w810 گوشی منه
بهش 9 می دم
خود گوشی که هیچی - خاطراتی که باهاش داشتم برام خیلی ارزشمندتره
یادش(گوشی و خاطره) به خیر
اما یه جا جام گذاشت و اون موقعی بود که به کامپیوتر وصلش کردم و بعد دیگه بالا نیومد
Printable View
w810 گوشی منه
بهش 9 می دم
خود گوشی که هیچی - خاطراتی که باهاش داشتم برام خیلی ارزشمندتره
یادش(گوشی و خاطره) به خیر
اما یه جا جام گذاشت و اون موقعی بود که به کامپیوتر وصلش کردم و بعد دیگه بالا نیومد
منم سامسونگ i8910 HD دارم
از 10 بش 9.99 میدم !
0.01 هم به خاطر نبودن زیاد بازی و نرم افزار !!!:10:
diamond 2 رو من بهش 9 میدم بخاطر فیلمبرداری و صدای ضعیفش به جز اینا عمرن عیبی داشته باشه
6220نوکیا
گوشی خوب بی دردسریه من 10 میدم
یو600 قبلا داشتم
فاجعس فقط قیافه داره 2 میدم کلا هی خراب میشه باید فلشش کنی هیچیم روش نصب نمیشه اما نمیدونم چراهنوزم دوسش دارم:40:
منم گوشی های مختلفی داشتم اما میخوام در مورد e65 م صحبت کنم: درسته دوربین خوبی نداشت ولی گوشی خوش دست و بی دردسری بود و واقعا من 2سال داشتمش و همیشه ازش به نیکی یاد میکردم...حالا هم w595 دارم(فعلا)گوشی بدی نیست اما اگر به کسی بر نمیخوره من از سونی اریکسون خوشم نمیاد و تازگی ها فقط عشق سامسونگ و آیفونم...
به e65 از 10 واقعا 9.5 میدم ...به آیپادم از 10 نمره 10 میدم
من تو اون 16 روزی که کوکی خدا بیامرز رو داشتم :دی خیلی ازش راضی بودم. بهش 9.5 میدم: نیم تا بخاطر محدودیت نرم افزاریش...:5:
منم به w580 خودم 9.6 میدم.:10:
W580:
سلام
من به گوشیم10میدم.
امکانات خیلی خوبی داره درواقع ازهمه نظرعالیه
KP500 Cookie :
یکی از بهترین گوشی های بازار در رنج خودش........بهش 9 میدم.........0.5 به خاطر کیفیت صفحه نمایشش (برا من حد اقل).......0.5 هم به خاطر ظرافتش (بخوره زمین فرت!)......
در کل خیلی خیلی ازش راضیم.......
من n93i. از 10 بهش 9.5 ميدم. واقعا عاليه و راضيم ازش!! 2 ساله آخ نگفته خدايي
این انجمن موبایل هم برا خودش داستانی شده ها!:10:
دیگه اینجوریش رو ندیده بودم!:46:
جالبه!:5::8:
خب منم به آیفون 3G S خودم از 10 ، 10 میدم!
چرا؟
این رو کسایی می فهمند ، که یا برنامه نویسند (البته در مک!)! و یا با آیفون زندگی کردند! نمی گم با آیفون کارکردند!(این دو تا خیلی باهم فرق میکنه!)
تازه من سیر تکامل گوشی هام اینجوریه :iPhone 2G -- > iPhone 3G -- > iPhone 3G S
جالبه نه؟؟؟ راستش برای خودمم جالبه!
خوب مثل اینکه زیادی حرف زدم!
بیخیال!
موفق باشید!
فقط هرکسی به گوشی ای که داره (میخواد 1100 باشه یا میخواد HD2 باشه! :دی) یه امتیاز بده که نشون بده گوشیش چقدر کارش رو راه میندازه....ممکنه یکی نمی خواد بیشتر از 110 خرج کنه بعد 5130 کارشو راه میندازه (یعنی بیش از اون کار نداره) خوب از گوشیش خیلی راضیه (بقیه پولش رو هم میذاره تو جیبش! :دی)......
مسئله ی Price/Performance رو هیچگاه تو هیچ معامله ای فراموش نکنید! بابت پولی که میدید چه گیرتون میاد؟!
