نه هیچ فرقی جز حافظه ندارند...........16 گیگ داره مازیار جان..........نقل قول:
فقط 16 گیگ گارانتی هست
Printable View
نه هیچ فرقی جز حافظه ندارند...........16 گیگ داره مازیار جان..........نقل قول:
فقط 16 گیگ گارانتی هست
ممنون real red عزیز.
حالا این تنظیمات دستی که تو سایت ایرانسل هست رو تو کدوم قسمت باید وارد کنم؟
ممنون.
مازی جون مبارکت باشه :دی
چند گرفتی ؟؟؟
قربانت...
همه میدونن شما چطور نمیدونی؟؟ :دی
از مایکروتل 715 تومن. کارت طلاییش هم تو عکس صفحه قبل هست...
system >connections>connections>My Internet>add a new modem connectionنقل قول:
gprs رو انتخاب کن ، اسم رو همونطور که تو سایت irancell گفته بده ....(access point name : mtnirancell
بعد manage existing connections و اونی که ایجاد کردیو default کن
موفق باشی
نقل قول:
حالا این نقشه های garmin روی خود گوشی هست یا باید جدا گرفت؟
من تا چندروز دیگه این گوشی رو می گیرم.....
ببخشید..........قاطی کرد
دوستان من یه blog دارم درست میکنم که توش نکاتی که به ذهنم میرسه مفیده رو میدارم لطفا نظر بدید و کمکم کنید ممنون
کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com
realread عزیز و مزیار جان من یک سوال داشتم و هر کدوم جواب میدونید بگید
بیشتر بازی های ppc رزولشنشون 320*240 هست و این بازی ها تو امنیا تمام صفحه میاد یا نه؟؟؟؟
و بازی هایی که روی امنیا میریزی با موس امنیا مشکل ندارن و میشه باهاش بازی کردیا نه؟؟؟
خب اول از Real Red عزیز تشکر میکنم.
امروز دوباره یه ریویو نسبتا کوچولو میخوام بنویسم برای اونایی که اولین ویندوز موبایلشون رو میخوان بخرن.
من هم مثل همه ی شما فکر میکردم کلی با این گوشی مشکل خواهم داشت.
ولی خیلی جالبه که حس میکنم هیچ مشکلی باهاش ندارم.
فقط تنها مشکلی که دارم اینه که نمیدونم بعضی از تغییرات رو از کجا باید انجام بدم که اون هم با چند روز گشتن تو منوها میشه خیلی راحت اون رو بدست آورد.
در واقع میتونم بگم وقتی از گوشی استفاده میکنید چون برنامش از مایکروسافت هست شباهت به ویندوز کامپیوتر هم داره.
یعنی خیلی عجیب غریب نیست.
شما توی گوشی به این عظمتی شاید با خیلی جاهاش کار نداشته باشید و اصلا کارتون به اونجاهاش نیفته...
بیشترین جاهایی که باید ازش استفاده کنید دو جاست: Programs و Settings.
تو بخش Programs به اصطلاح خودمون از شیر مرغ تا جون آدمیزاد پیدا میشه.
همه ی برنامه هایی که توی گوشی هستن و شما لازمشون دارید اونجا هست.
File Explorer هم تو همون قسمت هست.
از مهم ترین آیتم های بخش Programs میشه به اینها اشاره کرد:
Active Sync
Google Maps
Windows Media Player
File Explorer
Task Manager
Internet Explorer
Radio FM
ShoZu
Windows Live و ...........
در واقع مثل این میمونه که تو کامپیوتر خونگی خودتون هرچی برنامه هست بیارید تو یه فولدر بریزید...
خلاصه بهتون اطمینان میدم که مشکلی نداشته باشید باهاش و اگه فوقش تا 48 ساعت تو منوها سردرگم بشید بعد از اون دیگه براتون نا آشنا نیست...
اما در مورد چیزهایی که تا الان در موردشون توضیح ندادم:
1- FM Radio:
رادیوی این گوشی کیفیت بالایی داره و اینترفیس رادیو هم خیلی جالبه.
در ضمن زمانی که به رادیو گوش میدید میتونید حتی برنامه ای که داره پخش میشه رو ضبط کنید. د قسمت ستینگ رادیو هم میتونید اون فولدری رو مشخص کنید تا بعد از ضبط صدای رادیو اونجا ذخیره بشه...
2- GPS:
حالا که اینترنتم تنظیم شد تونستم از Google Map استفاده کنم.
موقعیت منو تو تهران نشون داد !!!! درست مثل همون Google Map که با کامپیوتر شخصی ازش استفاده میکنید. البته به نظرم زیاد دقیق ننداخت که فکر کنم به خاطر این بود که تو محیط بسته بودم.
فقط سرعت لود نقشه یه خورده زیاد بود.
حدود 1 دقیقه و 50 ثانیه طول کشید تا نقشه رو لود کنه و 350 کیلوبایت اینترنت مصرف کرد...
کلا خیلی جالب بود. فکر نمیکردم نقشه تهران توش باشه...
