بچه ها من یه سوال دارم!!!!
من نمیتونم ماشین بخرم؟ یعنی سند به اسمم بخوره؟؟
کارت پایان خدمت هم ندارم!!!
Printable View
بچه ها من یه سوال دارم!!!!
من نمیتونم ماشین بخرم؟ یعنی سند به اسمم بخوره؟؟
کارت پایان خدمت هم ندارم!!!
کی گفته نمیتونی؟؟نقل قول:
میتونی.
:12:
بدون كارت پايان خدمت هم ميشه ماشينو فروخت ؟نقل قول:
برای سند زدن باید یکی از این دو مدرک رو داشته باشی :نقل قول:
1- کارت پایان خدمت
2- گواهی اشتغال به تحصیل
چون امیر دانشجو هست به راحتی میتونه هم بفروشه هم بخره هم ...
سلام . یه سوال داشتم راجع به کیفیت بنزین ، قدیمی ها اعتقاد دارن که همین بنزین معمولی نه تنها بد نیست بلکه به علت داشتن به قول خودشون چسبندگی (؟) بهتر ، خوبه که بنزین معمولی بزنیم و هر چند وقت یه بار فقط یه باک هم سوپر زده بشه ، مگه نه اینکه هر چی اکتان بنزین بالاتر باشه ، بهتره ، پس منشا این حرف ها چیه؟
بنزین واسه هر ماشینی یه نوع خاص توصیه شده که بهترین پرفورمانس رو با اون میده و تاثیر زیادی توی عمر مفید موتور داره.
منظور قدیمی ها از چسبندگی هم نمیدونم ولی من تا جایی که میدونم هر چقدر قابلیت اشتعال بنزین بهتر باشه موتور روانتر کار میکنه مصرف کم میشه و هر چقدر این خاصیت کم باشه موتور فشار زیادی تحمل میکنه که خسارت توی دراز مدت رو داره .
یعنی سوپر بهتره و به نظر من الکل بهتر از بنزین هستش چون بعد از سوختنش کمترین پس ماند رو به صورت جرم جامد داره یعنی موتور تمیزتر
چسبندگی؟؟؟ مگه بنزین میچسبه ؟؟؟؟ من شنیدم بنزین مثل آب میمونه نه رنگ ونه بو داره بعد این رنگ و بو رو بهش میدن ؟؟؟نقل قول:
راستی من یک جایی دیدم بنزین سبز بود:18:
حرفهای رامین کلا تایید میشه
شاید منظورتون چرب تر بودن باشه.
هر چقدر گرانروی یک ماده زیاد باشه نشان از پیوندهای شاخه ای و قویتر بین مولکولهای اون ماده هستش پس شکستن اونها سخت تر میشه .
هر چقدر چربتر باشه گرانروی بیشتری پیدا میکنه پس کمتر میتونه موتور بنزین رو بسوزونه پس مصرف بالا میره .
در مورد حرفای جلیل هم باید بگم بنزین حتما بو و رنگ داره البته تو برخی موارد بعضی مکملها رو بهش اضافه میکنن که رنگ اون رو عوض میکنن مثلا بنزینهای معمولی سربدار صورتی بودن بدون سرب معمولی تقریبا رنگ زرد داشتن و سوپر هم همونی هستش که دیدی و سبز رنگ هستش
فرق بنزین سوپر و بنزین معمولی هم قدرت اشتعال بهتر اون و قابلیت سوختن بهتر به واسطه ساختار ساده مولکولی یا همون ساختار رشته ای اون هستش که بهتر شکسته میشه .
بنزین سوپر همون معمولی هست با این تفاوت که درصد بیشتری اکتان به جای هپتان داره
و این باعث میشه که تراکم بیشتری رو تحمل کنه و منفجر نشه
به تفاوت انفجار و اشتعال که به صورت پیشروی جبهه هست توجه بشه
حالا با افزودن تترا اتیل و mtbe و اتانول( همون الکل خوراکی!) اکتان رو بالا میبرن
خوبی دوست من؟نقل قول:
فقط دقت کن که باکت نباید پلیمری باشه!
باک پلیمری رو خمیری میکنه
پس تو خانواده پژو ممنوعه:46:
تو بقیه ماشینها هم باید مواظب واشر ها باشی
الکل رو هم حداکثر 10 درصد اضافه کن
چرایی و ... رو تو تیونینگ تاک سهیل و ویپور و من حقیر .بحث کرده بودیم
خواستی واسه تخصصی تر بحث کردن برو اونجا
نقل قول:حالا کلمه اش رو نمی دونم ، فقط می خواستم ببینم نظرشون درسته "که لزومی نداره که همواره بنزین سوپر زده شه "، یا خیر؟نقل قول:
من همیشه سوپر میزنمنقل قول:
چه برای پراید
چه برای پرشیا
سلام
موتور های خانواده 405 همه سوپر
(l3 ضریب تراکم بالایی داره)
تیپ 5 و 6 هم سوپر
بقیه خودرو های معمولی اگر سرسیلندر دستکاری نشده همیشه معمولی
واسه ماشینهایی که ضریب تراکم کمی دارن(پراید و تیپ2 و 3) بنزین سوپر هیچ تفاوتی تو قدرت بوجود نمیاره
دوستان ما یک هیوندا آزرا خریدیم فول اپشن 53500 در اومد این تنظیمات ضبطش رو هرکاری میکنیم نمیاد
مثلا bass و streo و حالت ها مختلف و افکت هاش کسی میتونه راهنمایی کنه چکار کنیم
در ضمن این چیزی به اسم over drive نداره؟
این gps نداره؟اگه داره چجوری میاد؟
کمربندش رو تا نبدندی بوق میزنه این بوقش قابل قطع شدن نیست؟
این سانروف ماشین رو دکمش رو میزنی یا به کل میره کنار و وقتی هم دکمه بسته شدنش رو میزنی یکم که بیش از حد نگه میداری قسمت عقبش میره بالا و هوا میاد تو حالا دکمه نداره که بطور مطمئن سانروف رو ببنده چون آدم شک داره این دقیق بسته شد یا اینکه هنوز یکم باز مونده؟
یه چیز دیگه ای هم هست نمایشگاهیه گفت لاستیک هاش رو 20 تا باد بزنید بنظر شما درست گفته؟ آخه پراید رو 32 تا باد میزنن اونوقت این لاستیک به این گندگی رو 30 تا باد بزنیم؟
ممنون :11:
این واحد باد زدن نیست که شما میگیننقل قول:
یه چیز دیگه ای هم هست نمایشگاهیه گفت لاستیک هاش رو 20 تا باد بزنید بنظر شما درست گفته؟ آخه پراید رو 32 تا باد میزنن اونوقت این لاستیک به این گندگی رو 30 تا باد بزنیم؟
این فکر کنم واحد فشار هست که میزان فشار هوای داخل لاستیک که به جداره وارد میشه و باعث باد نگه داشته شدن لاستیک میشه رو نشون میده
برای بقیه چیز ها هم پیشنهاد میکنم دفترچه راهنما رو بخونین یا اگه نداره بگردین از اینترنت شاید به صورت pdf پیدا کنین
یا از کسانی که آزرا دارن یا به هر حال تجربشه دارن میتونین بپرسین
خود نمایندگی هیوندا هم میشه
ممنون از راهنمایی البته اشتباه شد گفته بود 30 تا بزنیدمن نوشتم 20 تانقل قول:
دکمه تنظیمات و Setup برای ضبط داره و 6 تا سی دی هم میخوره ولی نمیدونم تنظیماتش کجاست:13:
يا سلام خدمت شما Ship Storm دوست عزيز . به نظر من بهترين كار بردن ماشين به نمايندگي هويندا است هم يك سرويس بشه هم با نحوه عملكرد امكاناتش بيشتر آشنا بشين.
ممنون اخه ماشین نیاز به سرویس نداره و خشکه فقط یکم از نحوه تنظمیماتش میخواستم مطلع بشم وگرنه میدونم نمایندگی بهترین جا برای اینکار هست گفتم شایداینجا دوستان بدونن چجوریهنقل قول:
ضبطش رو که 6 تا سی دی دادیم رفت توش و 6 تا سی دی میخوره ولی نمیدونم تنظیماتش چجوی میاد به بخش داره به اسم setup ولی نمیره توش :13:
اون 30 فشار هواست و حجم هوا نیست
واحدش هم psi هست
ربطی هم به اندازه تایر نداره
فشار لاستیک فرمولا وان رو نصف پراید میذارن!!
پس این باد زدن اصلا ربطی به اندازه لاستیک ندارهنقل قول:
چه جالب من تا حالا فکر میکردم هرچی لاستیک بزرگتر باشه باد بیشتری رو نشون میده درجش چون ما به کامیون فک کنم 120 تا و لودر رو 280 تا باد میزدیم پراید رو 32 تا گفتم لابد لاستیک که بزرگتر میشه باد هم بیشتر میخوره البته شاید فشاری کهقراره تحمل کنه ودرو خیلی مهمه
دوست عزیز پوریا اگه دقت کنی لاستیکهای آزرا دیواره کوتاه هستن و حجم کمتری دارن در حالی که دیواره لاستیک کامیون 11 اینچ بلندا داره و پهنای اونم نزدیک 12 اینچ هستش که حجم زیادی رو داخل لاستیک ایجاد میکنه .
