;سی میدونه در حال حاضر قیمت aspire one 10 inch چنده؟
Printable View
;سی میدونه در حال حاضر قیمت aspire one 10 inch چنده؟
دوست عزیز کانفیگ اسپایر 10 اینچ با 9اینچ هیچ تفاوتی نداره ولی اگر ملاک شما سایزشه صبر کنید تا 11.6 اینچیش بیاد.نقل قول:
سایت دیجی کالا اسپایر 10 اینچ رو قیمت زده 530 :11:
نقل قول:
من فكر كردم كلا ويندوز مخصوص به خودش را داره ولي همون ويندوز هاي معمولي نصب ميشه
ولي احتمالا مشكل شما مربوط به درايور ساتا ميشه كه تاپيكش هم سرچ كني هست
مینی لپ تاپ بنکیو هم امد
BenQ Joybook U101
سلام
دوستان رو این لپ تاپ میشه ویندوز 7 و فتوشاپ نصب کرد ؟
یه سوال دیگه اینکه توی صفحه اول که نوشتین مودم نداره ، با این مودم هایی که شرکت های adsl ارائه میدن میشه با هم دیال آپ هم خود adsl به اینترنت وصل شد یا باید مودم مخصوص براش بخریم؟
سلام به همممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممه
نمیدونی الان چه حالی دارم
این چوشکل لپتاپ (اسپایر 1) الان تو راهه فردا میرسه
قول میدم فردا اکه خدابخاد اولین پستم رو باهاش تو همین سایت بزارم
تا فردااااااااااااااااااااا.
به نظرتون ایسر وان 8/9 اینچی خوبه یا لنوو 10 اینچی ؟؟؟؟
سلام
آيا اين مدل ميني لپ تاپ قابليت اتصال به مونيتور بزرگ دارد؟ به تاويزيون ال سي دي چي؟
(آيا خروجي vga و s-video دارد؟
البته این لپ تاپ به ویدئو پروژکتور وصل می شه نمیدونم یه پورت شبیه به پورت گرافیک داره شاید غیر از ویدئو پروژکتور به چیز دیگه ای هم وصل بشهنقل قول:
یه سوال دارم قیمت یه دی وی دی اکسترنال سبک و با حجم کم چقدره؟:11:
قیمت یه DVD RWاکسترنال که سبک و کم حجم باشه چقدره
هر نمايشگري كه ورودي D-Sub يا VGA داشته باشه ميتونه سيگنال خروجي از لپ تاپ رو قبول كنه ، اگرچه خيلي از LCD هاي جديد دارن به سمت DVI حركت ميكنن ...نقل قول:
سلام.نقل قول:
حالا یکی دو اینچ زیادم فرقی نمیکنه که. ولی به نظر من لپ تاپ هر کس. نشانه شخصیت اونه.(نوع شخصیت البته) شما باید توجه داشته باشی. که آدمای مرموز تر از لنوو بیشتر خوششون میاد(مثل من) ولی خب آدم های تر و تمیز تر از آسپایر1
من بین 3 تا لپتاپ شک دارم موندم کدوم رو بگیرم از دوستان خواهشا راهنمایی کنید چون فردا دارم میرم بگیرم.
acer aspire one 1.6 atom ram 1gig hard 160 graphic x3100 224 8.9" gheymat:340,000
asus eee pc 904 celeron m353-900 Mhz ram 1gig hard 80 graphic inetl 256 8.9" +1 sal gurantie + 1 dvd rw external gheymat 400,000
eee pc 1000 atom N240 1.6 ram 1gig hard 160 graphic intel 256 10.2" + 1 sal gurantie gheymat 530,000
به نظر شما کدوم بهتره؟ هارد واسه من مهم نیست چون هر کدوم بگیرم یه هارد 1 ترا اکسترنال باهاش میگیرم. دی وی دی رایتر هم لازم ندارم اگرم روزی احتیاج پیدا کردم اکسترنال میگیرم.
بیشتر کار من با برنامه های اتوکد و فتوشاب هست و فیلم و موزیک.
بدون شك Acer Aspire One بين اينها اولويت داره ، در ضمن طراحي بهتري داره ، هرچند EeePC ها نسبت به ضربه و فشار مقاوم تر هستند ...نقل قول:
بين 60 هزار تومن الي 120 هزار تومن كه شمال سوني هم ميشه ...نقل قول:
البته ميتونيد خودتون باكس تهيه كنيد و يك DVD RW بين 25-40 هزار تومن بگيريد كه از انواع مدلهاي Slim آماده در بازار بهتر عمل ميكنه و تنها مشكلش وزن و اندازه زيادش هست ، كاري كه من كردم و خيلي راضيم ...
