با 118 تومن میشه یک فیلیپس 5996 و یا پایونیر 410 خرید که بدون شک از این دستگاه سرتر هستش ...نقل قول:
Printable View
با 118 تومن میشه یک فیلیپس 5996 و یا پایونیر 410 خرید که بدون شک از این دستگاه سرتر هستش ...نقل قول:
آقا دمت گرم
من تو مشخصات که میدیدم wmv هم به چشمم خورد
حالا بیخیال
یه حالی بده بگو فرق 5996 و 5986 چیه؟
که ببینم اگه 5996 اگه سر تره برم دنبال همین با اینکه 120 تومن هست
ممنون
من توی همین تاپیک چند صفحه ی قبل در اینباره صحبت کردم...نقل قول:
تفاوت قیمتشون حدود 15 تومن هست .. هر کدوم رو گیر آوردی بخر ... ضرر نکردی ...
نه عزیز اشکال از کیفیت فیلم بود پایونیر واقعا عالیه...نقل قول:
ممنون.:31:نقل قول:
اشکال رفع شد با کابل hdmi فیلیپس و دی وی دی با کیفیت.:20:
panasonic -pv800-hd
120 تومان زنگ زدم برام از جمهوری فرستادن + 5 توم هزینه پیک.:8:
به روی چشم.
صدای عالی.تصویر عالی.انتقال تصویر سریع.اسکرین سیور زیبا در زمان استندبای.یو اس پی سریع(یه فیلم رو که زیر نویس رو بهش خورونده بودم در ال جی بدون زیر نویس بود ولی در پایونیر از طریق usb با زیر نویس نماش داده شد).
تنها اشکالی که دیدم این بود که اگر در فلش فایلی باشه که نشناسه هنگ میکنه و باید ریستارت بشه.
فایل avi با سابتایتل .sub و .idx رو رو فلش ریختم دستگاه هنگ کرد....فایل رو به divx تبدیل کردم بازم هنگ کرد نمیدونم اشکال از کجاست ولی کلافه شدم.وقتی هم هنگ میشه باید از برق بکشم.وقتی ساببتایتل رو پاک کردم فیلم رو پخش کرد.پس با سابتایتل مشکل داره.
من که تمام 5 شنبه رو سر کار بودم تک تک مغازه های جمهوری رو دنبال philips 5996 گشتم نبود که نبود فقط تو کل مهوری 2 مغازه 5965 داشتن .میخواستم بدونم ایا از دوستان که 5996 و 5986 دارند بگند از کجا آوردند چون من انقدر گشتم و وارد کننده اصلیه philips رو پیدا کردم گفت اصلا 5996 هنوز وارد ایران نشده
در ضمن من 3 روزه که دنبال فیلیپس هستم و شکی در بهترین بودنش نداشتم تا اینکه دیروز با این لینک روبرو شدم میخواستم بدونم نظر دوستان چیه؟
معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD
خوب از اونجایی که چند وقت هست دارم به دنبال یک پلیر خوب می گردم که بتونه فایل های HD Rip رو هم پخش کنه ،به دستگاهی کوچک اما با توانایی های فوق العاده برخورد کردم که تو این تاپیک می خوام اون رو معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستش تا اونجایی که من تحقیق کردم در حال حاضر هیچ کدوم از DVD player های موجود در بازار نمی تونن
mkv. ها رو پخش کنن ( تنها مورد Blueray player های سونی و پاناسونیک بودن که اونها هم قیمتشون بالای 700 تومان بود )اما شرکت وسترن دیجیتال با ارائه این محصول ،مشکل رو حل کرده : WD TV HD Media Player دستگاه کوچکی ست که میتونه تمامی فرمت های صدا ، تصویر ، عکس و هر آنچه را که بخواهید رو براتون پخش کنه .
WD TV به دو روش ، اتصال با کابل HDMI و یا کابل کامپوزیت به TV وصل میشه و از طریق USB تمام فایل های تصویری رو پخش میکنه
فرمت های تصویر مورد پشتیبانی :
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264),
MTS, TP, TS )
فرمت های صدا :
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
فرمت های عکس :
JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
قابلیت پخش انواع Subtitle
-SRT (UTF-8), SMI, SUB, ASS, SSA
5996 وارد شده و برخی از دوستام خریداری کردند ولی به دلایلی نایاب شده و راجع به این دستگاه در تاپیک خودش بحس شد....نقل قول:
اگر ممکنه یک مدل پایونر بهم معرفی کنید که فلش بخوره و با زیرنویس فارسی مشکلی نداشته باشه و تا 120 تومن بیشتر نشه مرسی؟
با سلام
من 5965 فیلیپس را 83000 خریداری کردم (پاساز شرکا 115000 میگفت . وارد پاساز که میشوید دست راست شاید مغازه
چهارم یا پنجم) wmv را پخش میکند تفاوت زیادی با 5995 یا96 ندارد .شکل کنترل وخروجی صدا(الکی هزینه نکنید)
ضمنآ پایونیر 410 را در جمهوری نبش پل حافظ را 120000 میگوید مدل 420 راهم اورده قیمت 160000 تومان .
میشه شما بگید 5965 رو کجا خریدید آدرس دقیق رو لطف کنید
پایونیر اگر فریمور برای فارسی بزنه مشکل حل میشه ولی فعلا باید منتظر بود من آپدیت کردم و قابلیتهای خوبی اضافه شد ولی متاسفانه هنوز با sub /idx مشکل داره.نقل قول:
سلام
آیا pioneer 410 فایل های dat رو از روی فلش مموری پخش می کنه؟
در مجموع آیا dvd player ها فایل های dat رو پخش می کنند؟ (فایلهای با پسوند dat که درون vcd وجود دارند)
با تشکر
من فیلیپس 5986 دارم و یکبار فایل dat رو روی فلش ریختم و پخش کرد ...باز دوباره محض اطمینان چک میکنم و میگم ...نقل قول:
این مدل پایونیر 420 مدل خوبیه ؟ قیمتش حدود 120 تا 130 تومنه آیا کسی تاییدش میکنه ؟
مدلهای 600 و 610 بهترین هستند که فعلا 600 اومده و 5.1 کانال هست قیمت هم 160000 .ولی اگه بتونی فیلیپس رو پیدا کنی بهتره.نقل قول:
پایونیر 410 یک هفته کارکرد رو میفروشم 110000.
تصمیم گرفتم سینما بخرم.:31:
سلام به دوستان
با تشکر از قهرمانی مهدی که توضیحات عالی دادن من متوجه مواردی شدم که قبلا ازشون اطلاع
نداشتم و در خرید پلیر باید به آنها توجه کرد .
حالا سوال من این هست: یه دستگاه میخوام که خصوصیات اون دستگاههای مطرح فیلیپس رو داشته
باشه ولی سینمای خانگی باشه ( یعنی یه پلیر با سپیکرهای فابریک خودش ) ترجیحا با ال سی دی
سامسونگ a650 ست بشه .
ممنون
معمولا سیستمهای سینمای خانگی اغلب برندها خصوصیات پلیرهای پیشرفته (یعنی USB Port- Upscaling 1080p- خروجی صدای چندکاناله - پشتیبانی از اغلب کدکهای معروف و ... ) رو دارند ...نقل قول:
منظورم این هست که اگر تصمیم به خرید سینمای خانگی دارید میتونید روی سایر برندها مثل سونی- سامسونگ - JVC و ... هم فکر کنید (علاوه بر فیلیپس و پایونیر)
فقط در انتخاب سینمای خانگی حواستون روی سازگاری پلیرها با سابتایتلهای SRT و SUB/IDX و همچنین کدکهایی که پشتیبانی میکنند باشه ...
کسی جایی رو غیر از الهام نمیشناسه که فیلیپس 5996 داشته باشه ؟ راستی تفوتش با 5986 چیه؟
سوالی درباره صدای دیجیتال و dTS در پلیر داشتم
پلیری که الان دارم روی اون لوگوی dTS وجود داره ولی برای صدای dTS باید از SPDI/F اون به یه
دیکودر دیجیتال وصل کنم و سپیکرها رو به دیکودر وصل کنم تا صدای دیجیتالو از اسپیکرها بشنوم .
حالا تو سینمای خانگی از کجا بفهمم دیکودر داخلی داره? و وقتی تو منوی DVD صدای dTS رو انتخاب
کردم مستقیم از بلند گوها پخش میشه ؟
با سلام
کله شمالو گشتیم فیلیپسو پایونیر پیدا نشد
بین سونی وسامسونگ وjvc کدوم مارک وچه مدلی خوبه
jvcمدل n670چطوره؟
سامسونگ 8800 بد نیست ...نقل قول:
باید از روی خروجیهایی که داره تشخیص بدی ...نقل قول:
سوالت رو دقیقا متوجه نشدم ...
باسلام
این upscaling دقیقا چیه؟واصلا upscaling بدون خروجی hdmiمعنی داره؟
با سلام وتشکر از حسن توجهنوننقل قول:
usb وخروجیه hdmiداره؟نظرتون راجع به lg چیه؟
در ضمن میشه این فلیپسو از طریق ebay سفارش داد؟
کسی دی وی دی پلیر فیلیپس برای فروش داره؟
سلام
من تقرببا دو هفته ای روزی میشه که پایونیر 610 خریدم آن هم به قیمت 160000 تومان از نمایندگی پایونیز زیر پل حافظ! دستگاه بسیار خوبیه و من فعلا هرچی فیلم و موسیقی داشتم را به خوبی برای پخش کرده! از روی فلش مموری هم براحتی می خونه!
اما یک سوال از دوستان وارد داشتم! راستش موقع خرید بهم گفتند که یکی از امکانات مهم این دستگاه جدید اینه که می تونه روی usb هم ضبط کنه! این مساله روی کنترل دستگاه هم با عنوان rec usb مشخص شده! ولی متاسفانه من هر کاری می کنم موفق نمی شم! می خواستم از دوستان ماهر و آشنا با این دستگاه سوال کنم که چه کار باید کنم؟!
البته تو دفترچه راهنماش گفته که این امکان برای cd های صوتی کاربر داره! حالا به نظر شما آیا منظورش از اینکه گفته cd فقط cd های صوتیه و یا اینکه نه، شامل dvd های صوتی هم میشه؟!
خلاصه اگه کسی در خصوص این موضوع اطلاعاتی داره خواهشا منو راهنمایی کنه!
با تشکر
خیلی خلاصه میگم :نقل قول:
Upscaling همانطوری که از نامش هم پیداست فرآیندی هست که ابعاد تصویر خروجی رو افزایش میده تا به نمایشگر شما فیت بشه (اگر رزولوشن تصویر اصلیتون کوچکتر از Native رزولوشن نمایشگرتون باشه برای اینکه تصویرتون کل صفحه ی نمایشگر رو بپوشونه باید دستگاه Upscaling انجام بده وگرنه تصویر اصلیتون مساحت کوچکی از صفحه ی نمایشگرتون رو میپوشونه... ) در ضمن بگم که تمام این صحبتها وقتی صادقه که نمایشگر شما ال سی دی یا پلاسما یا OLED (البته OLED خیلی جدید هست !)باشه و در مورد نمایشگرهای CRT اصلا این موضوعات بحث نمیشه ...
برای افزایش ابعاد تصویردستگاههای مختلف ، Upscaling رو برای رزولوشنهای مختلفی میتونن انجام بدن و از الگوریتمهای متفاوتی هم برای افزایش ابعاد تصویر استفاده میکنند که کیفیت تصویر نهایی (کیفیت تصویر بزرگ شده ) بسته به اینکه دستگاه برای چه رزولوشنی Upscaling انجام میده و از چه الگوریتمی برای Upscaling استفاده میکنه متفاوت هستش ...
