بهتره دهنت را ببندي و تظاهركني كه احمق هستي تا اينكه باز كني و تمام ترديد ها را كنار بزني-مارك تواين
Printable View
بهتره دهنت را ببندي و تظاهركني كه احمق هستي تا اينكه باز كني و تمام ترديد ها را كنار بزني-مارك تواين
اگر کلمات از دل برخیزند به دل می نشینند , اما اگر از زبان برایند فراتر از گوش نمی روند...
مراقب هر لحظه باش تا مراقب همه ی زمان ها باشی...
کسی که اندرز ارزان را رد می کند پشیمانی رابه قیمت گرانی می خرد
برای اداره كردن خویش از سرت استفاده كن؛ برای اداره كردن دیگران از قلبت.
زندگی شوق رسیدن به همان فرداییست که نخواهد آمد
تو نه در دیروزی
و نه در فردا
ظرف امروز پر از بودن توست !
آبرومند ترین مردم کسی است که با داشتن رفعت و مقام فروتنی کند و با داشتن بزرگی کوچکی نماید
امام علی(ع)
بهترین راه فریب خوردن این است که خود را دانا تر از دیگران بدانیم.
پس باید پیاده و آهسته رفت چون آنجا معمولا ماشین رو نیست !نقل قول:
راهي كه به سوي موفقيت است هميشه در حال احداث هست
افتادن در دام عادت یعنی اغاز باز ایستادن از بودن.
aafsoongar ( هدفم رو میذارم جلوی چشمم ببینمش حسش کنم بعد شکارش میکنم...مثل قورباغه ها ها ها ه
بدان و بگوش خود فرو کن
نه عاشقی بلدم نه رسمش را میدانستم
من فقط (آواتار) تورا دیده بودم
میدانستم تو نمیتوانی مال من شوی
بنظر رند وموذی و مردم آزاری
شعرهایم قبل تو نور نداشت شور نداشت
ردیفهای شعر من لیاقت اینهمه سور نداشت
منت گذاشتی شبی مرا به قلب پاک خویش راه دادی
ساده ام شمردی و زیادی بخود اطمینان دادی
اینرا در هر کاغذ و برگ و نامه ای هزار بار نوشتم.
توراشناخته نشناخته باورت کردم
هنوزچشمانت آخرین نوشته های مرا نخوانده است
برایم آرزویی بود که روزی چوپروانه در شمع محفلم بسوزی چون خاطره شوی
اگر دلت را شکستم به عمد نبود
زیبا و تکنیکی ترازاین شکل شکستن دلی را.
دلم بلد نبود
ها؟
این خطاب به کسی بود؟
امام على عليهالسلام :
مـن از پروردگار خود نه فرزندانى زيبارو خواستم و نه فرزندى خوش قد و قامت ، بلكه از پروردگارم فرزندانى خواستم كه فرمانبردار خدا باشند و از او بترسند ، تا وقتى به او نگاه كنم و ببينم از خداوند فرمان مىبرد ، چشمم روشن شود .
امام سجّاد عليهالسلام :
خداوند از آن كـس خـشنودتر اسـت ، كـه خانواده خود را بيشتر در رفاه و نعمت قرار دهد .
پيامبر خدا صلى الله عليه و آله و سلّم :
هر كه از روى ايمان و بـه حـسـاب خـدا در نماز جمعه شركت كند ، اعمالش را از نو آغازيده است (خداوند به پاداش آن گناهان گذشتهاش را بيامرزد و نامه عمل جديدى برايش باز كند) .
هرگاه به جاده ای رسیدی که برای همگان سود و نیکبختی به امغان می اورد . این راه را در پیش بگیر همان گونه که ماه از میان ستارگان میگذرد.....
سال نو پیشا پیش مبارک....
موفق باشید دوستان.
انیشتین می گوید : مشکل پیشرفت نکردن بیشتر آدمها این است که درست زمانی که در حال رسیدن به نتیجه هستند کار را ول میکنند.
(کپی شده است)
نه زمستانی باش که بلرزانی و نه تابستانی باش که بسوزانی، بهاری باش تا برویانی ...
ما باید خودمان با تلاش و کوشش سراغ خوشبختی بریم مثل به استقبال رفتن بهار نه این که منتظر باشیم خوشبختی مانند یه نسیم به سراغمان بیاد
عزیزان دلم انشالله سالی پر برکت زیبا و با خوشنودی در کنار عزیزانتون داشته باشید و در زیر سایه بزرگتران ارام و بدون نگرانی زندگی کنید براتون خوشبختی رو ارزو می کنم...
خیلی دوستتون دارم.
موفق باشید.
حامد
همچنین آرزوی خوشبختی برای شما و خانواده ی خوبتان.نقل قول:
اگر با ایمان بجگیم دو برابر مسلحیم.
