انجمن هاي پيسي ورلد هميشه كسايي رو داره كه متخصص هستند و ميتونند به شما كمك بكنند .
موفق باشيد
Printable View
انجمن هاي پيسي ورلد هميشه كسايي رو داره كه متخصص هستند و ميتونند به شما كمك بكنند .
موفق باشيد
دقیقا برای همینه که من می خوام ازت بخوام که نام تمامی سری های این بازی که برای PC اومده رو بنویسی بی زحمتنقل قول:
از این بازی خیلی خوشم میاد...
مرسی
با سلام.دوباره مزاحم میشم.
من توی این مرحله که عکسشو میذارم گیر کردم.توی پست های قبلی خوندم که باید شمشیر رو تقویت کنی ولی تقویت نشد.
حسابی هم غول کشتم باز هم وقتی Enhance رو میزنم.اثری نمیکنه.لطفاً امداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Onimusha Blade Warriorsنقل قول:
Onimusha 2: Samurai's Destiny
Onimusha 3: Demon Siege
اينجا بايد شمشيرت لول 2 باشه تا بتوني در رو باز كنينقل قول:
برو چند تا دشمن رو بكش تا سول بدست بياري بعد شمشيرت رو قوي كن تا بشه لول 2
بعد دره باز ميشه
من به فاضلاب برگشتم.دشمنا روهم کشتم ولی با زهم enhance جواب نداد.
ببين آقا مصطفي زير پست من يه لينك هست به ياهو آي دي من
ياهو آي دي منو بگير و بيا ياهو تا كامل راهنماييت كنم
دستت درد نکنه.با دوستم در میون گذاشتم،با هم حلش کردیم.
سلام دوستان من تقریبا اواخر بازی هستم اما الان که دهمین train رو بهم داده نمی دونم دکمه ش چیه و چجوری باید تو pc پیداش کنم. دکمه یی به شکل صلیب. تو مرحله ای هستم که بازیگر کره ای بعد از آزاد کردن بچه و میشل وارد سرزمینی شده (grant st) تا ماشین زمان رو تخریب کنه. الان من توی یک محوطه هستم که روی یکی از درها علامت خورشید هست و پیامی که بهم می ده اینکه این در با ستیغ خورشید علامتگذاری شده ولی من نمی دونم باید چی کار کنم . اگه از دوستان کسی می دونه کمکم کنه چون خیلی این بازی رو دوست دارم می خوام تمومش کنم. مرسی .
دوست عزیز اگر میتونی یک عکس ازون قسمت بازی که گیر کردی بزار تا بهت بگم...آخه من ازین توضیحاتت نتونستم بفهمم کجایینقل قول:
سلام دوستان من تقریبا اواخر بازی هستم اما الان که دهمین train رو بهم داده نمی دونم دکمه ش چیه و چجوری باید تو pc پیداش کنم. دکمه یی به شکل صلیب. تو مرحله ای هستم که بازیگر کره ای بعد از آزاد کردن بچه و میشل وارد سرزمینی شده (grant st) تا ماشین زمان رو تخریب کنه. الان من توی یک محوطه هستم که روی یکی از درها علامت خورشید هست و پیامی که بهم می ده اینکه این در با ستیغ خورشید علامتگذاری شده ولی من نمی دونم باید چی کار کنم . اگه از دوستان کسی می دونه کمکم کنه چون خیلی این بازی رو دوست دارم می خوام تمومش کنم. مرسی .
اگه کسی بلده لطفا کمک کنه
ببخشید من اونجا گیر کردم که اون دختره(میشل) اون پسر کوچولو که اسمش(henriهستش)گم میکنه ومیره دنبالش و اون دختره میره henri و مرد سامورایی رو آزاد میکنه بعد از اون بازی وارد دمو میشه بعد از دمو وقتی که با اون مرد سامورایی از پله ها بالا میرم و از زیر زمین خارج میشم.اونجا یه دری هست که باز نمیشه و قفل هست و من رفتم جزیره بعدی و اونجا هم یه دری بود که اونم بسته بود وروش یه چیز آبی احاطه کرده بو د واز من یه شمشیر که اسمش airهستش رو از من میخواست و من اونو نتونستم پیدا کنم و اون در هم باز نشد .هر کار کردم نتونستم اون دو تا درو باز کنم .الان من اونجا گیر کردم ممنون میشم راهنمایی ام کنین.
هیچکس کمک نکرد خودم اونجا رو رد کردم و بازی رو تموم کردم
با دکمه های یک بعلاوه اینتر تیر پرتاب میشود
سلام
من توی شهر سنت مایکل گیر کردم ، اول شهر سامونسکه به دوتا در بسته خورده و ژاک هم باید یه چرخ دنده و یک چشم قرمز پیدا کنه !