در واقع اندازه لاستیک نه اندازه رینگ تعیئن میکنه که لاستیک چقدر باد داشته باشه و چه فشاری به کاربری خودرو ربط داره .
سلام دوستان
پراید یکی از دوستانم دیروز یه مشکل پیدا کرد به گفته خودش
بعد از شستن ماشین وقتی جواسته از اف ام مودولاتورش از جا فندکی اهنگ پخش کنه نمایشگر ساعت ماشین و پخش رادیوش قطع شده. خودم هم دیدمش روشن نمیشدند
مشکل چیه وراه حل ان
ممنون
یه مشکل خیلی سادهنقل قول:
فیوز مربوط به اینها سوخته (که فکر کتنم همش یه فیوز هست)
جعبه فیوز رو باز کنین و میتونید تک تک فیوز هارو چک کنید (خیلی راحت)
بعد فیوزی که سوخته رو عوض کنین و جاش یه دونه فیوز هم آمپر(مشابه ) قرار بدین
فکر کنم خود جعبه فیوز 2 تا یدکی در قسمت بالاش داشته باشه
ممنون فیوز عوض شد ومشکل حل
با سپاس افشین113
یه شوال بی ربط سرعت ماشن به اندازه رینگ ربطی دارد
تو شتاب 100% تاثير داره تو سرعت نهايي هم فكر كنم تاثير داشته باشهنقل قول:
سلام همونطور که جلیل جان گفتن 100 % تاثیر گذار هستنقل قول:
گفته میشه که هرچقدر سایز رینگ بزرنگتر بشه شتاب ماشین افت پیدا میکنه ولی سرعت نهایی افزایش پیدا میکنه و برعکس
یه سوال موتور v شکل یعنی چی
موترهای v شکل سری سیلندرها دو سزی موازی هم هست که به صورت v قرار گرفتن
همون موتورهای خورجینی.
سوال دیگه ای ندارین؟
موتور های خطی چی
سیلندرها به صورت یک سری پشت سر هم قرار بگیرن موترو خطی گفته میشه .
بازم سوالی بود در خدمتیم من ندونم دوستان حتما کمک میکنن.
من قبلا این سوالو تو یه تاپیک دیگه نوشته بودم ولی جوابی نگرفتم :
میشه نمد زیر کاپوت پژو پارس رو به 405 انداخت یا نه ؟؟ (در کل برای 405 هم درستش کردن؟ یا نه فقط همون یک مدل مخصوص پژو پرشیا تو بازار هست)
دوستان اگه اطلاعی در موردش دارن (قیمت ،انواع ،کارکرد و تاثیر و...)لطف کنن راهنمایی کنن
البته من شنیده بودم در اصل برای جلوگیری از انتقال حرارت موتور به کاپوت و جلوگیری از تغییر رنگ کاپوت ناشی از حرارت کاربرد داره ولی همه بعنوان عایق صدا مطرحش میکنن
برای جلوگیری از صدا، عایق های پی وی سی در کف اتاق هم هستش
در این مورد هم اگه خبر دارین بیشتر توضیح بدین
ممنون
موتور پرادید خطی است ؟
بعله موترو پراید خطی و موترو عرضی توی بدنه جا گرذفته.
معنی واژه 4wd که پشت ماشین های دو دفرانسیل می نویسه چی هست
همونطورم که خودت گفتی یعنی دو دیفرانسیلنقل قول:
یعنی اینکه توانایی اعمال نیرو به هر 4 چرخ رو داره
4 wheel drive
الان چهار حلقه لاستيك 205 چند قيمته ؟؟؟ بهترين ماركش چيه ؟؟؟ اصلا سايز 205 پيشنهاد ميشه ؟؟؟
از 110 - 120 تومن شروع کن به بالا!!!!!نقل قول:
نمیدونم ایرانی هم دارن یا نه ولی ایرانی جماعت به درد نمیخوره
فکر کنم با 150 - 160 تومن لاستیک خوبی بتونی بخری
در مورد سایز 205 هم که قبلا یکم در موردش بحث شده و اینکه فوایدش بیشتر از مضراتش هست
فرق بین سیستم 4 سوپاپه و 2 سوپاپ چیست
کدام بهتر است