سلام
عکس داخل ورد رو چجوری میشه به عکس عادی تبدیل کرد ؟
Printable View
سلام
عکس داخل ورد رو چجوری میشه به عکس عادی تبدیل کرد ؟
اگر بخواهیم outlook برای کارهای شرکتی یاد بگیریم به صورت حرفه ای -منبع یا مرجعی یا کتابی میشه معرفی کرد -
منابع فارسی همه اش در مورد ست کردن اکنت جی میل روی آتلوک هستش. فکر کنم بهترینش این باشه که از منابع انگلیسی استفاده کنی. پیشنهاد من کتابهای MSPress هستش که انتشارات خود مایکروسافته.نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=0a51a28ab366a8fd&hl=en
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
دوست عزیز چیزی به ذهنم نمیرسه وگرنه خوشحال میشدم مشکلتو حل کنم.نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم بدونم چطوری میشه از مخاطبین وارد شده در outlook 2010 بکاپ یا نوعی پشتیبان بگیرم که بعدش قابل استفاده داخل سیستم دیگه ای باشه؟ (با تموم اطلاعات به طور کامل و بدون تغییر) راستش هرکاری میکنم نمیشه
نگشد نمیشه که ناراحت میشم:41:
دمتون هم گرم:40:
اکثر ایمیل های ارسالی از اوت لوک به اسپم طرف میره. دلیلش چیه؟
فایروالی چیزیم در کار نیست
نقل قول:
كسي نميدونه:41:
سلام
من در آتلوكم ايميلهام يا بعضي وقتا يه آدرس از ايميل ميره تو جانكم باسه درست شدنش چكار كنم
با سلام چند وقته وقتی میخوام آوت لوک رو باز کنم این پیغامو میده بعدشم وقتی dont send رو میزنم اون یکی پیغام رو میده. یعنی فقط تو حالت safe mode کار میکنه . آوت لوک رو از کامپیوتر پاک کردم دوباره نصبش کردم ولی درست نشد. دوستان کی میدونه مشکل از کجاست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخواستم بدونم میشه توی آتلوک کاری کرد که اجازه فوروارد کردن ایمیل رو برای کسی که ایمیل رو براش میفرستیم سلب کنیم. یعنی میخوام وقتی یه ایمیل برای کسی میفرستم طرف نتونه فورواردش کنه... میشه؟
مرسی
با سلامنقل قول:
خیر فعلا این کار غیر ممکنه.
اگه ما دو تا pc داشته یاشیم و بخواهیم تمام اطلاعات outlook دو pc با هم سینک شوند چه جوری میشه این کار کرد
فقط موارد زیر سینک بشوند و اصلا با قسمت ایمیل کاری نداشته باشیم
1- تقویم
2-contact
3-note
4-task
به مسیر documents -outlook files- رفته و فایل out look را کپی کرده و در کامپیوتر دیگری در همین مسیر قرار دهیدنقل قول:
سلام
من یه مشکلی با outlook دارم ، گفتم اینجا مطرح کنم ببینم نتیجه میگیرم یانه . اما اول یکسری مسائل رو بگم .
1- مشکل من هع م رو 2007 هست هم 2010
2- ویندوز رو عوض کردم و آفیس هم دوباره ریختم ولی حل نشد .
3- رو چند تا دستگاه در محل های مختلف با اینترنت های مختلف با ویندوز های مختلف (هم از نظر ورژن و هم اورژینال و کپی بودن) تست کردم . با 2 تا هاست مختلف هم این مشکل رو دارم
حالا مشکل : در حال دریافت ایمیل یکدفعه یک ایمیل میگیرم که نه اسم فرستنده داره نه آدرس ایمیل فرستنده و نه موضوع و نه هیچ چیز دیگه ایی . به محض دریافت این ایمیل بقیه ایمیلها رو دیگه دریافت نمیکنم . حالا جالب اینه که از اون به بعد هم دیگه هیچ وقت ایمیلهای قدیمی که قبل از دریافت این ایمیل بوده رو نمیگیرم و فقط ایمیل هایی که بعد از این اتفاق فرستاده شده رو دریافت می کنم . حالا اگه تعدادشون کم باشه که همه رو میگیرم و اگه ایمیلهای جدیدم هم تعدادشون زیاد باشه کمی رو میگیره و وسط کار دقیقا اتفاق بالا تکرار میشه و ....
در ضمن این ایمیل بی نام و نشون وقتی ایمیلهام رو از طریق webmail چک میکنم ، تو اینباکسم وجود نداره . یعنی من حدس میزنم این ایمیل تو کامپیوتر خودم ساخته میشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
1-یک اکانت جدید روی یاهو و جیمیل بسازید و دوباره چک کنید فقط قبلش از اخرین ورژن outlook مثلا از شرکت پ--ر--ن--د اخرین ورژن ان بگیریدسعی کنید از ورژن 14.0.6023.1000 استفاده کنیدنقل قول:
2-کامپیوتر خودتون یا بقیه انتی ویروس اصلی داشته ؟- سعی کنید از انتی ویروسی که mail giurd داره استفاده کنید
3-فقط دو تا office روی یک ویندوز نصب نکنید
سلام
1- چه جوری میشه یک دیکشنری خاص مثل لانگمن رو به اتلوک اضاف کرد ؟
2- روی سیستمم آنتی ویروس نود 32 نصبه ، هر ایمیلی که با اتلوک میزنم ، پایین هرکدوم یه پیغام مینویسه که ایمیل شما با نود 32 چک شده .... باید چکار کنم تا اون پیغام نیاد ؟
3- وقتی میخام متن یه ایمیل رو چاپ کنم فقط سه تا گزینه در اختیار میزاره یا تمام صفحات یا صفحات فرد و یا صفحات زوج .... اگه یخام یه صفحه به خصوص رو چاپ کنم باید چکار کنم ؟
دوستان یه ایمیل یاهو دارم الان میخوام برای OUTLOOK 2010 تنظیمش کنم ولی به هیچ وجه نمیتونه به سرور یاهو وصل بشه در صورتی که به سرور جیمیل وصل میشه !
تنظیمات خاصی داره برای یاهو ؟
با سلام من آدرس gmail برای outlook2007 تعریف کردم.اما عملیات send\recive با مشکل مواجه میشه وپیغام خطا میده چه طوری این مشکلو میتونم حل کنم.:worried::question:
بعد اين همه وقت چرا جواب مارو نميدين اگر ميدونين بگين ممنوننقل قول:
من چطوری میتونم تمام ایمیل هایی رو که در outlook هستش export کنم؟ نمیخوام با عوض کردن ویندوزم اونا رو از دست بدم!
من SMTP را ایمیل شرکتی برای نصب می خواستم چگونه بدست بیاورم
سلام دوستاننقل قول:
1- این مشکل من هم هست کسی می تونه راهنمایی کنه
2- دکمه ایمپورت در آوت لوک 2010 من دو هفته است خاکستری شده و نمی تونم ازش استفاده کنم. کسی میدونه چطور باید دوباره اکتیوش کنم؟
ممنون از همه
سلام
من فایل های ایمیلم را در دو تا سیستم استفاده می کنم
نسخه اصلی روی یک سیستم قرار داره که ویرایش outlook آن 2003 است . من ایمیل هایم را روی آن مرتب می کنم . در این سیستم مشکلی با ایمیل هایی که موضوع آنها فارسی است ندارم ولی وقتی فایل آرشیو ایمیل ها را روی لپ تاپ منتقل می کنم یوضوع ایمیل ها در صورت فارسی بودن به صورت بهم ریخته نمایش داده می شود و قابل خواندن نیست. ویرایش outlook رو ی لپ تاپ 2010 است. برنامه فارسی سازی office را هم از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم ولی مشکل حل نشد.
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
سلام دوستان میه مشلی دارم که نیاز به کمک فوری شما دارم
من ویندوزم دچار مشکل شده بود اومدم توی فولدر document & setting افولدر مربوطه به یوزر خودم رو پاک کردم(یوزر تحت دومین) و مجدد بااون بوزر لاگین کردم و فولدر یوزر مجدد ساختهشد بعد از این کار برنامه outlook ام رو باز کردم دیدم تنظیمات account ایمیلم همه ریده و من کلی ایمیل مهم توش داشتم..دوباره اکانت و توش تعریف کردماما ایمیل های قدیمی ام هیچکدوم توش نبود..چطور میتونم اونها رو برگردونم؟
سلام به همگی
بچه ها من از Microsoft Outlook 2010 استفاده میکنم می خواستم ایمیل یاهوم رو وارد کنم که نشد نمیدونستم مشکل از Yahoo هستش وگرنه تنظیمات server رو manual نمی کردم!! ...این وسط نمیدونم چی کار کردم که الان هر وقت میام outlook رو باز کنم بعد از دوساعت فکر کردن پیغام میده که "the connection to the microsoft Exchang is unavailable.outlook must be online or connected to complete this action"
که وقتی اونو ok میکنم میره تو بخش :microsoft exchange server و :Mailbox که من نمیدونم باید چی کار کنم!!!
اون رو هم که ok میکنم پیغام میده که نمیتونه outlook رو باز کنه !!!
کسی هست که بتونه راهنماییم کنه که دیگه مجبور نشم ویندوز عوض کنم ؟؟؟؟؟!!!!!!!!
سلام
دوستان گرامی روی یک سیستم Gmail روی آوت لوک، تنظیم شده بود و ایمیل ها دریافت میشد
من ویندوزش رو عوض کردم و قبل از تعویض ویندوز، فایل مربوط رو هم برداشتم
بعد از نصب اومدم جیمیل رو روی آوت لوک تنظیم کنم، که به صورت اتوماتیک اکانت جی میل رئ ست کردم و خودش اومد یک فایل جدید هم درست کرد و فایل قدیمی من که ایمیل ها روی اون بودن، بی استفاده موند!
و برای رفع مشکل اومدم که اکانت رو به صورت دستی تنظیم کنم و هنگام تنظیمات فایل دیتا قبلی رو هم به نرم افزار بدم ولی این قابلیت فقط در حالت pop3 فعال بود اما جی میل از IMAP استفاده میکنه و این امکان رو نداد!
حالا مجبور شدم در آوت لوک 2 قسمت داشته باشم، یکی مربوط به آرشیو ایمیل های قدیمی و یکی هم که هنگام ساخت اکانت جدید ایجاد شده!
برای رفع این مشکل چه باید می کردم؟
یک مشکل مهم تر
موقع سینک کردن اکانت این ارور داده میشه
Your IMAP server closed the connection
system error m43f129932wed.163
Protocol: IMAP
server: imap.gmail.com
port: 993
error code: 0x800CCCDD
چه باید کرد؟
کسی می دونه؟
ممنون
با سلام
آیا روشی برای sync کردن تقویم و task در اوت لوک وجود دارد؟
در ضمن دوستان حتما تفاوت import & export و synchronize رو میدونن. من هدفم sync شدن با مثلا ایمیل هاتمیلتون هستش که در نتیجه اوت لوک سیستمتون در خونه پس از sync شدن با اون، مشخصات تقویم و وظایفش همگام سازی شود. اصلا میخوام بدونم تو این عصر پردازش ابری مایکروسافت فکری واسه این کار داشته یا نه؟
با تشکر
سلام دوستان:40:
یه مشکلی که من الان دارم این هستش که outlook من هیچ ایمیلی رو باز نمی کنه، قبلا مشکلی نداشت.:41:
جدیدا یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم و درست کار کرد اما بعد از دوسه دقیقه به حالت قبل برگشت....:44:
کمک، چه کنم؟:45:
دوست عزیز لطفا مراحل زیر را انجام دهید.نقل قول:
من چطوری میتونم تمام ایمیل هایی رو که در outlook هستش export کنم؟ نمیخوام با عوض کردن ویندوزم اونا رو از دست بدم!
- On the File menu, click Import and Export.
- Click Export to a file, and then click Next.
- In the Create a file of type list, click Personal Folder File (.pst), and then click Next.
- In the Select a folder to export from list, click Contacts.
- If you have subfolders below the Contacts folder that you want to include, select the Include subfolders check box.
- Click Next.
- Click Browse, choose a location for the file, such as My Documents, and then type a name for your backup file, such as ContactsBackup.pst.
- Click OK.
- Click Finish.
- In the Name box, type My Contacts Backup.
- Type the encryption and password settings if you need them, and then click OK
دوست عزیز این حالتی که شما میگید یکی از این دو مورد باعث بوجود اومدن چنین مشکلی میشه !!نقل قول:
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مشکلی که من الان دارم این هستش که outlook من هیچ ایمیلی رو باز نمی کنه، قبلا مشکلی نداشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا یه بار پاکش کردم و دوباره نصبش کردم و درست کار کرد اما بعد از دوسه دقیقه به حالت قبل برگشت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک، چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. ویندوز شما بهم ریخته و باید عوضش کنید
2. ویندوز شما ویروس داره که باید از آنتی ویروس استفاده کنی و یا دوباره ویندوز عوض کنی.
فقط یادن نره که از contatc و inbox و send file بکاپ بگیری.
دوست عزیز آیا شما تو قسمت تنظیمات ایمیل به قسمت More settings رفتی ؟نقل قول:
سلام
دوستان گرامی روی یک سیستم Gmail روی آوت لوک، تنظیم شده بود و ایمیل ها دریافت میشد
من ویندوزش رو عوض کردم و قبل از تعویض ویندوز، فایل مربوط رو هم برداشتم
بعد از نصب اومدم جیمیل رو روی آوت لوک تنظیم کنم، که به صورت اتوماتیک اکانت جی میل رئ ست کردم و خودش اومد یک فایل جدید هم درست کرد و فایل قدیمی من که ایمیل ها روی اون بودن، بی استفاده موند!
و برای رفع مشکل اومدم که اکانت رو به صورت دستی تنظیم کنم و هنگام تنظیمات فایل دیتا قبلی رو هم به نرم افزار بدم ولی این قابلیت فقط در حالت pop3 فعال بود اما جی میل از IMAP استفاده میکنه و این امکان رو نداد!
حالا مجبور شدم در آوت لوک 2 قسمت داشته باشم، یکی مربوط به آرشیو ایمیل های قدیمی و یکی هم که هنگام ساخت اکانت جدید ایجاد شده!
برای رفع این مشکل چه باید می کردم؟
یک مشکل مهم تر
موقع سینک کردن اکانت این ارور داده میشه
Your IMAP server closed the connection
system error m43f129932wed.163
Protocol: IMAP
server: imap.gmail.com
port: 993
error code: 0x800CCCDD
چه باید کرد؟
کسی می دونه؟
ممنون
باید بری تو قسمت More settings و تو صفحه جدیدی که میاد تو منو بالای صفحه برو تو قسمت advance و تو قسمت server port number اولی ( POP3 ) بذار 110 و دومی ( SMTP ) بذار 587
و بعد برو تو قسمت منوی بالای صفحه تو قسمت outgoing server و یکبار دیگه اطلاعات اکونت ( username & pssword ) وارد کن.
احتمالا مشکلت حل میشه.
سلام
دوستان عزیز من چند تا خواسته دارم:
1- میخوام وقتی ایمیلی رو در خود جیمیل خوندم دوباره به عنوان نامه جدید تو اوتولاک نشون نده و بالعکس. (مهمه)
2- میخوام وقتی از توی اتولاک نامه ای رو به اسپم کردم اکانت جی میل هم اونو اسپم کنه
3-من یه ایمیل info دارم . زمانی که تنظیمات در اوتولاک وارد میشه ایمیلهای خیلی قدیمی و خوانده شده رو هم میاره (تو گوگل میدونم تنظیمش کجاست) چطور میشه طوری تنظیم کرد که ایمیلهای قدیمی رو نیاره؟
متشکرم
درود
چند سوال در Outlook 2010
سوال اول: چطوری میشه Outlook 2010 را تنظیم کرد تا تقویم هجری شمسی رو بهم نشون بده؟
سوال دوم: در پنجره های Appointment، Meeting و Event در دو فیلد Subject و Location نمی توانم فارسی تایپ کنم و حروف بی معنی تایپ می کند راهی نیست که بشود در این دو فیلد فارسی هم تایپ کرد؟
سوال سوم: من یک آدرس جی میل را در اوت لوک 2010 تنظیم و استفاده می کنم آیا می توانیم یک آدرس جی میل متفاوت از آدرس قبلی و یک آدرس ایمیل در یاهو را نیز به برنامه اضافه کنم (روی هم سه آدرس ایمیل)؟
سپاس
نقل قول:
نیمه اول سوال سوم خودم رو به خودم جواب میدم که تونستم یه آدرس جی میل دیگه بدون مشکل و راحت درست کنم اما برای اضافه کردن یه آدرس ایمیل یاهو با وجود درست طی کردن مراحل به مشکل برخوردم و قبول نکرد. ظاهرا برای فعال کردن پروتکل POP3 باید با پرداخت پول و آپگرید از باکس ایمیل یاهو ارتباط بین اوتلوک و باکس ایمیلهای یاهو رو فراهم کرد. آیا اینطوریه؟ دوست من بدون مشکل و پرداخت پولی ایمیل یاهو رو در اوتلوک فعال کرده اما من نتونستم. اگه کسی کمکی می تونه بکنه ممنون میشم. :31:
برای فعال کردن تاریخ شمسی در Outlook 2007 باید چه کار کنم؟ آیا برنامه ای که رایگان باشه برای این کار وجود دارد؟
سلام دوستان ایا راهی هست که وقتی برنامه اوتلوک باز نیست ایمیلی میاد هشدار بده؟
من مشکلی دارم با Microsoft Outlook 2007 وقتی که mail میزنم و وارد sent میشم، اسم خودمو میزنه بجای اینکه اسم طرفی که براش email زدم نشون بده؟
من هر کار میکردم نمیتونستم اکانت یاهوم رو توی outlook اضافه کنم که بعد از خوندن این تاپیک فهمیدم یاهو رو نمیشه اد کرد...ولی آخه مگه یاهو از گوگل پایین تره که نمیزاره همچین کاری کرد باهاش؟!
من قبلا با mozzila tounderbount هم سعی میکردم کار کنم ولی اکانتو رو نمیگرفت که فک کنم اینم بخاطر همون مشکل یاهو بود ، که من اون موقع فک کردم مشکل از نرم افزار بود...
حالا میشه توی اتلوک کاری کرد ایمیل ها رو جای دیگه ذخیره کنه( جایی به جز جایی که ویندوز نصب شده) توی بقیه ی نرم افزار های آفیس من جایی که فایل رو سیو میکنه عوض کردم ، ولی توی اتلوک هرچی گشتم پیدا نکردم....کسی اطلاعی داره چطور میتونم درستش کنم؟!
اصن این نرم افزار ایمیل ها رو دانلود میکنه یا ؟!
مثل همون سایت یاهو هستش یا فرقی داره؟! نمیخوام الکی فضای هاردم پر بشه!
متشکر
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟ ارزش داره همه ی ایمیل هامو جی میل کنم یا نه؟
برام مهمه که الکی فضای درایو ویندوزم پر نشه...درایو های دیگه اشکالی نداره به اون شکل
چجوری میشه محل ذخیره رو تغییر داد؟!