بچه ها من چند وقتی هستش اخبار اپراتور سوم رو پیگیری نمیکنم ، آخرش تصمیم چی شد ؟ پوش ماهواره ای یا پوشش به وسیله bts?
Printable View
بچه ها من چند وقتی هستش اخبار اپراتور سوم رو پیگیری نمیکنم ، آخرش تصمیم چی شد ؟ پوش ماهواره ای یا پوشش به وسیله bts?
زیاد دلتون رو خوش نکنید مسئولان مکالمه تصویری حل نمیکنن همون بلایی که به سر MMS ایرانسل اومد
اسمش چیه؟
کسی می دونه؟
تامین تلکام مال سازمان تامین اجتماعی هست و سازمان تامین اجتماعی مال یجا دیگست بعد اون اخر میبینی میرسه به سپاهنقل قول:
قبلا قرار بود چون که قرارداد با امارات بستند ،عمدا بگذارند خلیج فارسنقل قول:
نمیدونم چی شد :دی
اپراتور سوم مسئولین مخابرات و وزیر ارتباطات و فناوری دولت محبوب اعلام کرد که 22 بهمن سال جاری یعنی سال 89 شروع به کار می کند
کد اول شماره هاش چیه؟
092xشماره هست
سایتی چیزی نداره؟
بفرما.......
نقل قول:
کد:http://www.tamintelecom.ir/
کل سایتش به زبان انگلیسی هست!
قبلا سایتش irano3 بود
سلام!
گند زدن با این اسمشون!تامین تله کام!چه سایت زشتی دارن!
حالا این شرکت خارجیه؟اسم خارجیش چیه؟
شرکت خارجی کجا بود بابا؟نقل قول:
وزارت تامین اجتماعی اومده زده تو خط اپراتور و این حرفها. همین!
این هم یه مزخرف میشه 1000 پله بدتر از تالیا. ببین کِی بوده گفتم!
راست میگی!!!دقیقا یه چیزی بدتر تالیا میشه!!!نقل قول:
الان دیگه کسی نمیدوونه تالیا چیه!
TNX
دوستان واقعا حقیقت داره که با این سیم کارت ها میشه ارتباط تصویری برقرار کرد ؟:18: :11:
تالیا مال تامین اجتماعی هست؟
می گفتن ماله رفسنجانیه !
نمی دونم وابسته به ارگان خاصی باشه یا نه (تالیا)
بله!همه جا اعلام شده!:31:نقل قول:
ولی فکر نکنم با مکالمه ی تصویری سیمکارت های معروفی مثل وادافون قابل مقایسه باشه!
یه چیز الکی میشه!مثل اون MMS ایرانسل که نفهمیدیم چی شد!:41:
سلام به همه دوستان گلم در پی سی ورد
باید بگم من تویه شرکت که پیمانکار نصب و تجهیز سیستم های مخابراتی هست کارمیکنم و الان هم شرکت ما مشغول پروژه ایرانسل هستیم البته طی سالهای گذشته برای شرکت ارتباطات سیار( همراه اول)هم فعالیت می کردیم و البته اگه خدا بخواد برای اپراتور سوم هم برنامه های هست که ما در اون شریک باشیم
در باره اپراتور سوم تلفن همراه هم باید بگم این اپراتور با مبنا قرار دادن ارائه خدمات 3G در ایران و ارائه خدمات نوین شانس زیادی برای موفقیت داره و این شرکت(( ( شرکت تامین تلکام ) (شركت مدیريت صنايع نوين تامين (شمص تامين) وابسته به تامین اجتماعی )) مورد حمایت دو شرکت پیمانکار زیرساخت و نگهداری سیستم های مخابراتی اریکسون و هو وا وی خواهد بود این دو پیمانکار پیش از این نیز برای ایرانسل نیز فعالیت کردن.
ایرانسل از زیرکترین شرکت های مخابراتی به حساب میاد و مراحل پرداخت پول اون به شکلی هست که باید از هفت خان رستم گذشت و همین الان بدهی بسیار زیادی به پیمانکار های خودش داره و میتونم به بگم شاید بیش از نیمی از تجهیزات زیر ساخت اون بدهی اون شرکت به پیمانکارش هست..........
از ایرانسل بگذریم و به تامین تلکام بپردازیم ............... شرکتی ثروتمند با توان مالی فراوان از جزئیات مالی این شرکت باید اینطور بگم که از پول سرمایه گذاری بیمه 28 میلیون بیمه شده تامین اجتماعیبرای سرمایه گذاری استفاده میکنه ...........
پیش از این این شرکت در زمینه خدمات شبکه و اینترنت و مخابرات در گروه داتک خود سرمایه گزاری کرده بود!!! همان داتکی که بسیاری ازتهرانی ها از اون خدمات اینترنتی دریافت میکنن..... به گفته خود داتک""" در حال حاضر حدود ۲۵ درصد خدمات اینترنتی تهران توسط گروه شرکتهای داتک ارائه میشود"""
باید گفت که این شرکت میتونه با این حمایت مالی پیشرفت زیادی کنه البته به شرطی کنه بتونه مدیریت مناسبی داشته باشه ........... ایرانسل از توان مدیریتی بالای برخورداره و شاید در اینده ای نزدیک فعالیت های زیادی انجام بده ...........
به هر حال امید وارم این پول که در اختیار همراه اول و تامین تلکام قرار داره سرمایه همه ما مردم ایرانه و امیدوارم دولت بتونه پاسدار این سرمایه ملی باشه البته ایرانسل هم 51 درصد سهام اش داخلیه و درصد زیادی از این سهام در اختیار سازمان ها و نهاد های دولتی و حکومتی کشورمونه ............
ضمنا اگه بخواین اطلاعات بیشتری درباره تامین تلکام کسب کنید به سایت فارسی این شرکت سر بزنین......
کد:http://www.shams-ht.com
http://www.tamintelecom.ir/کد:http://www.datak-telecom.net
حرفهای نگفته زیادی دارم که تنها به دلیل قوانین انجمن بیان نمیکنم ......(( نظر به قانون منع فعالیت سیاسیدر انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر یا محتوای سیاسی استفاده نکرده و به هیچ وجه وارد بحث های سیاسی نشوید !))
باید صبر کرد تا بیاد
آقا اینا که میگفتن 51% سهامش متعلق به تامین اجتماعی و 49% هم اپراتور ارتباطات امارات هست. همینه یا چیزه دیگست؟:دی
نه دیگه. اگر اینجوری بود که خوب بود.نقل قول:
قرارا بود اینجوری باشه، بدن به اتصالات یا به یه اپراتور روسی یا هلندی یا...
اما آخر سر همه اینها حرف مفت بود و دادن به "سازمان تامین اجتماعی!!!"
مردهه شور مملکتی رو ببره که سازمان تامین اجتماعیش که بعد از 30 سال هنوز تو دادن حقوق بازنشسته هاش مونده! نخواد بیاد که اپراتور تلفن همراه راه بندازه!
طی آخرین اخبار یک شرکت مخابراتی فرانسوی برنده مزایده شد
کدوم مزایده؟نقل قول:
شنیدین تازگیا دارن در مورد اپراتور چهارم یه حرفایی میزنن!؟
سيم كارتاش رايگانه؟ يعني مفدي ميدن و ما فقط پول استفاده
رو ميديم؟
تو سایتش گفته یا رایگان یا بین 5 تا 10 هزار توماننقل قول:
سيم كارتاش رايگانه؟ يعني مفدي ميدن و ما فقط پول استفاده
کی میاد ؟ از کجـا میشه تهیـه کرد ؟ 3g رو پشتیبانـی میده ؟
به گفته ی خودشون اوایل سال آیندهنقل قول:
کی میاد ؟ از کجـا میشه تهیـه کرد ؟ 3g رو پشتیبانـی میده ؟
بله 3G رو پشتیبانی کین
فکر کنم این سایتش هست:
کد:http://www.tamintelecom.ir/
خاک تو سرشون همیشه 1 پله عقبیم . معذرت میخوام ولی سر کار نیستیم؟ بابا اینا به خونگی بالای 128 نمیدن حالا میان 2 مگ میدن؟ متعسفم براشون بکل . کشوری که خودش جلوی رشد خودشو میگیره . کشوری که از اینترنت این همه ترس و واهمه داره به جایی نمیرسه . حالا میخواد تامین اجتماعی باشه چه اپراتور امریکا . چه ربطی داره؟ حالا کی گفتم میان میگن 128 به افراد دولتی میدیم. خونگی ها اصلا لایقثث این بحثا نیستن . خرداد هم که میشه دیگه همه میدونین ......... اینترنت تو کشور ما شده یه خواب یه خیال یه ارزو که من شک دارم بچمم بتونه اینترنتو کار کنه.........
در کل امیدوارم این همه ترس از اینترنتو مسولا بزارن کنار بخ جاش برن ضعفارو حل کنن به جای اینکه بیان شیر فلکه اینترنتو هر روز تنگ تر کنن .
