret, the book," he says. “My father
smoked weed around me as a kid and I viewed it as something that
grownups did," Sean Paul explains. "My mother said: ‘See this thing
that we smoke? You don’t smoke it. It’s for adults. Don’t do it.’ It
was the same to me as not being able to drink or drive a car when I was
little. I was too young and had to wait my turn. I didn’t know it was
illegal. I just knew adults did certain things kids shouldn’t do. But I
always liked the way weed smelled. Like the way people like how coffee
smells,” he says. Unfortunately for the musician, most of
the world doesn’t think of pot as innocuous a drug as java. Back in
August, the singer was arrested for possession in Sweden along with 200
other people. He was performing at the Uppsala Reggae Festival and was
caught smoking weed in front of an undercover police officer. (Only the
lamest undercover cops work a reggae festival. Talk about buzzkill.) But
don’t be fooled by Sean Paul’s hip-hop lifestyle and overall
swagger—he’s probably one of the sweetest (and most incongruous) stars
I’ve ever met. The middle class Jamaican was born in the capital city
of Kingston to a family of swimmers. That’s right—long before he was
expanding his lungs and his mind in the recording studio, Sean Paul was
using his pipes for an entirely different purpose: training to be an
Olympic swimmer. “I was up at 5 a.m. for years, swimming twice a day
and weight training every day, and then smoking and drinking on the
weekends,” he says. Sean Paul also tells me that he studied hotel
management in college before dropping out, and even worked for a hot
second as a bank teller. “I was really fast at counting money,” he
laughs. In some ways, Sean Paul is every mother’s dream:
A nice, Jewish boy (“I have Jewish blood from my father, which means,
yeah, I got Jewish blood”) from a good family—he was raised in the part
of Kingston where kids grow up to be doctors, lawyers and politicians).
But he’s also got that edge that makes the ladies go wild— “I was the
black sheep. I was seen as wild and not knowing what my future will be
about. Things are set up for you where I am from. But I’m the fence
dude. I can see from both sides,” he says. And, on top of
all this talent and charisma, Sean Paul is one prolific artist. At the
end of summer 2009, his fourth album drops. “It’s a futuristic look at
dancehall,” he says taking a long drag. “Less 8-track sound and more
computer and technology. It’s not going to be [so] overproduced [that]
we are killing the hell out of the original sound either. We’re not
like Britney Spears. We left my voice alone and the other tracks are
more like surround sound. It’s less linear and more broader and wider –
better technology. It’s still reggae and dancehall but its not going to
sound like your daddy or granddaddy’s reggae or dancehall.” But
just because his sound is fresh doesn’t mean his lyrics are—Sean Paul
is pretty adamant about the fact that he doesn’t use “harsh, disgusting
language.” We both can’t help but giggle a little after he follows up
this assertion with: “So ‘Give It Up To Me’ is about, yeah, give me
some pussy. But it’s about saying it with tact,” adds the bachelor.
“It’s not wilin’ out. It can play on the radio. I’m thinking about my
son when I am writing this too, you know.” It must be
some combination of his melodic Jamaican accent, his slow, easy smile
and that plume of New York Diesel lingering between us, because the
singer’s candor has now hooked me more than his catchy choruses. While
I don’t "give it up to" him, I do leave Sean Paul’s suite buzzing—maybe
from the secondhand smoke.
البته خوشحالم كه خواننده شد! :31:
تو ادامه مصاحبه شان پال ميگه كه داره رو يه سبك جديد كار ميكنه تا موزيك Dancehall و Reggae رو پيشرفته تر كنه.
و تو اين مصاحبه گفته ميشه كه البوم چهارم شان پال در اواخر تابستان بيرون خواهد اومد... هر چند الان سه ساله كه هر سال گفته ميشه البوم شان پال آخر تابستون مياد بيرون و هنوز هيچ خبری نشده!
و البته متوجه ميشيم كه شان پال يهوديه بطوريكه خودش ميگه: " من خون يهودی از پدرم دارم، كه معنيش اينه كه، بله، من خون يهودی دارم! :31: "
دستت مرسی h.m.d. خیلی کمک کرد.
یه زحمت دیگه هم دارم. یه خورده ازش توضیح بیشتر بده تا بیشتر بشناسیمش.
C . از انریکه خوشم نمیاد خیلی جلفه . اگه سنگینتر بود شاید ازش خوشم میومد.البته ممکنه اونم از من خوشش نیااین هم باعث خوشحالیه منه:5:
شان پال در سال 1973 تو كينگستون (پايتخت جاماييكا ) به دنيا اومدهنقل قول:
تا اونجا كه من ميدونم اولين آهنگ رسميش در سال 1996 بيرون اومده. قبلا تو يه گروه به اسم Dutty Cup Crew كار موزيك ميكرده.
اولين البومش سال 2000 - دوميش سال 2002 و سوميش سال 2005 بيرون اومده. البته تعداد اهنگاش خيلی بيشتر از اين 3 تا البومه، من خودم الان چيزی نزديك به 300 تا اهنگ ازش دارم و البته نزديك 50 تا از اهنگاشم هنوز وقت نكردم دانلود كنم!!
تو سنين نوجوانی و جوانی هم تو تيم ملی واترپلو جاماييكا عضو بوده.
به نظر ميرسه كه برخلاف بيشتر خواننده های مطرح دنيا، شان پال از معدود كساييه كه با هيچ خواننده ای مشكل نداره. تا حالا با هر خواننده ای كه فكرشو كنيد اهنگ خونده.
فقط نميدونم چرا با امينم تا حالا نخونده... البته يكی از اهنگای امينم به نام Lose Yourself رو هم بصورت freestyle اجرا كرده.
فقط چند وقت پيش يادمه يه خبرنگاری نظرشو درباره بريتنی اسپيرز پرسيد اونم گفت:
she is crazy... she needs spanking :31:
همين ديگه... اگه چيز خاصی مدنظرته كه بدونی بگو تا اگه اطلاعاتی داشتم كمكت كنم. البته من تا شنبه يا يكشنبه هفته اينده نميام اينترنت و بايد تا اون موقع صبر كنی!!
راستی من از انريكه بدم نمياد... ولی هيچ علاقه ای هم بهش ندارم. تا الان حتی يه اهنگم كامل ازش گوش نكردم، كلا هيچ علاقه ای به سبكش ندارم!
سرانجام تاريخ ريليز آلبوم جديد شان پال اعلام شد
بالاخره بعد از مدتها انتظار (سالها انتظار :31: ) تاريخ رسمی ريليز آلبوم چهارم شان پال به اسم Imperial Blaze اعلام شد.
سه شنبه 18 آگوست 2009
هم اكنون هم اولين single اين آلبوم به اسم So Fine بيرون اومده.
آخ جون بالاخره یکی تو این تاپیک پست داد ... من که جدیدا از انریکو خوشم اومده ، کلا من با سبک R&B و Hip Hop کم کم دارم خیلی حال می کنم :10:
در مورد این که گفتی با هیچ کس مشکلی نداره باهات موافقم. کلا بچه باحال و خنده روییه.
از سبکش هم خوشم میاد فقط بدیش اینه که خیلی تند حرف میزنه.
تعارف که نداریم من با این همه ادعام که میگم زبان بلدم زبان بلدم هیچی از حرفاشو نمیفهمم
راستی c. چند وقته به تاپیک ما سر نزدیاااا
خوبه خودتون می بینین که آخرین پست ها رو من دادم و تاپیک رو هم توی لیست اشتراک ها قرار دادم ، منتها شما ها یه چند وقتی نبودین :14:
من هم اومدم .
اگه لینک بدی ممنون میشم....نقل قول:
البته يكی از اهنگای امينم به نام lose yourself رو هم بصورت freestyle اجرا كرده.
