ای ول دادش .یار قدیمی کجا موندی تو؟اینبارم که میبینم مثل من شدی اینجا میگردی؟متال ملیتا
خوب به این میگن تکنولوژی ایرانی اصلا هم تعجب نداره به اندازه یه موتور v8 مصرف داشته باشه.
Printable View
ای ول دادش .یار قدیمی کجا موندی تو؟اینبارم که میبینم مثل من شدی اینجا میگردی؟متال ملیتا
خوب به این میگن تکنولوژی ایرانی اصلا هم تعجب نداره به اندازه یه موتور v8 مصرف داشته باشه.
اصل بحث یه چیز دیگس! تداخل سیاست داخلی با اقتصاد خارجیمون!!!!!!نقل قول:
نوکرم!!!!!!!!!
مدتی نمیتونستم بیام حالا کم کم بیشتر میام
حالا قراره از 6 سال دیگه مرز ایران برای ورود خودرو باز بشه !!!!!!!!!!!!!!
البته ببینیم مجلس عزیز طبق معمول توسط ..... ایران خودرو و سایپا خام میشه یا نه
به صورت شدید خام میشه میره پی کارش.از موقعی که میخواستن واردات خودرو رو آزاد کنن قرار بود امسال عوارض 60 درصد بشه ولی فعلا هیچی نیست.ببینیم کی دولت به خاطر منفعت خودش نه مردم حرکت میکنه .
کسی از مصرف سوخت مرسدس s600 خبر داره؟
فکر کنم 10 تا 14 باشه اونم با موتو 12 سیلندر
مصرف سوخت تویوتا کمری 2400 ها من میدونم خارج شهرش 6.8 هست که تقریبا با 206 یکیه :)
شما خلافش رو ثابت کننقل قول:
.به ايرنا و ايسنا و ... نميشه اطمينان كرد اونوقت منبع موثق جهان نيوز؟؟؟؟؟؟؟
اینم ببینین یه ذره بخندین :
نمايشگاه دايمي ايران خودرو در امارات افتتاح ميشود
نمايشگاه دايمي ايران خودرو ۳۱ارديبهشت ماه جاري در شهر شارجه امارات عربي متحده افتتاح ميشود.
.
عليرضا اميني فر نماينده فروش و خدمات پس از فروش شركت ايران خودرو در امارات روز جمعه در گفت و گو با ايرنا گفت : نمايشگاه دايمي ايران خودرو نيز با هدف حضور، معرفي و عرضه خودروهاي توليد ايران در امارات گشايش خواهد يافت .
وي افزود: براي حضور و فروش خودروهاي توليد ايران در امارات بايد بسيار دقيق و هوشيارانه وارد اين بازار اين كشور شد.
وي گفت : در بازار خودرو امارات بيش از دهها رقيب با استراتژيهاي مختلف حضوري فعال دارند و طبيعي است كه همه آنها براي استمرار فعاليت در اين بازار تلاش ميكنند.
اميني فر افزود: نمايندگي ايران خودرو درصدد است با ارايه خدمات مناسب و مطابق با استانداردهاي تعريف شده بينالمللي بخش قابل توجهاي از مشتريان بازار خودرو امارات را به خود جلب كند.
وي اظهار داشت : در حال حاضر با عرضه خودرو سمند و ارايه خدمات پس از فروش به مشتريان توانستهايم هيجانهاي ناشي از حضور در اين بازار رقابتي را به كنترل خود درآوريم .
وي افزود: ايرانيان مقيم امارات ، شهروندان محلي و خارجيان مقيم اين كشور پس از مشاهده حضور خودرو سمند توليد ايران در امارات شگفت زده شدند.
اميني فر گفت : برخلاف تصور حك شده در ذهن خريداران خودرو و بر اساس تجربيات گذشته اين رويداد غير منتظره را با ارايه خدمات مناسب تبديل به استقبال گسترده از خودرو سمند كردهايم .
وي افزود: در حال حاضر خودرو سمند در خيابانها و جادههاي امارات در حال تردد است و انتظار ميرود اين روند همچنان ادامه يابد.
خودرو سمند كمتر از يك سال است كه در كشور امارات عرضه ميشود و نمايندگي خدمات پس از فروش ايران خودرو نيز در شهرهاي دبي ، شارجه و ابوظبي راه اندازي شده است .
