راهکاری هست برای افزایش و کاهش سرعت پخش صوت؟
Printable View
راهکاری هست برای افزایش و کاهش سرعت پخش صوت؟
عزیزان سلام
من جت ورژن 8 رو دارم نیدونم چرا زیرنویس فیلمها رو اجرانمیکنه
آقا این نرم افزار واقعا چیز چرتیه !
هرچی که میخواد بپخشونه جفتش یه فایل هاید شده درس می کنه که بعضی وقتا پاک که نمیشه هیچ eset هم فک می کنه ویروسیه !
دوستان من با نسخه 7 به avi تبدیل میکنم .
خیلی خوب و با کیفیت این کار رو میکنه ( نسبت به بقیه عالیه )
فقط بعضی فیلم ها رو اندازه تصویر رو نصف میکنه (بعضی فیلم ها ) و پایینش تصویر سیاه میشه .
راه حل این مشکل رو بگید ممنون میشم .
سلام امیننقل قول:
زمانیکه ویدئو در حال اجراست روی jet audio کلیک راست کن گزینه ی aspect radio دقیقا برای تنظیم نحوه ی نمایش فیلم روی صفحه است و سیاهی بالا و پایین را تعیین می کند که نرمال آن حالت original است.main tain aspect radio هم برای استفاده و عدم استفاده از این گزینه است.
ممنوننقل قول:
قبل تنظیم رفتم قسمت RESIZE رو گزینه CROP... رو زدم درست شد .
Ctrl+بالانقل قول:
و
Ctrl+پایین
من تا حالا مشکلی ندیدم!نقل قول:
من از این نرم افزار هم در کنار ناد 32 و هم در کنار کسپراسکای استفاده کردم بدون مشکل
ناد32 زیاد مطمئن نیست، به نظرم با یه انتی ویروس قوی یا آنتی مالویر سیستم رو اسکن کنین
برای چسبوندن زیرنویس تنها راه اینه که وقتی میخوایم فرمت رو کانورت کنیم،چسبوندن زیرنویس رو هم انتخاب کنیم یا راه دیگه ای هم هست؟
سلام
وقتی یک لیست از فایلهای ویدئویی به برنامه میدم،میخوام که همیشه minimize باقی بمونه ولی هربار که ترک عوض میشه،پنجره تصویری،میاد روی صفحه.هیچ تیکی هم برای این کار نخورده.
سلامنقل قول:
از قسمت Preferences> Balloon تیک دو گزینه قسمت Balloon Options رو بردارین
نشد.البته اون قسمت مربوط به بالون هست.نقل قول:
بله درسته من اشتباه گفتم اون گزینه مربوط به بالون هاستنقل قول:
سلام دوستان
jetaudio موقع پخش یک دفعه مینیمایز شده و دیگه اصلا پنجره برنامه رو نمایش نمیده در حالیکه صدا هنوز داره پخش میشه. به ناچار با Task manager برنامه را بستم و باز هر کاری کردم پنجره اصلی برنامه باز نمیشه... حتی مجدد برنامه را نصب کردم ولی فرقی نکرده! میشه راهنمایی کنید چه کار کنم؟؟؟
چرا jetaudio من فقط یه بار کار می کنه؟وقتی نصبش می کنم دفه اول یه فایل تصویری رو باز می کنه اما بعدش هر کاری می کنم دیگه هیچی باز نمی شه؟آپدیتشم نمی کنم و نمی دونم مشکلش چیه؟!!!!!!!!!!!:n13::n03:
سلام وقت بخير من با ركورد جت اي دي يو يك صدائي را ضبط كردم در هيئت
اما زماني كه روي استوپ كليك كردم دوبار مكلبيك خورد و مجددا استارت شد
و فابل جديد جايگزين فايل قبلي شد
چطور مي تونم به فايل قبليم دسترسي داشته باشم
سلام
من jetaudio basic 8.1 دانلود ونصب کردم
ولی در قسمت convert فقط convert audio داره وخبری از convert video نیست،آیا باید از جایی فعال شه ؟
با jetaudio میشه فایل mp4 به avi تبدیل کرد؟
کسی نیست جواب بده؟
منم اومده بودم این تاپیک رو بدم . اما مثل اینکه کسی پاسخ گو نیتنقل قول:
لطفا کسی یه ورزن دیگه معرفی کنه که دانلود کنم
سلام
ابتدا باید کرک را اجرا کنید و در هنگام نصب پوشه جت اودیو را انتخاب کنید (در صورت استفاده از win7 8 8.1 باید کرک راrun as admin اجرا کنید)
وقتی ویدیو رو پخش میکنم این ارور رو میزنه بعد ویدیو پخش میشه ولی صداش نمیاد ! اگه میشه راهنمایی کنید پلیززز :(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی نیست جواب بده؟:n27:
بسته k-lite codec pack رو نصب کن. احتمالا درست شه.
سلام
من نسخه 8شو ریختم CONVERT VIDEO نداره ! فقط برای صدا داره جریان چیه؟:n03:
سلامنقل قول:
نسخه کامل را نصب کنید و به درستی کرک نمایید.
کد:http://www.p30world.com/1160/download_cowon_jetaudio/
میشه بگی چطوری کرک رو run کنم؟؟؟oO
خب نسخه جت اودیو سایت p30world فاقد کانورت ویدئو می باشد.:n04:(شاید هم سیستم من و شما ایراد داره!)نقل قول:
(فایل jetAudio.cfg را در پوشه jet audio کپی نمایید)
تا بررسی موضوع ! نسخه زیر که دارای ویدئو کانورت هست را نصب کنید (البته ورژن 8 است و ورژن 8.1 نیست!)
ابتدا همه jet audio ها را پاک کنید و سیستم را ریستارت نمایید. و سپس نسخه زیر را نصب نمایید. یا از سایتهای دیگر دانلود نمایید.
کد:http://s5.picofile.com/file/8149136250/Setup.exe.html
نصب نمیشه فایل نصبشو بالا نمیاره نمیدونم چشهههههههههههههههه
منظورتان فایل jetAudio.cfg که در پوشه کرک وجود دارد ؟ البته موضوع بحث جت اودیوی دانلودی ازپی سی ورلدنقل قول:
(Cowon JetAudio 8.1.2.2100 آپلود شده در 1 مرداد93)
می باشد.
این فایل اجرایی نیست و باید در پوشه C:\Program Files\JetAudio کپی شود ؛ و پیام copy and replace تایید شود.
شما ابتدا بر JAD8102.exe کلیک کنید ؛ نصب نرم افزار در چند دقیقه به صورت خودکار بدون نیاز به زدن next و.....انجام میشود.
(صبر کنید تا ایکن jet audio بر دسکتاپ ظاهر شود که به معنای نصب نسخه basic است.)
حالا فایل jetAudio.cfg را از پوشهCrK.Plus به روی دسکتاپ بکشید تا به دسکتاپ منتقل شود.(EXtract نمایید)حالااین فایل را در پوشه C:\Program Files\JetAudio
کپی کنید. هنگام کپی پیام copy & replace را تایید نمایید. (در هنگام کپی jet audio بسته باشد)
حالا ورژن نرم افزار به plus تغییر می کند و قلبلیت های زیادی به ان اضافه می شود . ولی همچنان فاقد video convert است.
یا از همین نرم افزار استفاده نمایید و از نرم افزارهای ویژه کانورت استفاده کنید یا دوباره از سایت دیگری یا لینک پست 147 دانلود نمایید.
ممنون دوست عزیز
چندین فایا مختلف از چند سایت گرفتم هیچکدوم به نسخه plus سویچ نشدن
کرک هم که کار نمیکنه
بعد از سالها امروز که قصد تبدیل چند wav رو به mp3 داشتم دیدم خروجی mp3 وجود نداره!
جت اودیو 8.1.3.2200Plus
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام به دوستان عزیز
از بین فولدرهای مختلف روی هارد کامپیوتر اهنگ هایی رو در قسمت play list jet audio لیست کردم . ایا در این نرم افزار این امکان وجود داره در صورتی که اسم اهنگ ، نام فولدر و یا مسیر اهنگ تغییر پیدا کرد با کلیک بر روی اهنگ در قسمت play list به صورت اتومات مسیر جدید اهنگ رو پیدا کرده و موزیک رو اجرا کنه؟
از راهنمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
به ورژن هشت برگردونید بدون مشکل کار میکنهنقل قول:
سلام. دوستان من به مشکل برخوردم نمیدونم چجوری رفع اش کنم.
با برنامه جت آیدو میخوام ساب رو. بچسبونم روی فیلم.
و برای امتحان یک برا این کارو انجام دادم و خروجی خوبی گرفتم بدون هیچ مشکلی
ولی الان هر کاری میکنم ( بعد از اتمام تمام مراحل ). اصلا استارت نمیزنه و ارور میده ( ارور (1601-)
نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنمایی ام کنید
سلام در قسمت نام فایل در جت آدیو نمیتوانم نام فایل را عوض کنم چه کار کنم
سلام ببخشید من هرچی روی نرم افزار کلیک میکنم بالا نمیاره؟
تقریبا تمام راه رو امتحان کردم
ممنون میشم کمکم کنید:):)