نه ارزش نداره با این قیمت !نقل قول:
Printable View
نه ارزش نداره با این قیمت !نقل قول:
البته این قیمت مال 10 روز پیشه که کاتای dx11 نیومده بودنقل قول:
الان 1 ماهه با برند MSI مدل OC قیمتش 280.000 !نقل قول:
نگفتین با این مدل پاورمیتونم کارتو نصب کنم یا نه؟ مشکلی پیش نمیاد?!!!
p4_650w elegance پاینش هم نوشته : Peak load 1 minute 230 walt
این پاور رو حتما عوض کنید . از برندهای معتبر مثل کولر مستر استفاده کنید . مدل 700 وات کولر مستر انتخاب مناسبی هست برای ارتقا بعدی هم خیالتون راحت میشود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فعلا بودجه ندارم عوض کنم دارم کارت میخرم 250 gts
میگم مشکلی نداره که با این پاور کارتو نصب کنم ؟
نه مشکلی نداره حداقل 550w می خوادنقل قول:
عجب ببینید از کجا به کجاها که رسیدم :31::31::31:
از 9400 به 250 gts :31::39:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:250 رو خریدم و قرار فردا بعد از ظهر برسه دستم ،از برند گیگا 185 تومن شد. :46:نقل قول:
کار این تاپیک هم خاتمه یافت تا تعویض بعدی کارتم :12:
ممنون از همه :31::11:
4770 الان تو بازار اومده ؟
آقا ببخشید که سوال من براتون تکراریه به بزرگی خودتون ببخشید
دوستم میخاد یه کارت گرافیک بخره که بازی های nfs : shift و peranc of persia و رزیدنت اویل ( البته آخرین شمارشون رو ) به خوبی اجراکنه شما چه پیشنهادی دارین البته تا قیمتهای مختلف مثلان تا 150 تومن تا 250 تومن و تا 350 تومن ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی سیستمش همچین جدید نیست ( مال 2 سال پیشه) cpu : full cach 3, ram 750 آیا باید این سیستم رو هم ارتقاء بده مخصوصا پاور باید چقدر باشه
بازم ممنونم
کلا سیستم رو باید ارتقا بده برای بازی رو این سیستم کارت 500.000 هم بندازه جوابش رو نمیده برای بازی !نقل قول:
الان بهترین کارت گرافیک که کارایی بالایی داشته باشه با قیمت 200-220 چیه؟
تا 220.000 که بهترین کارت موجود 4870 1'گیگ هست که کارایی بالایی داره ! ولی نمیدونم اگه با این قیمت 260 کور 216 گیر بیاری با هر برندی باشه ارجعیت داره !
من فقط برای گیم میخوام.با یکی از بچه ها صحبت میکردم میگفت که دمای 4870 خیلی بالاست.این bit چقدر تاثیر داره؟کدوم رو بگیرم؟میخوام خنک باشه کارت
کارت 9600 بهتره یا 4770؟کدومشون رو توصیه میکنید و برای بازیها روز بهتر جواب میده
4770 بهتر از 9600، میتونی یکم به بودجت اضافه کنی یه 4850 یا 250gts بخرینقل قول:
نظرتون درباره 4870 چیه یا 4850؟تا چند سال میتونه برام بازیهارو راحت اجرا کنه؟دماش چقدر هست؟
سلام
دوستان 9500GT 1GB ASUS برای Game بهتر هست یا 9500GT 1GB Gigabyte ؟
ضمنا قیمت هم بدید
نقل قول:
سلام
دوستان 9500GT 1GB ASUS برای Game بهتر هست یا 9500GT 1GB Gigabyte ؟
ضمنا قیمت هم بدید
سلام
کلا 9500GT به درد بازی نمیخوره
:26::26:خریدمش :40: بلا خره خریدمش :11:
چه هیبتی داره این کارت :27: قیافش میرزه با صد تا 9500 :31:
9500 رو بیخیال شو من 9500 داشتم یه هفته قبل فروختمش 250 خریدم. :40::40:
خدایش عجب کارتیهنقل قول:
فنش به بزرگیه 9500 هست :31:
دیگه تو شهر همه منو میشناسن همه کلافه شدن از دستم هر روز میرفتم کارت گرافیک قیمت میکردم
این تاپیکم که از 15 صفحه رد شد تا من یه کارت گرافیک خریدم. :31:
از راهنمایهایت ممنون ارباب:10:
از همه کسایی که راهنمایی کردن ممنون، الان دیگه خودم حرفه ای شدم تو این زمینه :21::31:
من کارتو نصب کردم رو کامپیوترم. البته فروشنده نصبش کرد
ولی الان نمیتونم هیچ بازی رو اجرا کنم :41:
همه ی بازی ها تصویر آهسته میشن fps میاد رو 4 تو gta که fps 4.2 بود
چی کار کنم ؟
این ارور رو هم وقتی میخوام کامپیوتر رو خاموش یا استند بای کنم میده :
کنارش هم more information رو باز کردم که تو تصویر نشون میده
ینی ممکنه که کارتو درست نصب نکرده باشه؟ یا ایراد از پاورم باشه ؟ یا اینکه از کارت ؟
ممنون از شما :40:
احتمالا پاورتون ریل نیست و نمیتونه کاملا کارت رو تغذیه کنه!
