بار دیگه پستی در این ارتباط ببینم پاک میکنم !
هر موقع لینکش بیاد دوستان اینجا قرار میدن نیاز نیست هر روز یکی بیاد بگه اومد یا نه !
بار دیگه پستی در این ارتباط ببینم پاک میکنم !
هر موقع لینکش بیاد دوستان اینجا قرار میدن نیاز نیست هر روز یکی بیاد بگه اومد یا نه !
هنوز لينك جديدش نيومده اگه .هر وقت بياد اينجا معرفي ميشه
کد:http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm
سلام
دوستان شرمنده که سوالم یک کمی مبتدیانه هست چون تازه Xbox گرفتم برای همین هست که نمیدونم چطوری باید داشبورد اون رو آپدیت کنم منظورم از طریق Live هست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند
شما وقتی اولین بار بخوای به لایو وصل بشی خودش پیغام آپدیت میده و به طور اتوماتیک آپدیت میشه !نقل قول:
سلام
این اپدیت جدیده رو arcade نصب میشه؟
ممنون
( تو پست اولم توضیحی در این باره نبود):11:
اره نصب میشه
من تا2 مشکل دارم :
دیروز آخرین آپدیت رو که حجمش 75مگ بود دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم . فولدر درون فایل زیپ رو هم توی کول دیسک هم روی cd کپی کردم و دستگاه رو خاموش و روشن کردم اما آپدیت نشد .
دومیش هم اینه که دستگاه من نه فیلم dvd پخش میکنه نه فیلم divx . چی کار کنم تا پخش کنه ؟
مگه لینک دانلودش اومده؟؟؟نقل قول:
برای Dvd و Divx باید وصل بشی به لایو و یه اپدیت 5mb انجام بدی
آره من دیروز دانلود کردم . اینم لینکش :
http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08_7371.zip
برای dvd , divx جور دیگه نمیشه به غیر از لایو انجامش داد ؟
این همون اپدیت قدیمی هستش .نقل قول:
نقل قول:
من تا2 مشکل دارم :
دیروز آخرین آپدیت رو که حجمش 75مگ بود دانلود کردم ولی هر کاری کردم نتونستم نصب کنم . فولدر درون فایل زیپ رو هم توی کول دیسک هم روی cd کپی کردم و دستگاه رو خاموش و روشن کردم اما آپدیت نشد .
دومیش هم اینه که دستگاه من نه فیلم dvd پخش میکنه نه فیلم divx . چی کار کنم تا پخش کنه ؟
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
برای dvd , divx جور دیگه نمیشه به غیر از لایو انجامش داد ؟
خب زمانی که داشبورد شما NXE (داشبورد جدید) باشه آپدیت نمیشه و فقط شما زمانی میتونی از آخرین update داشبورد NXE بهرمندنقل قول:
بشی که به LIVE وصل شی.
برای اجرای Codec های avi و Divx باید حتما به LIVE متصل بشید.
خوب منم از صبر برای اومدن فایل zip شده دانلود خسته شدم
با adsl که سرعت دانلود اون 60 بود up کردم دقیقا 22 دقیقه و 15 ثانیه طول کشید
جالب اینجا بود update مربوط به divx که 13 ماه قبل گرفته بودم با این update از بین رفت و دوباره مجبور شده اون 5 مگی رو هم دانلود کنم
با محاسبات من حجم این update حدودا 107 مگ بود
موفق باشید
من میخوام فردا کنسولم رو ببرم خونه ی یکی از دوستان که اینترنت 512 داره تا اونجا داشبورد اگوست رو از روی لایو بریزم حالا چندتا سوال داشتم و دفعه ی اولمه که میخوام به اینترنت وصل شم
1-وقتی وصل شدم خودکار پیغام آپدیت میاد یا باید به جای خاصی برم ؟
2-برای دیدن فیلم divx بايد چي رو از كجا دانلود کنم؟
3دانلود تم ها رایگانه؟
4-دیگه چه چیز به درد بخور دیگه دانلود کنم؟
5-چند در صد احتمال بن شدن من هست؟
1-موقعی که وصل شی همو موقع پیغام آپدیت میده.نقل قول:
2-یک فیلم با این فرمت(دایویکس)بزارخوده دستگاه اگه آپدیت نباشه پیغام میده.
3-بعضی هاشون:31:
4-اکثر چیزا دانلودی در لایو نیارز به پوینت داره که باید به صورت جدا بخری.
5-اگه از بازی هات مطمئن نیستی که stealth patch دارن دی وی دی بازی رو درار بعد وصل شو:10:
این لینک آپدیت جدید معلوم نیست که میاد ؟
من الان وصل شدم یه نیم گذاشتم دیدم اصلا 1 درصد هم جلو نرفته :دی دیگه بی خیال شدم...
من يه چنتا سوال داشتم:
1:من شنيدم تو اين اپديت يرايه اجرايه بازيها به درايو دستگاه فشاره كمتري وارد ميشه درسته؟
2:فريم زياد شده؟
3:مشكله texture در gta iv هنگامه اجرايه بازي از رويه درايو حل شده؟
ممنون
ببخشید دوستان این ixtrem چه فرقی با ابدیت داشبورد داره؟ لطفا توضیح بدید.
1 - نهنقل قول:
مگه تو dash های قبلی فشار می اومد ؟
2 - نه
اینم باز باید بگم مگه فریم تا حالا کم بوده که بخواد زیاد شه ؟
تمامی بازی های 360 به لطف سخت افزار غول اون smooth enough اجرا میشن
3 - این رو امتحان نکردم
ولی این مشکل با ریختن بازی تو هارد کامل حل شد
ixtreme برای درایو کنسول و خوندن بازی های کپی هستنقل قول:
و این update که بهش میگن dashboard محیط خود کنسول و یک جورای interface اون هست
حالا من چه جوری بفهمم کنسولم چه ورژنی از ixtreme هست ؟
يكي از بازيهايه جديد مثله dirt2 را بزار تو دستگاه اگه اجرا شد ورژنش 1.51 يا 1.6 هستنقل قول:
من قبل از آپدیت کردن دستگاه نمی تونستم wanted و call of juarez رو بازی کنم . الآن هم که دستگاه رو آپدیت کردم بازم دستگاه نمی تونه این بازی ها رو بخونه؟ لطفا راهنمایی کنید.:41:
باید ixtrmeme دستگاهت رو به 1.6 آبدیت کنی:21:نقل قول:
جریان این ixtreme 1,6 چیه و چطور اونو آپدیت کنم به 1.6؟ اگه لینک دارید لطفا نمایش بدید. :13:
این فرم ور دیسک های شما رو از لحاظ نزدیک به اصل بودن چک میکنه و اونوقت اجازه ی اجرای بازی روی درایور رو میده...نقل قول:
اینجا رو بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من بازی های call of juarez , wanted رو تونستم اجرا کنم . 1.6 روش نصبه؟
من کنسولم رو اردیبهشت از فتحی گرفتم به نظر شما 1.6 هست؟
بله نصبهنقل قول:
هم بازی ها رو اجرا کرده
و هم ایشون همیشه اخرین ixtreme موجود رو میریزن یعنی 1.6
سلام دوستان ...
من امروز رفتم دو تا بازی گرفتم ... یکی نید فور اسپید شیفت و دیگری هم درت 2 ... به مغازه دار هم گفتم حتماً فیری باشه گفت هست ...
درت 2 اومده اما نید فور اسپید بازیش اجرا نمیشه ... به نظر شما مشکل چیه ... ؟؟؟؟ یعنی من باید دستگاهم رو آپدیت کنم ؟؟؟... اگه میشه من رو راهمنمایی کنید ...
