من با همه ی اینها موافقم به جز دو تای اول!! درسته pes رو psp ضعیف بود ولی نه اینقدر که در صدر جدول قرار بگیره
call of duty هم درسته گیم پلی ضعیفی داشت ولی به نظر من گرافیک ضعیفی نداشت
killzone رو باید می بردی بالاتر
Printable View
من با همه ی اینها موافقم به جز دو تای اول!! درسته pes رو psp ضعیف بود ولی نه اینقدر که در صدر جدول قرار بگیره
call of duty هم درسته گیم پلی ضعیفی داشت ولی به نظر من گرافیک ضعیفی نداشت
killzone رو باید می بردی بالاتر
لیست ضعیف ترین بازی هات واقعا عجیبه . مخصوصا 4 تای آخر
آخه مگه میشه بازی به خوبی killzone ضعیف باشه ؟. یا حتی g-force که همه تعریف کردن ازش و یا monster hunter freedom که پرفروش ترین بازی تاریخ ژاپن شده .
به نظرم این لیست نظر شخصی شما هست و هر کس هم نظره خاص خودش را دارد .
به نظر منم resistance و tekken dark resoration هم یکی از ضعیف ترین بازی های psp هست .
سلام PES 2009 رو باید در سطر جدول قرار بگیرد زیرا بازی از همه لحاظ کم دارد . چه صدا گذاری و چه گیم پلی و گرافیک . در مقابل حریفش فیفا حرفی نداره و ... . من خودم از فیفا بدم میاد ولی قابل تحمل تره . حتی ذره ای از خلاقیت بازی اصلی رو نداره .نقل قول:
کیل زون رو هم در آخر گذاشتم و گفتم از نظر همه چی خبه ولی بازی از گیم پلی بدی هایی داره و آدم رو ناامید می کنه . اسم تاپیک هم نا امید کننده است نه مزخرف . اگه می گم یعنی PES 2009 بازی معمولی با کم و کاست است نه بد . :19:
ممنون :11:
جواب بالا رو بخون . مانسترز هانتر همانطور که گفتم در ژاپن طرفدار داره ولی نقد های GAME SPOt و ... رو می خونی 5.5 و ... من منظورم بیشتر شماره ی قبلی بود .نقل قول:
حرفت عجیبه چون تیکن و رسیستنس توی سبک خودشون روی PSP بهترینن . اگه نمی خوای بچه های فروم به من حمله ور نشن این حرف رو نزن همین الان کیل زون رو نوشتم کلی مخالف داره . :46:
دوستان به اسم ها توجه کنن : ناامید کننده ترین نه مزخرف ترین
10 امیدوار کننده در سال 2009 , 2010
1. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی با گرافیک عالی خود و گیم پلی عالی و ... در سال 2009 به صورت انحصاری بر روی کنسول دستی شما خواهد بود . دلیل آن هم که در سطر جدول قرار گرفت به خاطر دموی فوق العاده بود .
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی شاید PSP را بترکاند همانطور که GTA IV بر روی کنسول ها غوغا کرد این بازی با کنسول دستی سونی خواهد کرد . دو شماره قبلی بازی بهترین گرافیک و گیم پلی را داشتند .
3. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه DS داران کنسول ها را خاموش کنند . بهترین بازی PS3 برای PSP می آید . با توجه به تیم سازنده و دمو های پخش شده این بازی با نسخه ی قبلی برابری می کند و شاید بهتر می باشد .
4. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی توضیحی نمی خواهد جز این که این بازی یک شاهکار بر روی تمامی کنسول های سونی بود .
5. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره قبلی بازی عالی بود . این شماره هم از نظر گرافیکی و گیم پلی بی شک بهتر خواهد بود . این بازی از نسخه ی کنسولی بهتر خواهد بود .
6. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی Need for speed بعد از شماره کربن هیچ گاه بر روی PSP درخشان نبوده ولی من قول می دهم سازندگان قصد دارند بازی را بهتر بسازند .
7. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بالا هم پتانسیل بهترین بازی فایتینگ را دارد . با توجه به بازی و وجود کریتوس در بازی فروش بالایی خواهد داشت.
8. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از همین حالا می گویم که بازی بالا فروش بیشتری از بازی MGS Rising أارد و دلیل آن وجود شخصیت اصلی و کیفیت بالا بازی خواهد بود .
9 . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بشتابید بازی بعدی سایلنت هیل می آید . دیگر حرفی برای گفتن نیست .
10. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شماره جدید بازی دارد می آید ولی هنوز معلوم نیست چه تاریخی ولی همین امسال می آید .
دوستان این نظر شخصی است و ... . من هم می دانم بازی دانته و موتور استورم هستند و ... . لیست شماره 2 را هم شاید گذاشتیم .
مهندس hunter اسمت چی چیه بگو تا با اسم صدات کنیم
من هم fifaرو داشتم هم pes رو وقتی این فیفا رو دیدم نمیدونم چرا دستم خود به خود رفت روی home و از بازی خارج کرد.
نمیدونم چرا fifa اینقدر مزخرف بود.pes فقط توی نسخه psp از fifa بهتر بود.
راستی review بازی soulcalibur رو هم بزارید با preview بازیای gta:chinatown wars با همه بالایی ها.
fifa09 به نظر من تقربا بازی خوبی بود...نباید دستت خود به خود می رفت رو home.نقل قول:
البته ضعف هایی داشت ولی کلا راضی کننده بود.:46:
بابا کجای pes بهتر بود..نه دوربین درست حسابی داشت نه گیم پلی درست و حسابی..سازنده ها دستشون درد نکنه حتی زحمت نکشیدن یه گزارشگر واسه بازی در نظر بگیرن ..مثل فوتبال 94 سگا فقط گزارشگرش می گه گل..
البته 09 pes هم زیاد بازی بدی نیست و یه قابلیت های خوب هم داره ولی نسبت به فیفا 09 خیلی عقب تره...
مقایسه ی این دو تا بازی به صورت کامل از نظر خودم تو این پست:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3511891&postcount=22
خدا خیرت بده من حریف این ها نمی شم . :19:یکی می گه فیفا خوبه یکی PES یکی می گه Resistance بده یکی خوب یکی یه چیزی می گه یکی یه چیز دیگه . واقعا غلط کردم 10 برتر رو نوشتم . :13:نقل قول:
بابا آقایان محترم نظر شما مهم و محترم است :46:ولی منظور ما در حد یک کلمه خوب و بد بود نه این که کیل زون رو ببر بالا این رو ببر پایین .:27:
دوستان مرا ر ا م ت ی ن صدا کنن . ( رامتین )
این little big planet ترکونده از همه لحاظ
بد جوری منتظرشم
آره منم همین طور..نقل قول:
:46:
من فقط موندم این شعار بازی یعنی: ( بساز (Create) _ به اشتراک بزار _ بازی کن _ لذت ببر ) چه قدر تو نسخه ی psp توش آزادی عمل داریم!! مخصوصا تو این قسمت طراحی مراحلش!!
نه بابا کارت درسته همین fifa با pes من گفتم. از این به بعد کسی به اینکه اسمش رامسس هست(چه اسم باحالی داریا.خیلی کلاس داره) چیزی نگه:20:نقل قول:
جدی گفتما دستم خود به خود رفت.نقل قول:
من یه تریلر دیدم ازش برا ساختن مرحله بود.اینقدر باحال بود که چیزی نمونده بود:2:
هر چیزی میخواست استفاده میکرد.
البته توجه کنید که برای لذت بردن کامل از این بازی حتما احتیاج به اینترنت وایرلس هست.نقل قول:
پس از همین حالا دنبالش باشید که بعد لنگ نمانید.:31:
آره دیگه...از اونجائی که بشر کلا با هم اختلاف سلیقه دارند این جور مسائل طبیعیه :46: تو بازی ها هم بماند که هر کس یه نظر و سلیقه ای داره...شما زیاد خودتو ناراحت نکن.:46:نقل قول:
دلیل این وایرلسه چیه؟نقل قول:
بعدشم اگه این 5.55 هک بشه.
نقل قول:
دليلش اينه كه بازي رو بايد NETWORK يا شبكه بازي كني وگرنه فايده اي نداره . خودت تنها !!
مگه نميگن يكي از شعارهاش به اشتراك گذاشتن . خوب ديگه بايد به اشتراك بذاري ديگه . :دي
.
انشالله كه هك ميشه . شما نفوذ بد نزن
واسه قسمت دوم شعار بازی یعنی به اشتراک بزار باید وایرلس داشته باشی...بیشترین قسمت لذت بازی هم تو همین قسمته.نقل قول:
اونم انشااله میشه..:31:
برای اینکه مرحله بسازی و با بقیه یوزر ها به اشتراک بزاری و از مراحل انها استفاده کنی نیاز به اینترنت بدون سیم داری.نقل قول:
بعدم اگر این 5.55 هم هک نشد من خودم به شخصه هرجور شده UMD بازی را تهیه میکنم.:31::46:
بابا چرا میزنید.مرسی از جوابتون.
حالا من وایرلس از کجا بیارم که به این شعاره تحقق بدم؟
اگه هک نشه من که قید بازیای قدیمی رو میزنم میرم تو کار UMD دوست داشتنی.
بابا ما کی زدیم.فقط اتفاقی 3 نفری باهم جواب دادیم. : دینقل قول:
شما اگر adsl داری میتونی یک دستگاه مودم بگیری که قابلیت وایرلس هم داشته باشه و اینترنت را به صورت وایرلس در بیاره.(در این روش نیازی به روشن بودن pc نیست)قیمت این نوع مودم از 70 هست به بالا
یک کار دیگه هم میتونید انجام دهید.خرید یک عدد Wifi MAX یا یک کارت شبکه وایرلس که قابلیت تبدیل به AP را داشته باشد.(که مدل های خاصی هست کم گیر میاد)
قیمت این wifi MAX هم هفته پیش از فتحی پرسیدم میگفت 68 تومن.
راه حل سوم و مجانی هم موجوده که میتونی شما به ماکن هایی که اینترنت وایرلس مجانی دارند(مانند فرودگاه ها-بعضی داتشگاه ها-بعضی از مراکز تجاری-هتل ها-کافی شاپ ها و....) رفته و از اینترنت وایرلس رایگان لذت ببرید.:31:
70 تومن.من تا دو هفته دیگه باید 300 تومن بریزم تو شکم دانشگاه.
مودم ارزون تر نیست تا حد 15-20 تومن؟؟
توی شیراز کسی نمیدونه ولیرلش کجاست برم لذت ببرم؟؟
شما با 15-20 تومن مودم معمولی adsl نمیتونی تهیه کنی.الان مودم دیال آپ خوب این فیمت هست.نقل قول:
چند وقت پیش که شیراز بودم توی مجتمع ستاره فارس چندتایی اینترنت بدون پسورد بود.
اگه اشتباه نکنم توی خیابان ستارخان یک فست فود هست که کنتاکی و... داره به نام جیوانی(بخشید اگه اسمش را اشتباه گفتم :31:).بقلش هم انگار سوپر سروش بود.(اسمش همچین چیزی بود.) آنجا هم سرچ کردم اینرنت وایرلس بدون پسورد بود.به غیر از اینترنت وایرلس هم عجب آب و هوایی هم داشت.:25::31:
کارخانه ASP واقع در شهرک صنعتی شیراز هم اینترنت وایرلس داره.آنهم با چه سرعتی خواستی اینجا هم میتونی بری. : دی (الیته این را روی شوخی معرفی کردم.چون هیچ آدم عاقلی برای اینترنت وایرلس اینقدر راه نمیره)
راستی بحث تاپیک از موضوع اصلی خارج نشود.
اینجا چون تاپیک نقد وبررسی بازی هاست پس باید درباره ی بازی ها بحث بشه:
این پستو میزنم تا بحث از موضوع اصلی تاپیک خارج نشه!:46:
امتیازاتی که تا حالا بازی SoulCalibur: Broken Destiny کسب کرده:
IGN : 8/10
Games Master UK : 84/100
GamePro: 4/5
3DJuegos : 84/100
Cheat Code Central: 84/100
با توجه به امتیازاتی که گرفته باید بازی خوبی باشه..
