سلام بچه ها
من گوشیمو ( گوشیم : 5530 ) ریست کردم ...
در حال حاضر مموری کارتم قفل شده و Unlock Code می خواد !!!!!
لطفا کمکم کنید
Printable View
سلام بچه ها
من گوشیمو ( گوشیم : 5530 ) ریست کردم ...
در حال حاضر مموری کارتم قفل شده و Unlock Code می خواد !!!!!
لطفا کمکم کنید
نقل قول:
salam man az barname shoma baray 5800 estefade kardam ino dad hala shom begoo che konam?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bebakhshid link mostagim nist mamnoon misham komakam konid
سلام
من وقتی زدم، 12345 آورد.
اما رمزم این نبود.
گوشیمم اصله ، چیکار کنم؟
سلام.
از كجا بايد فهميد گوشي اصله؟؟؟
تشكر.
سلام .
من ورژن جدید برنامه nss رو دانلود کردم ( 1.0.38.15 ) و تمام کار های گفته شده رو دقیقاَ انجام دادم ،
این فایل رو به دست آوردم :
http://www.slingfile.com/file/VaWa2n1Bb4
حالا کد گوشی من (5800) چیه؟
سلام دوستان .
اینم لینک ورژن جدید nokia pc suite :
http://rapidshare.com/files/318427485/Nokia_PC_Suite_7_1_30_9_eng_web_Install.exe Nokia PC Suite 7.1.30.9
http://rapidshare.com/files/306836152/Nokia_PC_Suite_7_1_40_1_eng_web.exe Nokia PC Suite 7.1.40.1 Final
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما راه خیلی آسون تری برای بدست آوردن کد گوشیتون دارین
البته اگه صفحه کلید گوشیتون قفل نباشه آسونه
اگه هنوزم مشکلتون حل نشده بگین تا مراحل کارو بگم بهتون
موفق باشین
با سلام
میخواستم در مورد چگونگی تنظیمات غیر فعال کردن تماسهایی که با من گرفته میشه و " نمیشناسم " ، روی گوشی 6300 سوال بپرسم. نمیخوام تمام تماسهای ورودی جواب داده نشه ، فقط اون تماسهایی که نمیشناسم یا در کانتکت لیست ها نیستند.
من پسورد قسمت Call barring برای این گوشی رو هم نمیدونم. کسی اطلاعی از این کد برای این گوشی (6300) داره؟ لطفا کمک کنید. مزاحم زیاد دارم...
نقل قول:
سلام دوست گرامی!
متاسفانه هنوز مشکلم حل نشده و همونطور که اشاره کردین صفحه کلید گوشیم بازه ، اما کد رو گم کردم . اگه ممکنه راه حلتون رو ارائه بدید! (با تشکر!):41:
سلامنقل قول:
لطف کنید این بحث رو در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید
اگر هم هنوز مسکلتون حل نشده پیغام خصوصی بگذارین تا کمکتون کنم
موفق باشین
کد unlock گوشیمو چطور پیدا کنم؟
من یه مشکلی دارم
من نرم افزار adobe reader رو نصب کردم ولی وقتی می خوام بازش کنم این پیغام رو میده:
no license
you do not have a license for this feature
و گوشه سمت چپ پایین نوشته unlock که اونو می زنم می نویسه enter unlock code که باید یه عدد پنج رقمی رو ادر کنم منتها نمی دونم چی باید وارد کنم.
12345 رو وارد می کنم می نویسه unlock code has beesn already used before.please re-enter.
عدد دیگری رو هم که وارد می کنم می نویسه unlock code in invalid.please re-enter
حالا باید چیکار کنم؟گوشیم نوکیا 3250 هست.
