سلام بچه ها یه مدت نبودم دلمون تنگ شده بود خیلی زیاد... چه کنیم دیگه پاسگاه موتور سنگینمونو گرفت چند روزی آب خنک خوردیم. لعنت بر آدم فروش....
من چند وقتی حبس کشیدم زفتیم تو فیتیل خلافکارا دیگه:دی
خوب ببین اینجا چی داریم.
نقل قول:
به بيان ديگه (FOV (field of view كار بالاست.
عزیز دل برادر به گمانم منظور جاب عالی dof یا همون depth of field بوده.در ضمن اینی که میگی به پرسپکتیو مربوط نمیشه مربوط به فوکاس لنز دوربین یا چشم انسان روی یک محدوده از فضا و بلار شدن جاهای دیگه به مقدار متغیر هست.خلاصه بگم الان مشکل خاصی نمیبینم اگر واقعا اشکالی هست بیشتر توضیح بده.ممنون.
نقل قول:
یه مشکل بزرگت اینه که داری از پرسپکتیو بالا استفاده می کنی....
باید دوربین رو دور کنی و روش زوم کنی تا شکل و فرم ماشین خراب نشه...
البته شاید خودت می خواستی این جوری باشه ولی به نظر من خوب نیست!!
پرسپکتیو بالا به این علت بود که اینو واسه یه مسااقه ساختم و میخواستم معلوم بشه که داخلش ساخته شده.
در ضمن ماشینو اینطوری چپوندم تو دوربین که همه جاش معلوم باشه فردا اشکال مدلینگ الکی نگیرن ازش.
در مورد اشکالاتی که گفتی هم اولا این رندر تست بوده و هیچوقت مخم سوار چرخ و فلک نمیشه رندر این رنگی بگیرم رندر نهایی مشکی هست( میگن مشکی رنگ دیییییده) در مورد رفلکتها هم باید بگم که دلیلی نمیبینم حتما مثل اونی که گذاشتی بشه ولی سعی کردم بهترش کنم ولی امان از این سیستم ما ......
نقل قول:
بسیار از ایراد گیری علی خوشم اومد دقیق بود اره رفلکتش مثل پلاستیک شده..............
اصلاح شده منتظر رندر بعدی باشید.
نقل قول:
خیلی عالی شده ......
این نور سفید رو آج لاستیک ماله چیه ؟
مثلا لاستیکش دور سفیده منظورتاونه؟:دی به نظر شخصیم اینطوری یه فورم باحال داره.
نقل قول:
متریالت کم رفلکت ........... در ضمن حرفای علی هم تصدیق میشه...........
بعله:دی خو حالا یعنی متریال رفلکتش کمه؟ حاجی چه داری میگی ای همه رفلکت دادم:دی شوخی کردم ولی جدی نفهمیدم منظورت چیه.
خوش باشید همگی.