کسی درباره اسکارلت 42lg60 نظری نداره؟
Printable View
کسی درباره اسکارلت 42lg60 نظری نداره؟
شک نکن که عالیه . حداقل از a650 که بهتره . درسته 100 هرتز نیست ولی زمان پاسخگوییش خیلی عالیه . مطمئن باش از خریدش پشیمون نمیشی .نقل قول:
لطفا از چیزی اطلاع ندارین اطلاعات غلط به کاربران ندهید.نقل قول:
42 و 47 اینچ 100 هرتز هستن و فول اچ دی . 37 و 32 اینچ فول اچ دی و 100 هرتز نیستن .
ویدیو تبلیغاتی اسکارلت رو ببین از سایت ال جی این قابلیت با ویدیو ذکر شده .pdf مشخصات هم از سایت قابل دانلود هست .
پی نوشت:کد:http://ae.lge.com/products/model/detail/42lg60frscarlet.jhtml#
در منوي تلويزيون در بخش advanced control بخشي براي تنظيم تروموشن هست تا بطور دستي هرتز رو از 50 به 100 افزايش بدي . دیفالت رو 50 هرتز هست .
عزیز دل اگه من این تلویزیون رو دارم میگم که 50 هرتزه و 100 هرتز نیست .توی قسمت کنترل پیشرفته هم همچین منویی وجود نداره .نمیدونم جریان سایت ال جی که همچین چیزی رو نوشته چیه شاید یه سری خاص این امکان رو داشته باشه ولی هیچ کدوم از این مدل توی ایران 100 هرتز نیست و فقط مدل 70 این امکان رو داره .نقل قول:
یه سری چزیای دیگه هم گفته که اصلا توی این مدل وجود نداره و احتمالا سفارشی برای مناطق دیگست .
شما هم بهتره بجای معرفی لینک و سایت یه خورده واقع گرایانه تر پست بدید و قبل از تحقیق بصورت عینی و عملی اظهار نظر نکنید .
لطف کنید اگه کسی سری 6 سامسوتگ داره بگه . اخه من دو ماهه یک 32 اینچ خریدم ، و سوالم طریه که حتما جواب دهنده باید این سری رو داشته باشه
نه جناب واس همه مدل ها 120 هرتز هست . چه نمونه آسیایی و خاورمیانه چه نمونه آمریکایی و اروپایی .نقل قول:
مدل های مختلف اسکارلت واس هر منطقه( 42LG60 ، 42LG6000 ، 42LG6100 و 42LG606) كه از نظر ظاهر و مشخصات دقيقا يكي هستند .
فرق ها فقط .
مدل 42LG6100 زاويه ديدش 176 است و بقيه مدلها 178 درجه اند . مدل 60 dvix رو usb نمی خونه.(تولید های جدید می خونه ) .
اولین بار هست می شنوم کسی میگه این تلویزیون 100 هرتز نیست .با کمی سرچ تو گوگل و دیدن همه سایت ها مختلف اعم از سایه کمپانی و سایت های دیگر پی ببرید.
من چندین ماه هست رو مدل اسکارلت زوم کردم و از نزدیک باشم کار کردم . می توانید به گلد ایران نمایندگی ال جی هم زنگ بزنید و بپرسید 100 هرتز هست یا خیر .اگر جواب مثبت بود شرط کنی باش 50 هرتز بود میام پس میدم اینطوری هم می توانی کمپانی ال جی و نمایندگیش در ایران رو به کلاه برداری معطوف فرمایی و هم چنین از خارج از کشور به عنوان فرد مشهور و تیز هوش شناخته بشی و چه بسا غرامتی هم بگیری :27::27::27:
عجب سایت ال جی وسایت های خارجی همه دروغ می گویند فقط شما راست می گویی ؟ . در سایت ال جی برای همه عنواین و مدل های هر منطقه 120 هرتز ذکر شده . حالا اومدی یه چیزی پروندی اینطوریم بخوای جمعش کنی برادر ؟ :دی
شما مثل اینکه نمیخوای قبول کنی . من میگم این مدل رو دارم و شما از روی آمار رو ارقام حرف میزنی ؟ !!!نقل قول:
عزیز دل پشت ال سی دی زده 50-60 هرتز . شما میگی چی ؟ شما برو توی سایت گلدیران تا بفهمی چی میگم . همچین منویی هم واسه عوض کردن اسکن تصویر وجود نداره . فکر کردی اگه 100 هرتز بود روی اون برچسب مشخصات که کنار ال سی دی چسبیده نمینوشتن ؟
شما هم اول برو بانه ال سی دی رو بخر اونوقت برو تو منوهاش و بعد برچسب مشخصاتشو بخون و بعد بیا اینجا و ادعای اطلاعات بکن.
بیا اینم لینک سایت گلدیران که خودش این مدل رو وارد میکنه . بخون اگه چیزی راجع به 100 هرتز بودن دیدی خبرم کن که ال سی دی خودمو (مجانی)واست بفرستم تا زحمت نکشی تا بانه بری . یه لینک هم از مدل 707 میذارم تا خوب مشخصاتشو نظاره بنمایی تا بفهمی مدل 606 یا همون 60 100هرتز هست یا نه .
در ضمن شما خبر ارزون شدن قیمتا هم رو هم ثابت کن بعد بیا تا راجع به چیزای دیگه حرف بزنیم .
اینم لینک مدل 707کد:http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=982dcd30-1fc5-4526-8adb-66bafd3b1ba5&catid=401
در ضمن هیچ ال سی دی 100 هرتزی زمان پاسخگوییش بالای 3 ms نیست .این رو هم به اطلاعاتت اضافه کنکد:http://goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=52f6578f-fba6-4624-9073-72390e85bc62&catid=401
مشکل شما بدون اثبات دلیل و ادعات از رو هوا میای حرف می زنی و کاربران رو به اشتباه می اندازی, نمی دونم چطور وقتی کمپانی معظمی چون ال جی ودیگر سایت ها معتبر موجود ذکر کردن کلیه مدل ها واس هر منطقه دارای ترموشن 120 هرتزی هستن چرا باید به حرفای بی منطق شما توجه کرد . البته اگر خود من این ال سی دی رو از نزدیک ندیده بودم و باش کار نکرده بودم و از این قابلیت اطلاع نداشتم ممکن بود یک درصد به شک بیوفتم صحبت های شما بی اساس و بی پایه هست .نقل قول:
البته فهمیدم مشکلت حدس می زنم این ال سی دی رو از نزدیک دیده باشی چه برسه داشته باشی . تو سایت گلد ایران که این مسئله هرتز جا افتاده رو ملاک داده بودی و خوانده بودی(به شماره موجود در سایت گلد ایران قسمت مشاوره زنگ بزن و در مورد هرتز جویا بشو که این گزینه جا افتاده طبق صحبتاشون در سایت ) الان زنگ زدم بشون .
سایت سام سرویس نماینده سامسونگ هم سر بزنی و مدل 650 که 100 هرتز هست و اونجا این 100 هرتز هم جا افتاده و نوشته نشده !!
کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/index.php?cPath=6
من نمی دونم یه زنگ زدن واست انقدر سخته هم برای قیمت هم هرتز زنگ بزن به نمایندگی پسر گل .؟
ال سی دی 5 میلیونی جدید سامسونگ هم در سایت سام سروس از هرتزش نام برده نشده
همینطور که دیدی این سایت های ایرانی هست که دارای مشکل هستند و بضی امکانات در آن جا افتاده و ذکر نشده . که هرتز مهم ترین چیز هست ذکر نشده !! .کد:http://www.lcd-tv.ir/shop/product_info.php?cPath=42&products_id=327
در ضمن جناب دانشمند برای سرعت پاسخ گویی با روش های متعددی حساب میشه اگر اینجا ال جی از 2.7 و3 نام برده طبق خود توضیح سایت grey to grey هست .
زمان تاخيرها فرق داره بخاطر اينه كه از دو واحد اندازه گيري مختلف استفاده شده .مثال زمان 4 ميلي ثانيه بيانگر مدت زماني است كه يك پيكسل از رنگ سفيد به سياه يا بالعكس تغيير رنگ ميده مثال برای مدل 750 سامسونگ 100 هرتز . و زمان دو و هفت ميلي ثانيه از روش Grey-to-Grey استفاده كرده ال جی يعني مدت زمان تبديل رنگ خاكستري . در واقع LCD ها دو زمان تاخير دارن كه هر دو درسته 2.7 همون 4 هست. .
اما واحد اندازه گيري سياه به سفيد B/w واحد متداول براي اندازه گيري زمان تاخيره که سونی و سامسونگ از اون استفاده می کنن. مدل سامسونگ 750 650 با 120 هرتز چطوری 4 ms هست پسر گل پس ؟ . :31:
pdf سایت ال جی از سرعت پاسخ گویی و ترموشن 120 هرتزی سری 60 .
سایت معروف cnet که همه دوستان سایت و استادید با این سایت معتبر آشنایی دارند .کد:http://www.lge.com/us/tv-audio-video/pdf/42LG60_spec_sheet.pdf
حالا شما برو بالا بیا پایین طبق سایت خود معتبر کمپانی که ذکر شده کلیه مدل ها واس هر منطقه دارای 120 هرتز هستن ,و صحبت نمایندگی و تست بنده . نمی خوای قبول کنی مشکل خوده قبول نکن کسی حرف سایت کمپانی و نمایدنگی رو ول نمی کنه حرف شما رو بچسبه :41::31:کد:http://shopper.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-42lg60/4014-6482_9-32934018.html
من دیگه بحثی با شما ندارم و پستای شما رو نه خواهم خوند نه به ان جواب خواهم داد . :20:
موفق باشی .
خوشگله پسر تو مثل اینکه حرف ادم سرت نمیشه . میگم خودم اسکارلت دارم تو میگی ندیدی؟!!!نقل قول:
بجای تراوشات ذهنیت برو دماغتو بچسبون پشت شیشه مغازه و مشخصات اسکارلت رو بخون تا حالیت شه چی به چیه .
شما هم که متوجه شدی گلدیران جریان100هرتز بودن اسکارلت مدل 60 را جا انداخته حتما زنگ بزن بهشون بگو تا درستش کنن :27:
درضمن اگه توی سایت a650 رو ننوشته 100 هرتز بجاش روی برچسب روی ال سی دی بزرگ نوشته 100 هرتز.
عزیز 100 هرتز بودن توی ال سی دی ها انقدر مهم هست که بطور مشخص عنوانش میکنن .
جناب آقای معظم شما برو اسکارلت 100 هرتزی بخر حالشو ببر . فقط اگه 100 هرتز نبود جربزش رو داشته باش بیا اینجا از من و همه کسایی که به اشتباه انداختیشون معذرت خواهی بکن .
----------------------
بزودی یه عکس از برچسب پشت ال سی دی خودم میذارم تا همه متوجه قضیه بشن .
دوست عزیز من هر جا مشخصات اسکارلت 42 رو دیدم زده 120 هرتز البته تو مشخصات کلیش زده 50 و 60 هرتز ولی احتمالا به قول دوستمون تو منوها باید چنین گزینه باشه
من واسه جفتتون متاسفم که مثل بچه ها با هم کل کل میکنید .در کل میتونم بگم حرف جفتتون درسته پس با هم جرو بحث الکی نکنید.
اولا اینکه شما میای و میگی هر دوتون درست میگین رو مشخص کنید و ثانیا اینم دلیل و مدرکی که خودم از روی ال سی دیم عکس گرفتم و میذارم . امیدوارم اون آقای دانشمند بیان و توضیح بدن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://i42.tinypic.com/sfgpba.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://i42.tinypic.com/25qal45.jpg
این عکسی که شما گذاشتی اینجا مربوط به مشخصات برقی و منبع تغذیه این تلویزیون هست و ارتباطی با Refresh Rate تصویر نداره ولی از طرفی من توی سایت ال جی ایران که ندیدم Refresh rate این مدل رو زده باشه اگر 100 هرتزی یا 120 هرتزی بود حتما میزدن در ضمن به این سایت ال جی ایران نمیشه اعتماد کرد چون یه سری مشخصات رو کلا اشتباه زده.نقل قول:
منبع:
کد:http://ir.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=0108&categoryId=0108&parentId=01&modelCodeDisplay=42LG60&model=NOTHING
اما این یکی منبعی که امیر داده مدل 42LG60FR هست اگر دقت کنید یه FR انتهاش اضافه داره این مدل 120 هرتزی هست هرچند توی اون عکسی که مهدی گذاشته هم مدل تلویزیونش همین مدل FR هست ولی بهتری کار اینه که زنگ بزنید از قسمت فنی نمایندگیش بپرسید ممکنه روی بعضی ورودی ها یا سیگنالها این حالت 120 هرتزی فعال نشه
منبع:
کد:http://ae.lge.com/products/model/detail/42lg60frscarlet.jhtml#
دوست عزیز گزینه که تو منوها شما باید ON کنی تا 120 هرتز بشه گزینه trumotion هست اگه Off باشه تصاویر رو 60 هرتز کار میکنن
...............
نخیر کسی نمیخواد قبول کنه این مدل 100 هرتز نیست . والا بلا ال جی سه مدل اسککارلت داره
1- 606 یا همون 60 که مشخصه اصلیش قیافه منحصر بفرو با پشت قرمز و اون سوراخ جلو که پاور تلویزیونه .
2- مدل 707 که مشخصه اصلیش همون 100 ترتز بودنشه و قیافه کاملا معمولی داره
3- مدل 808 که مشخصه اصلیش قدرت صدای 5 برابر بیشتر نسبت به سایر مدلهاست که بلندگوهای سوراند متحرک در کناره های ال سی دی کاملا مشخصه .
حداقل از اون تبلیغ ماهواره که هر سه مدل رو نشون میده که میشه همه چی رو فهمید . یکیش همون خانومس (اسکارلت) که از ماشین پایین میاد و از یه پارچه قرمز بالا یا پایین میاد که رنگ قرمز نماد پشت این مدله (606) . یکی دیگش همون صحنس که یه ماشین از اون پنجره بیرن میپره و صحنه اکشن و متحرکی رو نشون میده و مدل 707 رو از لحاظ اسکن تصویر با مدل 50 هرتز معمولی مقایسه میکنه و بعد ال سی دی 707 رو نشون میده . اون یکی هم همون صحنه که خانومه داره روبروی صحنه راه میره و اون اشیا پشتش که نمیدونم ماشین بود یا خونه منفجر میشه و بعد مدل 808 رو نشون میده که بلندگوهاس سوراند متحرک قرمزش از کنارش بیرون میان .
اینم از اون منویی که اون اقای دانشمند میگفت . من دی وی دی و پلی 3 رو با اچ دی وصل کردم . xbox 360 رو هم با کامپوننت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانش هست یکی بیاد motion plus ، motion flow و refresh rate رو توضیح بده ؟!
دئستان یکی کمک کنه.....سامسونگ 40 a650 بهتره؟یا ال جی 42 اینچ....اسم مدلش یادم رفت...کلا ال جی بهتره یا سامسونگ؟
کلا به نظر من تو مدلهای هم قیمت ال جی یکم امکاناتش بهتره ولی اگر تهشو بخوای بسنجی سامسونگ ال سی دی های با کیفیت تری داره از نظر تصویر.
الان چی شد؟!!!یعنی من سامسونگ 40 a650 بگیرم؟خودمم از سامسونگ بیشتر خوشم میاد...اما ال جی 42 اینچ زده اسکارلتش و 2 مگا پیکسل مثل سامسونگ....راستی از کجا میتونم بدون گارانتی گیر بیارم؟اخه کلی سود میشه کرد...حودود 500 600 تومان...مگه این طور نیست؟لطفا راهنماییم کنید کجا میتونم بدون گارانتی بگیرم...البته غیر بانه و سنندج چون یکم فاصله زیاده و کلا به اونجور جاها اطمینان ندارم...من رشت زندگی میکنم...اگر تهرانم شد جای بدون گارانتی میده مثلا همین 40 سامسونگ سری 6 که تو بازار 2190000 تومان هست اما بدون گارانتی 500 600 شایدم بیشتر ! بگین من از همون جا بگیرم....مرسی....راستی سامسونگ سری 6 ok هست دیگه؟
سری 8 سامسونگ کنتراستش از این بالاتره البته قیمتش هم از این بالاتره ( در حدود 300 تومن ) , داخل گناوه ، لاوان و... هم بدون گارانتی گیر میاد اما فکر کنم بدون گارانتی همون بانه برای شما نزدیکترین جا هستش ، اما اینو بگم که اصلا به این جور جنس های بدون گارانتی اعتماد نکن اینا 99% چینی هستن و مشکلات خاص خودشون رو دارن ( خلاصه این که بیشتر شبیه به اسباب بازی هستن تا تلویزیون ... ) تفاوت قیمتشون هم از یک میلیون بیشتره ( یکی از دوستام یه تلویزیون سامسونگ گرفته بود از لاوان یک میلیون تومن ... )
یکی هم بیاد جواب این سوال منو بده :
نقل قول:
سلام
این دو مدل که از سری led tv هستن و تو سایت ورژن امراتش هست، تو ایرانم اومده؟
A40B6000VR
A40B7000WR
سلام
دوستان كسي حدود قيمت سامسونگ a650 40 اينچ رو داره؟؟؟؟
خيلي واجبه؟؟؟
من به طور کلی تلویزیون سونی سری X رو پیشنهاد می کنم
خداییش کیفیت در خور توجهی داره! :46:
حدود 250 و 450+ سری شش.نقل قول:
A40B6000VR
A40B7000WR
سلام
بانکه ما میخواد یه تلویزیون بیشتر از 48 اینچ با قیمت تا 6 میلیون بخره(پس باید موجود باشه تو بازار)!
من بهشون پیشنهاده مدلهای :
Panasonic: Tc-50p10 or TH-60VX100U or TH-65VX100U و از
Sony: KDL-55XBR8 or KLV-55X450A رو دادم.