خوب یه مشکل که هست فروشنده گفت ایسر گارانتی نداره ولی اون 2 تا دارن و از ایسوس هم خیلی تعریف میکرد و میگفت از ایسر بهتره. eee pc وسطی چطوره ؟ خوب نیست؟
مرحله اول نصب ویندوز 7
[نصب ویندوز 7 از روی فلش
مراحل کار به این صورت است که ابتدا فلش خود را(که حداقل باید 2.5 گیگ فضای خالی داشته باشد) به صورت مناسب فرمت می کنیم و سپس فایل های ویندوز 7 را بر روی آن کپی می کنیم. همین!
بعد از اتصال فلش به سیستم، وارد محیط Command Prompt شوید. اگر در ویندوز ویستا و یا 7 هستید، cmd را سرچ کنید و سپس دکمه های ctrl + shift + enter را فشار دهید تا با مجوز مدیر این پنجره را باز کنید.
دستور diskpart را وارد کنید تا وارد محیط مدیریتی دیسک های کامپیوترتان شوید.
در قسمت بعد باید دیسک فلش خود را انتخاب کنید. در سیستم های معمولی که فقط یک هارد دارند، دیسک فلش شما با نام disk 1 شناخته خواهد شد. اگر مطمئن نیستید می توانید از دستور list disk استفاده کنید.
بعد از پیدا کردن فلش خود، دستور select disk 1 را وارد کنید تا فلش شما در حالت انتخاب قرار گیرد.
سپس دستور clean را وارد کنید تا فلش شما به حالت خام در بیاید.
در این قسمت باید یک پارتیشن اصلی بر روی فلشتان ایجاد کنید. بنابراین دستور create partition primary را وارد کنید. هم اکنون یک پارتیشن از نوع Primary ساخته اید. در این قسمت با دستور list partition لیست پارتیشن ها را مشاهده کنید.( البته مسلما در این حالت یک پارتیشن با نام partition 1 خواهید داشت) حالا دستور select partition 1 را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر به حالت انتخاب در بیاید.
سپس دستور active را وارد کنید تا پارتیشن مورد نظر Active شود.
حالا باید فلش را فرمت کنیم. دستور format fs=ntfs را وارد کنید تا فلش با فایل سیستمی NTFS فرمت شود.
بعد از اتمام این مرحله تنها کاری که می ماند وارد کردن دستور assign است تا یک حرف به درایو فلش خود اختصاص دهیم. اگر هم می خواهید خودتان یک حرف مشخص کنید که به درایو فلشتان اختصاص داده شود می توانید از دستور assign letter K استفاده کنید که مسلما می توانید به جای حرف K، از حرف دیگری استفاده کنید.
این مراحل بسیار ساده هستند و این توضیحات فقط برای آگاهی از عملکرد هر دستور بود. ضمن اینکه تمام این کار ها را می توانید از طریق کنسول Disk Managment و در محیط گرافیکی نیز می توانید انجام دهید. اتمام این مراحل را می توانید در شکل زیر مشاهده کنید.
ضمن اینکه دستور diskpart در نسخه های پیشین ویندوز نیز وجود داشته و بسیار هم دستور پرکاربردی بوده و هست. بنابراین تصور نکیند صرفا در ویندوز 7 قادر به انجام چنین کاری هستید.
حالا تنها کاری که می ماند این است که DVD ویندوز 7 را در داخل کامپیوتر قرار دهید و تمام محتویات آن را در فلش خود کپی کنید. کار تمام است. حالا روی هر کامپیوتری که قصد نصب ویندوز 7 از روی این فلش را دارید کافی است با وارد شدن به تنظیمات BIOS آن را طوری تنظیم کنید که از فلش بوت شود.
با تشکر از اقای محمدعرفان شمسی
مرله دوم : نصب درایورهای ویندوز 7 برای acer Aspireone
درایور وایرلس:
درایور کارت ریدر:کد:http://www.croftophile.fr/pilote/atheros_v7.6.1.194.exe
درایورهای اختیاری برای کارکرد بهتر در ویندوز 7کد:http://www.staukclan.co.uk/upload/AA1_Windows/CardRdr_Jmicron_v.1.00.16.01.zip
کارت گرافیک :
وررن Intel 945 Chipset Driver v9.1.0.1012 دانلود شودکد:http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=21147
موس touchpad :
ورزن Synaptics Touchpad Driver v11.2.15.0 دانلود شودکد:http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=15103
کارت صدا :
این درایورها روی aspire one model : zg5 شرکت سازگار امتحان شده استکد:http://www.majorgeeks.com/Realtek_High_Definition_Audio_for_Vista_d5513.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rate : 3.1
کسی از BENQ u101 دیده
1/6 atom
1 gig
160 gig hard
10 اینچ
1/3 مگا پیگسل وب کم
سیم کارت خور
بلوتوث
440 تومن هست این خوبه یا اسیر وان کدومشو بخرم ؟؟؟؟
تو قسمت مانیتور اینا کلا چرا مینویسه مثلا 10 اینچ led ????
این نوع lcd ها کیفیتشون خوب نیست؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهتره Acer One رو بخريد ...نقل قول:
بنكيو برند شناخته شده اي نيست مثل ايسر
ميگن LED هست ولي LED استفاده شده توسط سوني كجا و اين كجا !!!
كيفيت متوسط هست و نميتونيد مثلا با 1640 دل مقايسه كنيد ...
دوستان من در يررسي هاي اينترنتي متوجه شدم سي پي يو هاي اتم اينتل تقريبا نصف كارايي سلرون ها را دارند در مورد سي پي يو اين نوت بوك به نظر شما بهتر نيست از انواع 10 اينچ لنوو كه از سي پي يو هاي سلرون استفاده مي كنند بخريم؟
دوست عزیز این درسته که کش اتم 512kb و سلرون 1mb ولی اگر در بررسی های خودتون بیشتر دقت بکنید میبینید که ولتاژ کار و همچنی توان مصرفی این دسته از cpu ها نسبت به سلرون خیلی کمتره. از این گذشته تکنولوژی ساخت cpu های اتم از سلرون خیلی پیچیدهتر و بهتره بطوری که من در یک مطلب دیدم که اونا با 2.5 سلرون یا 1.4دوال کور مقایسه کردندنقل قول:
ببخشید چنتا سوالنقل قول:
1-با این روش میشه ویندوز ویستا نصب کرد (یعنی جای 7 ویستا رو فلش کپی کنیم)
2- اگه میشه این درایور ها رو ویستاهم جواب میده؟
3-ایا این درایور ها کامله مثلا برای webcam و lan درایور نیاز نداره؟
سلام بچه ها من تقریبا یک ماه ایی لپ تاپ رو خریدم از نظر کارایی نصبت به قیمتش خوبه برنلمه های مختلف رو روش اجرا کردم مثل فتوشاپ سرعتش واسه کار کردن بد نیست و یعنی میشه باهاش در متوسط رو به بالا استفاده کرد . از نظر گرافیکی و گیم نمیشه روش حساب کرد مگر این که بازی های قدیمی مثل فیفا 07 06 2002
بازی warcraft به راحتی و بدون لگ زدن اجرا میکنه و واسه کار کردن توی اینترنت خیلی خوبه هم با مودم هم با وایرلس . کیفت صفحه نمایشش با مدل های هم رده خودش تقریبا برابر من با hp و lenovo مقایسه کردم . از نظر باطری با یک باز شارز کامل 2:30 راحت کار میکنه . واسه بعضی ها کیفت صدای خروجی از line out مهمه که باید بگم با اینکه از کارت صدا realtek HD استفاده میکنه کیفیتش معمولیه و صدایی که از اسپیکرهای خودش پخش میشه خیلی ضعیفه . ولی در کل به قیمتش می ارزه
اگه سوال دیگه ای داشتید بپورسید
سلامنقل قول:
به نظر من ایسر از 2تای دیگه بهتره من ایسر دارم و روش فتوشاپ cs3 نصب کردم خوب بهم جواب میده و به راحتی میتونی باهاش فیلم ببینی و موزیک گوش کنی ولی حتما با گارانتی بگیر با کارنتی من خریدم 360 البته 1 ماه پیش در مورد این نوع لپ تاپ باید بگم بیشتر کار را بندازن
یه مدل دیگه هم پیدا کردم
Msi U100 1.6 Atom 1Gig DDR2 160 SATA Graph: UMA Shared Display:LED 10" Xp Wifi+Lan+Bluetooth+6Cell+Webcam Gheymat:410Toman
به نظر از اسپایر وان بهتر هست چون هم باتریش 6 سل هست هم بلوتوس داره و هم ال سی دی 10 اینچ
نظر شما چیه؟
آقاي sam sepehr و ساير دوستان با سلام
كامپيوتر رو ميزي من مال سال 83 است با اين مشخصات:
cpu 2گيگ فول كش(آن موقع ظاهرا به كش 512 فول مي گفتند) رم 512 و هارد 160
من موقع كاركردن با آن تقريبا هيچ مشكلي از نظر سرعت و كارايي ندارم
به نظر شما acer aspire one مورد بحث تقريبا همان كاركرد را به من مي دهد يا نه؟
به عنوان نوت بوك مكمل كامپيوتر رو ميزي من برايم مورد استفاده است ؟(من فوتوشاپ 10زياد كار مي كنم)
با تشكر
سلامنقل قول:
اقای پویا من راجبه این دستگاه تحقیق کردم / دستگاه بدی نیست . ولی اگه دنبال دستگاه 10 اینچ میگردی بهت lenovo رو پیشنهاد میکنم اولا برند بدی نیست چون تقریبا همون ibm هسش و قمتش هم با اینها تقریبا توی یه ردس .
اقای erno256 این دریورها به وستا هم میخوره و ویتونی یه همین شکل وستا رو نسب کنی ولی پیشنهاد نمیکنم این کارو کنی چون اصلا ویندوز خوبی نیست و به نظر من 7 خیلی بهتره و برای این دستگاه ویندوز سبکتری هست .
درایورهای وبکم و لن رو میتونی از درایور های قبلیش استفاده کنی
نه .منظورم من به ال سی دی نبود چون دیدم msi u100 باتری 6 سل و بلوتوث هم داره و نسبت به اسپایر وان بهتر به نظر میرسه.
سلام.نقل قول:
بله .
قطعا کارکرد نت بوکهایی در رده آسپایر1 هم مکمل پی سی هست.
و چون شما بیشتر فوتوشاپ کار میکنی. همون آسپایر1 رو بگیر. چون به علت قیمت پایین تر و راحتی جا به جایی خیلی بهتره( بعدها PC خودت رو هم میتونی ارتقائ بدی)
کار گرافیکی که بخوای با لپ تاپ یا نوت بوک بیرون از خونه یا محل کار انجام بدی یه دیزاینینگ کامل که نیستش که. بلکه تنها شاید یه تغییر تو بالانس ها و لیر ها باشه(نهایت ) یا ادیت تکست.
کسایی که این نت بوک رو گرفتن میتونن یه بنچمارک باSIS sandraبگیرین و تو سایت قرار بدین؟؟
سلام
نوت بوك مدل Netbook Ideapad S9 با 160هارد و 1.5 رم و باطري 6 سلولي در نمايندگي سازگار و قيمت 395000 تومان بهتر نيست؟
روشنایی نمایشگر از Aspire One کمتره و در سطح پایینتری قرار داره ...نقل قول:
قیمتش الان توبازار چنده شیراز که 380 بود با هارد 120 و ال سی دی 8.9 ورم 1 گیگ؟
من یه ویندوز 7 روی یکی از لپتاپ های aspire one نصب کردم خیلی خوب جواب داد سرعتشم خیلی خوب بود
راستی من توی اینترنت خیلی دنبال نصب ویندوز xp از روی فلش بودم چنتا خارجی هم پیدا کردم اما یه مشکل اون اینکه بعد از بوت شدن با فلشم مینویسه یکی از فایلها خرابه و دوباره روی فلش ویندوز رو بریزیدچکار کنم فلشم ترنسنت 4 گیگه و با ntfs فرمتش می کنم ممکنه مال آنتی ویروسم باشه اون avg 8.5و کاملا آپدیت چون وقتی ویندوز 7 روی فلش می ریختم بعضی فایلهای ویندوز رو پاک میکرد لطفا راهنماییم کنید
دوست عزیز در نصب ویندوز و سبک بودن شکی نیست ... شما چندین برنامه نصب کنید که سیستم سنگین بشه و بعد میشه سرعت را ارزیابی کردنقل قول:
من یه ویندوز 7 روی یکی از لپتاپ های aspire one نصب کردم خیلی خوب جواب داد سرعتشم خیلی خوب بود
راستی یه سوال سی دی ویندوز و درایور لپ تاپ که از سازگار اومده قفل داره کسی به مشکل رایت این سی دی ها برخورده حالا اگه یه جوری رایتش کنیم ویندوز بوت میشه ؟ راستی کسی در مورد نصب ویندوز xp رو فلش که قبلا گفتم توضیحی داره؟
دوستان آيا مي شود
1- اين نوت بوك را با شبكه به كامپيوتر رو ميزي متصل كرد و از دي وي دي رام آن كامپيوتر رو ميزي استفاده كرد؟
2- اگر جواب سووال فوق مثبت است آيا مي شود از اين طريق و توسط دي وي دي رام آن كامپيوتر ويندوز xp را روي اين نوت بوك نصب كرد؟
بله میشه هم شبکه کرد هم ویندوز نصب کرد البته برای ویندوز نصب کردن باید حتما بوت لپ تاپ رو روی networkبزاری که می تونی از کلید f12 برای انتخاب بوت استفاده کنی تازه فکر کنم باید ای پی ها هم برای این کار ست باشن مثلا برای pc این ای پی باشه 192.168.1.2 و برای لپ تاپ این 192.168.1.3 امیدوارم به دردتون بخوره:8: