آره مقایسه کشنده هاش خیلی باحاله و جالبه ولی حالم از مقایسه خودروهای لوکسش بهم خورد و بعد از خوندش داشتم دیوونه میشدم
Printable View
آره مقایسه کشنده هاش خیلی باحاله و جالبه ولی حالم از مقایسه خودروهای لوکسش بهم خورد و بعد از خوندش داشتم دیوونه میشدم
خیلی خوب شده
امام صفحات رنگی و به صورت گلاسه
شاید چند وقت دیگه گرونش کنن!
بچه ها صفحه 93 تبلیغ بالایی
چند تا چیز معرفی کرده یکی از اونا کیت شتابه که روش نوشته 405 و ...
اون چیه و دقیقا چی کار میکنه؟؟!!!
امیر اون فیدرز که نوشته همون سایکلون هستش مخترعش یه کره ای هستش خودش هم نوشته چیکار میکنه
ولی این کیت شتاب برام مبهمه شمعی هم که نوشته نشنیدم تا حالا همچین چیزی.
راستی یه اشکالی توی همون صفحه هستش آگهی پایینی track که نوشته اشتباه هستش اون معنی دیگه ای که همون پیست هستش صحیحش truck هستش که آمریکایی ها به وانت هم میگن به غیر از کامیون.
آره من اون مقایسه رو 4 بار خوندم:20:نقل قول:
رامین جان اون شمعها شمعهای توپین!نقل قول:
کاراییشون بهتره
دیر تر خراب میشن
از همه مهمتر به دلیل القای بیشتر الکتریسیته به سر شمع باعث جرقه های قوی تر و در نتیجه سوختن کاملتر بنزین میشه و فکر کنم موتور بهتر کار کنه!
اون کیت شتاب هم قیمتش 25 تومن هست
اون فیدرز که شبیه سایکلون هست رو من بستم البته به اسم سایکلون ولی به نظرم تاثیر زیادی نداره
تا 20 % افزایش قدرت!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا 24 % کاهش مصرف سوخت!!!!!!!!
رو مصرف یکم تاثیر گذاشته ولی به شرطی که خودشم گفته روی دور موتور 3000 حرکت کنی
خلاصه ارزش 36 تومن رو نداره!
میگن حداقل باید 3 - 4 تا ببندی تا حسش کنی!!!!!!!
البته امیر زیادی گندش کرده و فکر نکنم کاراییش انقدر بالا باشه
سعید منم همینو میگم چون 36 تومن دادم و هیچی ازش ندیدمنقل قول:
گفتم که دوستام میگن باید 3 - 4تا ببتدی تا جواب بده
سایتشم گفته که حداقل باید 2 تا ببندی!
نقل قول:آخه اگه با 36 تومن یا مثلا گیریم 100 تومن 20 درصد قدرت موتور 405 و پارس و ... افزایش پیدا میکرد و در واقع میشد 120 اسب! که دیگه خیلیا سراغ دیگر آیتم های تقویت موتور نمیرفتن...!نقل قول:
مجله ماشین فکر نکنم دیگه این ماه بیاد خرم آباد... خیلی جالبه... یه مرکز استان مجله ماشین نیارن...:27:
وضعیت هوا تو خرم آباد چطوریه فرودگاهش بر قراره؟
آخه این مجله ها رو پست هوایی میاره.
سلامم
این شماره رو من گرفتمش شاید لااقل هزارمین مجله ماشین باشه که میخونمش!! ولی بازم خیلی برام جذابیت داشتش طوریکه همونطور ایستاده تمام صفحاتش رو با دقت نگاه کردم و ورق زدم.دوست دارم اسکن کنم و بحالت pdf بذارم ولی میگم شاید مجله ی ماشین از اینکار راضی نباشه.نظر دوستان چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش فرشاد ببخشین ولی اسپم سواری ممنوع!ا ین حرفا جاش توی پروفایله هااااا:31:نقل قول:
هوا 1 هفته و نیمه که آفتابش چشم آدم درمیارهنقل قول:
مجله ماشین تا الان همش 312 تا داده بیرون. 1000 تا که ...نقل قول:
اگه به بحث دقت کنی، متوجه میشی که این مربوط به همین تاپیک بود. چرا که رامین جان گفتن "وضعیت هوا تو خرم آباد چطوریه فرودگاهش بر قراره؟ آخه این مجله ها رو پست هوایی میاره." من هم در جواب گفتم " هوا 1 هفته و نیمه که آفتابش چشم آدم درمیاره" و این یعنی که نیومدن مجله ماشین به خرم آباد ربطی به هوا نداشته.نقل قول:
ولی به خاطر شما حذفش کردم و آوردم توی همین پست که نگید اسپم بوده.
کار درستی نیست... ولی میتونید از چند روز دیگه مطالب جذابشو بذارید (چون تا الان دیگه هر کی میخواسته بخره، خریده. ولی چند روز دیگه هم صبر کنیم.)نقل قول:
==========
راستی مجله ماشین امروز اومد خرم آباد (شاید هم دیروز عصر) خریدم. ولی هنوز نگاش نکردم.
:12:
من از مجله ماشین این انتظارو نداشتم.
همون اولین مقاله که در مورد موستانگ هست.اگه دقت کنین عکسی که در صفحه 7 بالا گذاشته مربوط به نسل قبلی این ماشین هستش.شاید پایینی هم همونطور باشه ولی از اون زاویه قابل تشخیص نیست.
پیش خودشون فکر کردن هیچکس نمیفهمه بذار بره.همرنگه کسی دقت نمیکنه.
واقعا انتظار چنین حرکتی رو نداشتم.اونم تو اولین مقاله.
شماره جدید مجله ماشین رو خریدم... هنوز نخوندم ولی ظاهرا این شماره که ویژهنامه نوروز هم هست بهترین شماره ای بود که در 87 چاپ کرده... مقایسه های جالبی چاپ کرده... معرفیهاش خوبی هم بود. (کوتاه و مفید). جمع بندی و ...
آره.این شماره خیلی خوب بوده . به نظر منم سال 88 رو خوب شروع کردن. مخصوصا مقایسه 5 کشنده بازار ایران:5:
مقایسه سری 3 و بنز سی کلاس و لکسسی is هم جالبه
راستی یه چیز بگم این مسیح فرزانه یکی از مسئولان شرکت ستاره بنز هست تو تست سری7 و s کلاس یا sl و سری6 همیشه برنده و بازنده و معرفی می کرد و مثلا تو مقایسه sl و سری6 در عین تعجب مرسدس تو لذت رانندگی و ... برتر دونست و مرسدس در مرتبه ای بالاتر از سری6 قرارش داد
اما تو تست سری3 و c کلاس از خواننده میخواد که با خوندن آمار و ارقام برنده تشخیص بده و خب مشخصه تو این رده هم فعلا سری3 بی رقیبه اما نمیدونم چرا نمیخواد خودش برنده تست مشخص کنه !!!!!!!!
کی گفته سری 3 برنده شد؟ این مقایسه نمیتونه برنده داشته باشه، کلا هم مقایسه خوبی نبود اگر برنده براش تعیین کنن بدون شک es350 هست چون قیمت bmw 330 سدان بیشتر از 100 میلیون (کوپه بیشتر از 120 میلیون) و قیمت c280 مدل 2008 با یسری آپشن اضافی نزدیک 130 میلیون تومنه! ولی es350 قیمتش 84 میلیون که اصلا قابل مقایسه نیست با این حال از نظر امکانات اصلا چیزی از دو ماشین دیگه که کم نداره شاید بیشتر هم داشته باشه از نظر موتوری و توان حرکتی هم از آمار رو نگاه کنید خیلی عملکردش نزدیک به 330 هست و یجایی حتی بهتره مصرف کمتری هم داره که جالبه.نقل قول:
از نظر طراحی داخلی و خارجی و هندلنگ و کیفیت سواری و ارزش برند لکسس توی این مقایسه از همه پایین تره بعد شما میگی لکسس باید اول بشه؟!!!!!!!!!!!
اختلاف قیمتی هم که شما میگی برای مقایسه این خودروها تو قیمت اصلیشون میتونه ملاک قرار بگیره ( بدون د نظر گرفتن گمرکی و سایر موارد)که باز هم با توجه به این فاکتورها باز هم سری 3 تو همه آزمایشات رتبه نخست داره
از نظر راحتی، امکانات، فضای داخل، مصرف سوخت و قیمت هم لکسس سرتره، در ضمن من قیمت در بازار جهانی رو کاری ندارم من دارم درمورد این تست و داخل کشور صحبت میکنم در خارج ایران ممکن خیلی چیزها فرق بکنه همین که مثلا میگی ارزش برند لکسس کمتره خوب این در شرایط بازار ماست در امریکای شمالی یا یسری کشورهای اروپایی مثل انگلستان، قضیه کاملا فرق میکنه.نقل قول:
باز شما ها دعوا راه انداختین دارین در مورد چه ماشینهایی هم دعوا میکنین که هیچکدوم رو نمیشه برنده محض توی کلاس خودشون دونست .
راستی یه خبر جالب من میتونم یکی از اعضای صد تایی های مجله ماشین بشم
دقیقا 9 سال و 7 ماه بدون وقفه دارم مجله رو میخرم دیروزم بعد سالها از صندوق اوردم بیرون گذاشتم توی قفسه منظره قشنگی شده با سری کامل اول تا آخر نو آور
میخوام عکس قفسه رو بذارم اینجا
باور کن از هر نظر حساب کنی سری3 تو این کلاس بی رقیبه این حرف من نیست این حرف تمام کارشناسای اتومبیل هست ولی بگذریم به نظرم د ر رابطه با تست پراید معمولی و هاچ بک و 132 و ... بحث کنیم بهتره:دی
فکر خوبیه منم میزارم من از شماره 203 تا الان که شماره 313 هست دارمنقل قول:
راستی یه خبر جالب من میتونم یکی از اعضای صد تایی های مجله ماشین بشم
دقیقا 9 سال و 7 ماه بدون وقفه دارم مجله رو میخرم دیروزم بعد سالها از صندوق اوردم بیرون گذاشتم توی قفسه منظره قشنگی شده با سری کامل اول تا آخر نو آور
میخوام عکس قفسه رو بذارم اینجا
میدونم جاش اینجا نیست ولی قیمتهارو بالا میگی! 330 رو ما خودمون فول آپشنش رو داریم مدل 2008 رو 92 تومن خریدیم! C280 با رده تجهیزاتی آوانتگارد مدل 2008 قیمتش 109 تومنه!نقل قول:
حالا چرا توی بحث مجله دعوا میکنید
سعید من 5 تا بیشتر از تو دارم : دی
حالا من چهار شماره قبل اونم داشتم گم کردم ولی از سال 21 تا الان آرشیو کامل کردم .الان حوصله ندارم تا فردا عکس آرشیو رو میذارم
ولی خب من نوآور کامل دارم از شماره 1
ولی کلوپ 100 تایی به نظرم هم تعدادشون زیاده هم ارزش نداره 200 تایی بهتره و خوب تعداد اعضا هم کمتره:دی
چطور کلوپ صد تایی کمه
کمتر کسی هستش تو سن و سال ما اینطوری کلکسویون جمع کرده .قدیمیا چرا من بعضی وقتا شماره های قبلی رو توی دست فروشهای خیابون میدیدم این بار سری ببینم میخرم حتما
مقایسه سی کلاس و سری 3 و لکسس خوب بود ولی یه مشکلاتی داشت.
از جمله اینکه رینگ لکسس غیر استاندارد بود و باعث شد که شتابش و ... بد تر نشون بده.
ولی در کل خوب بود. کمی لطف نگارنده به لکسس کم بوده که نتیجه رو تغییر نمیده.
ولی جالب ترین مقایسش کشنده ها بود
ای گفتی من انقدر با این کلکسیون با خونه مشکل دارم یه روز اومدم خونه دیدم مجله ها تو جعبست !!!!!!!!!!!!نقل قول:
چطور کلوپ صد تایی کمه
کمتر کسی هستش تو سن و سال ما اینطوری کلکسویون جمع کرده .قدیمیا چرا من بعضی وقتا شماره های قبلی رو توی دست فروشهای خیابون میدیدم این بار سری ببینم میخرم حتما
گفتم برای چی گذاشتین تو جعبه جواب هم این بود که جا گیره و دیگه به دردت که نمیخوره
حالا کی اینا رو ریخته بود تو جعبه
یه زمانی به منم میگفتن ولی وقتی دیدین با چنگ و دندون از اینا نگه داری میکنم دیگه حتی طرفشونم نرفتن.