افلاطون.
قناعت را بشناس تا هرگز رسوا نشوی . بدان کجا توقف کنی تا هرگز با خطر رو به رو نشوی.
لاوتسه.
کسانی که روزها خیالبافی می کنند از چیزهای زیادی اگاه میشوند که انهایی که تنها در شب رویا میبینند از ان بیخبرند.
به هوش باش که کتاب ها تورا نبلعند! ذره ای عشق به خلوارها دانش می ارزد.
جان ویزلی(اینم نظر این بنده خدا بوده شاید خیلیا قبول نکنن)
راستی دوستان یه فکر به زهنم رسید بیاید ازین به بعد کسی کتاب جالبی میشناخت توی هر زمینه ای(روانشناسی و فلسفی معرفی کنه به بقیه که اگه خوب بود همه اسفاده کنند.
در وحله اول خودم کتاب ایین زندگی دیل کارنگی رو بهتون پیشنهاد می کنم.
از دستش ندید یه روزی سن ادم میرسه به 60اون موقع برای گفتن ای وای دیگه خیلی دیره.
موفق باشید.
**********************خبر رسیده اکثر مسافر ها زیر برف گیر کردن در جاده ها************************
--------------------------(-)-----------------برا سلامتیشون دعا کنید دوستان--------------------------(-)------------------
موفق باشید.
یادگرفتم:
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.
2. با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند .
3. از حسود دوری کنم چون حتی اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز هم از
من بیزار خواهد بود
زنده بودن رابه بيدارى بگذرانيم كه سالهابه اجبارخواهيم خفت! دكترشريعتي
عشق بهترین نغمه در موسیقی زندگی است.
انسان ِ بدون عشق، هرگز با همسرائی باشکوهِ بشریت همنوا نخواهد شد.
روک شنایدر
وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی ها را تکرار کرد.برتراند راسل
درک زندگی تنها با نگاه به گذشته میسر است،
اما زندگی کردن، تنها با نگاه به آینده.
سورن گیرکگارد
نقل قول:
راستی دوستان یه فکر به زهنم رسید بیاید ازین به بعد کسی کتاب جالبی میشناخت توی هر زمینه ای(روانشناسی و فلسفی معرفی کنه به بقیه که اگه خوب بود همه اسفاده کنند.
در این راستا منم کتابی رو معرفی میکنم که بدون اغراق سرآغاز یک تحول اساسی در زندگیم شد اون هم منی که زیاد به این حرفا اعتقاد نداشتم. اسم کتاب هست: 4 اثر از فلورانس اسکاول شین
بسیاری مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند.
پرل س. باک
دوست عزیز لطفا روانشناسی یا فلسفی بودن کتاب رو هم بگو کدوم هستش...
پیشاپیش ممنونم ازت.
زندگي مثل 1 كيك مغز داره ، كه دسته تقدير ، برش لحظه ها رو از اون جدا ميكنه . حالا مزه ي هر لحظه از زندگي به مزه ي مغزه اون برش از زندگي بستگي داره .اين تعريفي از زندگي بر مبناي شانس بود ، چون مزه ي برش هاي لحظه ها به شانست بستگي داره . ممكنه تلخ ، ممكنه شيرين .
بله حتمانقل قول:
دوست عزیز لطفا روانشناسی یا فلسفی بودن کتاب رو هم بگو کدوم هستش...
پیشاپیش ممنونم ازت.
عذر میخوام که یادم رفت از اول به موضوعش اشاره کنم
این کتاب روانشناسانه است اما نه روانشناسی کلاسیک و آکادمی.البته از موضوعاتش هم میشه اینو فهمید. شامل:
بازی زندگی و راه این بازی
کلام تو عصای معجزه گر توست
در مخفی توفیق
نفوذ کلام
البته اینم بگم که این کتاب مثل کتابهای روانشناسی عامه پسند که روزی صد تاش داره منتشر میشه نیست و نویسنده ی اون(خانوم اسکاول شین) در این کتاب خیلی از معنویت و خداوند گفتند.
دو قدرت وجود ندارد، تنها یک قدرت هست: قدرت خدا. پس دلسردی نیز وجود ندارد و این اکتشاف یعنی شادی غیر منتظره.
فلورانس اسکاول شین
به نظر من بهتره به همراه معرفی کتاب به بررسی آنچه در اینجا بیان میشه نیز بپردازیم !
برای مثال :
نقل قول:
بسیاری مردم شادی های کوچک را به امید خوشبختی بزرگ از دست می دهند.
پرل س. باک
آیا این مردم به خوشبختی بزرگ خود رسیدند یا نه ؟
وقتی کمتر سزاوارم بمن مهر بورز،
آخر آن زمان نیازمند ترم
(ضرب المثل چینی)