سلام توضیحات خوبی دادید ولی وقتی نمیشه نرم افزار رو دانلود کرد چی کار کنیم
لطفا لینک جدید بزارید
سلامنقل قول:
من راه حل رو براتون فرستادم البته ازینکه یه مدت نبودم از دوستان عذر خواهی میکنم
بازم اگه سوالی بود بگین تا راهنمایی کنم
موفق باشین
سلام
مشکلتون حل شد؟؟؟
موفق باشین
این لینک رپید شیر پست دوم پاک شده
بی زحمت دوباره آپلود کنید
داریوش جا با سایت rapidbaz میشه مستقیمش کـــرد هر چی مستقیم کردم ارور میده ؟نقل قول:
ولی برای خودم دانلود میشـــه :
امتحان کنید براتون دانلود میشه اگه نشد خودتون تو سایت رپیدباز درخواست بدی میتونی دانلود کنـــی :46:
اگه بازم نتونستی بگو تا جای دیگه برات آپلود کنـــم :11:کد:http://s67.eu.rapidbaz.com/get/_9USI/NSS103812.exe
موفق باشید!:40:
سلام من گوشی 7310 سوپر نوا دارم که گوشیو اصلا تا روشن میکنم سکوریتی کد میخواد حالا باید چی کار کنم
کد فراموش شده کاملا
به پی سی سویت هم که وصل نمیشه چون اصلا بالا نمیاد
سلامنقل قول:
دوست عزیز فقط 1راه داره اونم اینکه توسط باکس جف user code یا همون سکیوریتی کد اون رو بخونین و وارد کنین یا بدی برات user code رو ریست کنن بازم با باکس جف
موفق باشین
گوشیم n79 هستش
من گوشیمو وقتی ریست کردم و بالا اومد از اون به بعد دیگه گوشیم فون لاک نمیشه منظورم اینه که نه پسورد قبلیه گوشیمو که خودم قبلا گذاشتم قبول میکنه نه 12345 رو نمیدونم چی کار کنم ایا پسورد جدید میخواد؟یا یه عدد دیگه که ماله خود نوکیا هست؟لطف کنین اگه کاری باید انجام بدم یا پسورد جدید که بلد نیستم میخواد بگید.خیلی لطف میکنین. یا علی
دوست عزیز شما میتونین توسط برنامه NSS مشکلت رو حل کنی و تنظیمات گوشیت و همچنین مشکل Phone Lock گوشیت رو برطرف کنینقل قول:
موفق باشین
بچه ها من رمز 6120 یکی از دوستان رو یادم رفته
ولی الان ازم رمز نمیخواد
وقتی که وصلش میکنم به کامپیوتر ( با PC Suite ) این برنامه NSS اصلا گوشی رو نمیشناسه - یعنی وقتی گزینه scan for new devise رو میزنم هیچی نمیاد - phone info رو هم میزنم همین جور - یهنی اصلا انگار گوشی وصل نیست به کامپیوتر
ولی خود نرم افزار PC Suite که روی کامپیوتر نصبه گوشی رو کامل میشناسه
چی کار کنم ؟
سلام گوشی من n78 یکی کد گوشی روچند بار اشتباه زده گوشی با کدصحیح بالا نمی یادوبا 3 دکمه (+*ودکمه سبز )هم ریست نمی شه بگید چیکارکنم؟:41:
دوســـت عزیز یه 4 . 5 دقیقه ای صبــر کنید بعد کــد صحیح رو وارد کنیـــد ...نقل قول:
اگه بیشتر از 3 بار زده باید بیشتــر صبـــر کنید :46:
برای خودمم همینجوری شــده بود :20:
کسی نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
سلام به همگي. من يه n73 دارم كه لاك كدش رو يادم رفته. خيلي هم لازمش دارم. يه ساعته اين 15 صفحه رو درو كردم اما هيچى دستگيرم نشد.يا هركي يه روشي داده بود اونيكي يكي ديگه گفته بود كار نميكنه. يا دعوا بود. البته بيشترشو خودم امتحان كردم كه كار نكردند.... يعني هيشكي نيست به داد ما برسه.
Please
سلام دوستان
من یه N96 چینی خریدم و تازه امروز میخواستم یه sms بفرستم که متوجه شدم گوشی اشکال داره و نمیفرسته البته برای سیم کارت هدیه ایرانسل که خود فروشنده همون اول یه اس ام اس فرستاده بود شد ولی حالا شایدم من تنظیمش رو به هم زدم
خلاصه اینکه الان اومدم گوشی رو ریست (restor factory setting)کنم ازم یه پسورد خواست هرچی هم زدم نشد ضمن اینکه تو قسمت setting/security setup دو تا گزینه هست که یکی Phone lock و اون یکی change password هست که من سر در نمیارم چرا هیجکدوم رو نمیتونم عوض کنم . اصلا این دوتا جی هستند.اعصابمو بهم ریختن!
لطفا یکی به دادم برسه .