ما که فعلا نمی تونیم بشینیم بازیش کنیم!:41:
...
بچه ها یه چیزی بزارید اینجا بخونیم حوصلمون سر نره.هی میام اینجا هی هیچی نیست هی ...
huntery همون رامسس کجایی؟
آقا حمیدم که هیچ کار نمیکنه:دی
یه چیزی،اسم یه بازی رو بگید بعد همه بریزیم نظرمون رو بگیم بعد اگه جری چیزی شد چه بهتر! نظر شما چیه؟؟
چند تا اسکرین شات از GTA chinatown wars
محتوای مخفی: 1
محتوای مخفی: 2
محتوای مخفی: 3
محتوای مخفی: 4
محتوای مخفی: 5
منبع رو نمیدونم:31:
این هم 2 تا تریلر از 2 بازی فوق العاده little big planet و locoroco:midnight carnival
little big planet
در این تریلر اشاره ای به نحوه ساخت مراحل دلخواه هم میشود.(جالبه هست.پیشنهاد میشه ببینید.)
locoroco:midnight carnivalکد:Size:4,145 KB
http://www.4shared.com/file/129678411/dcfb4814/little_big_planet_for_psp.html
کد:Size:5,347 KB
http://www.4shared.com/file/129680707/6921dd07/locoroco_midnight_carnival_for_psp.html
بهتون قول میدم GTA chinatown wars یکی جذاب ترین بازیها بشه : دی ....
آره منم با شما موافقم.نقل قول:
بهتون قول میدم GTA chinatown wars یکی جذاب ترین بازیها بشه
نمیدونم شما نسخه DSش رو بازی کردید یا نه ولی من وقتی داشتم psp رو میخریدم اینو بازی کردم به مغزم زد گفتم به جاش DS بخرم.باورتون نمیشه چقدر این بازی باحاله.
این چند هفته ی اخیر فعلا PSP رو گذاشتم کنار...آخه این روزا خیلی بازی نمیاد واسه psp ...واسه همین کمتر نقد میزارم اینجا..نقل قول:
نقد Soul Calubur Broken Destiny به زودی...فعلا دارم دانلودش می کنم.:46:
از این به بعد تو این تاپیک لیست بازی هایی که تو هر ماه عرضه میشه رو هم قرار میدم و یه تحلیل و توضیح خیلی کوچولو هم درباره ی بازی های اون ماه میذارم!! چه طوره!؟
لیست بازی هایی که تو سپتامبر 2009 واسه psp عرضه میشه:
Sep 3, 2009
Fate/Unlimited Codes
Genre: Fighting Games
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sep 8, 2009
Disgaea 2: Dark Hero Days
Genre: Turn-Based Strategy
Dirt 2
Genre: Racing
Sep 15, 2009
Need for Speed: Shift
Marvel: Ultimate Alliance 2
Genre: Role-Playing
IL-2 Sturmovik: Birds of Prey
Genre: Combat Sims
Cloudy With a Chance of Meatballs
Genre: Adventure Games
Sep 22, 2009
Shin Megami Tensei: Persona
Genre: Role-Playing
Sep 29, 2009
MotorStorm Arctic Edge
Beaterator
Genre: Miscellaneous_Music
توضیح: این ماه برای علاقه مندان به سبک Racing خیلی خوبه. 3 بازی در این سبک عرضه میشه.
از بازی های مهم و پر سر و صدای این ماه هم می تونیم به Dirt 2 و Need for Speed: Shift اشاره کرد که هر دو در سبک Racing هستن و پیش نمایش هر دو هم در همین تاپیک قرار داده شده:
پیش نمایش DIRT 2 :
پیش نمایش Need for Speed Shift :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4129006&postcount=105
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4070337&postcount=84
آره جالب میشه.نقل قول:
نظرتون رو درباره اینم بگید:
یه چیزی،اسم یه بازی رو بگید بعد همه بریزیم نظرمون رو بگیم بعد اگه جری چیزی شد چه بهتر! نظر شما چیه؟؟
جریان این Beaterator چیه؟ یه تریلر دیدم ازش انگار یه برنامه که میشد باهاش موزیک بسازی.
