اصلا قبل از این که لیست رو بیاره Replay رو نشون می ده جالبه هانقل قول:
خوب اسکرین شات رو امتحان نکردم ولی اگه شد بهت می گم
Printable View
اصلا قبل از این که لیست رو بیاره Replay رو نشون می ده جالبه هانقل قول:
خوب اسکرین شات رو امتحان نکردم ولی اگه شد بهت می گم
گرافیک گرافیک گرافیک گرافیک
من بازی و گرفتم برای xbox360 این بازی فوق العاده است البته با تلوزیون lcd 42 اینچ و کابل hdmiدارم بازی میکنم گرافیک 10/10 گیم پلی اون خیلی بالاست :18:واقعاً دارم حال میکنم
در ابتدا شما وارد منوی بازی میشین که بصورت انیمیشن خدا کار شده در اصل اون منو دفتر کار شماست و شما اونجا تمام برنامه هاتون و تحت کنترل دارین بعد به صورت فیلم شما ماشین و انتخاب میکنین و وارد race میشین دیگه براتون نمیگم چون گیم پلی بسیار عالی داره وقتی شما دارین توی ماشین رانندگی میکنین عروسک رو داشبورت تون همون آواتاژ xbox 360 :19: یک مسابقه واقعه ای که damage ماشینتون کاملا به واقعیت نزدیکه و اگه زیاد به موانع یا ماشین های دیگه برخورد کنین از ادامه مسابقه محروم میشین.وقتی وارد اب میشین برف پاک کن خیلی طبیعی کار میکنه و بعد که توی جاده خاکی بعد از اون میرین گل میشه.شما بعد از مسابقه میتونین replay کارتون و ببینید اونم با زوایای عالی و حتی عکس بگیرن دیگه نگم بهتره عالیه:8:
در کل بازی قدرتمند و کارشده ایه حتماً بازی کنین
راستی دوستان 3 روز دیگه یعنی 15 سپتامبر سالگرد فوت Collin McRae هست، همون طور که می دونید دو سال پیش تو یه سانحه ی هلی کوپتر کشته شد. خداوند روحش را قرین رحمت گرداند...
مال من مسابقه که تموم می شه، آتیش بازیشو که می کنه همون جا لیستو میاره! تازه مموری من 60 مگ خالی داره، اگه کپچر هم می خواست بکنه رو همین جا می شد! اینجوریشو دیگه ندیده بودیم!نقل قول:
برای من که هم Replay میاره هم screenshotالبته من پریمیوم دارمنقل قول:
من از همون اول نید فور اسپید بازی می کردم ولی از بس زیاد بازی کردم حالم بد شد :دی
حالا نمیدونم شیفت رو بگیرم یا درت2 میگن شیفت خیلی باحاله ولی از اون طرف از نیدفوراسپید خسته شدم :دی
بچه ها خبری از نسخه pc نيست؟
آیا این بازی توی شهر هستش یا توی پیست ؟ اسپرت کردن هم داره ؟!
عشق ماشین بازی به اسپرت کردنشه چه جوری فکر کردی که اسپرت کردن نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی
مراحل اين بازي هم در شهر هست هم در پيست و هم به صورت رالي تا اين جا كه من بازي كردم در تمام قاره ها مسابقاتي انجام ميشه كه هر كدوم يك جايزه اي دارند و هر مرحله كه رد كني driving level شما زياد ميشه و تو مسابقاتي كه جايزه گرون تري داره ميتونيد شركت كنين
مراحل اين بازي هم در شهر هست هم در پيست و هم به صورت رالي تا اين جا كه من بازي كردم در تمام قاره ها مسابقاتي انجام ميشه كه هر كدوم يك جايزه اي دارند و هر مرحله كه رد كني driving level شما زياد ميشه و تو مسابقاتي كه جايزه گرون تري داره ميتونيد شركت كنيننقل قول:
در مورداسپرت كردنم من تاحالا نديدم چون يكسري ماشين آماده است كه تا اينجا ميتوني رنگش و عوض كني البته قبل از مسابقه ميتونين ماشينتون و تيون كنين و از لحاظ فني آماده كنين
در پیست هستش اصلا بازی با سبک SHIFT فرق داره چون مسابقات رالی هستشنقل قول:
اسپرت کردن هم نداره (اگر از لحاظ قطعات ظاهری منظورته)فقط یک سری پک های اماده داره که می تونی رو ماشین اجرا کنی
تازه اسباب بازی برای داشبورد و شیشه هم داره:27:
اين خيلی نامرديه چرا واسه pc نمياد شما ها دارين حال ميکنين ما چی نشستيم داريم لحظه شماری ميکنيم ولی نوشه جونتون
دوست عزیز این شرکت ها دیگه جوانمردی رو کنار گذاشتن میرن برا کنسول ها میزنن که یه پول درست حسابی تو جیبشون بره بععععععععععد برا پی سی میزنن.ولی خوب اگه دیرتر میاد حداقل چیز خوبی از اب در میاد.نقل قول:
درسته، همشونم این سیاست رو از راک استار یاد گرفتن واسه عنوانی مثل Grand Theft Autoنقل قول:
شما هم اگه تجربه ات تو شناختن سازندگان بازي مثل ما بود الان كنسول مي خريدي عزيز من بياد تو ميخواهم يك مرحله رو اول بشم:10:نقل قول:
بابا تجربهنقل قول:
سلام ببخشید که به تاپیک ربطی نداره سوالم!(تاپیک گرید رو پیدا نکردم!)
میخواستم ببینم چطوری میشه بلزی گرید رو با جوی استیک بازی کرد؟!
ویرایش:تاپیکشو پیدا کردم!
ببخشید!
کنسول خوبه ولی وقتی آدم جزییات رو تو PC می بینه دیگه کنسول جزابیتی نداره !نقل قول:
اگه یه روز شما کنسولی ها هم بازی ها رو با رزولیشن بالا میدیدین بعد میفیمیدن جزئیات و ظرافتی که PC تو اجرای بازی داره چه حالی میده !
مرسی از شما که داری تجربت رو به ما نشون میدی و ما رو راهنمایی میکنی. ولی بهتره بحث کنسول و pc رو دوباره شروع نکنیم .نقل قول:
موفق باشید.
قربان بنده بعد از 12 سال pc بازي كردن كنسول گرفتم و هر كارت گرافيك من بالاتر از خود سيستم بود ولي به نتيجه رسيدم پول دور ريختن مخصوصاً اينكه سازندگان بازي سياستشون رو كنسول هست دوست مننقل قول:
من واقعاٌ پست شما رو نديدم معذرت ميخواهم:11:نقل قول:
دوستاني كه dirt2 بازي كردن ميتونن بگن اون علامت هاي سبز كه بالاي درجه سرعت و موتور به نام flashback هستش چيه و به چه دردي ميخوره؟
این فلش بک ها برای برگردوندن زمان استفاده می شهنقل قول:
مثلا اگه تو یه مسابقه تو دور اخر رفتی تو دیوار و عقب موندی با این زمان رو بر می گردونی به اونجایی که می خوای
با x هم می تونه استفاده کنی (البته در Instant replay)
بچه ها یه جا گفته بودن آواتار خودت رو میشه بزاری به جای عروسک رو آینه:دی
میشه این کارو کرد؟
انگار نسخه pc واقعاً تاخير خورده بهش حيف ، حالا چند ماه تاخير خورده کسی دقيق ميدونه؟
درسته هر آواتاژي درست كني از آينه ماشين آويزون ميشه اگه خودت بخواهينقل قول:
مگه به شوخی هم تاخیر میخوره؟نقل قول:
انگار نسخه pc واقعاً تاخير خورده بهش حيف ، حالا چند ماه تاخير خورده کسی دقيق ميدونه؟
دو ماه دیگه.
خوب من بازي رو تموم كردم در يك كلمه "عالي" ............. .جزو بهترين بازيهاي ريسينگ كه انجام دادم بود.......
نكات مثبت : گرافيك خيلي خوب_ درجه هاي سختي زياد(كه تو بعضي پيستاي اعصاب خرد كن شديدا به درد ميخوره) _تنوع نوع مسابقات(ازrally گرفته تا اواع ريسا)_ تعداد زياد پيستا_ماشيناي معمولي هس تا اون چهار چرخاي غول آسا و ماشين معروف hammer_ در آخر هم فضاي بازي و خود رانندگي كه تو اين بازي لذت دوچنداني داره.......... .
نكات منفي: تاكيد زيادي تو بازي در مورد اول شدن نميشه يعني اينكه اگه شما اكثر مسيرا رو دوم سوم پنجم يا.........بشين بازم مسيراي جديد واستون باز ميشه و فقط درآمدتون كمتر ميشه و ديرتر به level هاي بالا ميرسين(البته مثلا تو forza2 هم اينطور بود ولي اونجا كمي سختتر بود و آسوني اينو نداشت)
در كل هر كي طرفدار بازي ريسينگ باشه نبايد اين بازي رو از دس بده...
سلام
به نظر منم عالیه! دیگه بهتر از این نمیشه!
+ : گرافیک فوق العاده! به همراه جزییات بالا - گیم پلی طبیعی (نه خیلی سخت مثل Grid نه خیلی آبکی!) - تنوع فوق العاده زیاد در پیست ها و نوع مسابقات!
- : فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه! :31:
[quote=halflife g;4213320]خوب من بازي رو تموم كردم در يك كلمه "عالي" ............. .جزو بهترين بازيهاي ريسينگ كه انجام دادم بود.......
بابا تو دیگه کی هستی چجوری انهمه مرحله رو پاس کردی:18:
دوستان هیچ کدوم به این موضوع تاکیدی نداشتند!
این که چقدر ریستارت هایه سریعی داره و بدونه لودینگه!!:40:
چیزی که در Fuel بدترین عامل این بازی بود و بدجوری اعصابمو خورد میکرد :دی
اینقدر از این بازی تعریف نکنین
ما pc بازها دلمون می سوزه
سلام .
این بازی سبکش شبیه ساز هست یا آرکید ؟ و اینکه برا pc کی میاد ؟
مرسی .
لودینگش حرف نداره یعنی اصلاًنمیفهمی داره لود میشه همینطور ریستارش در لودینگ شروع میکنه به ایتم های قفل شده رو باز کردن یا در تور جهانی با صدای هواپیما و انتقال به مقصد نشون میده که داری پرواز میکنی و خودت با ماشینت نشسته تو مقصد برای انتخاب هر کدومشون در اصل تو اول شخص هستی یعنی به کابین میری که کارات و بکنی یا یک نمایشگاه که میتونی اتومبیلت رو انتخاب کنی همبن طور تو یک مجله کارهایی رو که کردی مینویسهنقل قول:
عجب بازیه خوفی:18:
بعد از چند سال بالاخره یه بازیه درست حسابی در سبک ماشین بازی کردم:21:
عجب گرافیکی داره:18:
چی شد مگه قرار نبود دیگه امروز فردا بیاد پس چرا نمیاد.
گرد و خاک بلند نمیشه؟؟؟؟نقل قول:
اصل بازی به گرد و خاکش هست و اتفاقا یکی از قشنگ ترین صحنه هایه بازی کثیف شدن طبیعی ماشین بر اثر گرد وخاک و گل هستش
به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی:11:نقل قول:
دوستان هیچ کدوم به این موضوع تاکیدی نداشتند!
این که چقدر ریستارت هایه سریعی داره و بدونه لودینگه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
من از dirt 1 چندان خوشم نیومد
nfs undercover بیشتر بهم چسبید
حالا به نظرتون از بین shift , dirt 2 کدومو بگیرم؟!
با توجه به سلیقه ی شما هیچ کدوم شما صبر کن blur بیاد اونو بگیر.اونم سبکش ارکید هست.نقل قول:
یه سوال
من از dirt 1 چندان خوشم نیومد
nfs undercover بیشتر بهم چسبید
حالا به نظرتون از بین shift , dirt 2 کدومو بگیرم؟!
بازیش خیلی باحاله ... مخصوصاً از نظر گرافیک ... اما خیلی سخته ؟؟؟... من یه مسابقه دادم ... نفر5 شدم ....
راهی هست که از این ساده تر بشه ؟؟؟... روی ایزی هم بازی می کنم ...
خیلی ممنون