به به ، تازه فهمیدم برای چی نمیشه عکس ها رو دید!!!
دوست عزیز با هزار مکافات و زور ----- شکن عکس هاتو دیدم ، خیلی خوب گرفته شدن ولی خواهشن دیگه توو TinyPic آپ نکن...
به به ، تازه فهمیدم برای چی نمیشه عکس ها رو دید!!!
دوست عزیز با هزار مکافات و زور ----- شکن عکس هاتو دیدم ، خیلی خوب گرفته شدن ولی خواهشن دیگه توو TinyPic آپ نکن...
tinypic.com قیلتره ولی ------------- هنوز نیست
کی ف ی ل ت ر شده؟! چرا برا من ***** نیست؟! عجب...!!!نقل قول:
به روی چشم از حالا جای دیگه آپ میکنم، اینجا خوبه:
postimage.org
این که دیگه مشکلی نداره؟
ولي عكس ها واسه من مشكلي ندارن !!!
به نظر من بهتره توي free2upload.com آپلود كنيد !!! خيلي سايت خوبيه !!!
خیلی وقته دوست عزیز.نقل قول:
نمی دونم کار کدوم دانشمندی بوده...
هرجایی غیر از TinyPic.Com:31:...نقل قول:
نقل قول:سلام.نقل قول:
جاش اینجا نیست ولی ضروری دیدم این نکته ها رو گوشزد کنم که یه ماشین 28 میلیونی رو نمیشه با ماشینای بالای 100 میلیون و 150 میلیون و ... مقایسه کرد.
حتی مقایسه زانتیای 28 میلیونی با ماکسیمای 40 میلیونی کارزیاد درستی نیست ولی بازم با این حال اگه بخواییم مقایسه کنیم میبینیم که زانتیا در برخی موارد به وضوح برتره. از جمله در سیستم تعلیقی که زانتیا رو زانتیا کرده. در حالی که از تعلیق و هندلینگ ماکسیما انتقادای زیادی میشه. یا مثلا در مصرف سوخت.
:12:
آخه چطور؟!
من هم خیلیا رو دیدم که از هندلینگ ماکسیما بد بگن هم خیلیا رو دیدم که ازش تعریف کنن...
خودم تا حالا پشتش ننشستم ولی آیا واقعا مشکلی داره؟!
اگه داره چی هست؟؟؟
والا ما که مشکلی ازش ندیدیم خیلی هم خوش دست بود ولی چیزی که هست اولا با ورود سوناتا و کمری و امثالهم ماکسیما یخورده قدیمی به حساب میاد! دوما جمع و جور کردن عقب ماکسیما تو سرعتهای بالا 110 تا یکم سخته این چیزیه که اکثرا ازش ایراد میگیرن!نقل قول:
درسته !!! همكار بابامم كه ماكسيما داره همين حرف رو ميزنه !!! ولي من فكر كردم چرت و پرت ميگه !!!
البته خود من به شخصه از تنها ماشین 6 سیلندری که خیلی خوشم میاد ماکسیماست.نقل قول:
به هیچ وجه هم با سوناتا ، کمری و آزرا و غیره مقایسه ش نمی کنم چون معتقدم کلاس نیسان توو طراحی ماکسیما خیلی بالاتر از طراحی بقیه ی 6 سیلندرهاست.
این نظر شخصیه منه ولی با این صحبت هایی که در موردش میشه آدم یکمی دلسرد میشه...
با این تفاسیر حیفه که چیزی حدود 40 میلیون بابتش پرداخت بشه در حالی که میشه یه کارکرد تمیزشو گرفت.
درسته اما اگه یه بار تو سوناتا 6 سیلندر بشینی متوجه میشی که هیوندای داره پا به پای نیسان میاد!نقل قول:
البته خوب اگه بخوایم از نظر طراحی در نظر بگیریم بحث سلیقه پیش میاد!
سلام من تازه از سفر برگشتم...
به به بحث جالبی شده!!!!
یک جا دیدم نوشته بود جمع کردن ماشین توی سرعت 110 کیلومتر سخت هست!یکی به دلیل اندازه بزرگ ماشین یکی وزن آن
در ضمن ماکسیما فقط abs داره در مقایسه با آزرا یا مورانو ebd و esp دارن که پایداری بهتری دارن!
من با مورانو خودم توی جاده بودم و یک ماکسیما باهام کورس گذاشت اول توی جاده دوطرفه بعد توی بزرگ راه به جرات میتونم بگم اول توی کورس من بردم دوما توی شتاب اولیه مورانو در مقابل ماکسیما کم میاره و توی ثانویه خیلی بهتره مخصوصا به خاطر cvt بودنش هست!
حالا این دفعه پدرم با مورانو 2009 اومد این دفعه من پشت اون نشستم بامورانوی خودم کورس گذاشتم دیگه اینجا جالب بود که مورانوی خودم حرفی برای گفتن نداشت!
من که با هندلینگ ماکسیما مشکلی نداشتم!
پس در کل میشه باهاش کنار اومد...
بابا هندلينگش خوبه ولي نه براي جنگولك بازي !!! البته ببخشيد !!
راستش من یکبار با یکی از دوستا که ماکسیما داشت انداختیمش تو جاده
تنها مشکلش این بود که تو سرعتهای بالای 180 از صندوق عقبش صداهای وحشتناکی میاد(آدم احساس ترس میکنه)
دوستم میگفت باد میفته عقب ماشین,یعنی موقع طراحی متوجه این نکته نشدن یا مونتاژ ایرانی کار خودشو کرده
انگار شما فکر کردین ماکسیما واسه سرعتهای بالای 200 ساخته شده.جانم این ماشین واسه رده آدمایی پیری هستش که دیگه حال ماشین روندن ندارن فقط یه ماشین بزرگ و راحت با توان خوب میخوان تا راحت بدون هیچ فشاری 120 تا بره .واسه همین زیاد فکر اون سرعتها رو براش نکردن .
ولی در کل ماشین توی سرعتهای بالا پایداری نداره و به نظرمماشینه لشی هستش
راستی تاپیک کلی منحرف شد و تبدیل شد به بحث در مورد هندلینگ ماشینا .
میتونید یه تاپیک با عنوان تجربه های شخصی از ماشینهای خودتون بزنید اینطوری مشخصتر هم میشه .و دوستانی که نیاز به راهنمایی دارن میتون ازتون کمک بگیرن.
ممنون میشم اینطوری بهمون کمک کنید.
اصلا من با این حرفا که میگید توی سرعت بالای 180 صدا میاد و این چیزا رو ندارم یک چیزو بهتون بگم ماکسیما از مدل 85 به بالا دیگه ماکسیما نیست خیلی بد دیگه مونتاژ میکنن من هم 87 دارم و هم 86 که داشتم روی سرعت گیر های خیابان یا چاله ها که میرفتم همه بدنه صدا میداد!!!
من توی سرعت 235 هم هیچ مشکلی نداشتم!پایداری ماشین خوب بود چون ماشین بزرگ هست برای ترمز کردن یا جمع کردن خودش یکم سخت هست!
پسر دایی من که آمریکاست میگه از موقعی که این مدل ماکسیما عرضه شد دیگه توی آمریکا میگن ببر جاده ها بهش!
جنسیس 2009 هست که داره عرضه میشه حالا شما برید با ماکسیمای 2009 رانندگی کنید اون موقع میفهمید!
من با ماکسیمای 2009 هم رانندگی کردم اصلا خستگی نداره...(البته توی ایران نه)
منم به نظرم یک تاپیک جدا باز بشه خوبه....
در مورد اینکه واسه پیرمردا ساخته شده کاملا حرفتون رو قبول دارمنقل قول:
در مورد تاپیک مجزا هم اگه زحمتشو خودتون بکشین یک دنیا ممنون(انشای من اصلا خوب نیست)
:18:!!!نقل قول:
شوخی می کنی دیگه نه؟!
به هرحال نظرها بسیار متفاوته...
نه مجتبی جان اصلا این کلاس سدانهای لوکس متوسط واسه این سنسن یعنی افراد و خانوده هایی که پا در سنین میانسالی هستن واز نظر شغلی توی مراحل بالایی کارشون هستن یه ماشین جادار و مطمئن میخوان طراحی شده .البته یه کلاس پایینتر از این یعنی کلاس کمری و سوناتا تقربا برای افرادی با وضعیت در آمد خوب ولی سن کمتر و بالای30 سال طراحی شدن که خانواده نسبتا کوچکی دارن .
مجتبی کلاس بندی ماشینها و طراحیشون خیلی جرئیات داره.
مثلا مزدا 3 برای همون منظوری که شما میگی طراحی شده ماشین نسبتا ارزون و اقتصادی با کارایی بالا و ذات اسپرتی برای افراد یبکه تازه یه شغل مطمئن پیدا ککردن و در آمد متوسط دارن و سنشون هم بین 25-30 سال هستش .
در مورد تاپیک هم خودم یه کاری میکنم چشم میخوام قشنگ اینجا با کمک همتون نظم پیدا کنه.دوستان من خودم تو تی تی هم عضوم این نظمی که ما اینجا داریم اونا اونجا ندارن یعنی آدم گیج میشه از تاپیکا و بخشها.
از همتون ممنونم این پستها رو هم از فرشاد میخوام انتقال بده به اون تاپیک جدید .
دوستان من با فرشاد مذاکره کردم و.لی نتونستم قانع کنم که این تاپیک رو بزنیم و گفت امکان بی راهه رفتنش زیاده واسه همین فعلا همیجا به بحث ادامه بدین .
البته یه تاپیک قدیمی داشتیم در اینمورد من بازم مگیرم پیداش کردم میشم خاکروبیش میکنم پستا رو انجا انتقال میدیم شرمنده همتون.
ولی تجربه های نابی دارین دوستان و این از هر تستی بهتره از مجله گرفته تا برنامه تی وی.چون خودتون شخصا این تجربه ها رو دارین.
ممنون از زحمتت! اما من زیاد با تاپیک جدید زدن موافق نبودم! چون این تاپیک فقط واسه عکس نیست بیشتر واسه بیان تجربیات به همراه عکس ماشینهاست دیگه!نقل قول:
درسته اگر گالری عکس تنها بود توی بخش فتوشاپ بود دیگه!
این مورانوهای پارس خودرو به جای سنسور عقب قابلیت جلو و عقب کردن پدال گاز و ترمز رو گذاشته من با این مدل مشکل دارم به نظرم اصلا مورانوی پارس خودرو را نخرید!!
امروز هم دوباره بعد از مدتها پشت لکسس rx350 نشستم ولی به بعضی چیزها دقت کردم....
مثلا سرپیچ ها با سرعت بالا پیچیدن خیلی کار رو سخت میکنه کنترل عقب ماشین سخت میشه در ضمن آینه های بغل ماشین خوب نیست مثلا اگر بخوام آینه سمت راست رو نگاه کنم باید یکم بیام جلوتر!!!!!
در ضمن دستی کشیدن با مورانو هم بهتون پیشنهاد می کنم...
یک سوال دیگه هم یادم اومد!من قبلا بی ام و x3 داشتم توی سرعت بالا اتاق دچار تکانهای عجیب میشد!مثلا احساس امنیتش کم بود!!میخواستم بدونم بقیه هم همین مشکلو داشتند؟
ببخشید من واقعا متوجه منظورتون در مورد اینکه بجای سنسور عقب قابلیت جلو و عقب کردن پدال گاز و ترمز رو گذاشته نمیشمنقل قول:
میشه توضیح بدین,ممنون میشم
مورانوی وارداتی آزاد سنسور عقب داره ولی قابلیت جلو و عقب کردن پدال ها رو نداره مورانوی پارس خودرو به جای سنسور عقب این قابلیت تنظیم پدال گاز و ترمز رو گذاشته....
منو میبخشید ولی متوجه کاره این قابلیت نمیشم(این قلبلیت چطوری جای نبود سنسور دنده عقب رو تو ماشین پر میکنه؟ )
منظورتون کروز کنترلر که نیستش
مورانو وارداتی هم قابلیت جابجایی پدال رو داره فقط تو رده تجهیزاتی s این قابلیت رو نداره!نقل قول:
جدا؟!
کدوم مدل این آپشن رو داره؟
نگاه کنید امکان داره یکی پاهاش دراز نباشه پاش به سختی به پدال گاز و ترمز میرسه دوتاذ کلید کنار صندلی راننده هست که پدال گاز و ترمز رو از پای راننده دور و نزدیک میکنه.........
ٍُl و le این آپشن رو دارن!نقل قول:
علي جان خيلي باحال بود !!!! ببينم اينا ميزارن بيا توي ايران ؟؟؟ الان قيمتش چنده ؟؟؟
نه عزیزم نمیزارن این مدل بیاد ایران خودرویی میتونه تو ایران پلاک بشه که بیش از 2 سال زیر مدل روز نباشه مثلا الان که 2009 هستیم تا مدل 2007 پلاک میکنن پایینتر نه اگر این مدل تو ایران وجود داشته باشه قیمتش بین 35 تا 45 میلیون هست
سلام...
یعنی میشه با 40 تومن اینو خرید؟!!
