FIFA 07 نسخه فول یا کرک شده نمیدونــم باشه ؟ نباشـــه ؟نقل قول:
ولی FIFA 08 نسخه فول برا انگیج اومـــده ...
FIFA 09 هم اومـــده :20:
Printable View
FIFA 07 نسخه فول یا کرک شده نمیدونــم باشه ؟ نباشـــه ؟نقل قول:
ولی FIFA 08 نسخه فول برا انگیج اومـــده ...
FIFA 09 هم اومـــده :20:
نقل قول:نه.تو حافظه گوشی هم نصب کردم نشد.:41:نقل قول:
بعد از 80درصد چی میشه؟؟؟نقل قول:
شاید باید یه کم صبر کنی !
اگه تو حافظه گوشی هم اینجوری شـــده !!! باید یه ریســت کلی کنی گوشیتون رو :46:نقل قول:
موفق باشید!:40:
من n82 دارم.ولی یک مشکل عجیب در صدای بازی ها دارم.یعنی هیچ بازی برایم صدا نداره.
البته چند ماه پیش که بازی ترسناک 7days را نصب کرده بودم.همون که برای سیو کردنش مشکل داشت.
اون بازی ولی صدا داشت.ولی هیچ بازی دیگه صدا نداره.
لطفا کمک کنید
من n82 دارم.ولی یک مشکل عجیب در صدای بازی ها دارم.یعنی هیچ بازی برایم صدا نداره.
البته چند ماه پیش که بازی ترسناک 7days را نصب کرده بودم.همون که برای سیو کردنش مشکل داشت.
اون بازی ولی صدا داشت.ولی هیچ بازی دیگه صدا نداره.
لطفا کمک کنید
سلام
آقا یکی به داد ما برسه ! اشکم در اومده :41:
Nokia N73 Music Edition دارم اما زمانی که اجرا میکنم سرعت بازی ها افتضاحه ! مثلا FIFA World Cup 2010 رو نصب کردم 6 روز طول کشید تا بازیش کنم . به نظر شما مشکل از کجاس ؟!
در ضمن آنتی ویروس رو گوشی دارم ... Dr.Web Versian 5.0 اما بعید میدونم مشکل از اون باشه چون خیلی وقته رو گوشیمه و سرعت رو کاهش نداده !
ممنون
موفق باشید :40:
آیا بازی آسفالت 5 هم برای سری 60 ورژن 3 اومده یا نه با تشکر.
سلامنقل قول:
سلام
آقا یکی به داد ما برسه ! اشکم در اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Nokia N73 Music Edition دارم اما زمانی که اجرا میکنم سرعت بازی ها افتضاحه ! مثلا FIFA World Cup 2010 رو نصب کردم 6 روز طول کشید تا بازیش کنم . به نظر شما مشکل از کجاس ؟!
در ضمن آنتی ویروس رو گوشی دارم ... Dr.Web Versian 5.0 اما بعید میدونم مشکل از اون باشه چون خیلی وقته رو گوشیمه و سرعت رو کاهش نداده !
ممنون
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید مشکل از رم شما باشه............
n73 گوشیه خوبیه نمیدونم مشکل شما چیه!
شاید هم رمتون بیشتر از حد پره....
فکر نکنم................نقل قول:
آیا بازی آسفالت 5 هم برای سری 60 ورژن 3 اومده یا نه با تشکر.
سلام
چرا بعضی بازی ها کند اجرا میشن و روان نیستن?
درست حسابی نمیشه بازی کرد
N95 8gb
Assasins creed 2
نقل قول:
سلام
چرا بعضی بازی ها کند اجرا میشن و روان نیستن?
درست حسابی نمیشه بازی کرد
N95 8gb
Assasins creed 2
سلام
اولی رو نمیدونم ولی دومی تو n81 راحت اجرا میشه....
ممکنه گوشی ویروسی باشه یا حافظه زیادی پر.........
80 مگ حافظه گوشی خالیه
نصف مموری هم خالیه(4 گیگ)
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی نوکیا مدل 6270c دارم که وقتی میخوام بازی نصب کنم همون اول این پیغام رو میده
expired certificate آیا باید گوشی رو -- کنم!!! یا بازی رو باید کرک کنم؟
خیلی از بازیها با پسوند sis همینجوری هستند
نقل قول:سلام دوست عزیز شما باید گوشیتون رو هـک یا بازی رو ساین کنــی تا بتونی نصبش کنی !
نیازی به کرک کردن بازی نیســت !