نقل قول:
ینی تصویر آهسته شدن تو بازیها هم به خاطر اونه؟
قبلا تو همین تاپیک پرسیدم گفتن پاورت مشکلی نداره
elegance 650 w البته مارک معتبری نست ارزونم گرفتمش 20 تومن
مطمئنی مشکل از پاورمه؟؟؟
پ.ن: مونیتورمم قدیمیه lg flatron f700 b
بلهنقل قول:
ینی تصویر آهسته شدن تو بازیها هم به خاطر اونه؟
ارور رو ترجمه کردم میگه:نقل قول:
قبلا تو همین تاپیک پرسیدم گفتن پاورت مشکلی نداره
elegance 650 w البته مارک معتبری نست ارزونم گرفتمش 20 تومن
مطمئنی مشکل از پاورمه؟؟؟
کارت گرافیک به درستی تغذیه نمیشه و ممکنه حداکثر کارایی رو نداشته باشه و به سخت افزار هم صدمه برسه
نقل قول:
خب این ینی اینکه پاور ضعیفه یا درست متصل نشده ؟ !
یه پاور معرفی کنید که ارزون باشه مشکلی هم با کارت نداشته باشه، مارک معتبری هم باشه راحت پیداش کنم.
من یه پاور الان دیدم ازش عکسم گرفتم:
قیمتش 40 تومن بود، مدل hr 450 harris روش هم نوشته 450w real ، مشخصاتش هم تو عکس معلومه خونده میشن
این پاور مناسب هست بگیرم؟؟
یه گرین هم دیدم 380a بود ولی نفهمیدم چند وات هست.
اگه harris خوبه و با کارت مشکلی نداره بگیرم اگه پاور دیگه ای هم پیشنهاد میدین لطفا اسم دقیقش و مدلش و چند وات
بودنشو رو هم بگین با قیمت
نه مناسب نیست من که گفتم حداقل 550 میخواد این 450 هستنقل قول:
GREEN GP580W REAL بگیری قیمتشم در حدود 80 تومن هست البته دقیق نمی دونم
delete....
شما 500 وات کولر مستر تهیه کنید کافیست .
سازگار با جديدترين استانداردهاي اينتل ATX 12V V2.2
سازگار با جديدترين استاندارد SSI و EPS 12V V2.91
داراي پروانه فوق العاده ساكت 135 ميلي متري با صدايي كمتر از 17dBA
داراي سيستم خطاياب خودكار كه تشخيص دهنده ولتاژهاي بالا ، پايين وحرارت بالا و جريان كم و زياد و اتصال كوتاه مي باشد
امكان شارژ دستگاه هاي متصل به USB در حالت خاموش بودن سيستم
عمر متوسط: MTBF >400000 hours
داراي كانكتور PCI-e شيلد شده براي جلوگيري از نفوذ نويز ايجاد شده بر اثر تداخل امواج الكترومغناطيسي و مجاورتي
آخه یه جا خوندم نوشته بود 450 کافیه!نقل قول:
حالا مشکلی نیست من اونجا سیستمو میبرم تست میکنم اگه شد یا همون هریسو میگیرم یا 550 وات گرین
رو
عجب:18:نقل قول:
دوست من داری تبلیغ میکنی:31:
من گفتم یه پاور ارزون میخوام
این قیمتش حتما بالای 100 هست منم که بودجم صفر الان :31:
حداقل 450 وات هست و با توجه به اینکه اور کلاک نمی کنه 485 گر ین گزینه خوبیه بیشتر خواست 535!!حدود 40-50نقل قول:
نه مناسب نیست من که گفتم حداقل 550 میخواد این 450 هست
GREEN GP580W REAL بگیری قیمتشم در حدود 80 تومن هست البته دقیق نمی دونم
یک سؤالی برای من ایجاد شده چرا وقتی تو سایت کولر مستر مشخصات سیستم ها رو وارد می کنیم میزان توان مصرفی مورد نیاز رو خیلی کمتر از این اعداد و ارقام نشون می ده؟؟؟:5:نقل قول:
Peak Load رو 100% بزارین و 20% رو عدد نهایی اضافه کنین (برای اطمینان)نقل قول:
