boot loader
0.6.8.3
sw version
R252211LD-AS_U_85.9B.D0R
BATTERY OK
OK to program
transfer mode
serial RS-232
Printable View
boot loader
0.6.8.3
sw version
R252211LD-AS_U_85.9B.D0R
BATTERY OK
OK to program
transfer mode
serial RS-232
کد:http://modmymoto.com/forums/showthread.php?t=319071
کد:http://modmymoto.com/forums/showthread.php?t=139241
هر سه فیرمویرکد:http://modmymoto.com/forums/showthread.php?t=524782
ممنون
مراحل کارو نمیدونم یعنی بلد نیستم چجوری فلش کنم و با کدوم برنامه
اگه زحمت اینارم بکشی ممنون میشم
راستی این سه تا که زحمت کشیدی معرفی کردی همشون فارسی رو ساپورت میکنن دیگه
اگه SMS فارسی بیاد باز میشه
من اینرو دانلود کردم EnerGy_boot_0684_by_citroen حالا باید چیکار کنم
ضمنا گوشی من 0.683 هست این 0684 مشکلی ایجاد نمیکنه
من فلش کردم ولی بازم مشکل دوربین دارم
رم گوشی رو که میندازم روی گوشی همه چی قاطی میشه
در مورد فارسی که پرسیدی پک فارسی رو باید بزنی (پرسپولیس فقط خودش فارسی داره) شما با یه فیرمویر اورجینال هم فلش کن (توی همون modmymoto میتونی پیداش کنی) با یه مموری کارت دیگه هم امتحان کن اگه مشکل حل نشد دیگه سخت افزاریه.
سلام بهترین مدل موتورولا کدام مدل است
اگه منظورتون کلی هست و بدون در نظر نگرفتن محدوده قیمت فعلا بهترین گوشی موتورولای توی بازار مایلستون هست
سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم ورژن فیرمور "R541_G_11.56.11R" چیه و بهترین فیرمور برای فلش کردن این گوشی رو بهم معرفی کنید.
متشکرم
کسی از قیمت و موجودیت گوشی موتورولا تندرا وي اي 76 آر در بازار ایران خبر داره؟
Motorola Tundra VA76r
یه سوال :
من موتورولا l6 دارم می خوام یه نقر هست هی به من زنگ می زنه خوشم نمیاد ازش چطوری میتونم شماره اونو مسدود کنم ؟
یعنی هر وقت زنگ زد بگه گوشی خاموشه از این حرف ها ...
یه دنیا ممنون میشم راهشو بگین/. :41:
سلام همگی خسته نباشند مخصوصا اونی که این تاپیکو راه انداخته و اونایی که به رونقش کمک کردن:31:
کدوم گوشی های موتورولا WiFi دارن؟
zn5 داره؟
سلام /نقل قول:
خيلي از گوشيهاي موتو wifi دارن براي اطلاع از مشخصات كامل ميتوني به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزني /هر چند اين سايت رابطه خوبي با موتورولا نداره و خيلي وقتها اطلاعات كاملي نميده ! و كاربرها چندين بار بايد بهش بگن تا اطلاعاتش رو تصحيح كنه !؟
اما خوب zn5 هم كه گفتي wifi داره و گوشي كاملي هست ve66 هم همينطور ....
]چقدر ميخواين هزينه كنين و چي از گوشي ميخواين ؟
والا من تا حالا با l6 كار نكردم اما بايد نرم افزار بلك ليست گير بياري كه از شر مزاحم خلاص بشي /نقل قول:
یه سوال :
من موتورولا l6 دارم می خوام یه نقر هست هی به من زنگ می زنه خوشم نمیاد ازش چطوری میتونم شماره اونو مسدود کنم ؟
یعنی هر وقت زنگ زد بگه گوشی خاموشه از این حرف ها ...
یه دنیا ممنون میشم راهشو بگین/.