3- Opera vs. IE
من از بین این دو تا اپرا رو ترجیح میدم. هم اینترفیس جالب تری داره و هم به نظرم یه خورده سریع هست.
از نظر صرفه جویی هر دوتا خوبن.
مثلا من صفحه اصلی گوگل رو با اینترنت اکسپلورر باز کردم فقط 3 کیلوبایت انداخت !!!!!!!!!!!
امیدوارم این مطلب هم به دردتون بخوره...
نقل قول:
مشکلی با screen نداری اکثرا جدیدا ساپورت میکنن ولی اوناییم که نمیکنن اجرا میشن فقط یه مقدار از صفجه خالی میمونه تازه میشه مثل بقیه اگه بازی خاصی مد نظزته بنویس تا امتحان کنم اما در مورد موس نوری که البته scroll چهار جهتم میشه ولی قبلا هم تو قسمت مقایسه omnia با diamond گفته بودم بعضی بازیها با این موس سخته و اگه فقط واسه بازی میخرین و واقعا مهمه diamond بهتره ولی مثل بحث screen باید بگم من شخصا اگه بازی خیلی واسم مهم باشه یه psp میخرم و اگرم بخوام یه فیلم حسابی ببینم تو یه چیزی نگاش میکنم که بالای 17 اینچ باشه واسه سرعت internet و کیفیت youtube صفحه omnia از سرمونم زیاده خیلی
راستی به blogam سر بزنین انقشه gps ایرانم هست اونجاi
ببخشید آقا مازیار یک عکس از پلیر گوشی و بخش اس ام اس زدنش و جی پی اس و هدفونهاش میزاری؟
در ضمن تاحالا Skin رو ریختی؟
سلام
یه سوال:
چه طوری میشه چند فایل رو همزمان با بلوتوث فرستاد؟
دوستان امنیا دار یه سوال داشتم.
توی این صفحه که لینکشو میذارم ببینید باید ریلیز 3.0 رو دانلود کنم؟
چون3.1 رو دانلود کردم فقط 147 کیلوبایت بود و آپدیت برای 3.0 هست.
حالا اول باید 3.0 رو دانلود کنم یا ورژن های قدیمی ترش؟
کد:http://www.imarche.net/omnia/update.php
چشم.نقل قول:
اگه شد تا امشب یا حداکثر فردا میذارم.
اسکین هم که تو پست بالایی سوال پرسیدم در مورد همین بود.
باید یه برنامه دانلود کنم.
سلام داداش..............نقل قول:
به صفحه ی 5 و پست 43 مراجعه کن همه چیزها یک جا هستند در یک لینک......
]بفرمایید این چندتا از عکسایی که میخواستید.
GPS و هدفون رو بعدا میذارم. فعلا وقت ندارم. شرمنده... :11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مشکل من با رپید هست !!!
نمیتونم دانلود کنم...
رفتم که از سایت اصلی بگیرم دیدم 20تا نسخه داره ... :دی
سلام
نمی دونم دوستانی که امنیا دارن از چه دیکشنری استفاده می کنن، اما اونی که من امتحان کرده بودم به صورت تمام صفحه در امنیا اجرا نمیشد.
این جدیدترین ورژن دیکشنری Lingvosoft هست که هم فارسی به انگلیسی هم انگلیسی به فارسی است با قابلیت تلفظ. که داخل فایل هم کیبورد فارسی و هم فایل کرکش موجوده. اما مهمترین ویژگیش اینه که تو امنیا به صورت درست اجرا میشه.
از اون جا که قرار بود برنامه هایی که رو امنیا تست شدند و خوب جواب دادن رو معرفی کنیم، این هم لینک دانلود این دیکشنری:
کد:http://rapidshare.com/files/157503199/Lingvosoft-2008.zip.html
دوستان یه سوال داشتم.
آنتی ویروس یا فایروال لازم نیست برای گوشی نصب کنیم؟
با توجه به ویندوز بودنش میگم...
نقل قول:
resco explorer :کد:http://www.resco.net/pocketpc/explorer/indepth.asp
ویروسهای windows یا symbian روی ppc اثر ندارن ولی اخیرا ویروسهایی ساخته شدن ولی در کل antivirus چندان لزومی نداره لینک DL چند antivirus رو تو blog میذارمنقل قول:
دوستان از دیشب که گوشیمو به Usb میزنم نمیخونتش.
میگه دستگاه رو ریست کنید و دوباره وصل کنید.
3 بار ریست کردم درست نشده...
active sync نصبه؟ تو setting قسمت usb تغییر ندادی به حالت usb storage ؟ برنامه خاصی نصب نکردی ؟ usb driver ویندوزت خراب نشده با یه computer دیگه امتحان کردی؟ به همون port که همیشه وصل میکردی وصل میکنی؟نقل قول:
لطفا اونایی که omnia دارن یه سری بزنن حتما:
کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/2008/10/alot-of-people-in-iran-have-smartphone.html
درسته نصبه.
ولی اشتباهی که کرده بودم این بود که تو قسمت Networ Connections ویندوز اون کانکشن رو Disable کرده بودم.
واسه همین وصل نمیشد...
من فکر کردم اون اینترنته !!!
ای کاش طوری بود که بشه امضاش کرد تا بیشتر مورد توجا قرار بگیره...........به شخصه با 8 تا ایمیلی که دارم امضاش می کردم....................دینقل قول:
بچه ها برای آپدیت دقیقا باید چیکار کنم؟
نرم افزار خاصی باید رو کامپیوتر نصب باشه؟
و اینکه با دیال آپ حدودا چند ساعت طول میکشه آپدیت؟
اگه google mail داشته باشین میتونین به اسم خودتون comment بذارین( روی قسمت comment پایین متن click کنین) و اگرمgoogle mail ندارین بجاش اسم رو بنویسین و اونایی که omnia دارن serial دستگاشونو . اگه روش بهتری به نظرتون میرسه راهنمایی کنیدنقل قول:
کد:http://omnia-persian-users.blogspot.com/2008/10/alot-of-people-in-iran-have-smartphone.html
خب اینم عکس های هدفون و GPS.
البته رو تهران تنونستم تا اندازه کافی زمو کنم. چون اینترنتم قطع شد و همونطور که میبینید بالای صفحه نوشته Network unavailable...
اما کلا 2 درجه بیشتر از اینی که عکسشو گرفتم میتونید رو تهران زوم کنید...
ممنون مازیار جان
راستی برای استفاده از gps حتما باید کانکت باشی؟؟؟؟؟؟؟
خواهش.
گوگل مپ که اینجوریه.
چون مدام نقشه ها رو رفرش میکنه.
اما من با گارمین و غیره کار نکردم احتمالا اونا اینترنت نمیخواد...
بچه ها من اون فریمور که سلیم عزیز گذاشته بود رو دان کردم. یعنی dxhi3
به جز اون چیز دیگه ای هم باید دان کنم؟
واینکه چطوری آبدیت کنم؟
ممنون...
windoes mobile device center 6.1 این رو هم دانلود کن و بعد نصبش کننقل قول:
توجه داشته باشین rom ها به ترتیب حروف الفبا انگلیسی جدیدتر میشن یعنی j5>j4>I2>I1>H3>H2H1>G4>G3 که آخرین اونا j5 هستش که لینک دانلودشو گذاشتم و باز هم حواستون باشه هر رام دو مدل هست مخصوص xp و vista
GPS با google map فرق داره در google map که احتیاجی به سخت افزار مخصوص نیست فقط نرم افزار و ارتباط با net کافیه google map مکانی که هستید رو نشون نمیده بلکه نقشه حایی که بخوایین رو نشون میده و به قولی navigate نمیشه باش کرد اما gps باید سخت افزارش رو داشته باشین تا به کمک نرم افزاراش (garmin , tom tom , map king ...) بتونین طول و عرض حغرافیایی که درش هستید ، سرعت حرکتتون و... ه قولی navigate کنین و نیاز به internet نداره حتی وسط بیابون فقط یه نقشه دقیق میخواد که اون طول و عزض جغرافیایی رو رو نقشه نشون بده و منطبق کنه
لکبته چیزی به اسم a-GPS هم هست که به کمک موقیعت BTS و internet اینکارو میکنه. omnia هم gps داره هم a-GPS
توضیحات کاملتری رو تو blog میذارم
دوستان من فکر کنم تا آخر هفته امنیا بگیرم
الان مایکروتل 16 گیگ 715 تومن میده و 16 گیگ با ضمانت متفرقه 620 تومن و 8گیگ هم 600 تومن
به نظرتون ارزش داره نزدیک 100 تومن اضافه بابت گارانتی پرداخت کنم ؟؟؟؟؟؟
ولی من برای اولین دفعه که گوگل مپ رو آوردم بعد از چند ثانیه خودش نقشه ی تهران رو آورد و یه جایی رو نقشه چشمک میزد مینوشت Your Location....نقل قول:
وقتی زوم کردم روش دیدم با منطقه ای که من هستم یه کم اختلاف داره ولی خوب به هر حال اینکار رو انجام داد...
Corey عزیز مبارکت باشه.
راستش بستگی به خودت داره.
ممکنه با گارانتی بگیری اصلا به دردت نخوره. ممکن هم هست بدون گارانتی بگیری خدای نکرده همون روز اول از دستت بیفته ...
به هر حال دفع خطر احتمالی عقلا واجب است...:31::31::31:
مازیار جان اون همون a-GPS هستش که موقیعت تقریبی رو نشون میده
دوستانی یه امضا بکنین اینحا رو ضرر نداره :)
همین الان امضا شد.................
من می خوام این رو تو امضای خودم قرار بدم تا شاید تبلیغی بشه تا ملت امضا کنند............
آقا سلیم اینو از کجا بگیرم؟نقل قول:
تو سی دی همراه گوشی نبود فکر کنم !!! :41: