فتوشاپیه :5:نقل قول:
Printable View
فتوشاپیه :5:نقل قول:
سلام بچه هاااا چطور شده......؟ sorry اگه کیفیتش پایینه:40::40::40::40::40::40::40: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد نیست ولی جالب هم نیست
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
نه فتو شاپ نیستنقل قول:
فتوشاپ تمیز تر در میاره
فکر کنم پینته (paint) :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:
این لینک هاش که فی ل تر شدننقل قول:
میشه دوباره آپلودشون کنید؟
سلام ال 90 مشکی دارم چی کار کنم خوشمل بشه..مثلا مدل برچسب خوب داری براش که عکسشو بزارید بدم برچسب فروشی خودش اون طرح رو بزنه یا مثلا سپری یا چراغی که بشه عوض کرد ..خوشگل شه...کم هزینه فقط باشه...مرسی
سلام به بروبچ ال نودی!بچه ها تاحالا ال نود بارنگ سفارشی قررررمز دیدی؟؟؟به نظرتون خوشکله؟من فقط تواصفهان یکیشو دیدم اونم ازهمسایمونه!!!فک کنم اسپرت کردن اونم خوشگل بشه!
---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
ریه سوال هم داشتم!ما میخوایم ال نود صفر بخریم ولی میگند انگار از مدل 89 به اینور کیفیت موتورش همیچین تعریفی نداره و مدل 87 و 86 ازهمش بهتره!!!درسته یانه؟؟؟
هرچی از محصولات ایرانی میگیری از 89 قدیمیشو بگیر و نه جدید.به فک وفامیلا هم بگو اگه ماشین ایرانی میخاین 89 به قبل.اصلا جدید به هیچ عنوان توصیه نمی کنم.این حرف اخر من به شما دوست عزیز.نقل قول:
اینم 2 تا عکس ناززز
من شخصا تا قبل دیدن این عکس ها از تندر متنفر بودم ولی حالا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان میشه بگید این تندر رینگاش سایز چنده و فاق لاستیک چنده ؟!
چقدر از ارتفاع زده و اگه اینقدر ارتفاع کم شه خشک میشه ماشین ؟ و باید بریم سراغ استفاده از کیت های اسپرت ! (که خیلی هزینه داره )
و کلا این شکلی کنی چقدر خرج داره ؟ ممنون
لطفا دوستان کمک کنند
نقل قول:
رینگ 16 اینچ هست با لاستیک فاق 50
ارتفاع هم زده شده و اینکه خشک باشه یا نه دست شماست.
اگر فنر ها بریده بشن علاوه بر اینکه نرمی رو از دست میده خشک تر هم میشه و به زیرو بند آسیب میرسونه
اما اگر از کمک فنر های لوازمی استفاده کنید خیلی بهتره و ماشین نرمی خودش رو حفظ میکنه.
ممنون دوست من ، در مورد سپر و بقیه ی جزیاتش چی ؟! سپرش هم فرق میکنه ؟!! میشه همش رو توضیح بدین ممنون میشمنقل قول:
سپرهاش فابریک هستن فقط رنگشون کامل همرنگ بدنه شدهنقل قول:
یه بال هم روی درب صندوق عقب نصب شده
جلو پنجره هم عوض شده
نه محمد جان اگه دقت کنی سپر عقب فرق میکنه کاملا !! بعد واسه هم رنگ کردن سپر هزینش چقدره ؟ بدریخت نمیشه ؟نقل قول:
سپر عقب هم نگاه کنید بی زحمت ، فرق میکنه ! جریان سپر عقب چیه ؟ ممنون محمد جان
رنگ کردن هزینه سپر بستگی به نوع رنگ و چسبی که به کار میبرن همچنین اجرت کار نقاش داره.نقل قول:
اینجا نمیشه قیمت داد. اما یه رنگ معمولی سپر حدود 100 هزار تومن هست.
سپر عقب هم من که هرچی نگاه میکنم همونه اگر عوض شده باشه رو نمیدونم.
محمد این سپر عقبش لبه داره ! بعد یه تا خوردگی هم داره که لبه امتدادش از بالای اگزوز رد میشه ! اگه به سپر تندر نگاه کنی نه لبه داره نه این تا خوردگی رو !نقل قول:
فکر کنم زیر سپری گذاشته !
بله درسته زیر سپری گذاشته.نقل قول:
اما خیلی خوب کار کرده ماشین رو در عین سادگی اسپورت کردن و خیلی زیبا شده.
برای تندر در این حد اسپرت کردن فکر نکنم هزینه های آنچنانی داشته باشه.
محمد جان به نظر شما این کمک ها
واقعا اسپرت هستند ؟ ( خیلی ها میگن همون کمک های معمولی هستن که بریده شدن یا داغ شدن ... که به نام اسپرت میندازن به ملت ! ) از کجا بفهمم واقعا اصل هستن یا از همون تقلبیان !؟
این قسمت برجستگی وسط سپر دیفیوز عقبه که قیمتش زیاد نیست .نقل قول:
این سپر و عکس سمت راستی مربوط میشه به لوگان داچیا اسپرت که در پرتقال عرضه میشه .این مدل سپر با سپر اصلی ال90 فرق داره .
روی سپر عقب ال90 فقط میشه اون دیفیوز رو نصب کرد ولی اون برجستگی راهی جز عوض کردن با مدلهای سپر اسپرت نداره.
شما اینجور سپری دیدین تو بازار ؟نقل قول:
سپر اسپرت عقب که شبیه این بودند دیدم ولی با این فرق که اونا یکم طرحاشون شلوغ و در همه.نقل قول:
ماشین شما چه رنگیه؟؟
والا من هنوز نگرفتم ... اول میخواستم فولکس گل بگیرم ولی با توجه صحبت دوستان رسیدم به تندر 90 :) از ظاهرش خوشم نمیومد تا چند تا عکس اسپرتش رو دیدم .نقل قول:
حالا تو چند روز اینده میخوام برم مشکی بگیرم . و 2-3 تومن هم واسه اسپرت کردنش بزارم کنار ، ولی نمی خوام شلوغ شه یه چش شبیه همین عکس می خوام ...
اما سپر اینجوری ندیدم هر چی گشتم ! گفتم شاید زیر سپریه ..
بله دوست من واقعا اسپرت هستن و با نمونه هایی که داغ میکنن یا میبرن فرق دارهنقل قول:
گارانتی هم داره. تازه میتونید به شرط بردارید که اگر ماشین میکوبید عوضش کنید
محمد جان و همه ی دوستای گلم خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون
فک کنم جواب همه سوالاتم رو گرفتم ، ایشالا برم واسه خرید ...
بازم ممنون از همگی
انشالله که موفق باشید.نقل قول:
منم احتمالا ال90 و شاید مشکی این چند روز بگیرم ,تا ببینیم چی میشه,شاید باهم پروزه رو شروع کردیم.
پایدار باشید.
ممنون لطف داریننقل قول:
اره :) من یه حساب سر انگشتی کردم دیدم واقعا ارزشش رو داره . موفق باشید
بازم ممنون