منبع:
کد:http://www2.irna.ir/fa/news/view/line-8/8702272636150331.htm
میخوان اونجا چیکار کنن ؟یعنی فروش میکنن اونجا؟فکر نکنم .فقط بهانه ای برای یه عده که هم پول بگیرن هم دبی نشین بشن .اونجا حال کنن.
سلام به همه دوستان و خصوصا عاشقان اتومبیل !!:20:
آقا از اونجایی که قراره حداکثر ظرف یکماه آینده یه سمند ال ایکس بخریم میخواستم بدونم تفاوت این سمند ال ایکس سال با سمند ال ایکس معمولی در چی هست و اختلاف قیمتشون چقدره ؟؟
ممنون میشم اگه یه توضیحی به بنده لطف کنید !!:11::11:
تغییر در جلو پنجره+همرنگی تمام ادوات! یعنی همشون کرم رنگ هستن(در مدل سال)+نوع رینگ اپورت فرق میکنه!:10:
به نظر من که اين جلو پنجره هاش واقعا زشتتر شده.نقل قول:
تایید میشه!:10:نقل قول:
تغییر جلو پنجره رادیاتور
تغییر لامپ جلو
همرنگ کردن زیر سپر ها با بدنه
رنگ کرم شدن چرم دسته دنده و ترمز دستی و کمربند
نرم تر شدن جنس بالای داشبورد
تغییر شکل رینگ
پس تغییر مکانیکی و آیرو دینامیکی نداشته الکی دوتا جاشو رنگ کردن و شده سمند سال
(گنجشک رو رنگ کردن و به اسم قناری دارم میفروشن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورتی که عکس لود نشد به لینک زیر برین.
کد:http://G I G A W A R N.com/images/khodro%20meli%20samand!!.jpg
این مطلب کاملآ بی منطق هست این طراحی از مالزی خریداری شده اگر این طور باشه خیلی از طراحی های لکسس و بی ام دابلیو و ائودی شبه هم هست و این ملاک نیست
این عکس رو من حدود 2 سال پیش تو نت دیده بودم
فکر کنم فتوشاپی یا چیزی باشه !!!
البته می تونه فتوشاپی نباشه چون جدیدا داره بنزو میزنه (یک نمونه اشو ) و طبق معمول می تونه بدنه بنزو بذاره روی موتورسمند
البته جاداره اینجاتبریک بگم چون دیگه مجبورنیستیم بدنه پژوبذاریم روی موتور پیکان .مامیتونیم بدنه بنزراهم بذاریم روی موتورپیکان
پس ما می توانیم
فکر نمیکنم فتوشاپی باشه!ولی چرا میکنم
:d
نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:13::laughing::laughing::laughing::laughing:
آخه مگه ميشه با فتوشاپ همچين چيري درست كرد؟
شرط ميبندم هيچي از فتوشاپ نميدونيد:13:
با 3دي مكس ميشه ساخت ولي با فتوشاپ.............
فکر کنم شما هنوز فتوشاپ رو نشناختی !!نقل قول:
آخه مگه ميشه با فتوشاپ همچين چيري درست كرد؟
شرط ميبندم هيچي از فتوشاپ نميدونيد
با 3دي مكس ميشه ساخت ولي با فتوشاپ..
ولی اگه این واقعی باشه و بیاد به بازار باید بگم که طراحان ایران خودرو واقعا ت. زدن .
لطفا خبر رو با منبع موثق ذکر کنید
این خودرو یه زمانی قرار بود که تولید بشه و بنا به دلایلی به خط تولید نرسید
سلام میخواستم ببینم فرق سورن با سمند ال ایکس چیه؟مرسی
1-وجود یک ایربگ برای راننده
2- زه و سپر همرنگ بدنه
3- رینگ آلمینیومی 4 پره
4- قابلیت تغییر زاویه نور چراغهای جلو
5- آینه های بغل راهنمادار و طرح جدید
6- تغییر طرح غربیلک فرمان و تلسکوپی شدن آن
7- کمربندهای ایمنی با سیستم پیش کشنده فرمان
8- مجموعه چراغهای جلو و عقب و مه شکنها
9- سنسور خطر دنده عقب
10- قابليت تنظيم زاويه پشتي بصورت برقي
11- کیفیت بالاتر رنگ بدنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يعني تو شتاب هيچ فرقي با هم ندارن. موتورهاشون يكيه؟نقل قول:
هیچ فرقی با هم ندارن و جفتشون XU7 دهه هشتاد میلادی بعنوان موتور روشون نصبه :27:نقل قول:
ولی قراره که از موتورهای TU5 هم روی سورن استفاده شه که در این صورت شتاب یک مقداری بیشتر میشه
در مجموع شما فقط ظاهر خودرو رو برنده مي شيد!
از نظر فني هيچ!
البته اين برد شما به قيمت خرج كردن بيشتر است.
این همه خودشونو کشتن تا یه چیز متفاوت بسازن
شما تازه میگی فرقشون چیه؟
والا ظاهرشون که تا حدودی با هم فرق داره
ولی اگه از لحاظ تجهیزات اضافه شده می خوای
من نمیدونم
نه چون موتور ef7 ساخته شده تا چند وقت دیگه این موتور روی سمند سوار میشه که دوگانه سوز هم هستنقل قول:
من شنیدم موتور tu5 روی slx میخوان بذارن که خیلی عالیه.:20:
ميشه در مورد اين tu5 و xu7 يكم بيشتر توضيح بدي؟!نقل قول:
در ضمن از نظر قيافه هم زياد فرقي نكرده. فقط جلوي ماشين يكم عوض شده . پشتشم كه فقط يه گوشه از چراغو مثل مدل ال ايكس برداشتن. يعني از بغل ببيني فكر نميكنم بشه تشخيص داد سورنه يا معموليه!
ایران خودرو میخواد در فاز بعدی تولید موتور TU5 را روی سورن پیاده کنه این موتور همون موتور 206 تیپ 5 یعنی 1600 سی سی با 16 سوپاپ و 110 اسب بخار که در مقابل موتور فعلی سمند که 1800 سی سی و 95 اسب بخار و 8 سوپاپ هست حرفای زیادی داره همچنین موتور TU5 بدلیل داشتن استاندارد یورو 2 مصرفش خیلی کمتره نسبت به موتور های فعلی .نقل قول:
فعلا برنامه موتور EF7 فقط برای سمند ال ایکس هست و سمند سورن رو ایرانخودرو میخواد TU5 کنه و همچنین امکانات و تجهیزات ایمنی رو هم میخواد بکلی ارتقا بده که با این اوصاف قیمتش میزنه بالای 20 تومن :18:نقل قول:
سلام
یه مدتیه که ماشینم ( سمند lx ) سفت و سخت !! شده به خصوص روی ناهمواریهای ریز خیلی اذیت می کنه
( نمی دونم از اول بوده من توجه نداشتم یا ماشین بعد از مدتی اینطوری میشه)
به هر حال دوستان تعویض کمک فنر رو مناسب می دونند اگه جواب مثبته چه نوعی؟
با تشکر
نقل قول:
سلام آقا علی
سمند یکی از ماشینایی هست که باید خیلی بهش برسی چون بعد از یه مدت کوتاه از فرم میفته، صدا میده و ...
چه مدتی میشه داری استفاده میکنی؟؟
سلام
حدود 20 ماه هست که دارمش (صفر گرفتم )
البته از رسیدن (خرج کردن ) به ماشین ابایی ندارم اما متاسفانه چون شهرمون کوچیکه نمی شه هر چی که می خوای گیر نمیاد (فقط یک نمایندگی داره )
در مورد صدا دادن که متاسفانه ماشین رو از همون لحضه ای که گرفتم صدا میداد (با صدای اعصاب خراب کن دربها کنار اومدم )
در مورد فنر بندی ماشین هم فکر کنم اون چیزی که باعث شده خشکی ماشین بیشتر به نظر بیاد اینه که من حدود 5 ماه قبل برا اینکه ماشین رو یه کم پایین بیارم دادم یه حلقه از کمک فنر جلو رو کم کردن (چون نمی خواستم زیاد پایین بیاد از فنر اسپرت استفاده نکردم ) البته دست به فنر عقب نزدم اما حالا زیاد پایین اومدن ماشین برام مهم نیست )
راستی می گن فنر های گازی هم میشه زیر سمند انداخت اونا چطوره ؟
با تشکر
سلام
اول میخواستم بدونم سمندت گازسوز است یانه؟
فکرکنم بدونم چقدر خرج داره.