نه اینکه اینترنت 2 مگ نمیدن بلکه میتونن بیشتر هم بدن
اما همچین قیمتشو فضایی می کنن که هیچکه سراغش نره
بابا خدا وکیلی این هم میشه کشور؟ کشوری که ادعا میکنه سازمان مقررات رادیویی داره؟ اقای مسعولی که فقط به فکر خودتی برو ببین تو دنیا چه خبره . تو سوعد میاد اینترنت 30 مگ میدن به مشتری بار اول سیمکارت رو همراه با دانگل به اون طرفی که درخواست داده میدن . اره دانگلشم معموله دیگه مجانی . همش 30 هزار تومن......... جالب اینجاست که ایران همیشه نمودارهایی که نشون میده چیز دیگه های هست . فردا میان میگن ما داریم 30 مگ میدیم.......... من یکی که بعید میدونم اینا حرکتی کنن تا دولت این باریارو در بیاره . مجلس هم این برنامه ها رو پیاده کنه همینه.........من دارم میگم حتی اینا به ما mms رو ندادن بعد شما میگی 2 مگ هم میدن؟ بعد باید بریم تو خیابونا به مردم پاکستان کمک کنیم . باید بریم راهپیمایی . اصلا به ما اهمیت نمیدن .
شنیدیم که اپراتور چهارم در عرصه تلفن ثابت فعالیت خواهد کرد و نه موبایل و از طریق فیبر نوری اینترنت هشت مگابیت به مشتریان میرساند!نقل قول:
اطالاعات بیشتری در موردش نداری؟نقل قول:
شنیدیم که اپراتور چهارم در عرصه تلفن ثابت فعالیت خواهد کرد و نه موبایل و از طریق فیبر نوری اینترنت هشت مگابیت به مشتریان میرساند!
ممنون برادر لطف کردی ؛ پاسخ همشو دادی ! قربانت :46:نقل قول:
والا هنوز در حد حرف و گمانه زنی است.اما در سایتهای خبری به صورت جزیی در موردش بحث شده.نقل قول:
نقل قول:
وزیر ارتباطات گفت: حداکثر پهنای باند اپراتور فناوری اطلاعات(اپراتور چهارم) متناسب با کاربرد متفاوت خواهد بود اما برای مثال در سرویس ویدئو درخواستی حداقل پهنای باند 8 مگابیت بر ثانیه به منزل کاربران ارائه خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از فارس، رضا تقیپور در خصوص اینکه اپراتور فناوری اطلاعات دسترسی به چه پهنای باندی را برای کاربران فراهم میکند، اظهار داشت: بهتر است فعلاً نام این اپراتور را اپراتور IT نگذاریم.
وی ادامه داد: این اپراتور شبکهای است که خدمات دیتا را ارائه میکند و پهنای باند مورد نیاز آن بستگی به کاربردها و سرویسهای ارائه شده از طریق این شبکه دارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: برای مثال یکی از کاربردهای این شبکه ارائه فیلم به صورت درخواستی (video on demand) است که پهنای باند مناسب این سرویس حداقل 8 مگابیت بر ثانیه و بالاتر است که در داخل شبکه این پهنای باند را در اختیار کاربران قرار میدهیم.
به گزارش فارس، پیش از این قائم مقام وزیر ارتباطات در امور بین الملل و فناوری از راهاندازی اپراتوری برای فعالیت در لایه دسترسی در آینده نزدیک خبر داده بود.
بنابراین گزارش، مهدی اخوان بهابادی گفته بود: بستر فعالیت این اپراتور فیبر نوری خواهد بود و در پروژه رساندن فیبر نوری (FTTX) قرار است فیبر تا در منازل کشیده شود.
کد:http://www.dolat.ir/NSite/FullStory/?id=191521
به عمر ما و بچه های ما که قد نمیده. شاید نوه ها...کد:http://www.hamshahrionline.ir/news-112989.aspx
این اپراتور سوم تا بهمن میاد.
سیم کارت اعتبری رو چند میده
ببین تو این سایت اطلاعات بیشتری پیدا می کنی:نقل قول:
سیم کارت اعتبری رو چند میده
http://www.tamintelecom.ir/ موفق باشی
. تأمين تلهكام چه نوع سيمكارتهايي را عرضه خواهد كرد؟
- تامین تلهکام، سیم کارت های دائمی، اعتباری و data card عرضه خواهد نمود.
فکر کنم دیتا کارت سیم کارتی تنها برای استفاده از اینترنت 3g باشه . این کارش خیلی خوبه . یعنی اینترنت رو روسیم کارت های مربوطه اش می فروشه .