لطفا من رو راهنمایی کنید.
سلام
Onimusha 3 من توی اون قسمتی که ژاک از قطار پیاده میشه گیر کردم لطفاً راهنمایم کنید
دوست من بازی ماله خیلی وقت پیشه یه عکسی بزار..؟
واسه ژاک وارد اون قسمت شهرک ژاپنی شدی..؟ چون تا اونجایی که یادمه چشم قرمز اونجا بوده.؟
موقع بازی حق انتخاب داری که با چه پلیری بازی کنی اگه آره چنتان ؟
منظورت چیه از حق انتخاب...؟
بین شخصیت های بازی منظورته..؟
آره شخصیتهای قابل بازی یا اونایی که اگه داشته باشه بعد انجام بازی باز میشننقل قول:
خب بازی دو تا شخصیت داره
سامانوسکه و زاک که هر کدومشون رو خود بازی میده یعنی انتخابی نیستش..
یه مرحله با سامانوسکه و یه مرحله رو هم با ژاک میری...
بعد تموم کردن بازی هم همون روال هستش اما این بار فقط با اپدیت شمشیرها
سلام
من تو مرحله اي كه اون ايتاليايه ميره تو زمان او سامنيوسكه و بعد از نجات پسرش چنتا از این جونورا رو میکشه بعدش سامنیوسکه رو میبینن وبعدشم
میگن بریم جستجو و ایتالیایه میره طرف ابشار من از ابشار که بر میگردم
نمیدونم چیکا کنم(زیاد توضیح دادم که بگرین من تو کدوم مرحله ام)
سلام
من توی شهر سنت مایکل گیر کردم ، اول شهر سامونسکه به دوتا در بسته خورده و ژاک هم باید یه چرخ دنده و یک چشم قرمز پیدا کنه !
لطفا من رو راهنمایی کنید.
اگه می تونی از جایی که موندی عکس بزار تا راهشو بگم.نقل قول:
سلام
آقا من با کیبورد میرم بعد همون اولای بازی که تو جنگلی میگه X+R1 بزن
من هر کاری کردم نتونستم دکمه R1 و پیدا کنم
تو option هم میرم رو configure هر چی میزنم هیچی نمیشه : |
enter هم زدم ولی نشد
راستی X همون Attack ه دیگه ؟
آقا این مشکل قبلیم حل شد فقط
این بازیو خیلی وقت پیش رفتم الان یادم رفته خواستم بگم
این مرحله که تقریبا تو ساحل هست رو چه توری رد کنم ؟؟
بعد فاضلاب
این بازی به شکلیه که تو یک مرحله چند بار باید بری و برگردی و چون قدیمیه الان فقط با یک عکس از محلی که موندی نشونم بده تا بتونم کمکت کنم.نقل قول:
slm kasi mitune komakam kone
tu marhaleye undersea temple mundam
ye shakhe gavo peyda kardam dovomio peyda nemikonam
میتونی عکس بزاری یا بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
یادش بخیر... Onimusha 3: Demon Siege:37:
تو اینترنت سرچ بزنی میتونی استراتژی از بازی پیدا کنی...حتی صفحات قبلی رو بخون شاید کسی همین جا مشکل خورده باشه...آخه بازی نبود که خیلی جایی بخوای گیر کنی...
سلام خسته نباشید من کاربر جدیدم در بازی .همون جایی که سامانوسکه و میشل و هانری میرن تو قلعه ی قدیمی که کنترول دست سامانوسکه می افته و یه در اهنی ته محله هست و یه در میله ای که هر دو قفل هستند بعد کنترول بازی رو میدم دست ژاک..ژاک از قطار پیاده میشه وبا حریف میجنگه وپیروز میشه وبا استفاده از پرنده ها به داخل قلعه میرم در اونجا یک سپر تیغه دار بالا و پایین میشود بعد از اونجا خارج میشم با کمک پرنده ای به قسمت بالا تر ساختمان میرم در اونجا به مشکل چرخ دنده بر میخورم که سر جاش نیست تا در باز شه (کجا گیرش بیارم) بعد وارد در دیگری می شم انجا چشم یک حیوان که قرمز رنگ هم هست سر جاش نیست
قضیه چهار مشعل چیه؟من که چیزی نمیبینم.والا نمیدونم دیگه چکار کنم
سلام خسته نباشید کاربر جدیدم در بازی اونی میوشا 3گیر کردم چرخ دنده در قلعه رو گرفتم میرم داخل قلعه با ژاک ..بعدش باژاک میرم میرم تو یه زیر زمین در بسته میشه گاز داخل زیر زمین پر میشه هنری سعی میکنه رمز درو باز کنه ولی من نمیتونم بازش کنم تو رو خدا جواب بدین مهمه.