پست اشتباه.
پاک شود...
نقل قول:
فکر نکنم بشه...آخه همه که همه ی بازی ها رو ندارن و نمیتونن دانلود کنن ...تازه اگه بشه هم کلی دعوا میشه.:31: مثلا یکی از یه سبک کلا خوشش نمیاد بهترین بازی اون سبکو می کوبونه یا خیلی چیزای دیگه...تازه تاپیک هم از موضوع اصلیش خارج میشه..
...
منم یه تریلر دیدم از Beaterator...جالب بود ...بازی تو سبک موزیک و ریتمیک هست...البته اون تریلری که من دیدم زیاد گیم پلی بازی رو نشون نمی داد...
مگه موضوع تاپیک بررسی بازیا نیست.خوب اینم یه بررسی میشه.نقل قول:
فکر نکنم بشه...آخه همه که همه ی بازی ها رو ندارن و نمیتونن دانلود کنن ...تازه اگه بشه هم کلی دعوا میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلا یکی از یه سبک کلا خوشش نمیاد بهترین بازی اون سبکو می کوبونه یا خیلی چیزای دیگه...تازه تاپیک هم از موضوع اصلیش خارج میشه..
اتفاقا همش این دعواش میچسبه.
حالا من یه پیشنهاد دادم دیگه بقیش با خودتون.
بررسی و پیش نمایش بازی GTA Chinies Town
سازنده : Rock star
ناشر: Rock star
تاریخ انتشار : زمستان 2009
داستان :
هوانگ لی پسر یکی از افراد خلافکار شهر چینی ها قبل از کشته شدن پدر توسط دشمنان وصیت نامه ای از پدر می گیرد . طبق آن باید شمشیر خوانوادگی خود را به پیش عمویش در لیبرتی سیتی ببرد .از روی اتفاق عده ای وسط راه شمشیر را دزدیه و او را به دردسر می اندازند . عموی او عصبانی شده و به دوپسر خود دستور می دهد که به او کمک کنند تا شمشیر را پیدا کنند و ... .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیم پلی :
دوربین از بالا ست ولی احتمال تغییر آن در داخل بازی همانند نسخه ی DS ممکنه وجود داشته باشد . گیم پلی با نسخه قبلی فرق دارد و قرار است از GTA IV واقعی تر باشد . در نسخه ی IV شما در ماشین را می شکاندید و ... . ولی در اینجا با پیچ گوشتی باید ماشین را روشن کنید . یا برای حمل سلاح از کیف استفاده می کنید و ... . اگر DS داران از قلم استفاده می کردند ما به آنالوگ جادویی PSP متکی هستیم .
صداگذاری :
در نسخه ی DS عالی بود . ولی در نسخه ی PSP معلوم نیست چگونه باشد ولی هر چی که هست باید خوب باشد چون ما با شرکت Rock star طرفیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرافیک :
زیبا اگر اسکرین شات ها را دیده باشید متوجه می شوید . گرافیک حالت سل شید و آبرنگ مانند دارد و دوربین به خوبی با شماست .
ممنون از دوستان مخصوصا QWERT* با عکس های بازی که گذاشتن .
توجه : دوستان عکس سوم را نگاه نکنند .
خوب من گفتم ولی دیدی یا می بینی .
خواهش میشه.من متعلق به همه شمام.(ولی دفه دیگه کپی رایت رو رعایت نکردی ازت به عنوان اغتشاشگر شکایت میشه<شوخی>)نقل قول:
ممنون از دوستان مخصوصا QWERT* با عکس های بازی که گذاشتن
کجاش جادوییه.اگه 2 تا بود بعد میشد جادویی:دینقل قول:
آنالوگ جادویی PSP
پست اشتباه پاک شد .
پست اشتباه است .
پاک شد .
این دیگه چه جور نظر سنجی هست؟:13::39:
راه حل های بهتری برای افزایش تعداد تشکر ها هم هست.
(البته این را هم بگم که تعداد تشکر ها هیچ ارزش ندارد)
اما برای سرگرمی بد نبود.یکم شاد شدیم.