شما پیشنهادتون کدوم مدله؟!! لطفا اگه مارک و مدله بهتری هم سراغ دارید راهنمایی کنید.
با تشکر از همه.
ببین... از لحاظ رنگ هر دو برند فوق العاده هستن. یعنی رنگ های زنده و گیرایی دارن. اما در کنتراست و دقت نمایش، سونی برتری محسوسی نسبت به پاناسونیک داره.نقل قول:
پیشنهاد من سونی هستش. :46:
گمانم به لحاظ حقوقی باید از انواع تجاری (و در صورت نیاز بدون برند) تهیه کنید؛ از شرکت هایی نظیر سام سرویس.
اگر وسیع بودن از دیواری بودن مهم تره اِل ای دی پروجکشن های سام(در صورت امکان) یا انواع میتسوبیشی توصیه می شه ـ ~80".
پلاسماهای سری VX100U مدل پنجاه اینچیم دارن که البته تو ایران گیر نمیاد مدل 65 اینچی این پنلم اگر گیر بیاد بالای 10 میلیون تومن هست چون 9999 دلار تو آمریکا قیمت داره.نقل قول:
توی این لینک راجبش نوشتم:
KDL-55XBR8 هم همون X450 هست توی آمریکای شمالی به اسم مدل XBR8 عرضه میشه و یه سری قابلیتها بیشتر داره.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=318165
تو این لینکم راجب سری X:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=317993
در مورد تلویزیون های ال ای دی کسی چیزی میدونه؟
تلویزیونهای LED که توی استودیوهای ورزشی ازشون استفاده میشه بهشون Astrovision میگن و کاربرد صنعتی داره.
تلویزیونهای LCD LED Backlight همون تلویزیونهای ال سی دی هستن فقط به جای لامپ فلورسنتی توشون از LED برای نور پس زمینه استفاده میکنن که یه سری مزیت داره یه سری معایب.
تلویزیونهای OLED هم نسل آینده تلویزیونها هستن که اصلا هیچ ارتباطی با ال سی دی های الان ندارن و یه تکنولوژی منحصر به فرد به حساب میان.
در ادامه سخن این دوست گلم باید بگم که هم اکنون از صفحه نمایش های OLED در تعدادی از گوشی های چند برند از جمله نوکیا داره استفاده می شه که ظاهرا کیفیتش خیلی بهتر از LCD هست.نقل قول:
پس کیفیت تلویزیون OLED بایستی دیدنی باشه :27::46:
البته همینطور هست، اما متاسفانه طول عمر مفید OLED کمتر از نصف LCD هست که امیدوارم در نسلهای آینده OLED این نقض برطرف شه.نقل قول:
پس کیفیت تلویزیون OLED بایستی دیدنی باشه
در ضمن یک خبر خوب برای دوستانی که قصد خرید 40X450 سونی رو دارند، هم دارم و اون چیزی نیست جز کاهش قیمت نیم میلیونی این مدل نسبت به یک هفته پیش :)
برین حالش رو ببرید و یادی هم از ما بکنید...
سلامنقل قول:
يعني الان چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟
حدوداً 3,200,000نقل قول:
3,200,000 !!! چه خبره وقتی آدم میتونه بره سامسونگ سری 9 بخره تصویرشم از سونی شفافتره من بقل هم دیدمشون.
این نظر شماست و قابل احترام؛ شما اگر خواستید LCD TV بخرید همون سری 9 سامسونگ رو بگیرید.نقل قول:
نقل قول:
سلام
قيمت 46-X450 رو هم داريد ؟
البته اونی که برای گوشیای موبایل استفاده میشه ساختارشون فرق میکنه.نقل قول:
در ادامه سخن این دوست گلم باید بگم که هم اکنون از صفحه نمایش های OLED در تعدادی از گوشی های چند برند از جمله نوکیا داره استفاده می شه که ظاهرا کیفیتش خیلی بهتر از LCD هست.
اونو بهش میگن AMOLED
هزینه ساختش خیلی پائین تره و ...
[/QUOTE]پس کیفیت تلویزیون OLED بایستی دیدنی باشه[/QUOTE]
سونی یه مدل 11 اینچ داره که کنتراستش از پلاسماهای پاناسونیک هم بیشتره!
واقعا خرید 40x450 بیخودیه. ولی 46 و 55 اینچش خیلی محشرهنقل قول:
در ضمن یک خبر خوب برای دوستانی که قصد خرید 40X450 سونی رو دارند، هم دارم و اون چیزی نیست جز کاهش قیمت نیم میلیونی این مدل نسبت به یک هفته پیش
نه متاسفانه...نقل قول: