مرسی. دستت درد نکنه داداشی.نقل قول:
کارم رو راه انداختی.
دمت گرم
Printable View
مرسی. دستت درد نکنه داداشی.نقل قول:
کارم رو راه انداختی.
دمت گرم
آخه من طریقه فراخوانی realm رو توی SQl yog بلد نیستم!نقل قول:
خوب مشکلتو بگو !!!
مشکلت با اون چیه ؟
aziz mishe in ro online kar va be soorete shabake bazi kard ? mesle servere scap ya alpha....
karet dar morede matlab ha kho0b bo0d... !
اولا چرا فینگیلیش نوشتی ؟ چرا قوانین سایت و رایت نکردی ؟نقل قول:
دوم اینکه آره میشه صفحه های قبل و که نگاه کنی دوستان دیگه سوال کردن در موردش جواب ها رو نگاه کنی جواب سوال خودت هم توشون هست .
By : Mehrzad.Zik-Zak
شما مشکلت خیلی مسخره می باشد ای دوووووووووووستنقل قول:
چون برنامه خودش یه ریلم برات توش درست می کنه ، اگر مشکلت و درست فهمیده باشم !:46::20:
اولا از اینکه جوابم رو دادی ممنون اما اینکه شما میگین داره! نه من این طور چیزی پیدا نکردم!نقل قول:
چون برنامه خودش یه ریلم برات توش درست می کنه ، اگر مشکلت و درست فهمیده باشم
سلام بر جمیع حاصرین و غایبین وشاهدین و ناظرین
من تمامی مراحلی که گفته شد رو طی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و یوزر و پسورد رو وارد می کنم اخطار زیر رو میده
Unable to validate game version.this maybe caused by file coruption or the interference of another program.
please visit قسمت ساپورت یایت وارکرافت for more information and possible solution to this isuue
که اگه ترجمه شدشو بخواین:
عدم اعتبار سنجی نسخه بازی.این ممکن است از اشتباه فایل یا دخالت نرم افزار دیگری رخ داده باسد.
لطفا برای اطلاعات بشتر و حل این مشکل به قسمت پشتیبانی سایت مراجعه کنید.
من هم رفتم تو آدرسی که میگه ولی چیز خاصی پیدا نکردم
توروخدا اگه واقا درست میشه کمکم کنید
هست و سمت چپ پایین بازی عدد 2.0.0 هست burning crusadeاینو هم بگم که نسخه وارکرافت من
شما باید پچ 2.4.3 رو نصب کنی!نقل قول:
سلام بر جمیع حاصرین و غایبین وشاهدین و ناظرین
من تمامی مراحلی که گفته شد رو طی کردم ولی وقتی وارد بازی میشم و یوزر و پسورد رو وارد می کنم اخطار زیر رو میده
unable to validate game version.this maybe caused by file coruption or the interference of another program.
Please visit قسمت ساپورت یایت وارکرافت for more information and possible solution to this isuue
که اگه ترجمه شدشو بخواین:
عدم اعتبار سنجی نسخه بازی.این ممکن است از اشتباه فایل یا دخالت نرم افزار دیگری رخ داده باسد.
لطفا برای اطلاعات بشتر و حل این مشکل به قسمت پشتیبانی سایت مراجعه کنید.
من هم رفتم تو آدرسی که میگه ولی چیز خاصی پیدا نکردم
توروخدا اگه واقا درست میشه کمکم کنید
هست و سمت چپ پایین بازی عدد 2.0.0 هست burning crusadeاینو هم بگم که نسخه وارکرافت من
:19::19::19::19:مگه پکیج 2.4.3 همون بارنینگ کروسید نیست؟نقل قول:
:45::45::45::45:تا اونجایی که من خبر دارم پکیج بالاتر از این میشه لیچ کینگ ؟؟؟؟؟؟؟ نه ؟؟؟؟؟
خب اون پچ که شما می فرمایید پچ 3 هستش عزیز!
حرف اضافه مقوف !!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست گرام , اینقد نزن درام ؛ شما باید پچ تو به بری بالا پچت پایین !!!!!
salam aga man har kar mikonam server load nemishe hamash in error ro mide lotfan komakam konin dige daram divone misham..
(this appilication has failed to start beacuse msvcr71.dll not found). lotfan komakam konin
ُسلام اقا من هر کار می کنم سرورم لود نمیشه همش یه ارور میده میگه :this appilication has failed beacuse msvcr71.dll not found
حالا باید چیکار کنم؟
سلام
این نرم افزاری مه گذاشتی کامل نیست فایل msvcr71.dll رو نداره...........
کسی نمی خواد جواب منو بده؟
این فایله رو بعد از دانلود توی system 32 کپی کن
کد:http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr71
سلام اقا دستت درد نکنه جواب داد ولی الان یه مشکل دیگه دارم وقتی وارد بازی میشم نمی تونم blood elf بسازم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من برنامه اي رو كه درپست 1 بود دانلود كردم .فايلad و پوشه ي map رو هم در پوشه wow كپي كردم و ad رو زدم و كارشو تموم كرد
بعدش پوشه map كهحجمش حدود 1 گيگ و خورده اي شد رو دوباره برگردوندم به پوشه mangoos ولي حالا مشكلام
1-وقتي روي mysql كليك ميكنم سري بسته ميشه
2- وقتي روي Restarter كليك ميكنم اين پيغام رو ميده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا كمكم كنيد
سلام منم همین مشکل را وقتی میخوام سرور رو shut down کنم دارم
سلام اقا کسی mangoos برای پچ 3.1.1 رو داره بزاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نمی خواد جواب منو بدههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیز جان شما از سایت زیر می تونی خبر دار شی که mangos واسه چه پچ هایی دارهنقل قول:
کد:http://www.filebeam.com/folder/327
بچه ها برای راه اندازی این برنامه توی گیم نت چیکار باید کنیم؟
من آی پی سرورو بهش دادم ولی وصل نمیشه.
ورلر من WOTLK هست.
نقل قول:
سلام اقا موقع دانود کردن فایل ها
Error
Invaild Download Link.
می ده میشه خودت برام up کنی ؟؟؟؟؟؟ یا یه سایت دیگه بهم بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممننووووووون می شم
آخيش تمو شد
سلام
من همشو خوندم
و عمل هم كردم
كاملا مفيد و اجرايي بود
حالا ميخوام كه دوستان 1 قدم جلوتر برن و در مورد debug يا همون fix مشكلات سرور و باس ها توضيح بدن
چه نرم افزارهايي داره
چه روشهايي بكار ميره
كلا چه معلوماتي لازمه ( programning , ........... )
من دنباله 1 سر نخم
كسي مي تونه كمكم كنه كه تا تهش برم.
عزیز جان همه از اینجا دانلود می کنن وهیچ مشکلی ندارهنقل قول:
مشکل از اینترت خودته , مشکل نت تو رفع کن بعد دی ال کن !
چه سره نخی می خوای ؟نقل قول:
کلاف باشه یا نخ ؟
از چیش دیگه میخوای بدونی ؟
این ای دی یاهو ی من , اگر خواستی پی ام بده تا به سوالات دقیق جواب بدم ! >>>>>> ID yahoo : hvlmm
سلام.
میدونم مشکلت چیه.دو راه هست یا باید ویندوز تو تعمیر کنی یا .net نصب کنی
البته اگه هر دو با هم باشه بهتره:5:کد:http://forum.p30world.com/images/New-smile/N_aggressive%20(11).gif
دوست عزیز در مورد .net توضیح بده و بگو چه نسخه ای ازش باید نصب بشه !نقل قول:
حسن جان یه پیغام برام گذاشته بودی چون سایت به من اجازه نمیده پیام خصوصی بفرستم جواب سوالتو اینجا میگم امیدوارم که بخونینقل قول:
شما برنامه SQl Yog را باز کنید یه قسمت realmd برید بعد وارد قسمت Tables بشید بعد از قسمت سمت راست گزینه table data رو انتخاب کنید
حرف آقا حسن گل رو تصیح میکنم توی system 32 نه داخل فلدر منگوس این فایل برای لود کردن بیشتر اسپل ها بکار میرهنقل قول:
سلام ، روی هاست بردنش کاری نداره شما یه سیستم هاست داری همون کارهائی که روی سیستم خونه انجام میدی اونجا هم انجام بده ، از اینکه sms دادی و میگی که جواب ندادم من یه مدت موبایلمو دزدیده بودن پس نمیتونستم جواب بدم نه اینکه نخوام الان بازم با همن شماره در خدمتم 09194514922 حسین ابوینقل قول:
سلام اقا من هر کار کردم نشد
چیکار کنم همش موقع دانلود error میده میشه یه نفر یه لینک دیگه بده دانلود کنم؟
اقا جون من جواب بديد
من همه ي كارارو كردم وارد بازي هم ميشه ولي موقع اينكه Relam ها ميان و mongos رو انتخاب ميكنم نميتونم وارد شو و هي قسمت Relam ها دوباره مياد و dissconnect form server ميده
كسي ميدونه مشكل چيه ؟
سلام:20:
کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
واقعا نميدونم چطور تشكر كنم از اين راهنماياي جامع و كاملتون!!!
اگه میشه mangos کامل رو برای پچ 3.0.9 بزارید خیلی لازم دارم لطفا
اگه میشه یه لینکی بزارید که بشه دانلود کرد
با SQL Yog برو تو قسمت realmd ببین برای realmlist چه آی پی تعریف شده ، اگه میخوای تنها بازی کنی روی همون سیستم آی پی باید 127.0.0.1 باشه اگه سیستم هات شبکه هستن و میخوای با یکی دیگه از سیستم هات وارد بازی بشی باید آی پی سیستمی که سرور روش ران کردی رو بزاری تو قسمت realmlist و تو بقیه سیستم ها هم باید تو فایل realmlist.wtf آپی همون سرور رو بزاری و وارد بازی بشی اگه این کارو کردی و باز هم نشد دیگه من شرمندم چون تا نبینم نمیتونم کمکی بکنمنقل قول:
یکی منقوس بزاره که کار کنه اگه میشه تموم نرم افزار هاش با هم باشه مثل v6766_fullsetup.exe
سلام.من نیاز به mysql تحت ویندوز دارم.Help me plz