فكر كنم تنظينات call baring هم يه چيز تو اين مايه ها باشه .
z8 , z10 بطور پيش فرض black list دارن . و e6 هم يه بلك ليست پيشرفته داره با تنظيمات عالي :20:
اين مدل در ايران موجود نيست /نقل قول:
کسی از قیمت و موجودیت گوشی موتورولا تندرا وي اي 76 آر در بازار ایران خبر داره؟
Motorola Tundra VA76r
نقل قول:
اين مدل در ايران موجود نيست
دوست عزیز میشه بگی منتظر این گوشی بمونم یا برم سراغ مشابه های دیگرش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چرا اين مدل ؟
از ظاهرش خوشتون اومده آره . مخصوصا" با اون آنتنش / گوشي قشنگيه .
نميدونم كه بياد يا نه ؟ اما مشابه كه نداره ؟
میشه یکی droid 2 و droid x رو با هم به صورت تخصصی مقایسه بکنه ؟
درويد 2 كه هنوز رسمي رونمايي نشده و مشخصاتش كاملا" معلوم نيست چي باشه ؟نقل قول:
يه مترجم خوب ميخوايم درويد ايكس رو ريويو كنه / ميخواين خودم ترجمش كنم :31:
اگه بتونی ترجمه کنی که خیلی خوبه
ترجمه ميكنم اما دو تا در ميون :31:نقل قول:
اگه بتونی ترجمه کنی که خیلی خوبه
اما ميتونم نتيجه گيري آخر اين بررسي رو همين الان بگم :
درويد ايكس و درويد 2 برترين اسمارتفونهاي جهان هستن :46:
:دی........اینو که میدونم :دی
==================
منم بدجوری عاشق موتو شدم............اگه هم نتونسم هیچ کدومه اینا رو بخرم xt720 رو میخرم:46:
دنبال فلت V3Xمیگردم کسی سراغ نداره؟
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ :11:
به وضوح طراحی:40:نقل قول:
و یک مقدار قابل قبولی نوآوری
کیفیت ساخت خیلی خیلی بالا
همونطور كه دوستان گفتننقل قول:
سلام از دوستانی که گوشی موتورولا دارن یه سوال دارم . میخواستم ببینم مشخصه اصلی و مزینت اصلی گوشی های موتورولا نسبت به گوشی های دیگه چیه؟ یعنی این برند رو با چه مزیتی میشناسن...مثلا نسبت به سامسونگ
1- طراحي منحصر به فرد و خاص موتورولا : شما برندي نمي بيني كه اينقدر تنوع در طراحي داشته باشه و اينقدر دامنه طراحي هاش وسيع باشه .
يكي از دلايل علاقه خودم به موتورولا همين موضوعه . موتورولا واقعا" تو طراحي و ساخت يك مدل جديد شجاع عمل ميكنه و از دادن يك طرح و ايده جديد ترسو عمل نميكنه در حاليكه مثلا" سامسونگ اكثر گوشي هاش تويه يك رنج طراحي هستن .
شاهد اين صحبتم هم مدلهايي مثل : v3- a1200- z8- flipout- backflip- aura- charm - ... .
2- از نظر كيفيت هم كه بر همه شناخته شده است . اكثر گوشي هياي موتورولا از بدنه محكم و از مواد عالي و عمدتا" فلزي خاص هست (كه باعث ميشه يك گوشي خيلي خوش دست باشه ) در حاليكه اكثر برندها تو ساخت گوشي هاشون از پلاستيك استفاده ميكنن .
شما اين موضوع رو زماني حس ميكني كه يك گوشي از يك برند ديگه در يك دست و يك گوشي موتورولا رو در يك دست بگيري . اونوقت خودتون همه چيز رو متوجه ميشين .
3- سابقه عظيم و پشتوانه تاريخي : خوب همه ميدونن كه موتورولا مخترع موبايلهاي امروزي هست و سابقه خيلي زيادي در اين زمينه داره و حتي قبل از اختراع موبايل در زمينه هاي مختلفي فعال بوده . از بي سيم و راديو گرفته تا كامپيوتر و .... .
حتي سيستم بيسيم پليس ايران هم تا چند سال پيش موتورولا بود كه الان به دليل روابط خوب برداشته شده :31:
خوب اين خودش يك برتري به حساب مياد نسبت به برندي كه چند ساله كارش رو شروع كرده
مثل مقايسه يك باشگاه فوتبال 100 ساله با يك باشگاه تازه تاسيس !؟
علاوه بر اين برند موتورولا يك مارك آمريكايي هست و اين خودش يكي از دلايل برتريشه .
از دوستان کسی اموزش تعویض فلت V3Xرو داره؟
سلام میشه بگید milestoneآندرید اش چنده
میلستون با اپدیت دارای ورژن اندروئید 2.1 هستش و 2.2 هم احتمالا واسش بیادنقل قول:
احتمالا این بهتون کمک کنهنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/77888341/Motorola_v3x_Series_Service_Manual.rar
سلام یه سوال دیگه میل استون فارسی میشه
منطورم منوهاشه که کلا فارسی بشه اس ام اس فارسی هم باشه سایت فارسی هم بره
منو ها رو ندیدم . مطمئن نیستم
ولی برای اس ام اس به راحتی فارسی میشه . چه برای خواندن و یا فرستادن اس ام اس .
در مورد سایتها هم مشکلی نداره .
منو هارو چی کسی میدونه؟نقل قول:
سلام
در مورد گوشی zn200 یکم توضیح میدین؟
عیب خاصی لاگه دارین بگین و بگین الان دقیقا چنده و منوی فارسی داره یا نه؟
من تازه گوشیه w388 گرفتم زدم تو شارژ یکی از دکمه هاش که تو دفترچش یعنوان پاور معرفی شده رو میزنم ولی روشن نمیشه فقط یه چراغ آبی رنگ روی دکمه زیر ال سی دیش داره که وقتی تو شارژه چشمک میزنه
خیلی هم تو استفاده از موبایل وارد نیستم میخواستم منو راهنمایی کنید
تا حالا باش کار نکردم . میتونی تو موبایلستان بپرسی احتمالا کسی بتونه کمکت کنه .نقل قول:
یک گوشی معمولی هست و قیمت حدود 110 هزار
اما اگر zn300 بگیری بهتر تز اونه .
یعنی گوشیتون اصلا" روشن نمیشه ؟!نقل قول:
من تازه گوشیه w388 گرفتم زدم تو شارژ یکی از دکمه هاش که تو دفترچش یعنوان پاور معرفی شده رو میزنم ولی روشن نمیشه فقط یه چراغ آبی رنگ روی دکمه زیر ال سی دیش داره که وقتی تو شارژه چشمک میزنه
جسارت نباشه اما مطمینین گوشی شارژ داره؟نقل قول:
آخ باطری رو توش نذاشته بودم درس شدنقل قول:
چطوری میشه نور ال سی دی موبایلو کم وزیاد کردواینکه شبکه رو غیرفعال کنم؟
سلام
منمی خوام از دفترچه تلفن ام و پیامک هام روی pc بک آپ بگیرم .
سی دی هم که دارم روی ویندوز 7 کار نمی کنه.
کسی هست منو راهنمایی کنه ؟:13:
دوست عزیز لطف کنین درخواستتون رو توی یه تاپیک مطرح کنین ! مدل گوشی خودتون و پیغامی که بعد از نصب motorola phone tools میگیرین رو هم بفرمایید(هیچ پیغامی مبنی بر آپدیت میاد؟)
ورژن های جدید رو اگه به ای دی اس ال دسترسی دارین میتونین از اینجا بگیرین (باز هم مدل گوشی رو بفرمایین تا اگه ممکن باشه نرم افزارهای دیگه ای معرفی بشه )
کد:http://www.4shared.com/file/gmU4S7m3/MotorolaPhoneTools505wwwbaixan.htm
کد:http://www.4shared.com/file/Zx6J-X6B/Motorola_Mobile_Phone_Tools_45.htm