من هنگ کردم
Printable View
من هنگ کردم
:31::31:ای بابا گرفتی مارو؟؟ خوب روز دوم هفته یک شنبه ست دیگه عزیزم!!!!!!!!ا:31::31:
امیدوارم توی این کاری که شروع کردین موفق باشین و به جواب مسئله برسید
شما می تونید
مریم خانم جواب شما هم جالب بود حتما روش فکر می کنم
روز اول 1شنبه دوم 2شنبه روز سوم 3شنبه که مرده 3شنبه ها راست می گه.
لطفا دقیق بخونین چون من یه خورده بد فرم نوشتم.
چون فقط یه روز راست می گه پس یا اون یه روز جزئ(2شنیه و3شنبه) است یا جزئ(4شنبه وجمعه) چون اگر نباشه مثل 5شنبه باشه توی هر دوی این روزها (اول و سوم) راست گفته که غلطه.از طرفی نمی تونه تو هردوی این روزها راست نگه چون در اون صورت روز راستگوئی هم توی (4شنبه وجمعه) می آد هم توی (2شنبه و 3شنبه)( چون مجبوره روز اول دروغ گفته باشه و همین طور روز سوم). پس یکی از این دوتا (اول وسوم) درسته ودر نتیجه روز دوم دروغ گفته پس روز دوم شنبه و 1شنبه و5شنبه نیست ولی یه روز دروغگوئیشه مثلا 2 3 یا 4شنبه.مسئله اینه که اون سه روز (اول دوم سوم)متوالی باشند. حالا می تونیم بگیم اون روز که راست می گه روز سومه چون اگر روز اول راست گفته باشه بنابراین روز راست گوئیش می شه جزئ(4شنبه وجمعه) در نتیجه اون روز روز اول یا 4 شنبه است یا جمعه که در نتیجه روز دوم می شه 5شنبه یا شنبه ونتیجه اش اینه که روز دوم راست گو می شه در حالیکه فقط یه روز راستگو ودر نتیجه تناقض. پس مرده روز سوم راست گفته یعنی روز راست گوئی اش جزئ(2شنبه و 3 شنبه) است ولی روز سوم 2 شنبه نیست چون اگه بود روز قبلش (روز دوم) می شد 1 شنبه و در نتیجه مرد تو روز دوم راست گفته بود. پس جواب اینه روز سوم روز راستگوئی و 3شنب هم هسته.(توجه کنید که ثابت شد روز اول یا سوم حتما تو یکی راست می گه).
جوابت کاملا درسته ولی یه کمی توضیحت گنگهنقل قول:
ولی گیراست کاش توضیحشو می زاشتی برای بعد اعلام جواب:46:
اما بازم کارت درسته:10:
موفق باشی
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ
کس دیگه ای نظری در این مورد نداره؟؟:41:
خیلی چاکریم کار شما هم درسته در مورد گذاشتن جواب هم شرمنده. مرسی.
و اما معمای دوم:
10 نفر با نام های n1 تا n10 داریم که هر کدام یا راست گو هستند یا دروغگو.
راست گو همیشه راست می گوید و دروغ گو همیشه دروغ. به چند طریق می توان دروغگو یا راستگو بودن این 10 نفر را تعیین کرد به طوری که هر نفر بتواند این جمله را بگوید که:
(( از 9 نفر دیگر دقیقا 3 نف رراستگو و بقیه دروغگو هستند.))
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19:
این یعنی 4 نفر راستگو اند اگه منظورت اینه که چند طور می تونه باشه خوب می شه5040 حالت گه اینکه منظورت چیز دیگه باشه.
من نفهميدم مي شه بازم توضيح بدين:41:
اگه قرارباشه روز اوباشه روز اول دروغ بگه یعنی در یکی از روزهای{ 2شنبه و3 شنبه } راست می گه اگر هم روز سوم دروغ بگه یعنی در یکی از روزهای{ 4شنبه وجمعه } راست می گه . در حالیکه بنا بر فرض در هفته فقط یه روز راست گوئی داره. پس حتما توی یکی از این دو روز (اول یا سوم) باید راست بگه . از طرفی دروغ گو بودنش تویکی از این دوروز(اول وسوم) نشون میده روز راست گوئیش یکی از { 2شنبه و3 شنبو4شنبه و جمعه } است.بازهم چون فقط یه روز راست میگه و اون روزاول یا سومه پس روز دوم دروغ می گه پس روز دوم جز {5شنبه و شنبه و1شنبه} نیست. بقیه اش هم فقط یافتن حالت ممکنه.یعنی مامیدونیم روز راستگوئی اول یا سوم و یکی از { 2شنبه و3 شنبو4شنبه و جمعه } هست از طرفی روزدوم (بهدلیل دروغ گوئی در روز دوم {شنبه و 1شنبه و5شنبه} نیست. در اینجا تنها خالتی که می مونه این هست که روز راستگوئی روز سوم و3شنبه باشه.
