خواب جان من، چرا میزنی؟نقل قول:
من کارتم این بود راجبش توضیح دادم، راجب بقیه چون زیر دستم نبوده نمیدونم!:46:
Printable View
خواب جان من، چرا میزنی؟نقل قول:
من کارتم این بود راجبش توضیح دادم، راجب بقیه چون زیر دستم نبوده نمیدونم!:46:
با سلامنقل قول:
حالا اين شد يه حرفي
در ضمن ما مخلصيم
با سلام وخسته نباشيد
من تمام قسمتهاي اديوس رو از پست يك دانلود و نصب كردم و بدون مشكل اديوس من با ورژن 5.12 نصب شد و تمام پلاگين ها رو هم نصب و كار كرد به جز xplod pro 4.5 وقتي اونو نصب كردم قشنگ توي اديوس اومد ولي از 3 قسمتش كه يكي alfa . 3d و يكي ديگش يه چيزه ديگه بود فقط ترنزيشنهاي الفاش كار ميكرد و اون 2 تاي ديگه كار نكرد و وقتي روي كار قرار ميدادم بالاي تصوير يه نوار 4 سانتي سبز مينداخت و هيچ افكتي روش نمينداخت ولي الفاها كاملا درست عمل ميكنن ممنون ميشم براي حل اين مشكل منو راهنمائي بكنيد ... ايا توي xplod config بايد كاري انجام بدم؟؟؟ ..... با تشكر فراوان
كارت گرافيكت چيهنقل قول:
با سلام
ati radeon hd 4550 512meg يا خروجي hdmi كه من از اين طريق وصل كردم به lcd سامسونگم و با اون كار ميكنم
با سلام
كارت گرافيك من 512meg ati radeon hd 4550 كه من از طريق كابل hdmi به lcd وصلش كردم و باش كار ميكنم
سلام . .نقل قول:
میشه لینک مستقیم . . این 3 پک دی وی دی رو بزارید . .
اون لینک که انگار چینی نوشته . . لینک دانلودش کدوم میشه . . ؟؟؟
ممنون . .
سلام . .
منظور من لینک زیر هست . .
آیا کسی از دوستان فروشگاهی توی اینترنت میشناسه که کله اینا رو بفروش برسونندکد:http://d.namipan.com/d/EDIUS5_Bonus_Contents.rar/67dd77026875940e47815027e9bd9d7449d3ed30d71023b1
که کل نرم افزار های جانبی ادیوس هم توی اون پک باشه . .
دوست عزيزنقل قول:
من هم مثل شما داراي كارت گرافيك 3850 مي باشم و اين مشكل رو دارم ولي قديم كه يه كارت گرافيك پايين داشتم اين مشكل رو نداشتم بايد صبر كنيم تا اكسپلود 4.6 بياد شايد اين مشكل رو جل كرده باشند موفق باشيد
با سلام من تونستم مشكل رو حل كنم
گفتم بگم شايد بقيه هم به اين مشكل برخورده باشن
من چون كيسم از طريق كابل hdmiبه تلويزينم وصله و ال سي دي كامپيوترمه ... براي بهترم ديدن تصوير رزلوشن رو توي كارت گرافيك پائين مياوردم تا تصوير درشتتر بشه و راحتتر كار كنم ولي زماني كه رزلوشن رو بالاترين حدش بردم ديدم اين پلاگين درست عمل كرد و كار كرد حالا دليلش چيه نميدونم ولي با اين كار درست ميشه و كار ميكنه دوباره كه رزلوشنو پائين ميارم از كار ميوفته
با تشكر فراوان
سلام دوستان
من توی دسکتاپم که ایکس پی دارم، این کرک ادیوس به خوبی عمل کرد... اما توی لپ تاپم که سون دارم عمل نکرد... هم 5 هم 5.12
البته من قبل از اینکه فایل ها رو بریزم توی سیستم 32 یک بار برنامه رو باز کردم، آیا ممکنه اشکال از این باشه؟
سلام . .نقل قول:
سلام دوستان
من توی دسکتاپم که ایکس پی دارم، این کرک ادیوس به خوبی عمل کرد... اما توی لپ تاپم که سون دارم عمل نکرد... هم 5 هم 5.12
البته من قبل از اینکه فایل ها رو بریزم توی سیستم 32 یک بار برنامه رو باز کردم، آیا ممکنه اشکال از این باشه؟
دوست گرامی . . شاید برنامه کنار ساعت فعاله . .
چون اگه اینطور باشه . . نمیشه روی اون کرک نصب کرد . .
موفق باشید .
salam azizam
man pedaram dar omad donbale in cracke edius 5.12 gashtam peida nakardam ke nakardam
didam shoma linkesho gozashty kheili khoshhal shodam inja ozv shodam va raftam vase downloade cracke ediuse 5.12
ama link az ro rapidshare pak shode
toro khoda komakam konin vasam 2 bare faghat cracke 5.12 ro up kon azizammmmmmm
Please post crack only for Edius 5.12
سلام . .نقل قول:
Please post crack only for Edius 5.12
متاسفانه من که ورژن 5.00 ادیوس رو دارم .
اگه داشتم بهتون لینک می دادم / /
اگه فارسی تایپ کنید بهتره . .
موفق باشی
دوباره واستون آپلود کردم اگر از ادیوس رو از ویرایش های قبلی آپدیت کرده باشید کار میکنه
نقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/364202213/edius_5.12_crk_UPD.zip
از این لینک ها می تونید ادیوس 5.1 کامل کرک شده رو همراه پلاگین هاش با لینک مستقیم دانلود کنید :5:
کد:http://jahanhost.co.cc/Files/edius%205%20download%20link.txt
koja eddius ra download konam
ببخشید که بعد از 6 ماه تاپیک رو بالا میارم. آخه هرچی گشتم جواب سوالم رو پیدا نکردم.
وقتی نسخه 5.00 را میخواهم با سریال
696969
GYPJP01EHNF0NWP3-
نصب کنم پیغام اشتباه بودن سریال میده.
ویندوز 7 دارم و تنها نرم افزار نصب شده از این شرکت روی سیستم پروکدر هست.
سلام ؛ آیا با سیستم شش هسته ای و گرافیک یک گیگ و چهار گیگ رم و هارد یک ترابایت برای کار با ادیوس مناسب است ؟
چراکه من با این سیستم برای کار با ادیوس 4.5 در قسمت مشکل داشته و سرعت آن پایین است و در قسمت پلاگین ویتاسن در قسمت تنظیمات صفحه سیا شده و بعد از چندین باز و بسته کردن ادیوس مشکل رفع می شود و برای پلی خیلی کند است
سلام
من یه مشکلی دارم من یه لب تاپ Vaio جدید خریدم و edius 4.5 رو روش نصب کردم ولی وقتی یه ویدو رو روش باز میکنم صداشو پخش میکنه ولی تصویرشو نه تصویرش انگار هنگ کده سفید نشون میده ویندوزش هم windows 7 32 bit هستش
با توجه به اینکه windows اون رو رو یه vaio دیگه هم نصب کردم با همون edius خوب کار میکنه
مدل لب تاپ هم vaio f12mgx با cpu corei7 و کارت گرافیک NVIDIA GeForce 310M
میشه کمک کنین که مشکل این چیه 200 بارم win و عوض کردم نشد
سلام
من با ورژن 5.12 كار مي كنم چه پلاگين هائي براش هست؟
و همينطور decoder
ممنون
بهترین راهش خرید یه پک ادیوس شرکت نسل جوانه
سلام
من این شاخه ترانزیشن (GPU-accelerated 3D transitions ) رو ندارم چه علتی داره؟
اصلا همچین امکانی هست ؟؟
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:36 PM ----------
سلام
من این شاخه ترانزیشن (GPU-accelerated 3D transitions ) رو ندارم چه علتی داره؟
اصلا همچین امکانی هست ؟؟
سلام
من از Edius 5 Editing for Digital Generation استفاده میکنم ولی هرچی گشتم نتونستم یه کرک اساسی براش پیدا کنم.
متاسفانه لینکهای پست 19 هم هیچکدوم کار نمیکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا اصلاحشون کنید.
ممنون