تاپیکشو بزنید........................ منم پایه ام :8::8::8:
پسر عجب گرافیکیه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تاپیکشو بزنید........................ منم پایه ام :8::8::8:
پسر عجب گرافیکیه...
:19::19:فقط حتما به من هرطوری که میتونید خبر بدید...
تعداد بازدیدها زیاده ولی تعداد رأی دهنده ها کمه...
درود.
تاپیک بسیار جالبیست، برای اطلاع بیشتر و همینطور آگاهی از "مود" های این بازی، به سایتمراجعه کنید.کد:www.totalwar.ir/forum
با سپاس.
نقل قول:
درود.
تاپیک بسیار جالبیست، برای اطلاع بیشتر و همینطور آگاهی از "مود" های این بازی، به سایت
کد:
www.totalwar.ir/forum
مراجعه کنید.
با سپاس. :46::11:
از راهنماییت سپاس گذارم...
با استفاده از جاسوس (Spy) میتوانید به لشکرها، شهرها و دیگر موارد امپراطوریها به طور مخفیانه جاسوسی کرده و سرک بکشید:31:
توجه داشته باشید که جاسوسی یک جاسوس کار بسیار سختی است و ممکن است جاسوس شما کشته شود:41: برای این کار جاسوس شما حرفه ای تر از جاسوس مقابل باشد:21:
:20: تاپیک Empire Total War هم زده شد :20:
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=303529
در میدان نبرد وجود برف و گرما باعث میشود تا سربازان شما زودتر خسته شده و در نبرد شکست بخورند :41: به همین دلیل است که حمله به نواحی شمال در فصل زمستان و به نواحی جنوب در تابستان مناسب نیست.
کمانداران یکی از حیاتی ترین نیروهای پشتیبانی میباشند که قادر به پرتاب دو نوع تیر هستند. :21:
1. تیرهای معمولی: دارای سرعت پرتاب بالا (Fast Reloading) ولی قدرت تخریب کمی دارد.
2. تیرهای آتشین: سرعت پرتاب پایین (Slow Reloading) ولی قدرت تخریب بالایی هستند.
وسیله ای برای تخریب دیوار های نگی میباشد و تنها پیاده نظامها قادرند از آنها استفاده کنند.
استفاده از آن برای تخریب دیوار کمی طول میکشد ولی بسیار موثر و با تلفات کمتری رو به رو
هستید...:18:
همان منجنیق خودمان که دارای پرتاب دو نوع سنگ است.
1. سنگهای معمولی با تخریب کمتر ولی دقت بیشتر
2. سنگهای آتشین با تخریب خیلی بیشتر ولی دقت کمتر
:41: اگر مطالب کافی نیست بگویید تا توضیح دهم :41:
:46:
بازی استراتژیکیه خوبیه من بازی رو خیلی بردم جلو ولی بعد یه مدت بازی بسیار تکراری میشه.
نقل قول:
بازی استراتژیکیه خوبیه من بازی رو خیلی بردم جلو ولی بعد یه مدت بازی بسیار تکراری میشه.
بسنگی داره که از چه نظر بهش نگاه کنی...
من خودم یکبار خواستم با ترینر (Trainer) بازی رو پیش ببرم، دیدم که خیلی بازی مصنوعی و خسته کننده میشه و از هیجانش کم میشه...
بهترین راه برای خنثی کردن حمله سواره نظام استفاده از نیزه داران (چه نیزه بلند و چه نیزه کوتاه) میباشد...
صفحه ی قبل رو دیدم، لینک رو پیدا کردمنقل قول:
من این بازی رو چندین بار تا آخر رفتم!!!
فوق العاده شیرین هست.
الان هم سری جدیدش یعنی emipre total war رو نصب کردم.
برا اون بازی هنوز تاپیک نزیدین؟
برخی از امپراطوری ها هستند که سریع پیشرفت میکنند و اگر حواستان نباشد بسیار قدرتمند خواهند شد... که عبارتند از:
1. Egypt (مصر)
2. The House Of Scipii ( یکی از حکمرانهای رم )
3. The House of Brutii
4. The House Of Julii
5. Thrace
:26::: عید نوروز بر همه شما مبارک باد :::26:
فکر کنم دیگه با اومدن بازی Empire TotalWar دیگه هیچکس با این بازی حال نمیکنه...
دیگه هیکس به اینجا سر نمیزنه:29:..:45:.:37:
سلام. من تو اجرا کردن این بازی مشکل دارم.وقتی رو آیکن بازی کلیک میکنم با این پیغام مواجه میشم.
this application has failed to start becaused3dx9_40.dll was not found
در ضمن بازی ماله شرکته پردیسه
نقل قول:
گاهی اوقات این مشکل بخاطر کارت گرافیک هست که باید حتما DirectX رو یکبار بعد از بازی دوباره بریزی ولی گاهی اوقات بدلیل ویندوز این مشکل بوجود میاد که احتمال اولی خیلی بیشتره....
عبا سلام
من خیلی وقته این بازی را دارم و دارم باهاش حال میکنم
یادش به خیر من با کشور هایی از جمله :سه تا متحد اصلی و کارتا..ویونان تا کلی رفتم ولی چندین بر سیو هام پاک شدن.
ورودتون رو به تاپیک خوش آمد میگم، اگر خواستین میتونید استراتژی یا تاکتیک مدنظرتون رو تو این تاپیک بنویسید...
با تشکر...:11:
چرا دیگه هیچکس به این تاپیک توجهی نمیکنه....:41::41::41:
خوب بازی ببین مال کی هست.نقل قول:
نقل قول:
ولی به نظر من این بازی هیچ وقت قدیمی نمیشه... من الان دارم تلاش میکنم تا یک جوری این بازی رو هک کنم ( بعداً بیشتر توضیح میدم ) ..... فعلاَ................:11:
درسته این بازی هیچ وقت قدیمی نمیشود.
تاپیک قدیمی رو آوردم بالا، ببینم کسی هنوز این بازی را دارد یا خیر؟
و اگر کسی سوالی در زمینه ی چگونگی بازی کردن رم توتال وار داشت می تواند بپرسد.
اره هیچ وقت قدیمی نمیشه .من که هنوز دارمش .راستی اگه کسی اطلاعاتی در زمینه ی ه ک این بازی و ادیتش خواست در خدمتیم
اگر یک نسخه ی اورجینال گیر بیاری میتونی وارد دنیای عجیب و بزرگ مولتی پلیر این بازی بشی.
Xare جان، یادت هست چطوری میشد انیمیشن وقتی که جنرال وسط بازی کشته میشد اجرا نشه؟
نه شرمنده اینو یاد ندارم ولی اگه بخوای در زمینه ی ادیت نیروها و فکشنها چیزایی یاد دارم
من تونستم 3 تا Serial Number برای بازی بصورت Online پیدا کردم ولی نیاز داشت تا بازی رو Update هم بکنی که فقط روی نسخه اورجینال اجرا میشد که در نتیجه ===> Online بی Online :41:
ولی من درزمینه Networking و بازی بصورت شبکه تخصص دارم، میتونیم با هم کار کنیم :31:
------------------
نوت : راستی با تشکر فراوان از اینکه تاپیک رو بالا آوردی :11:
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
شما واردش شدی ؟ :18:نقل قول:
ما که نتونستیم :31:
مرسی، راستش من الان فقط آنلاین بازی میکنم و تو آنلاین اگه بازیتو مودینگ کنی چون یجورایی چیت حساب میشه نمیتونی با بقیه بازی کنی.نقل قول:
رفیق اول بازیتو نصب کن بعد آپدیتش به نسخه ی 1.5 بعد کرک بریز یعد وارد مولتی پلیر بشو بعد سریال بزن بعد وارد دنیای آنلاین میشی.نقل قول:
راستی یه چیز جالب، تعداد افراد بازی کننده ی روم بیشتر از مدیوال و امپایر است.
من الان دو سالی میشه وارد آنلاین شدم تو چند تا مسابقات بین المللی هم شرکت کردم، منتها هنوز مقامی کسب نکردم ولی تو دو تاش از گروهم بالا رفتم و تو یه مسابقه هم تا یه مرحله قبل از نیمه نهایی پیش رفتم :46:.
میشه لینک DL آپدیت بازی رو برای همه لطفا قرار بدی ؟نقل قول:
با تشکر :11:
این لینک آپدیت 1.3 :
این هم به 1.5 :
خیلی خوشحال میشم که دوستان ایرانی بیشتری رو در آنلاین این بازی مهیج و زیبا ببینم :10:.
درود
من Rome را روی نرمال با مصر 39 شهر گرفتم و وقتی شهر روم را گرفتم پولم همین طور منفی شد و 11 شهر مونده بود تموم بشه از نظر شما چرا این طور شد چون قبل از آن هیچ مشکلی نداشتم؟
:5: ممنون
درود.
به خاطر اینکه تراز مالیتون منفی شد، برای جبران این وضع باید ارتشتون رو کوچک کنید، مالیات بیشتر بگیرید و ساختمان های تجاری بیشتری رو در شهرهاتون بسازید.
مگه میشه مصر هم بشی؟ من که یادمه فقط سه تا گزینه داشت ، هر سه تاشم رومی بودن!!!