اگر بازم مفهوم نبود دیگه شرمنده من از این بهتر نمی تونم توضیح بدم.
توی هفت روز محال هست بشه :41:
چون هفت تا عدد فرد میشه عدد فرد و 40 عدد زوجه:31:
مگر اینکه توی یک روز هیچی نکشیم که فکر کنم صفر طبق تعریفی عدد زوج هست که بازم نمیشه.
پس مسئله سر کاریه.:27:
اسم سایت میگی؟
تاپیک زیر خاکی:41:نقل قول:
در ره صورت خوب بود کشیده شد بالا.
ممنونم.:)
نمی دونم چرا همه این روزا گیر دادن که چرا تاپیک های انجمن ریاضیات زیر گله؟؟!!!
خيلي طولانيه ...
ولي سعي ميكنم بخونمش .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پاسخ به اينكه بهره هوشي ارشميدس چنده خوب معلومه كه نميشه دقيقا گفت. فقط اين رو بگم كه ارشميدس - گاوس و نيوتن سه تن از بزرگترين رياضيدانان قرون واعصار شناخته شده اند و به حق انتخاب شايسته ايست.
با کمی دقت می توانيد تعداد پسران و دختران يک خانواده را حدس بزنيد .
1- از يک نفر بخواهيد که تعداد برادرانش را به اضافه 3 کند .
2- حاصل بدست آمده را در عدد 5 ضرب و عدد 20 را به آن اضافه کند .
3- حاصل به دست آمده را در عدد 2 ضرب و به تعداد خواهرها اضافه کند .
4- عدد 70 را از حاصل کم کند .
5- نتيجه را به شما بگويد .
6- عدد حاصل ( که دو رقمی است )، تعداد خواهران و برادران را مشخص می نمايد.
7- عدد سمت راست تعداد خواهرها و عدد سمت چپ تعداد برادرها است.
البته تعداد برادران یا خواهران باید كمتر از 9 تا باشد تا حاصل دو رقمی شود.
خب اگر طرف برادر یا خواهر نداشت چجوری میشه؟
نمی دونم والا .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تعداد برادران : B
عملیات منجر به این میشه که یه عدد به صورت 10b+s دربیاد
حالا اگه کسی خواهر و برادر نداشته باشه حاصل میشه 0
ایول!!!! خیلی با تیریپت حال کردم رفیق! :10::46::27:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دانشگاه تهران درس می خوانید ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، ببخشین مشکلیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گیرم که باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مسئله به زبان جبر خیلی راحت بیان میشه.و گاهی بیان مسئله به صورت حسابی ، پیچیده اش میکنه.
در هر صورت مرسی که مسخره ام کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. یکی از دوستان پرسیده بود که پلی میتونه 500 کیلو رو تحمل کنه و کامیونی که 1000 کیلو وزنشه از روش رد میشه و پل خراب نمیشه.
جوابش اینه که پل به اندازه کافی کوتاه هست که در یک زمان فقط چرخهای جلوی کامیون روش باشه و وقتی چرخهای جلو رد شد چرخهای عقب وارد پل بشه. نتیجتا همیشه نصف وزن روی پله.
سلام. یکی از دوستان پرسیده بود که پلی میتونه 500 کیلو رو تحمل کنه و کامیونی که 1000 کیلو وزنشه از روش رد میشه و پل خراب نمیشه.
جوابش اینه که پل به اندازه کافی کوتاه هست که در یک زمان فقط چرخهای جلوی کامیون روش باشه و وقتی چرخهای جلو رد شد چرخهای عقب وارد پل بشه. نتیجتا همیشه نصف وزن روی پله.
اگه کسی بتونه این معما رو حل کنه انصافا باهوشه:
10 نهال درخت داریم. چطور آنها را بکاریم که 5 ردیف داشته باشیم و در هر ردیف 4 نهال درخت باشد؟
خیالتون راحت باشه نه سر کاریه نه چیزی. اگه تا یک ماه کسی جواب نده خودم جوابش رو میزارم.
راستش من دقیقا نفهمیدم حتما باید ردیف باشه یا منظور خط راست است اما خب این شکل به نظرم رسید (شاید هم غلط باشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین! جواب شما کاملا درسته. این گل تقدیم به شما:11:نقل قول:
این معما اصلا جواب نداره
مجموع چند عدد فرد فقط در صورتی زوجه که تعدادشون زوج باشه . اگر 7 رو در یک عدد فرد ضرب کنی ((حتماً)) فرد میشه و نمی تونه 40 بشه.