شما موقع ریست کردن 12345 رو بزن به احتمال زیاد درست میشه.نقل قول:
اتفاقا این یکی رو امتحان کردم اما نشد به همین خاطر فهمیدم گوشی دست دوم بوده و احتمالا فلش شده . حالا نمیدونم چیکار کنم...نقل قول:
خب دوست عزیز ببرید همونجایی که خریدید و توضیح کامل رو بهش بدید که جریانش اینجوریــه جز درست کردنش چی میتونه بگــه :13:نقل قول:
آخه راستش حال ندارم تا پاساژ ایران برم . از مغازه البرز خریدم . صاحبش آدم مذخرفیه . به خاطر همین هم تصمیم گرفتم خودم این جور کار ها رو یاد بگیرم تا محتاج نامردان نشم .
حالا جون هرکی دوست دارید خواهشا یه راه حل بدید. راستی میخوام روش فلش کردن n96 چینی رو هم یاد بگیرم اگه یه آموزش کامل سراغ دارید اونم بدید.
آخه راستش حال ندارم تا پاساژ ایران برم . از مغازه البرز خریدم . صاحبش آدم مذخرفیه . به خاطر همین هم تصمیم گرفتم خودم این جور کار ها رو یاد بگیرم تا محتاج نامردان نشم .
حالا جون هرکی دوست دارید خواهشا یه راه حل بدید. راستی میخوام روش فلش کردن n96 چینی رو هم یاد بگیرم اگه یه آموزش کامل سراغ دارید اونم بدید.
راستی یه چیزی یادم رفت .دیروز میخواستم موبایل رو به nokia pc suite بشناسونم هرچی وایسادم نشناخت.ورژن برنامه هم جدیده . نمیدونم چرا نشناخت!
خب دوســت عزیز این گوشی نیســت که بهتون داده بریـــد عوضش کنیـــد :31:نقل قول:
چیکار صاحبــش داری پول در عوضش دادی به فــکر پولت باش تا اخلاق یــارو ...
برو هر چی ایراد داره بهــش بگـــو اینجوری خیلی بهـتره تا خودت بیای دستکاریش کنــی !
موقعی برو که مشتری داشته باشه و کنار مشتری ها ضایع بشــه که گوشی هاش :41:
ممنون
این کارو حتما میکنم . راستش همون اول میدونستم یه موشی تو کارشه . آخه موقع خریدن اول گفت باید پولشو بدی تا برات تستش کنم (انگار گوشی صفره!!)
ولی خوب من خواستم از این طریق فلش کردن گوشی رو هم یاد بگیرم ضمن اینکه خدا خودش می دونه با این آدما چیکار کنه.
به نظرت کابل مخصوص فلش از کجا گیر بیارم چون هیچکدوم از مغازه دار ها نمیفروشن. و آیا اصلا میتونم خودم با کامپیوتر فلشش کنم یا نه.
بازم ممنون
من رمز گوشیم یادم رفته چیکار کنمنقل قول:
با سلام
من اين برنامه رو نصب كردم و وقتي كه گوشي وصل هست و pc suit اونو شناخت برنامه رو اجرا ميكنم و مراحل رو طبق فرموده شما انجام دادم ولي ارور ميده و گوشي رو نميشناسه
Reading Eeprom Area ...Erro!
سلام.من گوشیم رو به تنظیمات کار خونه برش گردوندم ولی فقط phone memory رو ریست کرد.برای فورمت کارت حافظه و برگردوندنش یه موقعی که از کارخونه اومده بیرون باید چه کار کرد؟
سلام مجتبی جان
ببین من گوشیم n85 هست. من ریختم و تا مرحله ی read هم رفتم و دگمه شو زدم. اما در اون پایین در جایی که نوشته
Reading Eeprom area........
بعد از همه شون ارور نوشته. حالا باید چه بکنم.
بهترین برنامه برنامه جاف هست
چون این برنامه معجزه گره هر کاری که بخواین(بهتره بگم هربلایی) میتونید سره گوشی در بیارید
man goshim khamoshe va lock kod mikhad bayad chekar konam?
سلام
من با نرم افزار nss و jaf طبق آموزشات لاک کد گوشیمو پیدا کردمممم زده بود 12345
ولی وقتی میخوام عوضش کنم میگه اشتباست !!!
دلیلش چی میتونه باشه؟ گوشی رو فلش کنم ؟؟؟؟
میخوام گوشیمو قفل کنم . CODE ERROR میده !!! نمیدونم چی کار کنم !!!
حتی نمیشه لاک کد رو عوضش کنم بازم CODE ERROR میده