سلام shadi_...
شما از لپتاپت راضي هستي ؟ تا حالا مشكلي باهاش نداشتي ؟
اگه بهت بگبن كه ميتوني تو اين رنج قيمت يه لپتاپ انتخاب كني بازم 1330 رو مي گرفتي ؟
سلام shadi_...
شما از لپتاپت راضي هستي ؟ تا حالا مشكلي باهاش نداشتي ؟
اگه بهت بگبن كه ميتوني تو اين رنج قيمت يه لپتاپ انتخاب كني بازم 1330 رو مي گرفتي ؟
بله باز هم همین رو انتخاب می کردم . سیستم قوی داره . مستحکمه . یکی از بهترین مارکهاست . وزن کمی داره و اگه می خواین مدام حملش کنین وزن هم یکی از معیارهای اصلی می شه . ( علاوه بر لپ تاپ مجبوریم وزن شارژر و کیف رو هم تحمل کنیم ) . خوشگله . مجهز به فینگرپرینت (برا کلاس گذاشتن:31:) و بلوتوس و .... هم که هست .نقل قول:
مگه دیگه چی می خوام ؟:46:
چند روز به من فرصت بدید تا یه سری مطالب در مورد این لپ تاپ واستون آماده کنم.
اعم از اینکه موقع خرید به چه نکاتی توجه کنید و این که چه چیزهایی باید در باکس لپتاپ باشه موقع خرید....
من خودم با این مشخصات خریدم:
cpu:Intel(R) Core 2 duo T9300 @ 2.50 GHz
RAM: 4.00 GB
VGA: nVIDIA GeForce 8600M GT
battery: 9 cell
HDD: 320 GB
فکر کنم که فقط یه نمونه 1530 دیگه از این بالا تر هست که فقط cpu اون 2.6 هستش و بقیه قطعات مشابه notebook منه.
منتظرهستیم دیر نکنی :27:
دو سوال: رم کارت گرافیک شما چنده؟نقل قول:
سوال دوم: سرعت رم شما قدره. چون شنیده بودم که با سی پی یو های 2.5 ، سرعت رم ءMHz 667 و با سی پی یو های 2.6 ، سرعت رم MHz 1033 است. حالا برای شما چند مگا هرتز هست؟
مطمئنا 256 و تا میزان 1 یا 1.7 گیگ می تونه شیر کنه .نقل قول:
دو سوال: رم کارت گرافیک شما چنده؟
Diego
تو چند وقته لپ تاپت رو داری ؟؟؟
خوب کار می کنه ؟؟
رجيستر جان ، يكم در مورد گرم شدن 1530 توضيح بده . اگه ميشه در مقايسه با مدلهاي ديگه بگو . مثلا در مقايسه با 1070 .
لطفا در مورد lcd هم يه توضيح بده ، و اگه شد مقايسه . ( آقا من امروز ديگه لپتاپو انتخاب ميكنم ، از سوالام راحت ميشي )
دل کمتر گرم میشه بخصوص XPS M1530 چون یکم فضاش بازتره و تهویه اش بهتر ... مشکل نداره چقدر حساسید شما !!!
LCD اش کیفیتش مثل توشیبا و ... میمونه یکم روشنایی اش بیشتره اما مثل سونی و اچ پی نیست که پنل اصلی شون خاص باشه و گران ... از همین پانل های HD معمولیه البته XPS تکنولوژی shine داره که شفافیتش خوبه ...
از ال سی دی اچ پی و سونی پایینتره و از الباقی بهتر
رجستر جان ...
قيمت گرفتم . ببين چطوره . با اين مشخصات تهران چه قيمتيه ...
17500 تومان
dell xps m1530
cpu 2.5 6MB
hdd 320
ram 3GB b 800
vga 8600 gt up to 1.5 GB
batri 9 sel
xps تو استحکام در حد inspiron هست؟
آیا عرق دست بدنه آن را سیاه نمی کنه؟
اون چیز سوسول موسولی که من دیدم آبروی دل را برده چون دل به سگ جون بودن و یقر بودن و خرکار بودن معروفه
یکی که سیستمش مال 1-2 سال پیش هست نظر بده
من همین لپتاپی که دارم inspiron e1505 را دارم تو این 2 سال فقط بدنه اش جای مچ دست سیاه شده و رو ال سی دی هم 2 تا نقطه هست که اصلا به چشم نمیاد خب ولی بالاخره روش افتاده
چون من از xps خوشم آمده ولی می ترسم دو روزه از ریخت و قیافه بیافته چون همه چیزش به قیافه اش است
نقل قول:
خیلی خوبه ... قیمتش همینه اگر هم با گارانتی های معتبر باشه
ايول پس هنوزم آدام با انصاف پيدا ميشه :31:
خوب 50 , 60 تومن هم ازش تخفيف بگيرم :21: هزينه پستم كه نميدم :27: خودش واسم مياره :31:
بتونم موخشو بزنم يه كيف باحالم ازش بگيرم :31:
---------------------------------------------
از همه عزيزاني كه مارا در امر خطير خريد لپتاپ همراهي كردند ممنون :5:
حالا بزار بگیری ... وقتی مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری (کلا میگم) آوردن ازش منصرف میشی
فقط ببین : گارانتی معتبر بخر
راست مي گي ... اينم هست ... :d
بازم بي خيال ديگه خسته شدم از بس دنبال اين مدل اون مدل رفتم .
از اولين روز دنبال 1530 بودم . به سمت هزاران مدل هم رفتم آخرش دوباره به 1530 رسيدم .
1530 بلوري داره ؟؟؟
نقل قول:حرف دوستمون کاملا درسته.256 حافظه اصلیشه ولی تا 1.5 گیگ share میکنه.باس رم من 667 هست.ولی در مورد نمونه ای که cpu 2.6 داره اطلاعی ندارم.ولی فکر کنم همین 667 باشه.نقل قول:
یه ماهی هست که دارمش.واقعا بالاتر از اون چیزی که فکر میکردم خوبه.اگه بخوام دوباره انتخاب کنم باز هم همین مدل رو میگیرم.نقل قول:
علاوه بر اینکه فضای خالی زیرش زیاد داره,وقتی از باطری 9 cell استفاده کنی,فضای خالی ایجاد شده زیر لپ تاپ بیشتر هم میشه و باعث میشه هوا به خوبی جریان داشته باشه.نقل قول:
استحکام سری D رو مسلما نداره ولی قبل از اینکه باهاش کار کنید به اشتباه فکر میکنید که خیلی خیلی غیر مستحکمه.نقل قول:
خیر نداره :10:نقل قول:
امروز پایتخت بودم گفتم چندتا قیمت بدم بدردتون بخوره !
XPS 1530 : 1670
XPS 1330 : 1630
XPS 1210 : 1300
IranLaptop
XPS 1330 : 1680 با گارانتی امرتات
XPS 1330 : 1570
XPS 1330 (hard 320 : 1620
فروشگاه هیوا مرکزی
آقا این Xps M1530 که گفتی 1670 با چه کانفیگیه؟:20:
احتمالا بالاترن کانفیگ اما با رم 2 گیگابایت ... خودم فاکس هیوا رو دارم ... گارانتی امرتات میفروشه و یکمی هم گرون میده ( که با تخفیف حله)
مرسی Registered جان.
من می خوام لپ تاپ بخرم ، بین XPS M1530 و HP dv5-1070 گیر کردم.کسی می تونه با دلیل کمکم کنه؟
این 9600GT که dv5-1070 داره چقدر از 8600GT که M1530 داره کاراییش بالاتره؟
ال سی دیه HP خیلی از DELL درخشان تره؟
اسپیکر HP هم که 100% بهتره.
Blue Ray اچ پی چند سال دیگه به درد می خوره؟
میمونه قیافش که به نظر من 1530 خیلی از 1070 سرتره،البته 1070 رو از نزدیک ندیدم.کسی دیده،پیرمردی نیست؟
به نظر شما کدومو بخرم؟؟؟؟؟:41:
توی دنیا که قرار تمامی بازی های کنسول سونی و 99 % فیلم های هالیود و... از 2009 کاملا بلو ری باشن .نقل قول:
1070 بهتره داداش هم سی پی یو سریعتری داره هم گرافیک بهتر .
1070 رو از نزدیک دیدم هیچی از 1530 کم نداره تازه من با قیافش بیشتر حال میکنم تا با 1530 .
سلام registered جان من هم دقیقا همین سوالو دارم ولی تا به حال عکس درست و حسابی از 1070 ندیدم اگه امکانش هست چند تا عکس هم ازش بزار یا حداقل لینکشو قرار بده و بگو کارایی کدوم بالاتره (البته منظورم full config هست)نقل قول:
ممنون.
سلام ravani_13 ldai میشه چنتا لینک از عکساش بزاری ممنون.
اگر از 1530 مي خواي تو گوگل يه سرچ كني 1000000 تا عكس واست مياره .
اگر از 1070 مي خواي تو سايت ايران اچپي دموي 1070 هست ، همه چيزشو با عكس و انيميشن واست توضيح ميده .