مثل اینه که بگیم 39 تا گوسفند رو در 6 روز (فرد ضربدرفرد میشه فرد) زوج ضربدر زوج میشه زوج -به همین سادگی سرکاریه
نقل قول:
فكر كنم 30 يا 31 بار
ولي آخرش يه خورده ازش باقي مي مونه:31:
در حد مولكول:21:
سلامنقل قول:
اگه صورت سوال دقیقا همینه
به نظر من جواب شما اشتباهه
چون این سوال گفته "پلی میتونه 500 کیلو رو تحمل کنه"
و این به این معنی نیست که فقط 500 کیلو رو می تونه تحمل کنه و نمی تونه بیش از 500 رو تحمل کنه
و نگفته که حداکثر می تونه 500 کیلو رو تحمل کنه
و چون کامیون با وزن 1000 کیلو رد می شه و پل خراب نمی شه بنابراین 1000 کیلو رو هم می تونه تحمل کنه
و حداکثر تحمل پل 1000 کیلو یا بیشتر خواهد بود.
جواب معما اینهنقل قول:
اس ارتی مرسی
به نام خدا
سلام جواب معما : همه ی ما میدانیم که ساعت 12 شب به بعد فردا است و قبل از ساعت 12 دیروز است.بنابراین ساعت 12 همانند عدد 0 عمل میکند که هم مثبت است وهم منفی با توجه به این استدلال ساعت 12 هم متعلق به دیروز است وهم متعلق به فردا.در این معما این گونه عمل میکنیم که در 5 روز اول 5 گوسفند میکشیم ودر روز ششم 4 گوسفند میکشیم به این صورت:
5 5 5 5 5 4 ..........
بعد از اینکه 4 گوسفند را در روز ششم در طول روز کشتیم ساعت 12 شب هم 1 گوسفند میکشیم بنابراین با توجه به نکته بالا که گفتم,این یک گوسفند هم برای قبل از ساعت 12 است که میشود دیروز وهم برای بعد از ساعت 12 است که میشود فرداپس در روز ششم 4+ 1 میشود ودر روز اخر یعنی هفتم هم یک گوسفند اضافه میشود پس بنابراین 10 گوسفند هم در روز اخر میکشیم تا کاملا 40 گوسفند کشته باشیم ودر روز اخر هم 10+1 گوسفند میشود پس به صورت زیر میشود:
5 5 5 5 5 5 11
اگر توجه کنید جمع اعداد 41 میشود واین به علت کشتن یک گوسفند در ساعت 12 است که باعث شد یک گوسفند به روز قبل وروز بعد اضافه شد حالا در این هفت روز به تعداد فرد گوسفند کشته شد.:20:
به نام خدا
سلام جواب معما : همه ی ما میدانیم که ساعت 12 شب به بعد فردا است و قبل از ساعت 12 دیروز است.بنابراین ساعت 12 همانند عدد 0 عمل میکند که هم مثبت است وهم منفی با توجه به این استدلال ساعت 12 هم متعلق به دیروز است وهم متعلق به فردا.در این معما این گونه عمل میکنیم که در 5 روز اول 5 گوسفند میکشیم ودر روز ششم 4 گوسفند میکشیم به این صورت:
5 5 5 5 5 4 -----
بعد از اینکه 4 گوسفند را در روز ششم در طول روز کشتیم ساعت 12 شب هم 1 گوسفند میکشیم بنابراین با توجه به نکته بالا که گفتم,این یک گوسفند هم برای قبل از ساعت 12 است که میشود دیروز وهم برای بعد از ساعت 12 است که میشود فرداپس در روز ششم 4+ 1 میشود ودر روز اخر یعنی هفتم هم یک گوسفند اضافه میشود پس بنابراین 10 گوسفند هم در روز اخر میکشیم تا کاملا 40 گوسفند کشته باشیم ودر روز اخر هم 10+1 گوسفند میشود پس به صورت زیر میشود:
5 5 5 5 5 5 11
اگر توجه کنید جمع اعداد 41 میشود واین به علت کشتن یک گوسفند در ساعت 12 است که باعث شد یک گوسفند به روز قبل وروز بعد اضافه شد حالا در این هفت روز به تعداد فرد گوسفند کشته شد.:20:
سلام دوست عزيز
فك كنم اين سركاريه
معني نداره
چرا جواب رو نذاشتي؟
ما هنوز منتظريم
در شكل زير يك مربع به ضلع 10 داريم و درون مربع 4 تا ربع دايره با هم به اشتراك گذاشته شدهاند. مساحت قسمت قرمز رنگ چقدر است؟ (ترجيحا از انتگرال استفاده نشود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا تا باز شدن كامل تصوير صبر كنيد...