پلیرهای پیشرفته اغلب Upscaling رو برای ایجاد تصویر در رزولوشن 1080 انجام میدن چون اغلب نمایشگرهای Full HD ، رزولوشن (یا بهتر هست بگم Native Resolution) شون 1080 هستش ...
مضاف بر این نمایشگرها و همینطور پلیرها از الگوریتمهای متفاوتی برای ایجاد تصاویر استفاده میکنند دو الگوریتم مشهور interlaced وprogressive هستش ...
که برای رزولوشن 1080 به صورت 1080p و 1080i بیان میشه ....
در مورد اینکه فرق intelaced با progressive چی هست اگر بخوام صحبت کنم باید دو صفحه توضیح بدم ... و بحث کمی تخصصی میشه ولی اگر خواستید مینویسم ... فقط در این حد بدونید که دستگاهی که 1080P انجام میده از دستگاه 1080i گرونتر و تصور نهایی که نمایش میده کیفیت بالاتری داره ....
در مورد سوال بعدیتون باید بگم که خروجی کامپوننت میتونه رزلوشن 1080i رو حمل کنه ... ولی برای 1080p مجبور هستید که از پورت HDMI استفاده کنید چون بسیاری از نمایشگرها (و همینطور پلیرها) اگر که دستگاه رو با پورت HDMI وصل کرده باشید اجازه ی روشن کردن 1080progressive Scan رو میدن ...
عجب خلاصه شد!... (اگرچه تایپش وقتم رو گرفت ولی خوبه که شما هم اطلاعاتتون رو به دیگران انتقال بدید تا در هنگام خرید کمک بکنه چون الان خیلی ها چشم بسته تلویزیون های ال سی دی یا سینمای خانگی میخرن ...)
8800 فکر نکنم خروجی HDMI داشته باشه ولی USB داره ...نقل قول:
الجی رو قبلا هم مفصلا صحبت کردم و اصلا توصیه نمیکنم هرچند انتخاب نهایی با خودتونه ...(بهتره 10 صفحه ی آخر تاپیک رو بخونید ...)
الویت خریدتون رو روی فیلیپس بذارید بعدش پایونیر و بعد سامسونگ ...
از Ebay بطور مستقیم نمیتونید خرید کنید چون ما رو تحریم کردن و Shipment به ایران ندارن ..
اگر در کشورهای خارجی فامیل دارید میتونید سفارش رو به آدرس اونها در Ebay ثبت کنید و بعدش که Ebay محصول رو به آدرس فامیلتون فرستاد از فامیلتون بخواید که بسته رو براتون پست DHL کنه .. یا اینکه به شرکتهایی که به طور غیر مستقیم براتون از آمازون یا Ebay خرید میکنند سفارش بدید ... که من اصلا توصیه نمیکنم چون دلاری 1200 براتون حساب میکنند و چون وسیله الکترونیکی هستش باید برید گمرک ترخیص کنید و ممکنه ازتون اونجا هزینه ی گمرکی بگیرند و...:13:
من این دستگاه رو ندارم ولی اینطوری که خودت تعریف کردی از شواهد اینطور پیداست که میتونی از روی یک دیسک صوتی (که میتونه سی دی یا دی وی دی باشه هرچند که در اکثر موارد سی دی هست چون دیسک صوتی نیاز به فضای بیشتر از فضای یک سی دی نداره ... ) آهنگ رو روی فلش مموری ضبط کنید ..نقل قول:
دیسک صوتی هم که حتما میدونی چی هست ... دیسکهای ارجینال صوتی معمولا اینطور هستند. دیسکهایی که خواننده ها ریلیز میکنند همشون دیسک صوتی هستند ...اگر دقت کرده باشید اگر این دیسکها را در کامپیوتر بذارید نمیتونید آهنگهای داخلش رو کپی کنید و باید با یک نرم افزار مثلا مدیاپلیر آهنگها رو اصطلاحا Rip کنید ...در واقع پلیر شما کار Rip کردن آهنگهای درون یک دیسک صوتی رو انجام میده ...
دوستان به صرفه ترين dvd player ( ارزون ) چي هست كه هم امكان زيرنويس فارسي و هم Usb داشته باشه؟
Philips DVP-5965نقل قول:
با تشکر از زحمتی که کشیدین...نقل قول:
چن تا سواله دیگه...
1-براویا سری 1080p or 1080i V?
2-با توجه به اینکه فعلا سورس فیلمای hd اونقد زیاد نشدن ایا خریدن dvd پلیر با خروجی hd خرج اضافی نیست؟
3-حالا فیلیپسو پایونیر که پیدا نمیشه،این سامسونگم که خروجی hd نداره پس باید به کدوم گزینه بعدی فک کرد؟JVC چطوریه؟با توجه به اینکه دیگه الان باید upscaling هم داشته باشه؟
4-در مورده upscaling شما فرمودین افزایش ابعاد تصویر به همراه افزایش رزلوشن،اولا وقتی میگیم یه پلیری خروجی hdداره پس میتونه این فرمت پخش کنه حالا ایا اینکارو همین upscaling انجام میده؟اگه اینجوری باشه پس هر پلیری با خروجیhd بایدupscaling هم داشته باشه ? ثانیا اگه یه تصویر wide داشته باشیم یعنی دیگه اینجا upscaling نقشی نداره؟
1- اگر منظورتون این هست که 1080p بخرید یا 1080i شک نکنید که باید 1080p بخرید ...نقل قول:
در مورد پلیرهای فیلیپس :
Philips 5965 1080i
Philips 5986-5996 1080p
پس موقع خرید حواستون باشه چون نمایشگرهای 1080p گرونتر از 1080i هستند (این موضوع درباره ی پلیرها هم صادقه) دلیلیش رو هم گفتم چون p یعنی Progressive Scan از الگوریتم پیشرفته تری برای Upscaling استفاده میکنه و تصویر خروجی کیفیت بالاتری داره ...
2-اگر تلویزیونتون Full HD باشه حتما سراغ پلیرهایی برید که خروجی HDMI داشته باشن(و مضاف بر اغلب پلیرهایی که خروجی HDMI دارند Upscaling 1080p هم انجام میدن ...) ... باتوجه به رزلوشن تلویزیونتون باید پلیرتون رو انتخاب کنید ... در ضمن تفاوت قیمت یک پلیر 1080i با یک پلیر 720p شاید کمتر از 20 تومن باشه پس به صرفه هست که روی پلیری که 1080i یا 1080p هست سرمایه گذاری کنید ...و اگر تلویزیون Full HD ندارید بیخود روی پلیرهای پیشرفته سرمایه گذاری نکنید چون هیچ تفاوتی در کیفیت احساس نخواهید کرد ...
(در حال حاضر میتونید تلویزیون Full HD سامسونگ رو به قیمت 1,050,000 بخرید که اشانتیون روش یک پلیر HD سامسونگ هم داده میشه! )
3- درباره ی برندهای دیگه اطلاعی ندارم فقط همین رو میدونم که بهتره سمتش نرید چون با کدکها و علی الخصوص سابتایتلها مشکل دارند ...
4- ببینید ساده تر بگم شما وقتی تصویر اصیلتون رزلوشنش به فرض 320*240 هستش و رزلوشن تلویزیونتون مثلا 1080*1920 هستش برای اینکه فیلمتون کامل به صفحه ی تلویزیونتون فیت بشه دستگاه (حالا یا تلویزیون و یا پلیر) باید تصویر رو Upscale کنه (یعنی ابعاد تصویر اصلی رو افزایش بده)
در حال حاضر حتی دی وی دی پلیرهای ارزان قیمت هم Upscaling 720p رو انجام میدن ...ولی خوب اگر تلویزیونتون Full HD باشه باید دستگاهتون Upscaling 1080p یا 1080i انجام بده تا تصویر خروجی به تلویزیونتون فیت بشه ...
در ضمن اگر منظورتون از فرمت ، کدک هستش باید بگم کدک ارتباطی به رزلوشن نداره ...
در مورد سوال بعدیتون باید بگم که در حال حاضر همه ی پلیرها Upscaling رو انجام میدن ...حتی پلیرهای ارزون ...پلیرهای HD برای رزلوشن 1080 ، Upscaling انجام میدن...
در مورد سوال بعدیتون باید بگم که ممکنه تصویرتون واید باشه ولی رزلوشنش کمتر از رزلوشن تلویزیونتون باشه و باز هم برای اینکه به صفحه ی تلویزیونتون فیت بشه نیاز داره که Upscale بشه ...
بنده هم دیروز یدونه فیلیپس 3260 خریدم به 70 تومان و از پرفورمنسش واقعا تعجب کردم... با این قیمت سالاریه در حد خودش...
ولی یه سوال.. چرا زیرنویس فیلم دایویکس ها رو میندازه بیرون از صفحه ی تلوزیون و فقط بالای نوشته ها پیداس؟ برای تنظیم مکان زیرنویس باید چه کرد؟کد:http://www.p4c.philips.com/files/d/dvp3260_12/dvp3260_12_pss_aen.pdf
با كمال پوزش از مديريت بخش
من pioner 410 سراغ دارم خواستي با ايميلم مكاتبه كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارک باشه ... انتخاب خوبی کردی ولی اگر 15 تومن میذاشتی روی پولت میتونستی 5965 بگیری ...نقل قول:
درباره ی زیرنویس میتونی به راحتی با نرم افزار AVIAddXSub در عرض کمتر از 5 دقیقه زیرنویس رو به فیلم دایویکس بخورونی! البته برای اینکه زیرنویس از کادرت خارج نشه باید VP یعنی همون Vertical Position رو بین 400 تا 450 بذاری ...اگر بیش از 450 بذاری زیرنویس از پایین صفحه خارج میشه ...
الامن مشخصات این پلیر رو داشتم میدیدم ... واقعا عالیه با این قیمت ... من تابحال این مدل رو ندیده بودم :18:...نقل قول:
بهترین انتخاب برای افرادی هست که نمیخوان زیاد هزینه کنند ...
جزو پلیرهایی هست که میشه روش حساب باز کرد ...
با تشکراز جواباتون که کلی به اطلاعاته نداشتم اضافه شد...نقل قول:
در مورد شماره یک منظورم این بود که سریه v براویا 1080p رو ساپورت میکنه یا 1080i چون اگه 1080i رو ساپورت کنه بهتره سراغه upscaling 1080p نرم
در مورد شماره دو جوابمو نگرفتم ،منظورم اینه که چون فیلمای hd در حد محدودیه دیگه واسه چی برم دنبال پلیرهایی که خروجی hdmi داشته باشن،شاید تا 2 ساله دیگه هم وضع همینجوری باشه،دیگه واسه چی خرج اضافی کنیم(البته در مورد تلویزیونم همینطور،با توجه به اینکه برای دیدن کانالهای hd ماهواره نیاز به ----- با خروجی hd داریم)
کدک چیه؟blu ray چیه؟ فرق hd با hdmi در چیه؟
والا فروشندش میگفت که اینو جدید آوردن و میگفت 5965 خیلی کمه الان خودش نمایندگیش بود و نداشت.نقل قول:
منم دیدم پرت اچ دی که به دردم نمیخوره چون تلوزیونمون نداره درش هم کشویی هست که واسم مهم نیست و خریدمش وگر نه به قصد 5965 رفته بودم...
آقا یعنی توی این زبون بسته هیچ جور تنظیمی نداره این زیرنویسو بکشیم بالا؟ فقط با زیرنویس فارسی های دایویکس این مشکلو داره...