یک سؤالی برای من ایجاد شده چرا وقتی تو سایت کولر مستر مشخصات سیستم ها رو وارد می کنیم میزان توان مصرفی مورد نیاز رو خیلی کمتر از این اعداد و ارقام نشون می ده؟؟؟
دوست عزیز سایت کولر مستر و هر سایت دیگه برای محاسبه توان مصرفی رو بریز دور!:دی باید به سازنده رجوع کرد در ضمن توضیحات بابک هم درسته:نقل قول:
یک سؤالی برای من ایجاد شده چرا وقتی تو سایت کولر مستر مشخصات سیستم ها رو وارد می کنیم میزان توان مصرفی مورد نیاز رو خیلی کمتر از این اعداد و ارقام نشون می ده؟؟؟
Thermal and Power Specs:
Maximum Graphics Card Power (W) 150 W
Minimum System Power Requirement (W) 450 W
Supplementary Power Connectors 6-pin
تازه برندهای اور شده و ... که مصرفشونم بیشتره!!کد:http://www.nvidia.com/object/product_geforce_gts_250_us.html
با اونمدلی که دوستمون گفت واس سیستم خودم حساب کردم 450 وات درومد اگر کارتی مثل 260 روش بسته شده باشه...هیچ رقمه تو کارم اور و این بحثا ندارم شاید واس اینه؟؟؟پاورم 535 گرینه...تعجب می کنیم!
پیک لود + 20% کردی شد 450!؟مطمئنی همه قطعات رو وارد می کنی؟نقل قول:
با اونمدلی که دوستمون گفت واس سیستم خودم حساب کردم 450 وات درومد اگر کارتی مثل 260 روش بسته شده باشه...هیچ رقمه تو کارم اور و این بحثا ندارم شاید واس اینه؟؟؟پاورم 535 گرینه...تعجب می کنیم!
بازم میگم مشخصات پاور مورد نیاز معتبرترین جا سازنده هست!که برای GTX 260 هم 500 وات حداقل!!!
Maximum Graphics Card Power (W) 182 W
Minimum System Power Requirement (W) 500 W
Supplementary Power Connectors 6-pin x2
زیاد به این سایتها توجه نکنید....
نه با 20% اش می شه 540 وات...خوب آخه این 20% که خودش برای احتیاط بود دیگه تقریباً...پس باید اصولاً 535 راحت جواب بده چون من که اور ندارم که بخواد احتیاط رو پشت سر بگذاره...کار سنگینیم نمی کنم باهاش...اصولاً این جنبه ی سؤالی داشت چون قصد تعویض کارت دارم اما چون آدمیم که به کم قانع نمی شم از 4770 شروع کردم یواش یواش دارم همین جوری می رم بالا حالا خدا خیر کنه...پول دستم بیاد جنبه ندارم یه ذره سیو کنم:31:نقل قول:
نه برای اور نیست اون یه درصدی هست که قابل محاسبه هست...نقل قول:
نه با 20% اش می شه 540 وات...خوب آخه این 20% که خودش برای احتیاط بود دیگه تقریباً...پس باید اصولاً 535 راحت جواب بده چون من که اور ندارم که بخواد احتیاط رو پشت سر بگذاره...کار سنگینیم نمی کنم باهاش...اصولاً این جنبه ی سؤالی داشت چون قصد تعویض کارت دارم اما چون آدمیم که به کم قانع نمی شم از 4770 شروع کردم یواش یواش دارم همین جوری می رم بالا حالا خدا خیر کنه...پول دستم بیاد جنبه ندارم یه ذره سیو کنم
دوست من وقتی بدون 15-20% بزنی بشه 450 به فرض داشتن 450 وات خروجی یعنی همیشه وقتی -مثلا داری یه نرم افزار سنگین کار می کنی یا بازی می کنی -تو فول لود پاور داره با حد اکثر توانش کار می کنه که هم خودش زود خراب میشه و سایر قطعاتت آسیب میبینن یا کارایی واقعیشونو ند ارن به قول علما پاور قلب سیستمه!:دی