اگه جنس مورد نظر طرفو گیر آوردی .اونو نباید بفروشی باید دوباره بری پیش طرف و complete quest رو بزنی.نقل قول:
Printable View
اگه جنس مورد نظر طرفو گیر آوردی .اونو نباید بفروشی باید دوباره بری پیش طرف و complete quest رو بزنی.نقل قول:
ولی من خیلی نمی تونم بیام ، مدرسه دارم ، ولی فکر کنم این بازیش اونقدر ها هم مثل تریبال وارز وقت گیر نباشه
من دیشب شدم لول 2 . خیلی سخته که به لول های بالا برسی . خوش بحالتون
answer-3, IceLord, merikhi, miladisa, m_r1986
اوه ! این همه آدم ، یه نفر جوب آدمو نمی ده D:
تقریبا نصف بازی رو یاد گرفتم
الان شما چقدر پول دارید
6 نفری پس فردا یه شهر بزنیم
تا پس فردا بیشتر از 50 هر کدوم فکر کنم به راحتی میشه پول داشته باشیم
هنیبال میتونی بیای قسمت انلاین جنرال ؟
هنییال ؟! قضیه چی بید ؟نقل قول:
من 28 تا دارم
اول بگو ببینم تریبال بازی و اکانت جدیدت هست ؟نقل قول:
کی هستی ؟:27:
این هنیبال هست دیگه یه زمانی جنرال میزد الانم تریبال بازی میکنه
از کی شروع کردی ؟نقل قول:
من درست زبان تو رو نمی فهمم !؟ فارسیه ؟
اگه منظورت اینه که تریبال وارزی هستم ، باید بگم یه 7-8 ماهی بازی کردم ، الان 2 هفته هست ترک کردم
Wow سبکش چه شکلیه ؟؟؟؟ :41:نقل قول:
از دیروز ساعت 5-6 بعد از ظهر
سلام بچه ها
به قسمت Premium تا حالا سر زدین؟
چیزای خیلی خوبی داره
More energy
Your character has a maximum of 150 energy points. Energy points regenerate 50% faster.
Automation
You can put four assignments in the queue to be done one after the other.
Higher income
The wages are increased by 50% and the items you'll find during your work are more valuable. The chance to find a product is also increased by 50%.
Dueling advantage
You will have an additional 5 points in aiming and evasion skills in a duel
که برای فعال کردنشون به Gold nugget احتاج داریم که فقط میشه خزید. یعنی باید پول واقعی واریز کنی به حساب شرکت و بخری. :گریه
منم الان لول 2 هستم با 79 دلار. دارم کار می کنم احتمالا بیشتر هم میشه.
ولی هماهنگ بشیم یک شهر بزنیم خیلی بهتره تا این که دو تا شهر داشته باشیم. در پولمون خیلی صرفه جوی میشه.
نه بابا یه چیزی خیلی کم شبیه wow هستنقل قول:
آره ، 300 دلار خیلیه !
نظر منم همینهنقل قول:
اتفاقا تو بازی دیدم که 10 نفر یدونه شهر زدن
در ضمن 10 نفر بهتر میتونیم کنترل کنیم
من میگم از الان صفا رو صدا کنیم این تاپیک رو قفل کنه :31:نقل قول:
می ترسم مثل تریبال یاز معتاد بشم .:10:
بعدش هی پول پریموم بدم
پس صبر کنین تا آقا miladisa که شهر رو زدن آپگریدش کنن تا اون موقع لول ما هم میره بالا. همونجا عضو می شیم
راستی شهر ها محدودیت اعضا دارن؟
بلـــــــــی
واسه درست کردن شهر زیاد عجله نکنید.فعلا" یکی دارن میسازن ببینیم چی میشه.شهر مزیتش اینه که فکر کنم جای خواب دارین و پولاتونم میتونید بذارید بانک که اگه تو دوئل باختین پولاتونو ندزدن:)
فعلا" بازیش فقط کار کردنه! البته فکر کنم بعدا" خیلی بهتر بشه بالاخره شرکتش از این شرکت درپیتی ها نیست!
چه عجب یکی یه چیزی گفت !
هم اکنون 41000 نفرعضو شدن . .. و خبر دیگه این که pasargad تا یکی 2 ساعته دیگه ساخته خواهد شد...
فکر کنم :نقل قول:
شهر یک هتل داره که حتما ادم ها یا همون بازیکنها میان میخوابن و اگه منطقه ای درست کنی که شهر نباشه بازیکنان به علت نزدیکی میان اونجا (چون رفتن به شهر هم انرژی لازم هست )
و حداقل 10 $ پول میدن که خودش خیلی سود هست
به نظر من که 3 نفر شریکی یه شهر درست کنیم هر کی موافق هست اعلام کنه وقتی $ داشتیم بسازیم
من همچنان نتونستم یک فروشگاه پیدا کنم ....
تو تریبال ترایب حرف اول اخر رو میزنه و اینکه اصل کاری ترایب هست
این جا هم حرف اصلی رو شهر میزنه و کسی که عضو اون هستن
راستی تو Premium نوشته
(1.60 GBP)
چند میشه این ؟
سلام
اقا ما هم عضو شدیم
Ariyayi
World 1
.
pasargad چیه ؟نقل قول:
اسم شهریه که داره ساخته می شه....نقل قول:
مال تویه ؟نقل قول:
اسم شهر خوبه ولی بهتر بود یه اسمی میذاشتی که نشونی از ایران توش باشه آخه پاسارگاد رو فکر نکنم خارجیا ریاد بشناسنش
بهتره یه ضرب شستی به این خارجیا نشون بدیم.
بابا عجب!!!
من دارم تو تنباکو کار میکنم یه چند تا هم کوست انجام دادم میگم من نمیدونم یه کوست رو باید چه کنم!!!:31:
en که بلدینقل قول:
بخون دیگه :31:
کار میکنی میاری میدی به طرف حقت رو میده و
گاها هم Skills میده :31:
من الان یه Q گرفتم میگه باید لول 2 کنی متنش هم اینه:
Work until you've reached level two. When you look at your yellow Experience meter you can see how far you are away from advancing to the next level. Every time you reach a new level you get three skill points and one attribute point. With the attribute points you can train five related skills at once. By adding a point to strength you would raise Construction, Vigor, Toughness, Stamina and Health points by one point each. The skill points you can use to raise one specific skill. Each skill is needed for different things. Right now you can't make any mayor mistakes.
چجوری میشه مقدار Experience رو بالا برد تا لول آپ کنه؟
اینم بگین :
Barkeeper Henry Walker: You look exhausted. It's better if you wear something on your head when you work in the sun like this. I'll give you this cap for a special price. Let's say 40 dollars.
Target: Bring me 40 dollars.
Hint: To get more money you should do jobs that pay high wages. Right now picking sugar canes or tobacco leafs pays good money, so does prospecting. You make more money when you have a lot of labor points for the job. Work until you have 40 dollars.
Requires:
$ 40 (Done)
40 دلار پول میخواد ؟
اگه لول 2 هستید که مشکلی نیست ولی اگه هنوز لول 1 هستید باید درنقل قول:
مزارعی مثل تنباکو کار کنید تا Experience بگیرید و لول 2 بشید.
اینو میشه بگید :نقل قول:
Requires:
Defeat Sidekick
باید چیکار کنم ؟
شهرم که ساخته شد به سلامتی! جاش هم خیلی خوبه:)
آقا من از پست های اینجا هی عقب میمونم!
اونوقت مبنای بالا رفتن Exprience چیه؟