خیلی ممنون
به UP ربطی نداره چون DIRT 2 رو اجرا کردهنقل قول:
احتمال خیای زیاد بازی مشکل داره
ببرید همونجا تست کنید
کار این 1.6 چیه؟ چه فرقی با ورژن های قبلی داره؟ این که میگن امنیتت تو لایو بیشتره یعنی احتمال بن شدنت خیلی کمه؟
بچه ها لینک آپدیت آگوست نیومده؟
بعد از نصب این موقعی که میخوای به لایو وصل شی دیگه مستقیم وصل میشه یا یه آپدیتی چیزی داره؟؟
سلامنقل قول:
کار این 1.6 چیه؟ چه فرقی با ورژن های قبلی داره؟ این که میگن امنیتت تو لایو بیشتره یعنی احتمال بن شدنت خیلی کمه؟
این ixtrime از بن شدن جلوگیری میکنه تا حد زیادی در واقع وقتی ixtrime رو xbox نصب باشه اگر بازی بزاری که patch نشده باشه اونوقت اجازه اجرا رو بت نمیده و بت پیغام میده.
لینک آپدیت به محض اینکه بیاد تو همین تاپیک گذاشته میشه .نقل قول:
بچه ها لینک آپدیت آگوست نیومده؟
بعد از نصب این موقعی که میخوای به لایو وصل شی دیگه مستقیم وصل میشه یا یه آپدیتی چیزی داره؟؟
اگر آبدیت رو نصب کنی خوب دیگه پیغام آبدیت نمیده دیگه. فعلا که لینکش نیومده باید از live آبدیت کنی.
تنها کار ورژن 1.6 تست کردن گزینه ی SSV2 هست که جزو فایلهای امنیتی بر روی بازی های جدید هست.نقل قول:
نقل قول:
پس وقتی ما از لحاظ stealt بودن بازی ها مطمین شدیم .یعنی در واقع کار 1.6 رو انجام دادیم و نیازی به نصب نیست؟
یه سوال دیگه ما وقتی لینک ابدیت اومد و دانلود کردیم چه جوری روی دستگاه بریزیم؟
ویرایش: حداکثر لینک ابدیت کی میاد ؟
برای نصب آبدیت اول آبدیت رو میریزی رو cool disk یا هر چی بعد میزنیش به xbox بعد کنسول رو روشن میکنی به طور auto پیغام آبدیت بت میده.نقل قول:
یه سوال دیگه ما وقتی لینک ابدیت اومد و دانلود کردیم چه جوری روی دستگاه بریزیم؟
ویرایش: حداکثر لینک ابدیت کی میاد ؟
تاریخی وجود نداره. معلوم نیست. هر وقت که microsoft دوست داشته باشه:31:. بقول یکی از بچه ها یوقت دیدی اصلا نیومد.:31:
این cool disk چیه؟ منظورت همون CD-R خودمونه؟
نه منظورم همون flash memory خودمون.:20:نقل قول:
این cool disk چیه؟ منظورت همون CD-R خودمونه؟
دیگه نمیدونم چی بش میگین.:31: دو تا اسم داره یا cool disk یا flash memory.:31:
نه دیگه Stealth بودن ربطی به 1.59 یا 1.6 نداره !!نقل قول:
چون SSV2 مربوط به سرور LIVE میشه نه اجرا کردن بازی .شما اگه با LIVE کاری نداری همون 1.59 هم بازی ها رو برای شما اجرا میکنه
ولی بدون چک کردن SSV 2 . ولی با ریختن 1.6 دیگه BAN شدن در LIVE یه جورایی منتفی میشه.
قرار است اگر خدا بخواهد فردا به LIVE ئصل بشیم.
یه بار دیگه هم این سوال رو پرسیده بودم نمیدونم اینجا بود یانه.
ولی من کنسول رو اردیبهشت از فتحی گرفتم . به نظر شما 1.6 رو ریختن؟ اردیبهشت IXTREME1.6 اومده بود؟
اره اومده بودنقل قول: