نقل قول:
در مورد نور متوجه شدم
چند بار که عکس گرفتم دستم اومد
مرسی
اما در مورد حرف ی
به همون صورت جدا مینویسه
ورژن 10e هم هست
نقل قول:
در مورد نور متوجه شدم
چند بار که عکس گرفتم دستم اومد
مرسی
اما در مورد حرف ی
به همون صورت جدا مینویسه
ورژن 10e هم هست
الان ورژن 10f خیلی وقته که اومدهنقل قول:
برو گارانتی اون رو بریزن مشکلت حل میشه :46:
باتری این گوشی چقدر شارژ نگه میداره
تو صفحات قبلی دیدم در حالت استفاده زیاد تا 3 روز نگه میداره
ولی برای من در حالت معمولی یک روز و نیم نگه میداره
یعنی مشکل داره؟
گارانتی پارس کامتل هم هست
فکر میکردم فقط سونی اریکسون و نوکیا باتری تقلبی دارن
ببین من رم توشیبام رو رو N82 که بیت ریت ویدیوش 3000 کیلوبیت در ثانیهس گذاشتم و بدون مشکل فیلم برداری کردم چه طوره سکرت که بیتریتش نهایت 2000 هست تیک میزنه.در ضمن من رمم تو رم ریدر 7Mb/s سرعت دارهنقل قول:
دوما تو کامتل که بودم این مشکل رو گفتم به اون خانوم گفتم مشکل از چی هست از رمه گفت نه گفت چون گوشی اطلاعات زیادی رو پردازش میکنه همینجوری:18::18::18:طبیعیه
سوما الان رم رو با آداپتور انداختم تو دوربین کانن ام یه دقیقه باهاش فیلبرداری کردم (رزولوشین VGA) شد 100 مگ هیچ مشکلی هم نداشت
بیاین به جای اینکه صورت مساله رو پاک کنیم اونو حل کنیم
نقل قول:در مورد حرف ی راستش من اس ام اس فارسی نمیدم ولی یه خانومی در این رابطه اومده بود کامتل بهش گفتن زبون نوشتن رو بزار رو عربی تا ی رو درس بنویسهنقل قول:
در مورد فریمور وقتی گوشی رو بردم کامتل 10e بود وقتی گوشی رو هم گرفتم 10e بود :41:
استفاده زیاد همون 1 تا 1.5 روزنقل قول:
استفاده معمولی 3 روز
ببین وقتی باتری پره باید خط اولت خیلی باتری نگه داره
آخه اینطوری که هی هر بار باید زبونو بذاری رو عربی دوباره بذاری فارسینقل قول:
چون عربی که پ ژ گ چ رو ساپورت نمیکنه
نقل قول:
تو صفحه های قبلی دوستان گفته بودن با استفاده کم حتی تا 1 هفته هم نگه میداره !!!
1 تا 1.5 روز که خیلی کمه
جمله آخر رو متوجه نشدم
"ببین وقتی باتری پره باید خط اولت خیلی باتری نگه داره"
یعنی چی؟
یعنی اینکه گوشی نشانگر باتریش 3 تا خط داره مثلا خط اول 2 روز نگه میداره خط دوم 1 روز خط آخر 2 ساعتنقل قول:
نسبتش تقریبا اینطوریه
من گوشی 5 شنبه صبح شارژ کردم (البته هنوز داشت شارژ میکرد که کندم از شارژر) چند دقیقه مکلمه و چند تا SMS با 20 دقیقه هم ویدیو با فلش یه خط کم کرده تا الان و 2خط داره
نقل قول:
من با شما شرط میبندم که گوشیت با رمت مشکل داره
عزیز من این رو خیلی امتحان کردم
به این قضیه ایمان دارم
نه اینکه رمه شما مشکل داشته باشه
نه
گوشی های ال جی واسه فیلمبرداری رمه سرعت بالا میخوان
اصلا اگه خواستی یه روز یه جا قرار میذاریم شما با رمه من تست کن
من با رمه شما :10:
اون خانومای تو کامتل رو ولشون کننقل قول:
من خیلی باهاشون حرف زدم
اکثرا سواد گوشی ندارن
بهشون گفتم آدمای عاقل توی سایتتون بخش ساپورت بزارین،توضیح بدین که تیک فیلمبرداری ناشی از رمه،نه گوشی ،نه نرم افزار و نه....
که انقد بیخود اینجا درگیری نشه
شما باید یه بار بری اختصاصا واسه عوض کردن ورژن SW
بگی من ورژن 10F رو میخوام
رمت کلاس چنده؟نقل قول:
قبوله رمو بیار تست کنیم یه بستنی مهمون من:10:
راستی از مجتبی خبری نیست؟
رم ها از 4 گیگ به بالا کلاسشون مشخص میشه
نمیدونم مکلاس این چنده
چون 2 گیگه
اما هروقت خواستی بگو میارم بتستیم ×!:10:
نه،غیب شده
برا من کلاس 4 هست یعنی حداقل 4 مگ در ثانیه اطلاعات ترنسفر میشه (طبق اطلاعات کاتالوگ توشیبا )نقل قول:
کجا میشنی؟PM بده
منم می خوام سکرت بخرم /:5:
کسی قیمت اواسط اسفند 88 رو داره چنده ؟:11:
فیلمبرداری این گوشی چطوره؟واقعا بد هست؟
برنامه گوگل مپ داره؟اگه نداره میشه روش نصب کرد؟
از معایبش بنویسید
امشب من رفتم گرفتم.فعلا که گذاشتم تا صبح شارژ بشه.
از لوازم داخلش بذارید بگم
یه کارتن خوب و خشکل با تمام لوازم به جز مموری کارت فقط بگم هندسفریش دو تیکه و از این لوله ای ها هستش که توی گوش میره و قابلیت کم و زیاد کردن گوشی رو داره.
رنگ مشکی با حاشیه طلایی قیمت 200 با گارانتی دو سال کامتل
چند روزی نبودم الان تازه برگشتم.
میخوام یه کوچولو در مورد سکرت بگم.ایشالله مطالب تکمیلی رو بعدا میگم
لحظه ی اول که گرفتم بین رنگ نقره ای و طلایی مونده بودم من نقره ای خوشم اومده بود و داداشتم طلایی .اما نمیدونم چرا طلایی گرفتم اما بازم میگم نقره ایش خیلی خوشکلتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی مغازه که کار میکردم کار کردن با کلیدهای لمسی چهارجهتش واسم سخت بود.قبلا یو600 سامسونگ هم داشتم اما چهار جهتی و کلید وسطش لمسی نبود.
اما الان کاملا مسلط شدم.البته موقع خرید دلم بدجوری پیش 7350 بود اما فقط از نصب نرم افزار میترسیدم.قیمت اون هم 200 بود.
خب بگذریم گوشی رو گرفتیم. ظاهر خوبی داره.کار کردن با کیبوردش عالی هست و جون میده واسه پیامک بازی.
در مورد دوربینش بگم که من نمره ی متوسط به بالا میدم.از ویوتی و 850 بهتره.از کا850 و سی902 که خیلی بهتره.
اما بدیش اینه که به لرزش دست خیلی حساسه و وقتی توی نور کم هستی و فلاش میزنه عکس خوب نمیگیره و من ترجیح میدم که فلاشش رو خاموش کنم.
فیلمبرداریش هم متوسط به بالا در حد Vga میگیره.
در مورد نصب نرم افزار هم باید بگم که هر چی دادم قبول کرده و مشکلی نیست.
اما در مورد باتری توی این چند روز خوب دقت کردم.شب اول تا صبح گذاشتم شارژ بشه.
با استفاده ی معمولی دو روز جواب میده.یعنی حدود 20 دقیقه با هدفون اهنگ گوش دادن و 10 دقیقه با اسپیکر.
حدود 15 دقیقه هم بازی کردن- و 20 تا پیامک و حدود 30- دقیقه مکالمه.توی این مدت یه کم هم به گوشی ور رفتم.
دیروز هم با استفاده ی حدود 45 دقیقه اهنگ با هدفون- حدود 25 دقیقه با اسپیکر با صدای متوسط-حدود یک ساعت بازی کردن.10 تا پیام فرستادن و حدود 90 دقیقه مکالمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و کمی ور رفتن یک روز دوام اورد.
در کل نمره ی متوسط میگیره و از گوشیهایی مثل کا800 و دبلیو910 کمی پایینتر.
صدای مکالمه با این گوشی کاملا وضوح و شفافیت خوبی داره مثل سایر گوشیها.
در مورد صدای اسیپکر صداش متوسط هست مثل گوشیهای سونی اریکسون تقریبا اندازه ی کا770 اما وضوحش از کا770 بهتره.تنظیمات اکولایزرنداره. و صدای هدفونش و به سونی اریکسون نمیرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هندسفری خودش دو تیکه هست و با هدفون های واکمن سونی و کریتیوی که من گذاشتم خیلی بهتر شده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاور باتریش هم خیلی خوبه و راحت باز میشه و مشکلی نیست.
در مورد عکساش بگم که توی بیرون نویزش خیلی خیلی کمه و میشه گفت نداره اما به نظرم یه کم کمرنگ هستش البته به رنگ طبیعی نزدیکه.
نمیدونم این گوشی سنسور تنظیم نور داره یا نداره اما من که خیری ازش ندیدم.بهتون بگم بهترین سنسور تنظیم نور روی گوشیهای سونی اریکسون هست.
بازی های شتاب سنجیش هم خوبه و من باهاشون خوب سرگرم میشم و حدود 6 تا هست.
یه چیزی بگم باورتون نمیشه من تا دو سه روز اول نمیدونستم این گوشی در بعضی موارد صفحه نماییشش لمسی میشه.درست بالای دکمه ی سویچ کردن برنامه ها که در سمت راست هست یه دکمه هست به نام تاچ مدیا با فشار دادن اون صفحه نمایش لمسی میشه و یک منویی باز میشه که شامل پنج قسمت هست
موزیک-عکس-سند-بازی شتاب سنج خود گوشی-رادیو که خیلی خوشم اومد و کاربردی هست.
در مورد برنامه ی پخش موزیکش باید بگم که اصلا به واکمن سونی نمیرسه و واکمن سونی بهتره.
سرعتش هم خوبه و مشکلی در اون نیست.
فیلم های دایویکس رو هم پخش میکنه همچنین ضبط فیلمشavi هست و اینچوری کمتر حجم اشغال میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از یه چیزش خوشم اومد.قابلیت بلک لیست هم توی این گوشی هست اینطور که شما قابلیت رد تماس دارید و کسانی که میخواهید تماسشون رد بشه در یک گروه قرار میدین و حالشون گرفته میشه که واسه من خیلی مفید و کاربردیه.
بنده با گارانتی دو ساله شرکت کامتل گرفتم توی پکش هم همه چیز بود غیر از مموری کارت و هنوز مموری نخریدم.
--------------
ویرایش :
روی هدفونش تنظیم صدا داشته که اون روز اول متوجه نشدم.هدفونش واقعا با کیفیته و هم بلنده.
سلام دوستان
توضیحات جدیدی میخوام بدم شاید هم بعضی از گفته های پست قبلیم اصلاح بشه.
درمورد صدای توی هدفون اول نمره ی خوبی بهش نمیدادم چون اکولایزرش رو ندیدم.چندین اکولایزر داره که من روی راک گذاشتم و به شدت صدا با کیفیت تر و بلند تر شده.اگه روی فول باس بذارید دیگه خیلی باسش بیشتر میشه.
و با کا770 که هدفون واکمن روی اون بود مقایسه کردم و صدای سکرت بلندتر و با باس بیشتر پخش میشد.در مقایسه با دبلیو910 هم صدای بلندتری هم داشت.
در مورد صفحه نمایشش باید بگم دو تا تم داره -سفید و مشکی که سفیدش قشنگتره.توی نور افتاب اگه مشکیش رو بذاری به خوانایی به شدت پایین میاد.اما روی سفید باشه خواناییش خوبه.
دوربینش وقتی عکس میگیری توی صفحه خیلی بد نشون میده و من احساس میکردم که واقعا کیفیتش پایینه اما وقتی روی کامپیوتر میذارم کیفیتش خوبه.
صداش از لحاظ کیفیت و همچنین بلندی چه در اسپیکر و چه در هدفون نسبت به کا770 و کا800 و دبلیو910 برتری محسوسی داره.
بلک لیست هم داره که خیلی به درد بخور هستش.
اگه وقت شد حتما عکس میذارم.
در مورد انتن دهی هم هیچ مشکلی نداشته و صدای طرف مقابل با وضوح کامل پخش میشه.
اگه سوالی بود در خدمتم
داري با اين گوشب غوغا ميكني ها!:46:نقل قول:
مرسی
خداییش از لحاظ امکانات خیلی خوبه حرف نداره. pdf هم انداختم با سرعت اجرا میکنه.همه ی نرم افزارهای جاوا رو هم اجرا میکنه
اما نمیدونم چرا به دلم ننشسته فکر کنم به خاطر این هست که داداشم انتخاب کرده و من خودم انتخاب نکردم چون میخواستم نقره ایش رو بگیرم.
حالا چند تا عكس با اين گوشيت بذار ببينيم چطوره؟نقل قول:
یه سایت واسه آپلود معرفی کنید تا اونجا آپلود کنم.
میتونی از imageup.ir استفاده کنی کاظم جاننقل قول:
عکس اولی مال ساعت 2 ظهر تقریبا مال امروز هستش که افتابی هست.
عکس دومی هم مال چند روز پیش هست صبح زود بعد از باران .که کمی هم هوا مه الود هست.
دوستان تنظیمات همه اتومات بوده .اگه بتونم iso رو تنظیم کنم شاید بهتر باشه اما متاسفانه بلد نیستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون . کاظم جان ورژن فیرمویرتون چیه؟ توی یه سری از فیرمویرها با ری استارت کردن کمرا تنظیمات ایزو دوباره میره روی اتوماتیک و باید دوباره تنظیم کنین. این طور که میدونم v10e بین همه ی فیرمویرها عکس های شارپ تری داره.
حالا نظرتون در مورد عکس ها چیه؟به نظر من که بین 5 مگاپیکسلی ها رده ی خوبی قرار داره.
من ورژن v10e روی گوشیم هست.
ايول بابا به نظر من تو نوع خودش بي نظيره:18:نقل قول:
من خیلی وقته به این تاپیک سر نزدم، مرسی zimka جان (اسمتون رو یادم رفت! :دی). اطلاعات خیلی خوبی دادید....
قابل توجه دوستان، نام تاپیک با اجازه از سروش عزیز و با کمک مجتبی جان (متولی تلگرافخونه :دی) عوض شد....
صداش که تو هندزفری حرف نداره تفکیکش از تمام گوشی هایی که داشتم(N78 , N85 , K750 , Viewty , W810) بهترهدر مورد دوربین هم میتونی فوکوس دستی بزارینقل قول:
کلید لمسی گوشی من دچار مشکل شده و اکثر مواقع کار نمی کنه، چاره ای یراش دارید؟ ممنون
با کمال شرمندگی باید بگم بدبخت شدید رفت؛ گوشی من دقیقا سر سال همین مشکل براش پیش اومد, الان که این کامنتو براتون میذارم، دقیقا 53 روزه (از 14 فروردین گوشی را بردم گارانتی) گوشیم دست کامتله و همین امروز (4/3/1389) و هفته ی قبل دوبار رفتم اونجا و باهاشون دعوا کردم و امروز با کلی سرووصدا بهم قول دادن تا شنبه بهم گوشی رو سالم تحویل بدن...نقل قول:
باید درب شرکت کامتل رو گِل گرفت
با سلام دوباره خدمت دوستان عزیز
بعد از یکسال داشتن این گوشی بهتر دیدم یه ریوییویی دوباره از این گوشی بذارمو بگم بعد از یک سال کارکرد این گوشی چگونه است.
همونطور که قبلا هم گفتم من دوتا گوشی ویوتی (KE990) و سکرت (KF755) را تقریبا پارسال همین موقع با گارانتی مزخرف پارس کامتل گرفتم. بعد از یکسال کارکرد تمامی مواردی که برای گوشیم پیش آمده را براتون مینویسم که دوستانی که قصذ خرید این گوشی را دارند اطلاع کافی از این گوشی داشته باشند...
مزایا:
1- کیفیت بدنه عالی و استحکام خوب در برابر ضربه؛
2- زیبایی و لوکس بودن گوشی با وجود قیمت پایین؛
3- پلیر خوب با کیفیت صدای عالی در هدفون؛
4- تاچ بودن دکمه های جهت نما و منوها؛
5- همانند بقیه ی گوشی های الجی، آنتن دهی قوی؛
6- حافظه پیامک زیاد (1000 پیامک)؛
7- دوربین خوب هم در حالت فیلمبرداری و هم در حالت عکسبرداری.
8- ساپورت کردن بعضی فایلهای جاوای بالاتر از 3 مگ (برعکس بقیه ی گوشی های الجی) مخصوصا رهیاب تهران؛
9- تعویض مموری در حالت روشن بودن دستگاه و حین کار.
معایب:
1- داشتن دو تم غیرقابل تغییر (بعد از مدتی خسته کننده میشود)؛
2- ماکزیمم 4 گیگ مموری را ساپورت میکند؛
3- کارکردن با دگمه ی فلزی وسط (OK) که بین صفخه تاچ است مشکل است؛
4- تشخیص چهره در حالت عکسبرداری ضعیف است؛
5- حرف "ی" در پیامک نوشتن فارسی جدا نوشته میشود (مثلا کلمه "بیست" را "بي ست" مینویسد)؛
6- تا دلتون بخواد دارای ایراد نرم افزاری (مهمترین ایراد).
عیوبی که در طی یکسال در گوشی بوجود آمد:
1- در هنگام نوشتن پیامک، اگر پیامی دریافت شود، پیامک را دیگه نشون نمیدهد؛
2- درحین مکالمه، در اثر نزدیک شدن صفحه ی تاچ بیش از اندازه به صورت، دکمه های تاچ فعال شده و خودبخود بعداز مکالمه خواهید دید که گوشی خودبخود وارد منوها شده و گاهی تا قطع کردن مکالمه هم پیش میرود!!!
3- در طول مدت استفاده، دقت تاچ پایین می آید و بعضی از دکمه های تاچ کاملا کارایی خود را از دست میدهد و حتی برای گوشی من، دکمه ی تاچ منوی خودبخود پشت سرهم عمل میکرد بدون تماس دادن انگشت به آن!!!
4- اگر در حین دریافت فایل از بلوتوث، انتقال فایل کنسل شود یا کسی با شما تماس بگیرد، فایل دریافت میشود ولیکن نشون داده نمیشود و توی حافظه داخلی ذخیره میشه وهیچ راهی برای دسترسی و پاک کردن آن ندارید چون توی منیجر گوش آن فایل نشان داده نمیشود و مشکل اصلی وقتی رخ میدهد که بعد از چند دفعه بوجود آمدن این پدیده، حافظه داخلی گوشی پر شده و دیگر نمیتوانید هیچ بلوتوثی دریافت کنید که در اینحالت راهی جز فلش کردن گوشی نیست!!!
5- اگر زیاد در حالت منو فارسی از گوشی استفاده کنید، گوشی بعد از مدتی هنگ میکند و پیامک ها بصورت صفحه خالی فرستاده میشود و فقط باید ریست فکتوری کرد و دوباره تنظیمات گوشی را بصورت دلخواه خود درآورد!!!
6- بعد از مدتی که حافظه پیامک زیاد شود ( از 600 به بالا)، سرعت خواندن پیامک ها پایین آمده و احتمال هنگ کردن گوشی بعد از پاک کردن یک پیام در میان پیامهای دیگر فراوان است که دراینحالت فقط باید باتزی گوشی را در آورد!!!
7- با خاموش روشن کردن گوشی، تنظیم محل ذخیره سازی از روی مموری به حافظه داخلی تغییر میکرد!!!
8- و دیگه یادم نیست، چون الان که این ها را مینویسم (4/3/1389) دقیقا 53 روزه که گوشیم توی شرکت پارس کامتله و هنوز بهم تحویل ندادن!!!
9- و اما گارانتی واقعا مزخرف پارس کامتل و خدمات آنها!!!
و اما نتایج اخلاقی:
1- من الان برگردم پارسال و دوباره بخوام یک گوشی بخرم، اصلا این گوشی را نمیخرم چون واقعا اعصابمو توی این پنج شش ماهه آخر بهم ریخته و گارانتی پارس کامتل هم که از اون بدتر...
2- در اولین فرصت بعد از تحویل گرفتن گوشیم، این گوشی را میفروشم و بجاش میرم 1100 نوکیا میخرم!!!
3- تاوقتیکه پارس کامتل نمایندگی الجی را دارد، با اینکه علاقه ی زیادی به گوشی های الجی دارم و الان ویوتی هم دارم، دیگه از گوشی الجی استفاده نمیکنم و به هیچکس هم پیشنهاد خرید نخواهم داد و همینطور هیچ گوشی دیگه ای از برندهای دیگر را با گارانتی پارس کامتل به هیچکس پیشنهاد نمیدم....
تا خراب نشده میخوام بفروشمش و به جاش یا سی 702 یا سی 901 سونی اریکسون میخوام بگیرم.
نسخه رهیاب تهران با بزرگنمایی با 6 درجه و اضافه شدن امکان جستجوی معابر و مراکز بصورت کامل
آخرین نسخه رهیاب تهران (فروردین 89) با شش درجه بزرگنمایی و امکان جستجوی معابر (حتی کوچه ها و بن بست ها) و مراکز مهم و امکاناتی جالب توسط شهرداری تهران آماده شده که حجم فایل 5.2 مگ می باشد و برخلاف بقیه ی گوشی های الجی که این برنامه را نمیتونن نصب کنن (چون حجم فابل بالاتر از 3 مگ هست)، این نرم افزار روی گوشی سکرت کامل نصب میشود (خودم تستش کردم).
لینک دانلود:
[PHP]http://map.tehran.ir/downloadapp.php?type=jar&ver=6z&file=TehranMap-1-0-1-6z.jar[/PHP]
البته یک نسخه ی 13.5 مگی هم دارد که فرقش با این نسخه، زوم 7 برابرش هست، ولی این نسخه ی 13.5 مگی روی سکرت نصب نمیشه.
به اين زودي ...نقل قول:
اي بابا...............
صدای شاتر دوربین رو چطوری میشه قطع کرد؟
نميشه:31::31: .بايد منتظر بموني شايد يه فريمور بياد واسش كه توش بشه اينكارو كرد كه بعيده همچين فريموري واسه اين گوشي بياد.نقل قول:
من يه مشكل دارم
حافظه داخلي گوشي پر پر شده ديگه پاك نميشه
يه بلوتوس 30 مگي واسم ميومد قطع شد از اون به بعد ايطوري شد
تمام حافظه گوشي پر شده هيچ فايلي هم ندارم روش كه پاك شه
فقط صدا هاي ديفالت هست روش
ميگيد چيكار كنم؟؟؟