سلام
گوشی n82i-1
قبلا راحت smart com کار میکرد ولی حالا موقع نصب میگه فورمت پشتیبانی نمی شود
اینم بگم بعد از اینکه یه بار فلش خورد این طور شد! کمک:
نقل قول:سلام دوســت عزیز این قسـمت برای مشکلات بازی هستش شما مشکلات برنامه گفتیــد ؟
شما یکبار مستر ریســت کنیــد و دوباره تسـت کنیــد ...
سلام.ببخشید تورو خدا کمکم کنین.:19:من گوشی n85 دارم و وقتی بازی FGT(Ferrari GT) رو رو گوشیم نصب میکنم،نصب میشه آیکنش هم میاد ولی اجرا نمیشه.کمکم کنین چون بدون FGT میمیرما:41:
یعنی هیچ کس اینجا بلد نیست کار ما رو راه بندازه؟2روزه این مطلبو گذاشتم.هیچ کس اینجا نمیدونه:13:
نقل قول:نقل قول:خب دوســت عزیز اسم بازی رو تو گوگل سرچ کنیــد و از سایت های دیگه دانلود کنید !
شاید اون بازی که داری نصب میکنی مشکل داره موقع اجــرا ...
نه بابا نصب میشه رو آیکنش که میزنم بازی بالا نمیاد.هیچ کاری نمیکنه.ولی کامل نصب میشه.بخدا دارم قاطی میکنم.کمکم کنین:40:
نه ،مثل اینکه هیچ کس اینجا بلد نیست جواب ما رو بده.باید برم سایتی رو پیدا کنم که تخصص داشته باشه.مرسی از راهنماییاتون...:10:
سلام
لطفا یکی منو راهنمایی کنه
من بعد از نصب smackdown vs raw 2010 وقتی pcsx2 فایل mds رو انتخاب میکنم error میده که فایل 1.zip وجود نداره
چکار کنم؟
gooshim n78 hastesh updatesh kardam.......dige ba hello carbide nemishe hackesh kard
.......komakam konin:31:
باید از ورژن جدید تره برنامه استفاده کنی
شما مایلید از هر سایتی استفاده کنید ولی تخصص اعضای این سایت هم بالا هست دوست مننقل قول:
نقل قول:سلام دوســت عزيز توقع نداشتــه باشيد كه حتما بايد همه بازي ها روي گوشيتون اجرا بشــه !نقل قول:
بعضي از بازي ها هستن گرافيك بخصوصي ميخواد براي اجرا ... يا شايدم مخصوص گوشيتون نيسـت !!
نقل قول:سلام . همينجوري كه دوست خوبمون گفـت از ورژن هاي ديگه برنامه استفاده كنيـد !
خودم تست كردم و اين گوشي رو داشتم و گوشي هـك شــده :46:
موفق باشيد!:40:
سلام
GREEN FARM
سلام بچه ها من این بازی رو دانلود کردم و نصبیدم
این بازی نیکوتین داره و منم بهش معتاد شدم ولی یه مشکل داره و اونم اینه که پس از تقریا هر30-4-ثانیه پس از اینکه بازی میکنی یکدفعه یه مکث تقریبا10ثانیه ای میکنه بعد دوباره بازی رو ادامه میدی دوباره این اتفاق میفته و روزی نو روزی از نو...
من گوشیم N95 8GBهست امیدوارم که مشکلم رو حل کنید ممنون
در ضمن رمم 120مگابایته که وقتی بازی میکنم80 مگ ازاده
سلام دوست عزیز بعضی از بازی هـا برای مدل های مختلف همچین میشــه .نقل قول:
میتونه از بازی باشــه که برای اون مدل گوشی یه نمـه سخته . میتونه از فضـای اشغال شده اون بازی باشه .
بازی مورد نظـر رو براساس سایز و مدل گوشیتون دانلود کردیــد ؟
nokia n95
در كوشي من ابن مسير براي انتقال فايل install serverوجود ندارد:
c:/sys/bin
جه كار كنم؟
ممنونم
شما باید گوشیتون رو اول h a c k کنید تو گوگل سرچ کنیدنقل قول:
nokia n95
در كوشي من ابن مسير براي انتقال فايل install serverوجود ندارد:
c:/sys/bin
جه كار كنم؟
h a c k(be farsi) N95
سلام دوستان
من گوشی c6-01 و ه ک ش هم کردم وبا نصب مشکلی ندارم فقط اینکه برنامه های شتاب سنج نصب میکنم اما اجرا نمیشه ایا برنامه خاصی باید واسه اجرا نصب کنم
ممنون