من مشتریم اگه هست
این یارو خیلی گرون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خخخخخخخخخخخخنقل قول:
به قول بچه های تیتی یکم باقالی بکاریم
مرسینقل قول:
اول اینکه مبارکه
دایل آپ:41:نقل قول:
دوم اینکه چرا یه عکس؟؟
سونی sony cdx-gt280sنقل قول:
سوم اینکه پخشش آلپاینه؟؟
شرمنده داش امیر هم هستیم چشم از این به بعد درستش میکنم :31:نقل قول:
چهرم اینکه : باز که تو سایز عکس رو بزرگ گذاشتی که( با اینکه 100% مطمئنم زورتو نمیام ولی )
چه فایده هیچ جا نمیتونم برم چون اگه گیر دادن نمیتونم درش بیارم چون نه سند دارم نه بیمه بقیش بماندنقل قول:
پنجم اینکه خدا رو شکر پلاک ماشینت هم رسید
و این برچسب های رو شیشه ( برچسب انرژی:2: و اون سفیده ) چجوری بکنم که جاش نمونه آها این چیز سفید های کنار در هم همینطور
یک چیز بگم بخندین مصرف رو زده رده D :2:
و در آخر ممنون از امیر جان
این عکسو میزارم خودتون حدس بزنید مال چه ماشینی هست؟!:دی
البته بازهم جاداشت ولی خب دیگه اگه بازم عکس میخواستم بگیرم الوداع.....کد:http://www.-----.com/images/yqrt4hdjz7i8ijd34n.jpg
ولی یکی از اصلی ترین معایب این ماشینو بگم
توی سرعت 220 کولر باد کاملا گرم میزنه(البته شاید متخصصین عمدا اینکارو کردن که اینطور نریم)
آخه من دور و بر همین سرعت ها میچرخم یکم بده
آخه تاجایی که میدونم میگن این مورانو فرشته نیسانه که از بدبختی نجاتشون داد
ولی موارنو 2099 و لکسس RX که داشتم تا 220 یکم کولرش اینطور نمیشد!
ولی توی اتوبان با یک سانتافه کورس گذاشتم من با کروز و accel هی میرفتم که خودش شتاب میداد به یک سربالایی رسیدیم که هر دو توی سرعت 180 بودیم هر دو در کنار هم که سانتافه کم آورد به عبارتی مورانو سانتافه رو خورد!
در ضمن اگزوز و بر و بساط اگزوزش هم خیلی پایینه
خب دوستان...نوبت من شد که عکسهای ماشینم رو بذارم اینجا:
هفته پیش من یه سفر کوچیک رفتم....ولی تو راه برگشت باهام تماس گرفتن و گفتن
آقا داداشت با ماشین زده به یه سانتافه:41: ...
رفتم دیدم ماشین اوضاعش اینه:
کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/tasadofff_2.JPG
این هم عکس سانتافه:کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/tasadofff_1.JPG
ولی زیاد ناراحت نشدم...چون صافکار نقاش آشنا داشتم و یه پولی هم برا پاجرویی کردنکد:http://sourenajan.persiangig.com/image/santafe.JPG
صندلیها گذاشته بودم کنار! رفتم پیش صافکاره و گفت 200 تومن هزینه داره!
سپر رو با سر سپر و پیچها خریدم و بردم پیشش!
کلا 250 آب خورد!و خسارت سانتافه هم شد 950 تومن که بیمه پولشو داد!
حالا که ماشین رو گرفتم مثل روز اولش شده!
این هم عکسها بعد از تصادف:
کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/salem_1.JPG
کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/salem2.JPG
کد:http://sourenajan.persiangig.com/image/jj.JPG
محتوای مخفی: مشخصات ماشین
سلام !
این رکورد من با پراید : 130km خیلی کمه ولی حال داد !
کد:http://img2.-------------/files/5ovpgx9w7dtqo3obo2a1.jpg
دیگه بالاتر از 140 با پراید یعنی مرگ ! وگرنه میرفتم ! ماشین هم سنگین بود نمیخواستم فشار بیارم ! بعد تو آزادگان بودم اونجام پر پلیس ! خوشحالم ! :دی
بابا پراید همچینم ترسناک نیست
بذارید یه عکس بذارم حال کنین
البته میدونم مربوط به گالری عکس نمیشه
ببخشید دستم لرزید توی این سرعت یه خورده سخت بود فرمان رو ول کردن
یه فیلم هم دارم شاید بعدا گذاشتم
فکر کنم بالای 170 باشه
البته 180 رو زدم ولی دیگه گوشی رو ول کردم و 2 دستی فرمون رو گرفتم که ببینم حس پرواز چطوریاست
راستی بچه ها کسی بلده چطور از شتاب گیری ماشین باید فیلم گرفت؟؟؟
سلام
با اجازه دوستان منم یه چند تا عکس از ماشین های الان و قبلیم می زارم
این عکس ماشین الان خودم و خانوادست
بی ام و 525 (پدرم)
بنز اس ال 350 (خودم)
بنز اس 350 (برادرم )
این دو تا عکس مال یک سال پیش همین موقع ها هستش
این ماشین حدود سه چهار سال پیش داشتم
عکسش هم صاحب قبلیش گرفته بود و گزاشته بود تو سایت خودرو ایران که منم از همون جا ماشین رو پیدا کردم و خریدم
من زیاد ماشین عوض کردم ولی با این 318 خیلی حال کردم
ایتم ماشینم سال 81 82 داشتم که همه جاش خورده بود
اون موقع خیلی بد رانندگی می کردم
فعلا این ها رو پیدا کردم
عکش بقیه رو هم پیدا کنم می زارم
سلام اشکان جان
SL350 شما چه مدلی هست؟