نه من هم با شهاب موافق بهتره که موضوع مشخص بشه ولی زمان اصلی شروع مسابقه باشه برای بعد از عید... در ضمن من با اینکه پشت سر هم و بدون فاصله مسابقه برگزار بشه شدیداً مخالفم!!! چون خیلی یه جوری میشه!!! (تقریبا همونی که شهاب گفت)
Printable View
نه من هم با شهاب موافق بهتره که موضوع مشخص بشه ولی زمان اصلی شروع مسابقه باشه برای بعد از عید... در ضمن من با اینکه پشت سر هم و بدون فاصله مسابقه برگزار بشه شدیداً مخالفم!!! چون خیلی یه جوری میشه!!! (تقریبا همونی که شهاب گفت)
بچه ها من می خوام برم دانشگاه دیگه تا عید نمی تونم شرکت کنم.......... حالا هر چی صلاحه
به نظر من يه پروژه باشه خيلي خوبه..!! منظورم اينه كه موضوعي باشه و هر كس اون رو كامل اجرا كنه .!!
مثلا موضوع : مثلا يه كاراكتر عجيب..!! يا هر چيز ديگه... اين رو با فضا و تكسچر رندر و يك زاويه خوب ارائه بده..!! يعني يه پروژه كامل..!!
پیشنهاد خوبیه ولی نباید همیشه این جوری مسابقه برگزار بشه چون باز هم یه جوری میشه مسابقه!نقل قول:
به نظر من يه پروژه باشه خيلي خوبه..!! منظورم اينه كه موضوعي باشه و هر كس اون رو كامل اجرا كنه .!!
مثلا موضوع : مثلا يه كاراكتر عجيب..!! يا هر چيز ديگه... اين رو با فضا و تكسچر رندر و يك زاويه خوب ارائه بده..!! يعني يه پروژه كامل..!!
حالا علاوه بر این روشی که علی بی طرف! گفتن؛ من پیشنهادم در مورد مسابقه ی بعدی اینه که همه یه نمای 3d از اتاقشون بذارن البته با جزئیات و کامل!!! چون می خوایم یکی از اهداف مسابقه پیشرفت کردن و کسب تجربه باشه... حالا اگر ما بیایم با جزئیات کار رو ارائه بدیم این جوری روی خیلی مسائل (البته به نظر خودم) پیشرفت می کنیم...
فقط این مسابقه شاید یه ذره زمان زیادتر بخواد...
(مثل اون اتاق قشنگی که شهاب توی گالریش داره)
سلام.
یه پیشنهاد دارم: اگه ممکنه یه مسابقه هم واسه اونایی که تازه کارن بزارین با هدف یادگیری… چون کاراکتر ساختن برا اونایی که تازه شروع کردن خیلی سخته!!! میشه مسابقات در 2 یا 3 سطح برگزار شه…
نقل قول:
سلام
خوب ما از خیلی قبل تا الان داریم مسابقه بر گزار میکنیم
این اولین مسابقه ی کاراکتر توی یه سال قبله ( مسابقات داخلی )
همیشه موضوعات سخت رو انتخاب نمیکنیم
خوب منم موافقم موضوع مسابقات رو بالا پایین کنیم یکم..
یعنی مثلا یه مسابقه تو سطح متوسط...بعد مسابقه بعدی رو یکم حرفه ای تر..همینطوری سینوسی ...
ولی به نظرم تا بعد از 13 فروردین مسابقه نذاریم...آخه دم عیدی کسی وقت نداره فکر کنم...
لطفآ اینبار موضوع خودرو باشه ...
خوب منم با ساخت ماشین موافقم....
-----------
به نظرم یه ماشین با blueprint مناسب در نظر گرفته بشه و بهتری طراح و بهترین کار انتخاب بشه...
