بچه ها کسی از همکارهای انجمن خبر نداره. خیلی کم پیدا شدن من که دلم واسه یاسر خیلی تنگ شده کسی ازش خبر نداره. راستی انجمن خیلی بی روح شده نه؟
Printable View
بچه ها کسی از همکارهای انجمن خبر نداره. خیلی کم پیدا شدن من که دلم واسه یاسر خیلی تنگ شده کسی ازش خبر نداره. راستی انجمن خیلی بی روح شده نه؟
آره اینو قبول دارم :31:نقل قول:
راستی انجمن خیلی بی روح شده نه؟
ولی چون امتحانات نزدیکه کمتر میان (هفته دیگه امتحاناته دیه :31: )
چه زود امتحاناتتون شروع شد! البته فکر میکنم مدارس هفته بعد شروع بشه دانشگاه ها که اواسط دی شروع میشه... یه نکته انحرافی کسی راهی برای کمر درد نداره 24 ساعته پای کامپیوترم بد جور کمرم درد میکنه.
من که همیشه هستم ! حرف در نیارین ! امتحن هم نداریم فعلا !
نه دیگه همیشه نه! یکی در میون میای.نقل قول:
من که همیشه هستم ! حرف در نیارین ! امتحن هم نداریم فعلا !
خب معلومه ! همیشه 24/7 که آنلاین نیستم ! گاهی هم پیش میاد 2 روز نباشم اینم نمیشه پیش نیاد ! :31:نقل قول:
دایل آپ هم درد سر خودشو داره اما حضور همیشگی که لازم نیست ! انجمن ما هم ماشالله انقده فعاله که نیازی به کار ما نیست :31:
سلام بر همه ی دوستان
می خواستم بدونم ما هم میتونیم اینجا پست بدیم
قوانین را بلدم :دی :20:
سلام.نقل قول:
درِ اینجا به روی همه بازه!
آقا دستت درد نکنهنقل قول:
ممنون از مهمان نوازیت:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید به فکره راهی بود که با هم یه جورایی در تماس باشیم
اینطوری نمیشه
آقا یه سوال من در بعضی از سایته میرم میبینم که از قالب پیسی ورلد استفاده کردند این قضیه اش چه؟؟
مثلا ن یه سر به این سایت بزنید
کد:http://forum.-------------/showthread.php?t=16161
سلام
این قالب defaulte این سیستم مدیریت فروم هستش :) اختصاصی پی سی ورلد نیست دادا :)
درود خدا بر همه ی دوستان
بچه ها بیاین یه موضوع انتخاب کنیم بعد بشینیم در باره اش بحث کنیم.
کی موافقه هر کی موافقه دستاش با لا[/e]
شما شروع کن، موافقهاش هم خود به خود پیدا می شن!
درضمن یه چیزی رو هم من همین الان بگم که از زدن پستهای اسپم وار بپرهیزیم، یعنی پشت سر هم پست ندیم چون خلاف قوانین هست و ممکنه این تاپیک هم بره ترش...
سلان(!) قشنگ!نقل قول:
باید به فکره راهی بود که با هم یه جورایی در تماس باشیم
اینطوری نمیشه
چیه چرا باز اینورا پیدات نیست؟ اونورا هم که نمی بینمت!
[]خوب من چیزی به نظرم نمیرسه خوب هرکسی چیزه جالبی داره شروع کنه و قرار بده تا همه درباره اش صحبت کنن
شما خودت میگی بحث راه بندازیم باید خودت هم بحث رو شروع کنی دیگه.نقل قول:
خوب من چیزی به نظرم نمیرسه خوب هرکسی چیزه جالبی داره شروع کنه و قرار بده تا همه درباره اش صحبت کنن
ولی من چندتا نظر دارم :دی
نظرتون در مورد رنگ قورباغه ها و یا نازکی بال پشه ها و یا تعداد مولکولهای بدن مورچه ها
و اینکه چرا قورباغه طاقت آمپول زدن نداره و تو همون فشار اول میترکه و دل و رودش میریزه بیرون
و یا اینکه چرا پشه طاقت تنبیه شده نداره و تو همون ضربه اول چند دهم سی سی خونی خم که داره میپاچه بیرون
یا اصلآ اضافه وزن شاهرودی(بازیکن 10 سال پیش تیم ملی)
از شوخی بگزریم
به نظر من یه بحث در مورد Edit کردن قوانین انجمن طراحی وب بزاریم.
آره این خوبه قوانین خیلی ناقصند !نقل قول:
جاتون خالی 6 ماهه واه انجمن داینامیک هم تاپیک زدم حسش نیست 2 خط اضافه کنیم پابلیش شه ! :31:
با این نظرت موا فقم خوب پس شروع کن دیگه :5: :13:نقل قول:
به به بهنقل قول:
در ایتدا سخنی از آقا:
من اسپمر نیستم ولی اسپمر ها را دوست دارم همی
سلام از ماست عزیزه دله برادر
اینجا که تعطیلاته
بیشتر تو پی تی میپریم فعلا
به پای اینجا و بچه های گلش نمیرسه ولی یه چیزی هست دیگه:31:
هــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــی :دی چه عجب چشمون به آواتارت وا شد :دی کجا بودی امقلی ؟ :31:نقل قول:
به به به
در ایتدا سخنی از آقا:
من اسپمر نیستم ولی اسپمر ها را دوست دارم همی
سلام بچه ها پس دیگه چرا هیچکس پست نمیزنه ؟؟؟؟
دارم یه سیستم واسه یکی از آشنایان اسمبل میکنم لاکر دار هیچ جوره راه بیا نیست اعصابمو خورد کرده.... من نظرمو دارم که در مورد چی بحث کنیم ولی انگار باید حودم شروع کنم. به نظر من یکی از قوانینی که تو انجمن باید رعایت بشه درخواست پروژه هستش یعنی کسی اجازه نداشته باشه واسه واحد درسی بیاد بگه من فلان پروژه رو میخوام (نظرتون چیه؟).... نظرات دیگه ای هم در راهه بریم ببینیم با این سیستمه چکار میتونیم بکنیم
اینجا چه خبره؟
بخش متفرقه تالار طراحی وب ؟!
بلهنقل قول:
يك جور متفرقه
البته بامجوز رسمي !!!
سلام جناب آقای محسن خان مشتاق دیدار
مجوز رو شما صادر کردید؟:46:نقل قول:
بلهنقل قول:
مگه كسي ديگري هم مي تونه مجوز بده :27:
چقدر رشوه گرفتی واسه این تاپیک؟ :10:نقل قول:
:31: بحث رو راجع به تاپیک های تکراری بزاریم خشنگ :دی تره :دی امقلی هم میشیم :#1:
کلا این داریوش یکم چیزه محسن هم اونطور دیگه رفت داریوش چیز شد اون شد که بعدش اومد تاپیک زد !
دیگه خواستم افش گری کرده باشم همه مسائل پشت پرده رو شد !! :31:
نیمااااا :31: چطوری ؟ :31: حالت امقلیه؟ :31:
دیگه نیستی :31:
همون شرکت قبلی هستش ؟ :31:
میدونم حسه بازگشت به وطنه :31: اشکال نداره
اسمبل کردن هم دردسریه ها!!!
مثل اینکه پاورهای گرین توزرد از آب در اومدن میگفتن این روزا گرین داره پول اسمشو میخوره و خرابیهاش بالا گرقته.
خوب من اومدم نظراتم رو درموردEdit قوانین انجمن بگم ببینم نظر شما چیه و شما هم نظر بدید تا تو 2009 قوانین Update شده ای داشته باشیم.
1-درخواست پروژه کلی به هیچ وجه داده نشه چه درسی چه غیر درسی یا اینکه کاربرا بیان بگن بره من یکی فلان سایت رو با این جور چیزا طراحی کنه.
2-سوالهایی که به بیشتر به تالار اینترنت و شبکه ربط داره به هیچ اینجا پرسیده نشه.
3-تاپیکِ Double زده نشه (مثلآ یکی میاد یه تاپیک تو استاتیک میزنه یکی دیگه هم تو صفجه اصلی تالاز طراجی وب میزنه و یا میان یکی تو NET. فریم ورک میرنن و یکی دیگه هم تو مسائل مربوط به Asp.net)
4-چیزی که خیلی پیش میاد جستجو نکردن قبل از زدن تاپیک.
5-ندادن پست های اضافی منظورم اینه که یکی میاد جواب یه سوالی رو میده یکی دیگه میاد میگه آره این درسته ویا میاد همون جواب رو که یکی داده به یه شکل دیگه میده(کمی تا نیمه ابری اسپم!)
خوشحال میشم مدیرها و کاربرهای همیشگی نظرشونو بگن
حالا دو تا نکته انحرافی :
چرا این سیستم پس از یکم انگولک کردن کانکتور پاور فن Cpu ش روشن میشه ولی خودش نه یعنی Post نمیشه و بایوس چیز نمیشه(Beep نمیزنه و هیچ چیز نمایش داده نمیشه)
کسی آدرس گارانتی پاورهای Green رو (تو تهران) نداره ؟!
این خیلی خوبه :) من قبول دارم اینو :دینقل قول:
1-درخواست پروژه کلی به هیچ وجه داده نشه چه درسی چه غیر درسی یا اینکه کاربرا بیان بگن بره من یکی فلان سایت رو با این جور چیزا طراحی کنه.
این که جزء همون تاپیک ها تکراری زده نشه هست که مدیران باید گشت بزنندنقل قول:
-تاپیکِ double زده نشه (مثلآ یکی میاد یه تاپیک تو استاتیک میزنه یکی دیگه هم تو صفجه اصلی تالاز طراجی وب میزنه و یا میان یکی تو net. فریم ورک میرنن و یکی دیگه هم تو مسائل مربوط به asp.net)
==
در ساعاتی از شب نیز باران های پراکنده :31::31::31::#1:31::31: :دینقل قول:
5-ندادن پست های اضافی منظورم اینه که یکی میاد جواب یه سوالی رو میده یکی دیگه میاد میگه آره این درسته ویا میاد همون جواب رو که یکی داده به یه شکل دیگه میده(کمی تا نیمه ابری اسپم!)
اینم خوبه
سلام
من میخوام یک دامین ثبت کنم.
اما نمیدونم ویندوز خوبه یا لینوکس یا اصلا چه فرقی با هم دارن
یکی دیگه اینکه یک شرکتی که دامینش اطمینانی باشه رو خواستم
با تشکر از زحماتتون.
دامین که لینوکس ویندوز نداره عزیزمنقل قول:
دامین بستگی داره که کجا ثبت بشه onlinenic و....
قیمت .com از 6000 تومنی داریم تا 15000 تومن بستگی به چیزای مختلف داره
فکر میکنم منظورت هاست باشه
البته جای این سوال اینجا نبود
ولی هاست یا لینوکس هست یا ویندوز
خوب هر دو شون مزیتها و عیبهایی دارن نمیشه گفت
مثلا در مورد ساپورت اسکریپتها
پنل های مختلف
امنیت
ولی در کل لینوکس بهتره از نظر من
ولی خوب اینا همش نسبی هست
یه مثال ساده cpanel برای لینوکس هست plesk برای ویندوز
عربا یک باگ پرایوت از cpanel پیدا کردن و حمله کردن به تک تک سایتهای مهم که رو لینوکس بودن و راحت هک کردن
من هم لینوکس دارم هم ویندوز بگو چقدر فضا میخوای قیمتش رو بگم بهت
نیما به نظرت زمان بن شدن داریوش فرا نرسیده ؟:21:نقل قول:
کاره خاصی نداشتم فقط گزری رد میشدم گفتم اینم بگم:
بچه بیشین سره جات بعد از نیم ساعت هم برو خونتون! دهه!×!
دقیقا ! داشتم به همین فکر میکردم ! :31: داریوش باید دوره ای بن شه ! الان مدتیه دلش تنگ شده ! مخصوصا الان که دیگه تبلیغ میکنه واسه فرومای دیگه !! وای وای ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اینطور!!!
حالا خوبه یعضی ها امضای تبلیغاتی اونم با لینک میزارن تو امضاشون
امضای منو که گرفتن ولی بهشون گفتم مرامی گیتار رو با خودت نبر (صدای دهل میاد!×!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هــــــــــــــــی! بشکنه (نه بابا چی چی حیفه) این دست که نمک نداره به جاش شیکر داره
حالا که بحثه تبلیغ شد اینم ذکر کنم که بنده از این به بعد با DJH.IR نیز در دسترس میباشم همی (مدلشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پ.ن: باز دمه همین شاتل گرم با 4.500 ش این داتک که گند گرفته!×!
راستی خودتون رو گرم کنید جون فروم های دیگه قسمته طراحی وبشون همه همچینن --> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با یه 10-20 تایی تاپیکه ملث خدمتتون میرسیم (پروژه ی به نامه خود کردن کلیه تاپیک های صفحات اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )