خبر خوب برای جامعه کاربران فارسی زبان میزکار KDE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... coming soon
Printable View
خبر خوب برای جامعه کاربران فارسی زبان میزکار KDE
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... coming soon
با افتخار به اطلاع می رسانم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تلاش جمعی از کاربران میزکار KDE و در آستانه ی انتشار نسخه ی 4.3 این دسکتاپ مدرن , فعالیت خود را به طور رسمی از امروز آغاز کرد. هدف از راه اندازی این سایت فراهم کردن محلی برای اجتماع کاربران فارسی زبان میزکار KDE میباشد تا از طریق آن خلع موجود در این زمینه برطرف شده و فعالیت های لازم برای گسترش و کمک به توسعه ی این میزکار مدرن و پیشرفته به صورت متمرکز و با سرعت بیشتری انجام شود. این سایت از قسمت های مختلفی از جمله انجمن های رفع اشکال , ویکی , کانال گفتگو در irc , اخبار و وبلاگ تیم راهبری تشکیل شده است. امیدواریم با حمایت و کمک شما دوستان و کاربران گرامی بتوانیم قدمی کوچک در گسترش میزکار KDE برداریم.
KDE 4.3.0 منتشر شد !
بالاخره بعد از ۶ ماه تلاش بی وقفه , جامعه کاربران میزکار KDE نسخه ی 4.3.0 این دسکتاپ را با نام Caizen منتشر کرد. در طول ۶ ماه گذشته و بعد از انتشار KDE 4.2 بیش از ۱۰ هزار ایراد در قسمت های مختلف دسکتاپ برطرف شده و حدود ۲ هزار ویژگی و قابلیت جدید به این نسخه اضافه شده است.
در KDE 4.3 پیشرفت های بسیاری صورت گرفته که به طور خلاصه این موارد را میتوان نام برد:
- افکت های جدید و بهبود یافته در KWin
- تم جدید و بسیار زیبای Plasma با نام Air
- ابزارک ( widget ) های جدید
- بهبود نمایش کارهای در حال انجام و سیستم اطلاع رسانی
- ساختار جدید System Tray و بهبود عملکرد آن
- افکت های جدید و کاربری آسان تر در برنامه مدیریت فایل Dolphin
- بهبود نرم افزار مدیریتی SystemSettings
- پیشرفت های زیاد و ویژگی های جدید در نرم افزارهای مختلف از جمله Ark , KGpg , Okteta و …
برای کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با KDE 4.3.0 و مشاهده ی تصاویر بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این نسخه مراجعه کنید. همچنین برای مشاهده ی راهنمای نصب KDE 4.3 در توزیع های مختلف به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دانشنامه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این kde جدیدا منتشر شده؟
من سوالم درمورده همین موضوع هست و دو روزه که جواب نگرفتم اگر میشه راهنمایی کنین؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4050166&postcount=2811
بعد از گذشت ۴۸ ساعت از نصب KDE 4.3 , هر چقدر تلاش کردم نتونستم کاری کنم که کرش ( crash ) کنه ! بهترین دسکتاپی بوده که توو عمرم دیدم ... واقعا رویاییه ... :40::8:
يعني جي ؟؟؟ يعني ميشه KDE رو روي ويندوز نصب كرد ؟؟؟ من كه سر در نمي ارم !!! ...نقل قول:
پروژه KDE4 و مجموعه نرم افزارهای همراه آن در حال حاضر بر روی سیستم عامل های بر پایه لینوکس ، یونیکس ، مک و ویندوز قابل نصب و اجرا می باشد
اره میشه.
کد:http://techbase.kde.org/Projects/KDE_on_Windows/Installation
تیم توسعه ی دسکتاپ KDE اولین نسخه ی بروزرسانی میزکار KDE 4.3 را در تاریخ 1/9/2009 منتشر کرد. اسم رمز این نسخه به Emma Hope Pyne دختر پنج ماهه ی Michael Pyne از توسعه دهندگان KDE اختصاص یافته که هفته ی گذشته به طور ناگهانی درگذشت. در KDE 4.3.1 ایرادات زیادی در قسمت های مختلف دسکتاپ برطرف شده که بیشترین آنها مربوط به KWin و برنامه های KMail و KAlarm می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه ی نکات انتشار KDE 4.3.1 و changelog مراجعه کنید.