منم میگم ماشین
البته blueprint تنظیم شده باشه :دی
دیگه چی میخواید ... بستنی - آب پرتغال :31::31:نقل قول:
:31::31::31::31:نقل قول:
--------------------------------
یه نظر دیگه هم دارم :
اگه یا طراح پیدا بشه و یه طرح جدید بده که یه ماشین جدید بسازیم خـــــــــــــوفـــــــــ ــــــــــــــ میشه :31:
مث اینکه همه عشق ماشین کشتتشون
منم موافقم
هوس ساخت ماشین کردم
موضوع خوبیه...
به نظر من شما یه آبجکت آماده مثل ماشین بذارید و ما رندر کنیم...
هر کس بهتر رندر کرد
خب این که میشه مسابقه ی رندر گرفتن... البته برای تمرین رندر و پیشرفت توی این مورد فکر خوبیه...
عجب...ميخواين ماشين بسازين....؟؟
ايول..منم هستم....
آخ جوووون مسابقه !!! ( از تاثیرات دیدن امیر محمد )
خب به نظر من موضوع میتونه یه مکان مشهور مثل یه جای تاریخی یا دیدنی باشه . ( در کل نمای داخلی یا خارجی باشه )
ممنون
سلام به دوستان و همكاران در عرصه ي cg.
اوهو اوهو..
به نظر اينجانب اگر موضوع ساختن يه كاراكتر چهره باشه خيلي عالي ميشه,آخه خيلي ها تو ساختن اين جور چيزا مشكل دارن,اينطوري تمريني هم ميشه باسه همه.
دوست عزیز مسابقه ی قبلی هم چهره بود... دیگه خیلی تکراری میشه اگه پشت سر هم چهره بذاریم...!
موضوع مسابقه ي قبل رو نميدونستم اما اگه قبليش هم چهره بود اون موقع خيلي تكراري ميشد.
به حر حال نظرم رو گفتم و چه موضوع تغيير كنه چه نه من هستم.
والا من یکی که موضوع هر چی باشه هستم.
فقط اگه ماشین نباشه بهتره(توقع شنیدن این جمله رو از من نداشتین؟:دی)
والا از بس ماشین ساختم تو این چند وقته دیگه حوصله ماشین ندارم.
به نظر من یه تصویر رو بزاریم اینجا و همه اونو درست کنن.
البت باس یه تصویر درست حسابی باشه.
مثلا به نظر من یه روبات خوشکل چیزه بدی نیست...
البته گفتم که هر موضوعی بزارید ما هستیم...
فقط زود تر..
به نظر من یه بنای تاریخی باشه
بازم نظر جمع مهمه
مخالفتا بر ضد ماشین داره زیاد میشه..
خوب من میگم خلاقانه باشه..
تصویر نذاریم از روش بسازیم..
یا مثلا بنای تاریخی هم باز یه کار با مرجعه...
میگم اینبار یه کاری کنیم تکنیکی...کاری که هیچکس بلد نباشه ولی با یکم خلاقیت بشه انجامش داد....مثل انیمیت های پیچیده برای رشد یه جسم..یا یه همچین چیزی...یا یه جلوه ای از طبیعت که ساختش سخت باشه...
نمیدونم البته...نظر جمع مهمه....
برو دارمت....نقل قول:
این که میگی خوبه...
به نظر من یه طرح کانسبت رو بزاریم همه بسازنش...
والا هر چی باشه من که هســــــــــــتم تا آخرش
منم برام فرقی نداره که موضوع مسابقه چی باشه .... هر چی باشه ما هم پایه ایم...
خب به نظر من يه كمي از روي عكس ساخت و اينجور چيزا تكراريه و اينكه شبيه عكس بشه خوبه ولي يه مقدار موضوع مقايسه اي ميشه كه مخاطب زيادي نداره.
به نظر من بهتر مثلا يه مدل باشه و روي تكسچر يا ريگ يا رندر يا مثلا Vidio post همراه با جلوهاي ويژه باشه كه تمرين مناسب باشه.
منم موافقم..با هرچي..فقط از روي عكس نباشه...درضضمن..لطفا زودتر تا تعطيلات تموم نشده( نه كه من خيلي هم تعطيل نيستم :دي)
آقا منم هستم!!:5:
موضوع رو هم هرچی دوس داشتید باشه، شما راحت باشید واسه من فرقی نمیکنه!!!:3::21:
آخه در هر صورت من آخرم!!!!!!!!!:31::16:
سلام دوستان :)
ساله نو مبارک :)
من یه نظر دارم ...
به نظره من یه کلمه یا یه جمله یا یه بیت شعر بگید و هرکس از اون هرچی به ذهنش میرسه بسازه .....
مثلا" ''تنهایی'' . حالا هر چی که در این مورد آدم به ذهنش میرسه بسازه .
اینطوری هم تخیلتون قوی میشه هم تو 3d پیشرفت میکنین و هم کارها متنوع و جذاب تره :)
دیگه اینجوری سختی و آسونیه کار هم دسته خودتونه :)
.
.
.
من هم دهم به بعد میام ..... :)
سلام.
مي خواشتم به پست 147 اضافه كنم كه مثلا براي مسابقه ي تكسچر يه تاپيك باشه كه هركس با مشكلي در تكسچر مواجه شد يا در مورد يك ابزار يا چيزي توضيح خواست اونجا مطرح كنه كه هم مثلا همه بتونيم چيزهاي تازه اي ياد بگيريم و از تجربه ي همديگه استفاده كنيم و شايد بشه از اون تاپيك به عنوان يكي از بهترين مراجع آموزشي اون موضوع استفاده كنيم.
از وقتی که من یادمه هر بار موضوع مسابقه رو نظر سنجی میکردیم غیر از بار قبل آخر سر نتیجه گیری این بود که ما جنبه دموکراسی نداریم..چون هر کدوم یه نظر متفاوت داریم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب شاید مجبور شیم دوباره موضوع رو دیکتاتوری کنیم بدیم امین و هادی خودشون یه چیزی بگن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا به نظر من همین فردا مسابقرو شروع کنید دیگه...
به قول شهاب اینجوری کار ما راه نمی افته..
باس یه مسابقه را بندازید دیگه همه مجبورن با موضوعش کنار بیان :دی
من خودم که میگم کاراکتر باشه :دی چون خودم میخوام همین روزا یه کاراکتر بسازم :دی
سلام دوستان
نظر من روی ساختمان هست.البته نه معماری داخلی.
معماری خارجی یک ساختمان.
فکر نکنم تاحالا کسی روش فکر کرده باشه میتونه ایده ی خوبی باشه.
مثلا ساخت نمای یک قصر .
کاش تا عید تموم نمیشد یه مسایقه می ذاشتین بعدش دانشگاه شروع میشه کمتر فرصت میشه
ولی من فکر کنم بر عکس دانشگاه که شروع میشه و مخصوصا امتحانا بچه ها بیشتر میشینن پای کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی موافقم که حالا یه مسابقه شروع بشه..
مخصوصا ماشین..چون من دارم میسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقايون و خانوم هاي محترم هر كاري ميكنيد زودتر اين مسابقه رو راه بندازيد ديگه.
ميخوام ببينم قدرت رقابت دوستان در چه حده!
من منتظرما...
راستی جایزه ی دوره ی قبلی مسابقات چی بوده؟
رفیق 371 پست داری بازم از جایزه میپرسی؟؟؟؟خوب این مسابقات داخلی هستن و چون یه مقدار جنبه رقابتی دارن شما رو وادار به کار میکنن..کار بهتر از قبل و باعث پیشرفت میشن..
وگرنه جایزه ای در کار نیست...
نه جسارت نشه من فکر کردم رسمی و مال سایت هست
وگرنه ما که منکر اون نیستیم.
اقا عید تموم شد مسابقه رو بزارید.