دوستانی که تو کار rap و hip hop اید، بگید از کجا میشه در مورد خواننده ها، آلبوم های جدیدشون، و آهنگهاشون اطلاعات بدست آورد؟
منظورم اینه که سایت جامع و کاملی واسه این موضوع هست؟
من دنبال اطلاعات آهنگ amazing از Nifty بودم. اما هرچی گشتم هیچی پیدا نکردم. آهنگ خیلی قشنگی بود. میخواستم بدونم مربوط به چه سال و ماهی هست.
راستی! freestyle چیه؟!
خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویYahoo Answers و Answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد :14:
من هم خیلی دنبال یه سایت جامع می گردم که بروز باشه و همچنین اخبار جدید رو بده ولی اونایی که خوبه به لطف مملکت بسته شده :eh:
دليل اين كه حرفای شان پال رو نميفهمی بيشتر بخاطر اينه كه كلمات رو با لهجه جاماييكايی بيان ميكنه... من خودم خيلی از شعراش رو هم كه نگاه ميكنم كلا حتی مفهوم كلی آهنگشم نمبفهمم چيه!نقل قول:
در مورد این که گفتی با هیچ کس مشکلی نداره باهات موافقم. کلا بچه باحال و خنده روییه.
از سبکش هم خوشم میاد فقط بدیش اینه که خیلی تند حرف میزنه.
تعارف که نداریم من با این همه ادعام که میگم زبان بلدم زبان بلدم هیچی از حرفاشو نمیفهمم
راستی c. چند وقته به تاپیک ما سر نزدیاااا
بعدا مبگردم اگه لينك شالمشو پبدا كردم تو يه پيام خصوصی ميفرستم برات. البته تو يوتوب هم ويديوش هست ولی من خودم به دليل سرعت پايين اينترنت هنوزم نتونستم دانلودش كنم و ببينمش!نقل قول:
اگه لینک بدی ممنون میشم....
توضيحش يه كم سخته، چون من خودم زياد متخصص نيستم تو اين زمينه!!!نقل قول:
راستی! Freestyle چیه؟!
تقريبا يه حالتیه كه خواننده آهنگای مختلف خودشو روی يه ملودی بصورت در هم :31: اجرا ميكنه.
من نميتونم توضيح بدم... خودت بايد گوش بدی تا ببينی چيه!
ويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!نقل قول:
خوب یه گشتی توی ویکی بزن ، سوالت رو تویyahoo answers و answers.com مطرح کن شاید یکی جوابت رو داد
آره ... انقدر مطالبش زیاده که کسی بر اونا نظارت نمی کنه و فکر کنم هر کسی بتونه تغییرشون بده :eh:نقل قول:
ويكی پديا سايت خوبيه ولی مشكلش اينه كه به هيچ وجه مطالبش قابل اعتماد نيست... خيلی وقتا اطلاعات غلط توش مينويسن!!!
اگه میخوای بگو برات آپلود کنم.نقل قول:
Pm بده.
دوستان! آهنگ amazing از Nifty رو کسی گوش داده؟ از سبکش خیلی خوشم اومده. میخوام بدونم چه سبکی از hip-hop هست.
نقل قول:
واسه بودن که هست... ولی بیشتر سایت های چه شخصی و چه غیر شخصی شیلتر هستن!
اگه طلبه بودی و شیلتر شکن داشتی یه ندا بهم بده تو پ.خ بهت میدم
در مورد اون آهنگ چیزی نشنیدم ولی اگه چیزه خاصی بود میگم بهت
FreeStyle هم یعنی فی البداهه گویی ; - )
لینک رو هم پیدا کردم
گذاشتن لینک تو تاپیک خلاف قوانین هست
واست پ.خ میکنم
می گم اهنگ جدید Florida رو دیدین ؟ چیز باحالیه ... بیشتر R&B و hip hop هست ... باحاله ...
ميگم حالا كه بحث freestyle داغ شده كسی ميتونه چند تا اهنگ freestyle از امينم واسه من جور كنه؟!
قبلا يه تاپيك در اين مورد زده بودم و درخواستداده بودم ولی كسی توجهی نكرد!!
فکر نکنم به این سادگی ها پیدا شه:)
منم میخوام خوب:(
من که اینجور فهمیدم .... شاید هم اشتباه باشه!نقل قول:
راستی! freestyle چیه؟!
خواننده ای که یکی از کاراشو بدون آهنگ ، مثلا" تو فضای آزاد اجرا کنه....
intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
شاید هم درست بگی ، ولی فکر کنم اون قسمت اول از آهنگ میشه که می خونن و مقدمه هست .نقل قول:
intro هم اگه درست بگم یه معرفی آلبوم هستش.... که اولین آهنگ آلبوم میزارن.
آره intro معمولا يه موزيك چند ثانيه ايه كه اولين ترك آلبوم ميزارن.
در مورد freestyle هم روش های مختلفی واسه اجراش وجود دراه... يه دونه كه گوش كنيد خودتون ميفهميد دقيقا چيه!
free style اسمش روشه. استیل آزاد.
اجرای یک آهنگ فقط به منظور اینکه اجرا بشه نه اینکه رکورد بشه و میکس بشه و ... رو میگن free style
intro هم مخفف کلمه ی introduction یا introduce هست که معمولا بین یک دقیقه تا دو دقیقه رکورد میشه. البته استثنا هم داره.مثلا امینم اول و آخر یکی از آلبوماش صدای باز شدن و بسته شدن پرده ی روی سن و تشویق تماشاگر هاست.
سلام کسی میدونه جریان چیه؟؟؟
کد:http://www.seemorgh.com/Entertainment/default.aspx?tabid=2418&conid=29933
اینا رو من هفته پیش متوجهشون شدم ، مطمئن هستم اشتباهه ، مطمئن هستم که ریحانا نیست ، اولا که از نظر اخلاقی مطمئن هستم که ریحانا از این کارا نمی کنه ، و دوم هم اینکه توی هیچکدوم از عکس ها صورت ریحانا دیده نمیشه و من کاملا بهش اطمینان دارم که از این کار ها نمی کنه ... چه نیازی داره ؟ به اندازه کافی که مشهور هست ، چرا باید این کار رو بکنه ؟ که شخصیت خودش رو بیاره پایین ؟
من كه اونجا هيچ عكسی نديدم!
ولیاز تيترهای اون سايته معلومه كه فقط خبرای چرت و پرت توش مينويسه و هيچ اعتمادی بهش نيست!
اگه عكسی هست بزارين اينجا ما هم بينيم!
این طور که معلومه یه همچین اتفاقی واسه Cassie هم افتاده ... منتها اون تصاویر از کامپیوتر هک شده Cassie دزدیده شده و مشخصه که خودشه ، Cassie خودش هم گفته که عکس های خودشه و گفته که کار احمقانه ای بوده که از کامپیوترش اینا رو دزدیده باشن و جوری عمل نکنین که انگار تا حالا چنین چیزی ندیدین ... من هم به نظرم درست نیست لینک بزارم ولی برین تو این سایته :
blogxilla.com
( البته اینو هم اضافه کنم که سایتش اصلا سایت خوبی نیست ، غیر اخلاقیه ، اینا بجز این کارا ، دیگه کار و زندگی ندارن ؟ )
تصاویر ریحانا رو من قبول ندارم و در مورد Cassie هم باید بگم که کار مسخره و غیر اخلاقی بوده که رفتن کامپیوترش رو هک کردن و این کار رو باهاش کردن . ریحانا هم اونجور که تو اخبار خوندم هنوز نه تکذیب کرده و نه پذیرفته ، هنوز در موردش حرفی نزده . امیدوارم شایعه ای بیش نباشه :14:
اولین پیش نمایش لیست ترک های آلبوم جدید شان پال اعلام شد:
1. Now That I Got Your Love (prod. Stepehen “Di Genius” McGregor)
2. Birthday Suit (prod. Di Genius)
3. Press It Up (prod. Di Genius)
4. Hold My Hand (prod. Arif “Supacoop” Cooper)
5. She Want Me (prod. Di Genius & Mr. Harding)
6. Bruk Out (prod. Craig “Leftside” Parks)
7. Pepperpot (prod. Jason “Jigzag” Henriques & Mr. Shaun)
8. Lately (prod. Di Genius)
9. Straight from My Heart (prod. Delano Thomas)
10. So Fine (prod. Di Genius) *lead single*
از این 10 تا آهنگ که قبلا 4 تاش بیرون اومده بودن...
قراره کلا چیزی حدود 17 تا ترک تو آلبوم قرار داده بشه
یه چیز عجیب هم که من شنیدم اینه که گقته میشه تو این آلبوم هیچ آهنگ دوصدایی وجود نخواهد داشت!!!
عکس هایی از جدیدترین ویدیوی Sean Paul به اسم So Fine
ویدیوی So Fine به عنوان اولین single آلبوم بزودی بیرون میاد
به نظر میرسه این ویدیو شباهت زیادی به ویدیوی اهنگ Ever Blazin داسته باشه
من همین الان این مطلب به چشمم خورد...نقل قول:
آقا این چرت و پرتا چیه نوشتی!!
هیچ کدوم از مزخرفاتی که نوشتی صحت نداره!!
Sean Paul تو سال 1974 تو کینگستون جاماییکا به دنیا اومده و نه در سال 1982 و نه در دیتروت!!
در سن 14 سالگی اقدام به دزدی مسلحانه نکرده و تا 17 سالگی تو زندان نبوده.. یعنی شان پال اصلا هیچوقت تو زندان نبوده!!
از سال 1998 شروع به خواندن رپ نکرد... در واقع شان پال هیچوقت شروع به خواندن رپ نکرد چون که اصلا سبک موزیکش رپ نیست!!
شان پال تو بچگی با shaggy هم بازی نبوده و فقط تو دو تا از اهنگای شگی یه تیکه کوچیک باهاش همخوانی میکنه و تو اهنگای زیادی با هم همکاری نکردن
پدرش هم اونطور که جنابعالی گفتی فکر نمیکنم یه کارگر ساده و فقیر بوده چون تا اونجا که من میدونم شان پال تو دوران کودکیش زندگی فقیرانه ای نداشته.
مادر شان پال هیچگاه تو هیچ کاباره ای اقدام به خودفروشی نکرده... در واقع شان پال احترام زیادی واسه خانواده و مادرش قائله و چندین اهنگ هم در این مورد داره... حتی یه اهنگ به اسم Straight From My Heart داره که بخاطر احترام به مادرش خونده.
شان پال تا حالا 3 تا البوم بیرون داده نه 7 تا!!
شان پال تو 20 سالگی با یه دختر ازدواج نمی کنه و یک سال بعد طلاقش نمیده... اصلا شان پال هیچ وقت ازدواج نکرده!!
شان پال هیچ رقابتی با امینم و 50 سنت نداره و امینم هم هیچگاه تو هیچ مصاحبه ای هیچ نوع نفرتی به شان پال ابراز نکرده... اصلا سبک موزیک شان پال ربطی به اینا نداره!!
شان پال هیچ مدرسه موزیکی تا حالا باز نکرده و rihanna هم شاگرد شان پال نبوده!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
یه خواننده دیگه ای به اسم sean paul of the youngbloodz وجود داره که اول فکر کردم اینارو درباره اون نوشتی
ولی دیدم که منظورت همون شان پال معروفه و عکس اون رو گذاشتی!
جون مادرت وقتی در مورد یه موضوعی اطلاعاتی نداری در موردش هم چرت و پرت ننویس!!
من خودم تو همین تاپیک یه اطلاعات مختصری در مورد شان پال نوشتم و اگه کسی خواست بره اونارو بخونه
اینم لینکاش:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3706556&postcount=132
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3709402&postcount=134