توي youtube.com هم تا دلت بخواد فيلم از هردو مدل هست .
هندفری کریتیو روش نبود؟واقعا هندفری عالیییه.همون و من یه جا دیدم فکر کنم گفت 18 توماننقل قول:
نقل قول:
9600 بالاتره از 8600 ... لااقل در گیم خودش رو نشون میده
ال سی دی HP کیفیت بالاتر ولی تاریکتر و کمی مات تر از دل هست
بلوری تا سال آینده هم توی ایران خبری نیست ! :27:
من خودم HP دوست دارم میگم HP بخر چون هیچ وقت ازش زده نمیشی ... دل هم عالیه و ارزانتر :31:
ولی یکی از دوستان بابام که مغازه لپ تاپ داره میگه وقتی باش بازی میکنی خیلی داغ میشه ( وسط بازی مثلا تا 80 درجه راحت رو شاخشه ) دمای کمی نیست ، باتریشم با اون گرافیک خیلی کمه ! پس :نقل قول:
نوشته شده توسط soroush1362
مرسی Registered جان.
من می خوام لپ تاپ بخرم ، بین XPS M1530 و HP dv5-1070 گیر کردم.کسی می تونه با دلیل کمکم کنه؟
این 9600GT که dv5-1070 داره چقدر از 8600GT که M1530 داره کاراییش بالاتره؟
ال سی دیه HP خیلی از DELL درخشان تره؟
اسپیکر HP هم که 100% بهتره.
Blue Ray اچ پی چند سال دیگه به درد می خوره؟
میمونه قیافش که به نظر من 1530 خیلی از 1070 سرتره،البته 1070 رو از نزدیک ندیدم.کسی دیده،پیرمردی نیست؟
به نظر شما کدومو بخرم؟؟؟؟؟
اگه بازی میکنی :8: 1530 وگرنه ....................................بازم 1530 :31: ( شوخی کردم HP) :27:
در مورد بلوری هم بگم که غصه ی چی رو می خوری ؟ مگه آلان فلاپی دیسکها از تو مغازه ها جم شده !!!
اره واقعا داغ کردن این dv5 ها شده یه داستانی . اره کمی :31: بیشتر از مدلهای دیگه داغ میکنه :31: ولی وقتی زیاد کار کرده باشی نه اینکه.....
راستی پس کی قراره استاندارد باتری ها از 6 به 9 تبدیل بشه ؟؟؟؟ !!!!!!! ؟؟؟؟
بچه ها مرسی از راهنمایی هاتون.ظاهرا 1070 بیشتر به دردم می خوره.زیاد اهل گیم نیستم.
اگه قیافشم اون چیزی باشه که ravani میگه پس مشکل حله.
البته من عکسای 1070 و دموشو توی IranHP دیدم ولی یکم عکساش غیر واقعی بود , زرق و برقشو زیاد کردن.ولی احتمالا مدلش شیکه.
میمونه پولش که هنوز جور نشده:31:
دوست عزيز ، تو صفحه اول يا دوم تايپيك" dv5 از 1040 تا 1070 " چند تا عكس واقعي از dv5 هست .
از دوستان کسی تا به حال با اسلات ورودی سیم کارت 1530 کار کرده؟
يكي از دوستام 1530 داره ، ميگه اون اسلات بي خوده ، كار نميكنه . فكر كنم اصلا اون سخت افزاري كه راه ميندازتش روش نصب نيست .
نقل قول:
از دوستان کسی تا به حال با اسلات ورودی سیم کارت 1530 کار کرده؟
سوالات تکرارینقل قول:
يكي از دوستام 1530 داره ، ميگه اون اسلات بي خوده ، كار نميكنه . فكر كنم اصلا اون سخت افزاري كه راه ميندازتش روش نصب نيست .
اصلا وقتی توی خونه ای که لازم نیست با باطری کار کنی ، اون موقع باید چه کار کنی ( که فقط با برق شهر کار کنه ) ؟؟؟؟
سلام دوستان کسانی که 1530 دارن تا به حال به این مشکل برخورد کردند که لپ تاپشون وقتی توی برقه یه برق گرفتگی کوچیک نوک انگشتاشون احساس کنن؟
کسی میدونه چه جوری میشه دفترچه انگلیسی 1530 رو دانلود کرد
تو سایت دل رفتم - توی ساپورت نیست یا من بلد نیستم
میشه لینکشو بزارین
ممنون
میشه دقیقا توضیح بدید چه فناوری؟نقل قول:
دقیق یادم نیست توی همین سایت یکی از دوستان پست داده بود
فکر کنم 3g