LG KC910 RENIOR
من با توجه به خواسته هایی که از گوشی دارم بهش 9 میدم
معایب :
1-تاچ نه چندان جالب
2-بعضی مواقع اذبت کردن واسه نصب برنامه
مزایا
1-WIFI
2-GPS
3-دوربین عالی
4-اینترفیس فوق العاده روون وکارا
5-باطری خوب
:11:
سلام .
گوشی من Nokia 5800 Xpress Music
من از 10 بهش 9 میدم .
اون هم به خاطر دوربین نسبتا ضعیف و نداشتن FM Transmiter
وگرنه همه چی این گوشی عالیه .
کیفیت صدا
کیفیت تصویر
GPS
و ...
کلا از خریدش خیلی راضیم .
من n96 دارم از 20 بهش 18.5 میدم
دلیلشم:عدم وجود پوشش لنز دوربین، عمر باتری نسبتا کم، عدم امکان شارژ به وسیله درگاه USB، عدم امکان ویرایش پروندههای آفیس
اینم گوشی من samsung m8800 pixon
10 ---- 8
دوربین 8 = خیلی عالی
صدا = خوب
باطری = خوب
در کل گوشیه خوبیه :31:
من lg bl40 دارم (شکلات 2)
از همه لحاظ اوکی هستش ونمرش از:11: 10 ..... 10 :11:
سلام بر دوستان مهربووون :دی
گوشیه من دایموند 1 هست ولی چون به تازگی خریدم شاید نمرم زیاد واقعی نباشه به هر حال :
به خاطر عالی نبودن رزولوشنش( 640*480 ) vga و رام نسبتا کمش (256) 0.5 نمره کم می کنم !
به خاطر نداشتن جک 3.5 هدفون هم 0.5 نمره کم می کنم
مشکل دیگه ای به نظرم نمی رسه
از نظر مزایا هم می شه به طراحیه فوق العادش (به نظر من ) ، 4 گیگ حافظه داخلی ، agps ، wlan ، ویندوز موبایل 6.1 ، touch flo وباتری خوب (نسبت به پاکت پی سی ها) و... اشاره کرد
راستی به نظر من زیاد تاچش قوی نیست (البته همه تقریبا با این موضوع مخالفن :دی ) و تعداد رنگش هم 65000 تاست که خب کمه ولی اصلال محسوس نیست ! به خاطر این دو مورد هم 0.25 کم می کنم ...
پس در کل نمرش شد 8.75 :دی
موفق باشید
.................................................. ..
ویرایش :
راستی صداش هم خیلی ضعیفه (ولی کیفیت قابل قبولی داره ) هدفون خودش فوق العاده بود .....به خاط این هم 0.25
پس شد 8.5
سلام. به نظر من n78کامل ترین گوشیه.
fm transmiterداره که خیلی باحاله و سیستم عاملش هم که بیشترین برنامه ها براش نوشته می شه agpsهم داره و لنز دوربینش crl zeissهست که البته ازn73 خیلی قوی تره و در عرصه ارتباطات بی سیم خیلی موفق بوده تازه بسیار ارزون هست و سرعتش عالیه.خیلی ها از کیبوردش انتقاد می کنن،اما زود میشه بهش عادت کرد
من گوشیم ویوتی اسمارت هست.....بهش 9 میدم از 10.....به خاطر دوربین ازش یه نمره کم میکنم....چون مثل رنوار نیست! :دی غیر از این مورد خیلی ازش راضیم، اینترفیس عالی! صدای عالی! تاچ و صفحه عالی!
پی نوشت: در مورد باتریش زود قضاوت کردم، باتریش با استفاده ی من بین 3 تا 5 روز دووم میاره....که برای من مناسبه....:8:
بابا شماها چقدر جیگر دارین پول واسه گوشی موبایل می دیدی؟خیلی دلتون گندستاااا.بی خیال.بیشترین پولی که دادم واسه گوشی 30000 تومن بود اونم 1200.خیلی هم راضیم.چون میشه ازش به عنوان وسیله دفاعی هم استفاده کرد.بعدشم اون چراغش منو کشته.
نقل قول:
سلام.
آقا این باطریش که میفرمایید خوبه که ضعیفترین باطری تو تمام پاکت پی سی هاست تا جایی که خود HTC هم به این مورد اعتراف کرد و واسش باطری دوبل داد تو بازار.:31::11:
6220 دارم......خيلي خيلي راضيم..نمره 7 هم ميدم...اگه وايرلس داشت 9 ميشد...
درود بر دوستان
من N 95-8 GBدارم ، امتیازاته خوی داره 1.صفحه نمایش با اندازه مناسب ، 16.000.000 رنگ ، حافظه مناسب ، سرعت پردازنده ،
256 مگاهرتز ، دکمه های مناسب برای پیام ، من الان حدود 20 نرم افزار ، 15 بازی جاوا و 5 بازی N GAGE دارم ، 1 فیلم کامل با
فرمت MP4 دارم (Up In The Air جرج کلونی) ، و 1 روزو 12 ساعت اهنگ دارم ، با این همه هنوز یک بار هم هنگ یا ری استار
نکرده البته از تولیده قدیمیش هستش ، انتی ویروس نت کویین هم روش نصب کردم ، تا دلون هم بخواد عکس دارم ، شک نکنید
تو مدل های N بهترینه :11:
هرگز در مسیر پیموده شده گام برندارید،زیرا این راه تنها به همان جایی میرسد که دیگران رسیده اند
moto zn5 داشتم بهش از 100 نمره 90 میدم . خیلی گوشی با حالی بود
الانsamsung corby دارم . از 100 بهش 70 میدم اونم فقط به خاطر صفحه لمسیش /
به زودی میلستون یا backflip میگیرم :31::40:
بازگشت به موتورولا :11:
5800: از 10 نمره 6 میدم.
کیفیت صدا : خوب
بلندی صدا : معمولی
:کیفیت دوربین : بد نیست
: زیبایی : خوب
در کل نسبت به قیمت کمش خوبه.
N81: از 10 نمره 7 میدم.
کیفیت صدا : بد نیست.
بلندی صدا : خوب.
کیفیت دوربین : به نسبت 2مگاپیکسل بودن عالیه.
زیبایی : فوق العاده.
در کل مخصوصا به دلیل نصب انگیج و.... خیلی خوبه.:46:
من W910 دارم . ازش راضي هستم بهش 8.5 از 10 ميدم
-0.5 نمره به خاطر اينكه دكمه هاش كوچيك هست و يكم كار كردن باهاش سخته
-0.5 نمره به خاطر اينكه بعضي وقت ها هنگ مي كنه
-0.5 نمره هم به خاطر صداي ضعيفش هست
جت 8.................
t650 ...... 6.9
به خاطر صدا و کیفیت و بلندی صدا به خاطر دوربین و طراحی دکمه ها و طراحی دوربین و صفحه نمایش ...
لطفا پاک شود.............................
من ان 97 داشتم که فروختمش
از 10 هم بهش از نظر ظاهر 8 میدم اما از نظر باطن 4 بیشتر بهش نمی دم
LG KE990 Viewty
ظاهر : 8/10
عکسبرداری : 7/10
فیلمبرداری : 9/10
صدا : 9/10
تاچ : 4/10
باتری : 4/10
آنتن دهی : 10/10
ساپورت و برنامه : 7/10
کیفیت کلی ساخت : 8/10
گوشیه قبلیم الجی ویوتی :
طراحی 8/10
کارایی 6/10
دوربین 9/10
تاچ 4/10
سیستم عامل 2/10
باتری 3/10
گوشی فعلیم نوکیا 5530 :
طراحی 7/10
کارایی 8/10
دوربین 7/10
تاچ 9/10
سیستم عامل 8/10
باتری 8/10
nokia5700
من از 10بهش 9.5 میدم صداش که حرف نداره فقط حیف که وایرلس وجی پی اس نداره
نوکیا6220کلاسیک
من از 10بهش 7 میدم واقعا باتریش ضعیفه وصفحه کلیدش که دیگه نگو ونپرس اما دوربین عالیه
صداش هم همینطور خیلی واضح وبلنده
من به گوشی های خودم با توجه به پارامتر های زیر از 10 امتیاز میدم:
دیزاین،کیفیت ساخت،اینترفیس،آنتن دهی،باتری،کارایی،سرعت،صدا ،دوربین نمره می دم.
من گوشی های زیادی داشتم تا حالا،ولی با گوشی های زیر زیاد تو دستم بودن!
نوکیا:
6120classic
این گوشی هوشمند!،با وجود این که در زمان خودش امکانات خوبی رو تو ظاهر رژیمی اش جا داده بود نظر منو جلب کرد،ولی خیلی از گوشی های اون زمان سونی اریکسون عقب بود،در کل زیاد ازش خوشم نیومد و از سیمبیان متنفر شدم و این تنفر تا الان ادامه دارد!
دیزاین:6
کیفیت ساخت:6
اینترفیس:6
آنتن دهی:8
باتری:6
کارایی:6
سرعت:6
صدا:5
دوربین:3
8800
گوشی فعلی خودم،کاملا ساخته شده از فلزهای مرغوبو چگالترین و با کیفیت ترین گوشی جهان! ولی علی رغم مکانیزم عالی اسلایدش در باطنش هیچی نداره!!! جز یه شتابسنج که منم خاموشش کردم...
دیزاین:9
کیفیت ساخت:10
اینترفیس:3
آنتن دهی:4
باتری:5
کارایی:5
سرعت:5
صدا:5
دوربین:2
سونی اریکسون:
W700
من با این گوشی چشم بسته هرکاری می کردم،کلا گوشی ارگونومیکالی بود،ولی زیادی تو دست مردم بود!!!منم که دوست دارم چیزای تکی داشته باشم ردش کردم رفت،با وجود این که باهاش خیلی راحت بودم
کیفیت ساخت:5.5
اینترفیس:6
آنتن دهی:6
باتری:8
کارایی:7
سرعت:6
صدا:6
دوربین:3
K800
گوشی باکیفیتی که مثل مور و ملخ در برهه ای از زمان فروخته شد دوربینی بسیار عالی که اگه با فتوشاپ شارپنس عکسارو افزایش می دادید، دهنتون وا می موند ، ولی صدایی ضعیف داشت و در کل ازش راضی بودم،به دلیل اپیدیمی شدن میان مردم فروختمش....
کیفیت ساخت:7.5
اینترفیس:5
آنتن دهی:7
باتری:7
کارایی:7
سرعت:6.5
صدا:4
دوربین:5
اچ تی سی:
Touch diamond
مضخرفترین گوشی،کلا یه فید بک منفی از گوشی های لمسی و برند htcرو ذهنم گذاشت،
کیفیت ساخت:5
اینترفیس:2
آنتن دهی:3
باتری:3
کارایی:4
سرعت:3
صدا:3
دوربین:1
اگه بخوام گوشی بخرم،اول می رم سراغ سونی اریکسون و بعد نوکیا،سراغ برندهای دیگه نمی رم،با سامسونگ و موتورولا زیاد کار نکردم،یه مدتی هم یه گوشی ارزون قیمت ال جی داشتم که منو دیوونه کرد و اصلا سراغ این برند هم نمی رم.
من عاشق سونی هستم،
من اولش 6600 داشتم که بهش 5 میدم به خاطر هنگهای زیاد و کیفیت کم دوربینش...
بعدش نزول کردم شد 1100 که بهش 9 میدم چون واقعآ گوشی خوبی بود...
تا چند وقت پیش هم یکی از این k900 tv ها داشتم که:
به صداش 10 میدم عالی بود ...به دوربین عکاسیش 2 و فیلمبرداریش 1 میدم...به تلوزیونش هم 9 میدم...همه چیز این گوشی خوب بود به غیر دوربینش و سرعت کمش...در کل بهش 6 میدم...
من s8000 سامسونگ جت دارم
بهش از 10 هفت ميدم
اگه مشكل محدوديت اس ام اس بر طرف ميشد
و سيستم عامل داشت فقط نمرش 10 بود
به نظرتون به 6220 چه نمره ای باید داد؟
4 تاپست بالاتر !!!نقل قول:
به نظرتون به 6220 چه نمره ای باید داد؟
نقل قول:
نوکیا6220کلاسیک
من از 10بهش 7 میدم واقعا باتریش ضعیفه وصفحه کلیدش که دیگه نگو ونپرس اما دوربین عالیه
صداش هم همینطور خیلی واضح وبلنده