میخواستن بعضی وقتا بدم دست بچه ها منم نمیدادم می اومدم با خشونت از دست بچه میگرفتم
سایت مجله ماشین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:کد:www.machinemag.com
سلامم...راستش مجله ره گرفتم و با دقت خوووندم بنظرم بعضي نظرات اينجا عجيب اووومد مثلن يكيتون گفته بود توووي مقايسه ي اين سه تا سدان نتيجه را به خواننده واگذار كرده!! اصلن چنين چيزي برداشت نكردم فكر ميكنم بعضيا يكم تند و كم توجه به جزئيات بسيار دقيق نهفته در مقالات ميخونن....
مشكلش همونطور كه خودش گفته بود حضور نداشتن اسكانيا بود چون اسكانيا از قديم بين راننده ها بهترين كشنده هستش.كاش اين Howoo هاي آشغالي ره هم محض زنگ تفريح وارد مقايسه ميكرد.......جالبه تازگيا وزارت صنايع فهميده عمر مفيد هوو ها 3 ساله!!! بيچاره رانندهشون كه خريده يگ عمر باهاش نون درآره!!نقل قول:
ولی جالب ترین مقایسش کشنده ها بود
یه خبر عجیب هم از اسکانیا ها
همه برگشت داده شدن مثل اینکه همشون تکنولژی پایین موتور داشتن .ساخحتشون جدید بود ولی تکنولوژیشون مربوط به 8 سال پیش میشد.
و کلی از اونا رو توی محوطه شرکت ماموت توی اتوبان کرج قزوین دیدم.
قیمت یه هوو با لیزینگ چیزی حدود 100 می شه
نمی دونم چرا مااین قدر اشعال از چین وارد می کنیم
شماره بعد مجله ماشین کی میاد
25 /1 مثل هر ماه
در شماره این ماه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.machinemag.com/ViewArchive.aspx?viewid=336
نقل قول:
تلاش و کوشش برای بهبود ترافیک رانندگی و صرفهجویی در مصرف بنزین صفحه 4
5 دلیل مهم برای ورشکستگی «جنرال موتورز» صفحه 5
و یک خودروی ملی دیگر . . . اینبار «رانا» صفحه 6
تسلا (Tesla)، اولین سوپراسپرت الکتریکی جهان توسط نویسنده «مجلّه ماشین» آزمایش شد صفحه 8
آزمایش رانندگی با اتومبیل اسپرت «مرسدسبنز SL65 AMG» ـ 2009 صفحه 12
رقابت دو اتومبیل «سیتروئن زانتیا 2000» و «رنو مگان 1600» صفحه 16
نقد طراحی «مرسدس C کلاس» کوپه صفحه 20
آشنایی با مراحل رنگآمیزی خودرو و تشریح فرآیند اعمال رنگ CED صفحه 22
کاهش مصرف بنزین در ازای حذف یک چرخ صفحه 24
آزمایش رانندگی با تویوتا IQ صفحه 26
شتاب جانبی یا G در اتومبیل صفحه 26
«شورولت ولت»، پیشگام عرصه نوین خودروهای الکتریکی صفحه 30
توصیه هایی برای خرید اتومبیل دست دوم صفحه 32
نوستالژی صفحه 34
کدام دست دوم؟ «میتسوبیشی پاجرو» نسل دوم صفحه 36
بهترین وانتبارهای سال 2009 صفحه 40
«مرسدسبنز اسپرینتر SP5» با تیونینگ هارتمان صفحه 44
تازههای دنیای اتومبیل صفحه 46
پیشنهادهایی برای بهبود تردد در بزرگراههای کشور با نگاهی به اتوبانهای آلمان و قوانین رانندگی در آنها صفحه 48
«رنو مگان R26.R» صفحه 50
«روک RST 600 LM»، اتومبیلی منحصربهفرد براساس «پورشه 911 توربو» صفحه 55
معرفی دو دستگاه اتومبیل تویوتا سلیکا ST (1975) و GTI (1991) صفحه 56
قویترین «بامو X5» جهان توسط G-Power تولید شد صفحه 60
«بنتلی با سوخت اتانول برای سال 2010 صفحه 61
Tulesto، اولین اتومبیل اختصاصی نوویتک روسو صفحه 64
نگاهی به نمایشگاه بینالمللی خودرو در شانگهای صفحه 66
معرفی فیلمهای مرتبط با اتومبیل ـ «سریع و آتشین 4» صفحه 68
چهرههای ماه در صنعت خودرو ـ شعار روز، جابهجایی است! صفحه 70
بررسی تغییر قوانین فنی فصل 2009 مسابقات F1 صفحه 72
گشتوگذاری در بین ستارههای نمایشگاه بینالمللی اتومبیل نیویورک صفحه 76
«هوندا FCX کلاریتی»، کاندیدای دریافت جایزه نوبل اتومبیل! صفحه 80
مایکروسافت اتو صفحه 82
دسترسی آسان به اینترنت در اتومبیل صفحه 83
هیچگاه جلوی ماشین خلاص شده نایستید! صفحه 84
گزارش اختصاصی «مجلّه ماشین» از گرندپری مالزی صفحه 87
آزمایش رانندگی با «سمند LX» سفارشی صفحه 92
آشنایی با اتومبیلهای کلاسیک موجود در کشور ـ «مرسدس یونیماگ» 1969 صفحه 96
«پورشه پانامرا» برای سال 2010 صفحه 98
پاسخ به نامهها و پیشنهادهای خوانندگان صفحه 100
موتور اسپرت ـ شگفتی در فرمولاوان ادامه دارد صفحه 103
آیا یاد خواهیم گرفت؟ موقعیت محصولات صادراتی ایران خودرو در روسیه صفحه 106
تعریفی دوباره از اصطلاحات علمی و واژگان فنی یک پیشرانه صفحه 110
تجربه رانندگی با «دوج چارجر SXT» در تهران صفحه 114
آزمایش نسل سوم «رنو مگان هاچبک» صفحه 116
یکصد سالگی «بوگاتی» با Centenaire صفحه 118
mardomi ke ghadre khodeshono ghadre dashtehashono ghadre dolat mardaye khoda beya morzeshono nemedonand be in roz dochar mishan ke majboran khatryeh dandeh zadan ba mac usa ro ba international hayola ro ba scania be marg ro bedan jash savare in ashghal chiniha beshan be in dalil ke to masaleye atomi komakemon mekonand ke ashghalashono behemon hol bedan.kheyle marde:10:نقل قول:
چرا هیچ کس اینجا نمیاد؟!!!
سلام
خوبین؟
شماره جدید مجله اومده که مربوط میشه به تیرماه 88!
کیفیت کاغذ زیاد شده و صفحات تمام رنگی!!!
اما فکر کنم لزومی به این سطح کیفیت کاغذ نباشه!!!
1200 تومن زیاده!!!
اما خوب خدایی می ارزه!!!
شاد و موفق باشین
چیزی که برام خیلی جلب توجه کرد
حجم بالای تبلیغات بود!!!!
تقریبا میشه گفت 40 صفحه از 120 صفحه!!!!
که به نظرم دیگه خیلی طمع کاری هست
واقعا نمیخواستم بخرم (به خاطر کارشناسی های جانب دارانه) ولی خوب وسوسه شدم ببینم چی داره این دفعه
ببخشید اگه حجم عکس زیاده
چون با اسکنر اسکن کردم
صفحه اول هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامم.. این شماره همچین مقاله ی بدرد بخوری نداره که!! شماره ی قبل خیلی خوب بودش و فقط سه چهار تا مقاله اش مونده که اونم تا دو سه روز دیگه استاد میکنم..کاغذش از نوع وارداتی و بازار آزاده.. ضمنن چون بخاطر وضع اقتصادی و جلوگیری از خروج ارز جلوی واردات خیلی جنسا را دارن میگیرن قیمت کاغذش بیشتر شده.حتی جلوی واردات خودرو در امسال گرفته شده.. وقتی بخواد تمام رنگی باشه قیمتش سر به فلک میزنه بازم همین تبلیغات شاید قیمتش را بتونه ثابت نگهداره.. چاره ای نیستش..نقل قول:
تقریبا میشه گفت 40 صفحه از 120 صفحه!!!!
که به نظرم دیگه خیلی طمع کاری هست