سلام یه سوال داشتم . یکی از دوستام امریکا هست می خواد بیاد ایران بهش گفتم iphone 3g s بیاره ایا با سیم کارت ایران کار میکنه؟ مرسی ممنون میشم جواب بدین
سلام یه سوال داشتم . یکی از دوستام امریکا هست می خواد بیاد ایران بهش گفتم iphone 3g s بیاره ایا با سیم کارت ایران کار میکنه؟ مرسی ممنون میشم جواب بدین
سلامنقل قول:
داداش چیکار کردی درست شد ؟ مال منم همینجوری شد . مال من 2g
چیکار کنم توروخدا یکی کمک کنه
سلام آقا من همین امروز یه ipod touch 3g خریدم امادرست ازش اطلاع ندارم اگه میشه به طور کاملا ابتدایی توضیح بدید که چطوری jeilbreack اش کنم.
من نمی خوام که به ورژن 3.1 آپدیت بشه فقط میخوام قفلش رو باز کنم یعنی jailbreack بشه.یعنی میخوام برنامه ها وبازی ها رو به طور کامل استفاده کنم.
لطفا کاملا ابتدایی و پله پله توضیح بدید.
واقعا متشکرم.
:13:
دوست عزیز برو صفحه اول همین تاپیک و پله پله بخون برو جلو .نقل قول:
آخه داخل صفحه ی اول ،آموزشی رو که داده نوشته که اول حتما آپدیت میشه!!نقل قول:
دوست عزیز مگه ورژنت چیه؟اگه 3 یا پایین تر از 3 هستی همین تاپیک کارت رو راه میندازه و همین مراحلی که گفته برو جلو،فقط آپدیت نکن.نقل قول:
اگر هم 3 به بالا هستی برو اینجاکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371648
نقل قول:
downloading Jailbreak Data... تموم شد
یعنی چی؟ وارد Cydiaبشین؟؟؟؟
توی گوشی؟ گوشی که بالا نمیاد!!!!
یعنی چی سورس اضافه کن؟؟؟؟ کجا؟؟؟؟
سلام. من يهiphone 3g چينی خريدم، دقيقاً مثل اصليشه ، ولی نميدونم چطور unlock کنم. حتی نميدونم ورژنش چيه. توی setting/about نوشته ver 2.0 ، اين همونيه که باهاش کار داريم ؟
اگه کمک کنين چطور unlock کنم ممنون ميشام. چون با اين نرم افزارايی که دادين کار نميکنه.
چینی؟! یعنی چینی تقلبی؟نقل قول:
اون که دیگه آنلاک نمیخواد:31: نکنه منظورتون اون قسمت پشت گوشی هست که نوشته Assembled in china
چرا ،unkown network ميده network مياد و ميره، حتی يک بار هم زنگ زدم باهاش، ولی ثابت نيست. ولی فکر کردم با unlock باز بشه.. چون تويه حالت DFU نميره. ممنون اگه کمک کنيد.
دوست عزیز، اول مشخص کنید مدل گوشی شما دقیقا چی هست!نقل قول:
از این آیفون چینی هست که 100 تا 200 تومن میفروشن؟ یا مثلا 3G هست؟!
خیلی خلاصه بگم!
من میخام apple 3gs بخرم باید موقع خرید به چه موارد مهمی منظورم خیلی مهم که بعد پشیمون نشم توجه کنم.
لطفا اونایی که خریدن راهمایی کنن در همه موارد :مثلا ورژن-نوعش نمیدونم هر چی که هست؟؟؟؟؟؟؟
خیلی فوریه!!!!
شخصی روش unlock کردن iPhone 3G S بلده، راهنمایی بفرمایید.
سلام دوستان
ببینم آیفون 3GS 32GB 3.1.3
میشه UNLOCK و JAILBREAK کرد؟ ؟ ؟ شنیدم مسنکه برنامش نیومده
آقا من چیکار کنم؟ ؟
در حال حاضر فقط جلیبریک اومده از آنلاک خبری نیست
میدونین این تاپیک چقدر قدیمیه؟نقل قول:
تاپیکهای قدیمی رو بالا نیارین
سلام به عزیزان APPLE
یکی از دوستان من یک Iphone 3g از کانادا خریده.
ولی هر کار می کنه آنتن نمی ده. اونجوری که من فهمیدم Lock هستش.
راهی هستش که بشه قفلش رو شکست و کاری کرد آنتن بده؟
ممنون راهنمایی کنید.
فریمور چنده؟نقل قول:
setting/general/about
Firmware 05.12.01
(version 3.1.3 (7E18
Model MB046ll
شما جيلبريك كه ميتونيد بكنيدنقل قول:
اما واسه انلاكش
من خودم ايفون نداشتم تست كنم
اما فكر كنم با ريختن blacksn0w انلاك هم بشه
ممنون.
ضمنن اینجوری من فهمیدم برای ورژن Firmware 05.12.01
فعلا کاری نمی شه کرد.
ولی خوب مطمئن نیستم هنوز؟
اگر یه نگاهی به تاریخ میکردی میدیدی من بالا نیاوردم تاپیک و نفر قبلی بودنقل قول:
گوشیم رو چطوری انلاک کنم؟
لینک سایتش رو بهم بدید لطفا
با سلاممن یه ipod دارم خود به خود رفته رو قفل هرکاری میکنم باز نمیشه اصلا به هیچ عنوان نمی تونم ازش استفاده کنم باید چطوری از شر این قفل لعنتی خلاص شم لطفا اگه کسی مبدونه جواب منو بدین با تشکر