من kde 4.3 رو که بصورت پیش فرض روی زوزه 11.1 هست رو دارم استفاده میکنم ولی نوار ابزار پایین دسکتاپم شیشه ای نیست تمی سراغ دارین که این نوار ابزار کانلا شیشه ای بشه ؟
من پیشنهاد می کنم نصب نکنی چون زیاد خوب جواب نمی ده.توی خود سایت Kde تو قسمت دانلود که بری یه فایل 2 مگی هستش اونو که دانلود کنی بعد نصبش که کنی خودش کل kde رو دانلود می کنه و میاد تو Program Files و لی یه کم قاطی داره در کل برای کسی که می خواد امتحان کنه خوبه:13:نقل قول:
مشکل حل شد :8:نقل قول:
چون درایور کارت گرافیک رو نصب نکرده بودم این مشکل پیش میومد
یکی از تغییراتی که در Windows 7 صورت گرفته و در نگاه اول جلب توجه می کنه قابلیت نمایش پنجره ها و برنامه های باز شده به صورت آیکن بروی Taskbar و همچنین امکان کلیک بروی tooltip ( کادر نمایش کوچک ) پنجره ی مورد نظر است. این قابلیت در دسکتاپ KDE 4.3 توسط ابزارکی با نام Smooth Tasks که به همین منظور نوشته شده قابل دستیابی است و تنظیمات بسیار کاملی نیز برای آن وجود دارد که امکان تغییرات مختلف را برای آن فراهم می کند , در حالی که در ویندوز ۷ تنها امکان تغییر این ویژگی جدید به حالت سنتی قبلی ( نمایش تنها اسم پنجره ها در taskbar ) وجود دارد و خبری از تنظیمات تکمیلی دیگر برای شخصی سازی دلخواه آن نیست !
kde محشره! من که جدیدا به آخرین نسخش آپگرید کردم و ازش راضی ام.من دلم می خواد بتونم بهش کمک کنم،حتی اگه یه کمک جزیی مثل اضافه کردن what's this باشه،اما یه مشکلی دارم با konqueror که نمی ذاره از یاهو ایمیل بفرستم؛ که در مورد حل این مشکل تو تاپیک مربوطه خواهم پرسید.
این kde با کدام از توزیعها خیلی مچه؟ البته راحت باشه به جز کوبونتو
روی توزیع سوزه خوب جواب میده... + سابایون
سلام
من نسخه 4.5.2 رو دانلود کردم حالا چطوری نصب کنم؟
اقا تو اوبونتو زبان فارسی ساپورت میشه
چه فونتهایی داره
این میز کار که میگید چه کاربردهایی داره و به چه دردی میخوره
میشه تو اوبونتو 10.10 نصب کرد
من میخوام برم سمت این سیستم عامل ولی شک دارم یه کم راهنمایی خوب میخوام
اقا چطوری نصب میشه
---------- Post added at 03:17 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
این تاپیک انگار که خوابه یا فراموش شده
اصلا جواب نمیدید
اگر طریقه ی نصب در اوبونتو 10.10 رو می خواهید به synaptic package manager برید و در اونجا کلمه ی kde رو جستجو کنید و گزینه ی مربوطه به kde-standard یا حالا اگر آپدیت کرده اید minimal و یا full روانتخاب کنید، و apply کنید.نقل قول:
البته اگر می خواهید سیستمی بدون کرش داشته باشید بهتر است از سایت خود اوبونتو، کوبونتو Kubuntu رو دانلود کنید، که به صورت پیش فرض محیط کی دی ایی رو نصب داره.
ممنوننقل قول:
اول این که kubuntu یعنی چی
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو
نقل قول:کد:http://www.kubuntu.org
Menu -> System ->Administrator -> Synapticنقل قول:
دوم اینکه این synaptic package manager که میگید کجا هست سایت یا تو اوبونتو
Menu -> System ->Administrator -> Synaptic[/QUOTE]
ممنون اما من این قسمت رو پیدا کردم ولی هیچ برنامه ای از توش نصب نمیشه وقتی رو اون گزینه ای که داره که البته اینستال نیست میزنم انگار که سورسش رو باز میکنه اما نصبی در کار نیست
اقا یه سال دیگه کوبونتو 10.04lts با اوبونتو 10.04lts چه فرقی داره
فرقش اینه که کوبونتو از میزکار kde و ابونتو از gnome استفاده میکنه.
در مورد قسمت اول باید بگم که وقتی یه گزینه رو انتخاب کردی باید دکمه install داشته باشه.
ممکنه که شما این دکمه رو نبینی و یه چیزی تو این مایه ها ببینی (use sourcr) ، این به این معنی هستش که update center ، دیتابیسش آپدیت نشده و قبل از اینکه بتونی یه نرم افزار نصب کنی باید دیتابیس آپدیت بشه .
توی synaptic هم همینطوره ، باید صبر کنی وقتی دیتابیسشون آپدیت شد بعدا برنامه مورد نظر رو نصب کنی.
خب دوست خوبم چطوری این دیتابیس اپدیت میشه و من میتونم برنامه رو نصب کنمنقل قول:
چقدر طول میکشه
حجمش حول و هوش 10 مگ هستش.نقل قول:
کار خاصی نمیخواد انجام بدی ، همون موقع نصب نرم افزار، باتن use source رو بزن بعد خودش دیتا بیس رو آپدیت میکنه؛ به همین راحتی.
من یه مشکل با این میز کار kde دارم...!؟! :41:
هر بار که login می کنم... اندازه صفحه ام میره رو آخرین اندازه مانیتور...؟!؟!؟! :13:
(اندازه ش خیلی بزرگ میشه...!؟!)
فقط هم تو kde انیجوری میشه... xfce و... بقیه میزکار ها این مشکل رو ندارن...!؟! :27:
لطفا راهنماییم کنید...!؟! :20:
ممنون...!؟! :11:
فکر نمی کنم این مورد به میزکار مربوط باشه. از چه توزیعی استفاده می کنید ؟ برای اطمینان با یه توزیع دیگه هم تست کنید ...نقل قول:
اولین نسخه ی آزمایشی KDE 4.6 هم منتشر شد. از جمله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این شرح است:
- قسمت Activities بهبود زیادی پیدا کرده
- بهینه سازی زیادی بروی KWin انجام شده که نتیجه ی اون کیفیت بالاتر و پایداری و سرعت بیشتر در مدیریت پنجره ها و افکت ها است
- برنامه مدیریت فایل Dolphin هم چند ویژیگی جدید داره از جمله قابلیت جستجو در داخل فایل ها و همچنین فیلتر و جستجوی پیشرفته فایل ها و فولدرها با کمک تکنولوژی Nepomuk
- معرفی تکنولوژی Akonadi در برنامه های Kontact 4.6
- امکان نصب و راه اندازی راحتتر KDE بروی دستگاههای موبایل
- پشتیبانی از upower, udev و udisks
- معرفی Powerdevil 2.0 برای پشنیبانی بهتر در مدیریت مصرف انرژی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم منتشر شد. از زمان انتشار نسخه ی بتا یک 1318 باگ گزارش شده و 1176 باگ هم برطرف شده است.
اخبار دیگه از دنیای KDE این که مجموعه نرم افزار اداری KOffice به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغییر نام خواهد یافت و به عنوان یکی از نرم افزارهای خانواده ی بزرگ KDE توسعه خواهد یافت. این تغییر نام که بعد از انتشار KOffice 2.3 و با آغاز روند توسعه ی نسخه ی 2.4 انجام خواهد شد , فاز جدیدی در توسعه ی این مجموعه نرم افزار اداری خواهد بود. جزئیات بیشتر را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید ...
اولین نسخه آزمایشی Amarok 2.4 منتشر شد. ویژگی های جدید و پیشرفت های زیادی در این نسخه مشاهده می شود که جزئیات آن را می توانید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخوانید ...
سلام
من تازه چند ساعته که کلا اوبونتو رو دیدم ونصبش کردم
این KDEو GNU چیه وچه فرقی با هم دارن
البته شاید جواب داده باشین ولی من عجله داشتم گفتم
اگه جواب ندادین جواب بدین
اگه جواب داده شده لینک بزارید
ممنون
دوست عزیز ممنون از مطالب جالبت.
آقا یه سوال آقا نسخه kde ام رو چطوری میتونم به 4.6 ارتقاع بدم. هر چی ور رفتم چیزی سر در نیووردم.
اول اینکه GNU نیست، Gnome هست.نقل قول:
برای اینکه با این 2 آشنا بشید، برای اطلاع از KDE به صفحه اول همین تاپیک و برای اطلاع از Gnome به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید.
دوست عزیز، لطف کن هنگامی که سوالی مطرح می کنی مشخصات سیستمت رو هم بگو البته در اینجا توزیع و نسخه ی توزیع رو بگی کافی هست.نقل قول: